24942
  • pista89
    challenger 2 000 000év múlva is jólessz D:
  • Miky90
    na senki nem akar találgatni?:D(shad bácsi neked tudni kéne)amúgy nem értem min vitáztok.a rába lehet hogy nem olyan kényelmes mint a challenger de már több mint 20 éve gép.(persze ha rendesen karban van tartva)majd ha a challenger is megy még 20-30 év múlva akkor már össze lehet őket hasonlítani.:)amúgy a szervíz is addig jó a még garanciás.ha lejár akkor elfizeti a gatyáját is akinek ilyen gépe van és mondjuk tönkremegy.szerelni meg nem nagyon lehet őket mert tele van elektronikával.szóval én is a mechanikus gépekre szavazok.:)meg lehet hogy az mtz se a legmodernebb, legszebb gép de viszonylag könnyű javítani és olcsók az alkatrészek is.
  • pista89
    Akármit mondasz , a Challengernél jobb gépet nem tudott teremteni az isten :D Az mtz meg a rába szőlősgép a Cselikhez képest...
  • ZTM
    a Challenger okádék kinézettel az hogy tágas belső és +fordul könnyen de gumihevederes az má nem is traktor:Sam se az MTZ se a rába nem igénytelen mind a 2 tovább bírja mint a Challenger:D lehet gyengébbek de jók és szépek...na mind1 ezt hetekig hónapokig folytathatnánk egyik erőssebb másik szebb szal ugyan mind1...
  • pista89
    A Challenger drága kisfiam azér jobb mint a két igénytelen gép amit felsoroltál mert szép , álló helyzetben megfordul 360fokban , világ legjobb gépe és tágas belső akár 5en is beférnek igaz már egy picit kényelmetlenül (:D) , ja és nem olyan igénytelen sz*r mint az MTZ vagy a Rába. Ennyi.
  • pista89
    garancia ft.
  • ZTM
    Van 50-esed?Készíthetnél pár képet a gépparkodról ha arra felé visz az utad.
  • ZTM
    én se:D szépek(legalábbis ha festenék és jól ápolnák aratás végén 1 kis lemosás akkor tényleg szépek lennének) és még mindíg jól aratnak bár az aratás sebessége nem vmi nagy pedig az asztal se olyan nagy rajta:D Am sztem azé szeretem mert életemben ezt a kombájnt láttam + elsőre és ebben ültem elősször.
  • Scamp
    Bár ha jól sejtem erről Shad többet tud mesélni :P
  • Scamp
    A Rába hátulütője hogy közlekedés közben is annyit eszik mintha dolgozna :D
  • ZTM
    Mi nem tetszik az MTZ-n vagy a Rábán az MTZ-be is lehet rádiót szerelni,abba is lehet klímát szerelni, olcsók az alketrészek maga a gép se drága(viszonyítva a Challengerhez)és van erős típus is belőle de ha vkinek nincs pénze rá a maga erejével jó minőségű munkát végez csak olyan eszközökre van szükség amivel jó munkát lehet végezni akkor is ha 80-as húzza.A rába se drága,de batársága és kanyarodása végett valóban nehézkes a szállítás ám a többi munkára az is jó.
  • Scamp
    Ez egy ilyen szakma...Mi is elég sokat szerelünk rajta, bár most viszonylag összeállt a gép, idén volt egy nagy generál ugyhogy most csak menni kell és aratni.Ezért nem értem miért vagy oda az 514-esekért...:D
  • ZTM
    a szerelésről jut eszembe...sógoromék az E514-esen évente többet szereltek mint arattak:D volt miko más városból kellett kombájnt szervírozni mert az rossz volt:D
  • Scamp
    Mennyi egy generátor rá?
  • pista89
    A Challenger akkoris jó ha 1.üó.-jában generátort kell cserélni .:)Mer megtörtént..
  • Scamp
    Sztem a Challengert csak addig istenítenéd amíg nem neked kell szerelni és pénzelni mert ha ott tönkre megy vmi akkor akár a gép árát kifizetheted ujra és olyankor azért már nem olyan jó az a gép. XD
    Ezért akarunk olyan gépet venni jövőre amiben többnyire mechanikus megoldások vannak (lásd Fiatagri,MTZ...)...
  • pista89
    Akkor a Rábát lealázza a 8330as JD.
  • Scamp
    250LE környékén a rábánál nem igazán találsz jobbat. Azt valszínűleg azért csinálják olyan sokszor mert a kezelő nem vigyáz rá. Fateréknál van egy rába amit egy csávó halytott 10 évig és semmi gond nem volt vele, 10 év után ráült vki más és egy hónap mulva váltót kellett cserélni rajta.

Egyébként jelenleg 35 fok van odakinn árnyékban, napon nem merem meg tippelni :D
  • JD4650
    sztem 1 mm árnyék sincs jelenleg azon az oldalon
  • nandorb
    konnyebb 10liter de viszonnt nem a napon all mert cserep 1reszt vedi a fenytol,de viszont vigyazni is kell mert a kutya erzekeny mert oreg is meg volt mar beteg tobbszor is
  • nandorb
    konnyebb 10liter de viszonnt nem a napon all mert cserep 1reszt vedi a melegtol
  • SHADOWEYES7
    elég 2 liter is csak óránként cseréld :D
  • SHADOWEYES7
    :Ddd
  • JD4650
    szóval a napon:D
  • nandorb
    masik felen hazanak van egy 10literes tal teli vizzel 11korul toltottem meg neki tisztaval +hideggel mikor a tobbi allatnak is adtam
  • SHADOWEYES7
    hol a kutyád vize?
  • pista89
    ahan :D
  • SHADOWEYES7
    35 fokos hideg szél?
  • nandorb
    az meg jo itt mar 1hete forrosag van meg elmegyek a suliig csak 2x leizadokk + meg vissza meg a suliban
  • pista89
    itt meleg van de olyan hideg szél van hogy nemnagyon van melegem :D
  • nandorb

• pista89
    hurrá :D
  • nandorb
    meleg van bekapcsoltam a klimat,21 fokra minnya dobok kepet a kutyarolannak mien jol megy az ellete
  • SHADOWEYES7
    Lacika mész a banamákra :D
  • pista89
    az nemlényeg a challenger az márka , megkell fizetni :)
  • JD4650
    de a challenger árából újjáépítik 10X a rábát, csak a heveder árából vesznek 2 rábát.
  • pista89
    rábák ratyik , sazl jól tete sedbácsi , mert itt a cégnél is szerencsétlenkednek a rábával ...hengerfejcsere önindító csere valami csavar beleszakadt a motorba stb...nemhogy vennének egy 765B-t jobban járnának vele.
  • JD4650
    de azért mondom te nagyon nagyon nem mondomki micsoda vagy:D:D A rábával fele ennyi idő alatt végezne shad bácsi, de ha ő úgy döntött hogy már csak leépít, akkor én nem tehetek semmit.
  • SHADOWEYES7
    nem adom el, az megmarad gyűrűshengerezni stb....
  • pista89
    50est meg eladod nekem :D