Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
persze, hiaba versz te meg 1ien faszoskodot ha masnap nemfogsz elve elmenni, tavaly futogon volt akit leszurtak, meg a varosiak is kimentek verekedni oda es a vegen ezek kiszedtek a pisztolyt es paran kaptak

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

hát az elég durva lehet akkor.

nandorb
tudod hogy en Vajdasagban elek? ott telivannak vandalokkal ahol van a suli fegyverekkel meg nemtom mikkel jarnak

hát akkor meg az kéne az legyen az elsõ hogy megtanítják õket vigyázni a gépekre.addig nem is engedném õket felülni még zetorra se.biztos hogy erre is van ám másik gép mert a szerelõket nem a Claason oktatják😊sztem van egy csomó MTZjük vagy nem tudom.de lehet hogy oda fogok járni szeptembertõl suliba és akkor majd megmondom.😊

nandorb
jo tifeletek masok a korulmenyek nem vadallatok annyira mint felenk aki traktoristanak megy az mind faszoskodik hogy igy meg ugy hajtja stb. es kozben jo elbasza, nalunk az oktas zetoral megy

hát nem értem.ha ott ül mellette az oktató akkor csak nem basz el semmit a tanuló.a Csurgói Mg-i iskolába is van egy Claas Ares traktorjuk és azt is hajtják a diákok(gondolom én).

nandorb
azzal a cormickal munkas dolgozik vagyis szantanak meg vetnek nagyjabol, tarcsazni csak 1x lattam

nandorb
a diakok Zetoron vizsgaznak de mikor van valami munka akkor fedelnelkuli ursusal meg IMT-vel mennek semmi komoly, meg most mar oda djak nekik a Belarust

SHADOWEYES7
ez hülyeség, hát azért vannak az oktatók nem ,hogy felügyeljék a használatot, ha nálunk sem lehetne használni a modern traktorokat akkor hogyan tanulnák meg a diákok a használatát?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
nemtudsz linkelni vazz?

nandorb
nem a tanulok mert az az EU-tol van es nem vona jo ha tonkre tennek

hát de akkor csak van gépe az iskolának mert van köztük egy McCormic.😊vagy azt ki használja?nem a tanulók?

Szerintem ez nándi

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

nandorb
egyikse ez a sulinak a galeriaja

és melyik vagy te?😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb

nandorb
gyakorlatra semmi kep se visszek fenykepezo gepet de esetleg a suli weboldalat odaadom es nezd meg

SHADOWEYES7
igen,pont ezekrõl, vagy mikor gyakorlaton vagy 1-2 géprõl

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
nem kamuzzok😄 mirol dobjak kepet a folirol hogy ment valami okbol tonkre az uborka? vagy hogy nem erkeztem kalciummal lefujni a paprikat es most foltos? mirol akarsz akarsz gyumolcs fakrol? mondjal mar valamit esetleg 10db pulykarol vagy kutyarol

SHADOWEYES7
ne kamuzzál

nandorb
a nem csinaltam csak meg nem erkeztem feltolteni a hatarba amikor volt aratas meg nem vittem

SHADOWEYES7
nándi, te sosem csinálsz fotókat othon?
szerintem te nem is mezõgazdász leszel, hanem suszter

nandorb
hat mit csinaljunk OFFoljuk tele a topigot

hát emberek nagyon el vagytok tûnve.😊

gabor 892
holnap lehet lesznek komoly képek ahogy elsülyyed a medion kivi leszek a dolgokra😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

na talán mégis ki tudok menni a versenyre.😊úgy néz ki csak du-tán megyünk látogatóba.lesz kemény 10 versenyzõ.most már csak abban reménykedek hogy nem lesz esõ szombaton meg pénteken se hogy el kéne halasztani.tavaly is úgy jártak hogy pont a verseny elött volt egy akkor esõ hogy nem lehetett rámenni a földre mert elsüllyedtek volna.😄

üdv mindenkinek!ma még nem is írt senki???<#wow1>ennyire elfoglaltak vagytok vagy nem történt ma semmi?😄szombaton szántóverseny lesz itt tõlünk nem is olyan messze.persze pont úgy van hogy megyünk keresztanyámat köszönteni szóval lehet hogy lemaradok róla:S😞

gabor 892
holnap new holland szánt, mi mmeg a maradék hamut kiszorjuk utána meg megprobálunk aratni ha nem ül el a kombájn persze😄

fasza, én csak holnap után megyek tárcsázni. Ma mecsináltuk...volna a vetõgépet, csak faterom rossz gumicsöveket hozott😄 De a tömörítõ kerekeket kicseréltük ami rossz volt és most rendesen kiemeli a csoroyzjákat is.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Képet azt nem tok, de lehetõleg Oros adapter kellene...most ezt kergetjük.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

gabor 892
jajam igen zsir volt 1 képem van majd feleröszakolom valahogy😄

nandorb
mien markaju kene ha vona😄? Ja meg kepet nemtudsz szerezni?

<#eljen><#nevetes1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Vmeikõtök nem tud véletlen eladó 4 soros zúzós kukoricaadaptert eladót?

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

lippet
Manaxtól szokott 870es Jaguar jönni.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ZTM
mien silózó van arra?..felénk 1 Fortschritt nemtommilyen MDW-s...teli van darázfészekkel az asztala és részei...felénk is van IFA-ra olyan plato és azt nem is veszik le róla...+traktorokkal hordják...

lippet
De lehet, hogy a szalmát fogják pick-uppal felszedni!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
Na úgy néz ki, hogy felénk nemsokára kezdik a silózást! Az IFA-ra ma rakták fel a silóplatót.

Itt meg az istenért sem akar esni. Este nagy szél volt meg villámlott de egy szem esõ nem esett.

Üdv!

Igen húsmarha. Szénási vágóhídra mentek ugyhogy ez nem kerül ki az országból.Ott rögtön vágták is õket. Amúgy 350Ft/Kg. Máshol 340-et mondanak de csak ha 6q feletti az alatt 330.

nandorb
😄

jöt a NH?😊
Itt még tegnap este esett, most meg szép kis vihar kezd kialakulni, asszem holnap se kell tárcsáznom:S

gabor 892
voltunk ma hamut szorni, közbe szedett a tsz ismerösünknek egy 2ha-os darabot és persze elkezdett esni az esö, nem is az volt a baj hanem hogy a turbos mtz nem vitte le a potot a tarlorol😊 szal megvotl az esti progi is😊

még hús... aztán kimegy az országból és mire visszajön, már csak húst is felhasználó üzemben készült szójasûrítményes izé.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

SHADOWEYES7
szerintem vágómarha, igen hús

pickány
és ezeket most milyen árba vették és milyen fajtának lett leadva ugy értem hogy husmarha vagy valami más ???

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Elment ma 3 jószág. Egész szépek voltak, volt köztük egy kissebb, de az is 5q felett volt 😊 a másik kettõ meg majdnem 6q.