Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
jolvan csomagokban es most mar van 500MB belole minden fele

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
en kompilaciokban szedtem le parat

SHADOWEYES7
akkor adjatok valami linket képrõl

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nekem nem tetszik

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

SHADOWEYES7
és ez a napraforgó nem jó háttérnek?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nandorb
amint elokeresem atkuldom

nandorb
aha

SHADOWEYES7
ja te még le vagy tiltva?

nandorb
Repces megfelel nagy rezulocioban van legjobb pm-ben

SHADOWEYES7
ha valaki tud, szebbet szivesen berakom, ez gyors választás volt 😊

lippet
Váó new háttér=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

MaSzKa
nekem is Opel kadett 1.6D van 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

nandorb
minek az neked?😄

SHADOWEYES7
idén sajnos már nem,mivel elment a lóvé gépvásárlásra, de jövõre szeretném

SHADOWEYES7
Astra G 1.4 16 szelepes ,most 7-ik éves
következõ kocsim, Toyota Corolla Verso lessz

KO
Shad!
Kössz a tippet! 😊)
Üdv: KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

nandorb
ha meg bazisos akkor meg gipszel kene

egy kis dicsekvés
most találtam.büyzkélkedek kicsit a megyével😄😄😄😄

gabor 892
az csak akkor jo ha savas a föld igy lugozzák a mésszel, suliba legalábbis igy tanitották😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

azt tudom de azt írta hogy már látoot a földön elszórva is és az lehet mész volt.

Meszet nem zsákokba viszik, de azt is szornak ha túl savanyú a talaj. Itt a söptei tsz szokott több tonna mésziszapot kiszórni a földjeire.

DJKonya
anyád

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

mûtrágya te segg😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

az mûtrágya lehetett.tápanyag pótlásnak tárcsázzák be ha jól tudom.de azt hiszem meszet is szoktak néha szórni a földre mert az is javítja a talajt.(de javítsatok ki ha nem jól tudom)

na a szántóversenybõl lehet nem volt semmi.😞tegnap 1/2 6körül ideért a vihar és jó kis zuhé volt.utána még este meg reggel is esett úgyhogy le se mentünk megnézni hogy van-e vmi.meg traktor se ment arra.de tavaly is ugyanez volt.verseny elött volt egy jó kis esõ és alig mentek versenyzõk.el kellett halasztani.mondjuk tavaly szerencsém volt mert mamámékkal szembeni földön rendezték azon a földön amelyik azé a cégé ahol nagybátyjám dolgozik.úgyhogy kint voltam egész nap.az egyik versenyzõnek én segitettem mert kellett tartani a karót hogy egyenes legyen a nyitóbarázdája.😊

DJKonya
lenne egy kérdésem, sok helyen látom hogy szét van szórva a földeken valami fehér por, és sok helyen látom hogy tárcsázzák is meg szántják is be, elõször nem tudtam mi az csak ahogy egyik hajnalba jöttünk ki pestbõl elõztünk egy kamiont és ilyen nagy fehér zsákokat szállított amit láttam a földek mellet is és csak annyit tudtam elolvasni hogy Amunium Nitrát(?) és ezt miér tárcsázák be ilyenkor a fölbe talajtermékenység vagy mi?

nandorb
Kuldjetek felenk az Esot

gabor 892
minket is elvert az esö mert én tárcsáztam mtzvel nh meg szántott szal nemtom mi lesz

Jaja, tegnap reggel szépen sütött a nap, délután meg melóból hazafele egy 10 perces zápor szépen rongyá áztatott bük és csepreg között amíg bringával hazaértem.

JD : Az elõzõk is opelok voltak: Opel kadett 1.3 nagyon régenXD, most apámnak van egy 95ös 1.4es astrája, nekem meg a G-s astra😄

DJKonya
Volkswagen Crafter 50 Dobozos HT L 2.5 TDI
Diesel 2.5l 120 kW 163 LE Kézi 6 fokozatú 3ajtó

DJKonya
Crafter 50 Dobozos HT L 2.5 TDI
Diesel 2.5l 120 kW 163 LE Kézi 6 fokozatú 3
😛

Opel Zafira 1.8. Elötte volt egy másik Zafira, meg 4 Astra😄

gabor 892
még jo hogy ti az esöért rimánkodtok itt meg nem lehet töle csinalni semmit hihetetlen komolyan mondom...:S

Én is opelos vagyok, milyen van neked? Enyém: Opel Astra G 1.6 16V benzines.

nandorb
mikor dobsz kepeket a kertrol?

SHADOWEYES7
Shell Helix Super15-40w 1990 Ft / liter, ez tökéletes neked, én is ezt használom az Opelomba 😊

KO
Helló Shad!

Tudnál ajánlani, vagy segítenél keresni jó miõségû motorolajat Renault Megane 1.6 16 V benzines motorba?

Igaz nem kombájn 😞
<#vigyor4>

Üdv: KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

Itt este volt egy nagy szél meg 1 mili esõ...ennyi. Most be van borulva és rimánkodunk hogy essen is vmennyi.
Ha így folytatja akkor nagyon rossz lesz a kukorica erre felé és nem csak nekünk. Ráadásul gyalázatos árakat emlegetnek. 3000 forint környékére mondják és van olyan cég aki már annyiért sem köti a szerzõdéseket.
Most marhákat veszünk amennyit csak el tudunk helyezni.Ilyen olcsó kukoricát megéri megetetni velük.Csak másszon felfele annak is ára.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
Itt csak fujdogalt a szel,semmi tobb mehetek delutan locsolni,ha addig nem esik

Semmi megvan csak 2 hetente:
UMM - 2008.08.10

Itt kurva nagy vihar volt. Majdnem feldöntötte az ekét a szél. Na jó nem, de ha nem lett volna a támasztó alatt fa, akkor borul😊
Még jó hogy 2 kör után bejöttem és nem maradtam kint tárcsázni. Majd hétfõn befejezem ha nem lesz több esõ. Még mindig ott küzdenék a sárral😄

nandorb
mert te nem ertesz hozza?

SHADOWEYES7
50 ha feltárcsázva, lesznek képek, ha a fiam feltölti a gépre 😊

egyenlõre jól üzemel a 1025-ös , csak még barátkozni kell a géppel, kiismerni, 15-20 centire lemegy a tárcsa a földbe, nagyon jó munka van most benne

nandorb
mi tortent az UMM-mel?

nandorb
wao felenk tart 1jo eso remelem lesz is belole valami nem pici semmire valo

Pont ma maradt itthon a telefonom...kinn voltunk szalmát hordani és kitört a homlokos elsõ kereke XD Tavaly a bal hátsót hagytam el, idén fater a jobb elsõt...😄

ha vki találkozik esõvel az küldje erre mert sülnek a kukoricák...
Mára ennyi voltam,este randi...😛

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

nandorb
nah ennyi tolem kepek majd jonnek ha lesz kedvemben csinalni ujakat meg feltolteni az elemeket😄

nandorb
Holnap megyek ki dolgozni a kertbe meg a foliat rendezni kalciummal lefujom majd a novenyeket hogy mar hasonlitsanak is valamire ellege sokat szorakoztam mar faj a nyakam a sok ulestol meg semmit tevestol😄
ki kell most mar mozdulni is a hazbol katasztrofa ez szamitogep ahogy a gyumolcstermesztes tanarom mondta ordogot hozz az ember a hazba de ne gondoljatok olyasmit hogy most kivagom a gepet amit most vettem kb. 1honapja majd meglehet rakok kepeket ha helyre hozzom a kertet mert amikor utoljara rendeztem a kertet rendszeres locsolas stb. akkor sotetzold szinuek voltak azutan volt 1kis esso akkor par napig semmi es azutan 1szep eros esso es azota csak nagy ritkan megyek ki locsolni oda 2naponta, emigy szoktam ettetni az allatokat kulon a baromfit kulon a hazikedvenceket.

Multkor a kutyak annyit ugatak hogy kenytelen voltam kimenni megnezni miaz erre egy sundiszno volt szt. szomjas volt csoda hogy a kutya kepes volt felelmelni a szajaval😄

Jah jarnak hozzank kismacskak a kutyak nem nezik jol szemmel dehat mit csinaljak a kutyakat haz orzesre tartjak a macskakat meg hogy az egereket meg az egyebb kartevok irtasara😄

Nállunk itt a Mezgé mint mezõgazdasági suli. A New Hollandokat itt se használják a tanulók csak a Zetort meg az MTZ-t. Mondjuk istenigazából traktort vezetni az MTZ-n lehet megtanulni sztem.