24942
-
gibic #19654 Gazdakör - 2008.12.29 -
-
#19652 Nem siet,pontosan jár! -
#19651 Na pár kép aztán meek etetni !
Tegnapi munkaadóm és a mi Vejmariskánk !!! :D
-
#19650 Nálnunk nem.De ebbe csak Dyna-4-es váltó van.A motor Perkins -
pista89 #19649 Pedig a Dynákra jobban jellemző a rángatás mint a sima MF-re.. -
pista89 #19648 nem is siet -.- -
#19647 Nem egy kicsit sem.Annyi gondunk volt vele,hogy a gumikat fel kellett töltenünk vízzel+fagyállóval mert az eleje tele van tömve súllyal a hátulja meg incs és így pattogott amúgy 120 lovas a gép majd teszek fel képeket róla ha lesznek -
lally #19646 Ácsi; Gyerekek !
Nekem, olybá tűnik, hogy: A címlapi óránk siet !
Éppen, egy órát.
Ki vágyik ennyire a: BÚÉK ! {-ra ? }
-
pista89 #19645 Nem rángat? -
#19644 CSÁ !
Ne haragudjatok ,hogy tegnap eltüntem ,de mentünk szántani.Amúgy a Ferguson naon jól megy eddig 3 Vogel ekét húzott de most veszünk rá egy 4-es vogelt.Nincs vele semmi gond visz mindent :D -
#19643 nalunk -7fokvan jo megfagytam a varosban,meg voltam a sulimban is:) -
Scamp #19642 'Reggelt mindenkinek így 11 fele. Nem rég jöttem etetésből, most kaja aztán nyomulok szántani, nagybratyó kinn van azt mondja nagyon megy, majd meglátjuk :) -
#19641 Jo8-evrybody!!!:D -
Scamp #19640 Hatalmas hajnali fáradtságban rájöttem hogy közben az OFF-olásról beszéltem...
De ennyi elég legyen erre az estére, aki erre téved annak jóccakát :D -
Scamp #19639 Úgy veszem észre hogy a topicba még belefér az amiről beszélünk, de az kövezzen meg aki még nem írt ide olyat ami nem erről a topicról szól :D -
Scamp #19638 Ezt meik Hsz-re építed? :D -
#19637 Figyeld meg mikor kivag minket SHADOW mert flemelunk meg mittom en :D....Holnap mikor haza jovok a varosbol piros uzi var.:D
Remelem nem...:D -
#19636 lol,csak mi mar nem is hasznaljuk mert kell venni szojat akkor hallisztat,meg meg par cuccot es egyutt osszedaralni.Mink a pulykakat kesz koncentrattal ettettuk,most meg a tyukoknak is k. ugyanolyan tap megy.Nem erdemes annyira szarakoni azt csak akkor ha nagyobb gazda vagy.Mint pl. neked jo az. -
Scamp #19635 Nekünk egyik sem eladó, most az egyik talonban van mert a kisebbik is győzi a munkát, a nagyobb csak akkor megy mikor sokat kell egyszerre darálni, vagy több nagy állat van. -
Scamp #19634 Igen, olyan :) Abból van nekünk is kettő :) -
#19633 Azert a garazsba kellnem menni es hat az egyiket elakartuk adni de a vegen nem jott senki se venni. -
#19632 ja koncentrat kent?Mint a malom csak durvabra ugy gondolod?,Az van 2db. is -
Scamp #19631 Mondjuk búza, kukorica...:D Tudod...ledarálják és odaadják az állatoknak :D -
#19630 Shedo nem lesz baj a hsz.-k miatt?
Megha mar hasz.-krol van szo mond meg nekem mennyim van:D -
#19629 termeny daralo mire?Mert en akkor husdaralorol beszelek:D -
Scamp #19628 Te most a hús darálóról beszélsz? :D
Mert mi termény darálóról beszélünk :D Kalapácsost sosem tekernek kézzel :D
Amúgy a hús daráló nállunk kézi játék, 32-es ugyhogy ahhoz már ember kell...:D -
#19627 nekunk kulon van a daralo meg kulon a motor szal lehet kezileg is de diszno vagaskor gepel csinaljuk -
Scamp #19626 Holnap én is hozok képet mind kettőről :D
Van egy kisebb (3 KW), most az megy, de napi két zsákra beüzemeljük a szörnyet(5,5 KW) :D -
Scamp #19625 Arra elégnek kell lennie :)
Ha jól tom ezek olyan 1,3 Kw körül vannak. Két disznónak pedig nem sok takarmány kell :) Vagyis annyi amennyit ez ledarál az elég :) -
#19624 majd dobok honnap kepet ha vilagos lesz hogy mi miennel szoktuk:D -
gibic #19623 Szomszédnak is kb ekkora van és ő nem 2 disznót nevel, meg vannak más állatai is. -
#19622 szerinted?
mert van ilyen darálóm,és kb 10-15 csirkének meg 1-2 disznónak le lehet darálni vele ami kell takarmány -
#19621 honnet tudod ezt? -
#19620 Arra elég. -
TibeeG #19619 Nem igazán értek hozzá, de úgy gondolom nekem kicsi méretű kell. Két sertést megörököltem és azért kellene, saccra 110 kg-osak lehetnek. -
Scamp #19618 Ez nekem nagyon kicsinek tűnik. Milyen a másik? Mennyit kellene darálni vele és kb mekkorára (mekkora rostával)? -
TibeeG #19617 Nekem igazából kérdésem lenne. Termény darálót akarok venni, és találtam is teszveszen kettőt, de az egyik jóval olcsóbb. Szerintetek mennyire megbízható a dolog ? -
Scamp #19616 Komolyra fordítva: kit tisztelhetünk benned? :) -
Scamp #19615 Azért Shad-nek nem szokás így válaszolni :P :D