24942
  • JD4650
    mi 10.000 forintért vettünk 82-est
  • SHADOWEYES7
    fúú azt bizony szedni kéne hallod :S
  • Scamp
    Az előző dugók a mienkben is cseh gyártmányok voltak, azokat még az előző tulaj rakta bele, de egy évig se bírták, semmire nem valók. Orosz az igazi.
  • hencike7745
    hat nekunk a 7211 esen 2 eve volt a motor felujitva, de meginn kell, pedig azt csehek csinaltak, de a 7711ese is 2 eve volt csinalva de az t mink csinaltuk ithon jol birja magat,majd szetveti az ero,de a szervopumpat nem artana kicserelni mert az elso rugok mar ki vannak mer nyaron tarcsaztam nagy volt a gaz oszt mekihajtottam egy hidrantnak elgorbult az elso rugo meg a sulyok is erepedtek meg a kezem es a nyakam elilult.oszt azt is cserelni kellet
  • El Ray
    Én mit szóljak, még kinn van 1,5ha zöldségem lábon meg 3 sor sárgarépa, nem sikerült kiszedni... pont akkor került nagyapám kórházba
    Remélem nem fagyott még meg...
  • Scamp
    Két éve újra csapágyaztuk a 82-es (mindent...), a kuplungtól hátra fele.Váltóban új fogaskerekek. Új homlok kerekek, a féltengelyekre új nagy fogaskerekek. Új kúp kerék. Igazából a váltó miatt lett szédszedve, mert letört egy kulissza és benn maradt 8-ba állandóan. De ki volt lazulva a kúpkerék és ez szétvert mindent amit csak lehetett. Még a váltóblokk is cserélve lett mert az elrepedt, igaz az a mi hibánkból, le akartuk venni a széthúzóról, de mire odaértünk addigra lecsúszott. Hál istennek még régen hoztunk 50-eseket és abból lett pótolva. A difi is 50-esből lett átrakva. Ezen spóroltunk egy csomót. (a két 50-est ócskavasként 50ezerért vettük, egy új difi 40ezer, új váltóblokk 60ezer). Ugyhogy a 82-es szinte új elejétől a hátuljáig, hengerezve lett mikor hozzánk került. Most a kormányszervó rossz és elfogyott a kuplung. Naggyából ennyi a kortörténet, bocs a terjedelemért :D
  • Scamp
    Békésmegyének ezen részén nem hogy ónos eső nem esett, de elkezdett olvadni. Egy szem eső nem esett egész nap. Állítólag majd holnap, de mára is ígérték és semmi nem volt.
  • gibic
    Gazdakör - 2009.01.13
    Gazdakör - 2009.01.14

Itt is hétfő óta ónos eső, eső, hó, néha jég esik váltakozva, holnap érdekes hazautam lesz, miután kikapartam a kocsit a 3 napos jég alól.:D
  • gabor 892
    hát nálunk, délkörül a buszok se jártak olyan idö volt, onos eső esett szal ellehet képzelni mi volt itt...kivi vok mi lesz az elkövetkező napokban
  • hencike7745
    nalunk meg a szemeteskocsi borult be, tolunk 500m re
  • JD4650
    ez az ónos eső nem gyenge:D
    1 busz felborult, 1 meg fának ment a szomszéd faluban, ezért késtem 1 kicsit, ami nem baj
  • hencike7745
    a 7711 es nyaron volt szetszedve mert a sebvaltoban a 4. be elszalt a szinkron es nem szedte a sebesseget,meg a kuplungot is kicsereltuk de ha mar le vettuk a kabint ezert meglett csinalva a hidraulikaja meg a difije is
  • JohnB
    Elírtam a szak neve gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök, ez a helyes neve bocsánat, ha valakit félre vezettem. :)
  • SHADOWEYES7
    itt az ónos eső a nyakunkon

más sem hiányzott már,kibaszott fagyok/nincs hótakaró stb...

szerintem az ősziárpák megsínylik kicsit
  • Scamp
    Köszönjük a marha nevében is :) 18-án lenne másfél éves, ugyhogy még nem is öreg volt.
  • JohnB
    Igen, Gödöllőre. A Gazdasági és társadalomtudományi kar gazdálkodási és vidékfejlesztési agrármérnök szakára.
  • Scamp
    Azt mondják volt mellette két 800 kilos, azok melett eltörpült, olyan 600 alá tippelték, de a mérleg hála istennek mást mutatott :)
    Ez a második legnagyobb ami tőlünk elment. :)
  • SHADOWEYES7
    Gödöllőre jársz suliba?
  • SHADOWEYES7

Feladva:
    2009-01-13 13:25:16
    Eladó JD4650 traktor.1988 as évjáratú,18000 üó.,motor 17000 óránál volt teljesen felújítva,piros rendszámos.Iker kerékkel.
    Ár: 5.000.000-
  • JohnB
    Valakiknél jól kezdődött az esztendő(!!!715kg!!!).Gratulálok
  • SHADOWEYES7
    azztakurvaaaaaa :O
  • Scamp
    Tegnap apámék elszállítottal a magyar tarkát. 715 Kg-t nyomott. ekkorára nem számítottunk. Épp ideje volt hogy elmennyen.
  • SHADOWEYES7
    nekem is meg kell kuplungoznom a kicsit tavasszal
  • Scamp
    Jah, a szántás nállunk is a kuplungot ette meg főleg.
  • JD4650
    mtz kuplungos, JDnak meg kijárna 1 szett új gumi:D
  • Scamp
    Hogy lekopogjam a motorja most ok az MTZ-nek. Az 514-es nállunk is még forrasztós (szalmarázó ládák be vannak szakadva, de lehet kompletten cserések lesznek).
  • gabor 892
    faja
  • hencike7745
    ehhez meg pluszzba jon h a 7211 es motorja eszi az olajat nem artana a motornak egykis javitas.pl..gyuruzes stb..meg a simitofogason folyton eltorik a hegesztes azzal is elkene kovetni valamit
  • gibic
    Gazdakör - 2009.01.12
  • SHADOWEYES7
    Az kinn van ahol a gabonát tárolom a szín alatt,1 kft telephelyén.
  • Gaben87
    Shad és a kombid ugye fedett helyen?!
  • vidu01
    Köszi, most regisztráltam sok hasznos info van rajt ahogy látom.
  • SHADOWEYES7
    New Holland - T8000 széria (Max. 255-359 LE)

A New Holland felülmúlhatatlan tapasztalattal rendelkezik a legnagyobb vonóerejű traktorok tervezésében. A T8000-es széria hajtáslánca a konzolos motornak, a közvetlen hajtású sebességváltónak és TLT-nek köszönhetően kategóriájában egyedülálló. Ennek köszönhetően a lehető legnagyobb teljesítmény átvitele történik a kerekekre és a TLT hajtású munkagépekre.

T8000-es traktorokat a meggyőző teljesítményt és nyomatékot leadó motorok teszik maradéktalanul alkalmassá a nagy vonóerőt
    igénylő feladatok elvégzésére. Valamennyi modellben Common Rail közös nyomócsöves üzemanyag befecskendező és hengerenkénti 4 szelepes motor rendszerrel ellátott dízelmotorok dolgoznak. A névleges teljesítményen felül minden modell további 34 Le teljesítmény többlettel rendelkezik.

Az Ultra CommandTM sebességváltók rendelhetők 18x4, 19x4 Eco 40 km/h, 19x4 50 km/h és 23x6 mászós változatokban. A teljes terhelésnél is lágy kapcsolású váltó egyszerű kezelőszervekkel működtethető, a teljes sebességfokozat tartományban. Használható Automatikus Országúti és Automatikus Szántóföldi funkcióban, vagy akár manuálisan a fő vezérlő kar segítségével.

A T8000 traktorok tervezésének középpontjában a kényelem és a könnyű kezelhetőség állt. Tekintse át az új, könnyen kezelhető hidraulikus kezelőszerveket. Nézzen körül a kabinban és élvezze a kilátást oldalra és hátra is. Indítsa be a hathengeres motort és élvezze a hihetetlenül alacsony
    zajszintet. Nyújtsa ki a lábait a nagyméretű padlón, vagy próbálja ki az oktató ülést.

• SHADOWEYES7
    http://www.farmit.hu/rde/farmit/hs.xsl/-/html/index.html
  • JohnB
    vidu01! Használd az alábbi URL-t, ez pont a te kérdésedre adhat választ.
    http://www.farmit.hu/rde/farmit/hs.xsl/-/html/index.html
  • Scamp
    Az nem rossz, a legutolsó az 14 volt amit halottam, ha ntényleg annyi akkor csak örülök.
  • Micsu
    mihez képest

volt 13 is most meg már 7-8é kínálgatták a sima nitrogént
  • Scamp
    Nállunk a 82-es van most ki rendesen, az idei szántás megviselte.
  • hencike7745
    jobb idok lesznek lesz mit csinalnunk, at kell festeni a traktorokat meg a E 514 est se artana, de az LKT komoly javitasra szorul.
  • SHADOWEYES7
    idén csinálok színt neki