Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tellerlacika
Mindenkinek békés és szeretetben gazdag karácsonyt kívánok

H-Dunaföldvár

kispalko
Boldog karácsonyt kivánok mindenkinek!!!!!!!!!

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tûlevelû lóherét és Békés Boldog Szentestét!

😄

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!😄

gabor 892
gáz😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

pickány
Áldott Békés Karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak !!!!!!!!!

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

lippet
Piros alma, mogyoró, a karácsony csudajó, tele a fa ajándékkal, apa beszél a szomszéddal - de most az egyszer nem vitáznak, ölelkeznek, kezet ráznak. A szívünk ma mindenkinek nyitva: a karácsony ezért olyan ritka.

BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ez a 8270-re nem igaz, sõt kurva kényelms még a kis ülés is. Igazi szállítótraktor csak keményebb mukát ne kelljen csnálnia 😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

<#nevetes1>

Mint az MTZ 9-ikben földúton...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Tehát tulajdonképp a lelked kiugrál az ajtón mert dobálja magát. Értem.

kövesúton mész vele 30al nem visz semmit nem lehet benne megülni ,
az itteni MF a tárcsával kemény 4-6 között száguld....
rangatás : kb ha az oldalpanelra raktad a telefonodat leszáll róla keményen , mert úgy rángat , akármilyen az út..

Azt a rángatást vki fejtse nekem ki 😊

nandorb
Mi lett volna ha ez kapart volna ott?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gabor 892

a 8270 az nem rángat, annak vansok más baja😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

it rángat mint a szar , elsõ híd nh tán

gabor 892
hülyeség

nandorb
Igy igaz forintba mindig elveszek,ha most dinart mondanek az se jo,Maradjunk az EURO-nal inkabb.

1. kép : Ilyen gép van Abonyban is.

SHADOWEYES7
Bühler

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kanadai nh

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
szerintem meg igen!

Rángatnak mint a szar , van bennük NH . Szerintem ennél többet nem kell róluk tudni 😄

Szobatársamék is MF-t akarnak venni, olyan 160Le körülit. Az újak tényleg jók, és árban nincs 100ezer ft/ Le.

XD Fater nézegette, de úgy az összeset. Gyanús is egyénként hogy olyan olcsón adogatják.

ha a 9240-est nézted, akkor mondj le róla.
Az újak jók, de az elõzõ szériákat nem kéne eröltetni

Egy keresztkérdés: Massey Ferguson trakikról van vkinek vmi tapasztalata, véleménye?

nem azzal fizetnek, csak úgy könnyebb neki számolni mintha forintot írna

SHADOWEYES7
amúgy ti miért euroval fizettek,hiszen nem is vagytok EU tag?!

nandorb
Jah,kul. ezeket nem csak ugy kopom hanem iesmit tanulok az iskolaban,felig meddig tortenelem az orszagunknak hogy mennyire szemtelenek voltak,akkoriban en is birtam volna most 10ha meg tobbet is ha a marhak nem veszik el a foldet oregapamtol,nalunk tobbszor vettek el a foldet mikor lattak,hogy fejlodik az ember rogton elvettek tole😞csak bentlegyunk az EU-ba es majd meglassak hogy kit basztattak akkoriban,most majd szepen megfizzeti az allam ha 2015-ben hakessobb.2-15-re szamitjuk eu-ba a belepest.Ha addig el nem basszak...

Az okosok megmondták,ezért is van most válság...nah meg azért mert ha amerika fingik akkor mi már a gatyánkba csinálunk....De reméljük a legjobbakat.

Ezt a dagonyát:
aratás

nandorb
rossz az agrar politika agyon kene utni az ien szarokat,akik elveszik a hasznot a parasztol es a sajat zsebuket megtoltik

Egyébként úgy néz ki nagyon nincs marha az országban. Apámat a héten 3 ismeretlen hívta eddig, hogy van-e eladó marhánk mert hogy nagyon kellene. Remélem ez így marad következõ évre, mert akkor úgy néz ki lesz piaca a marhának.

Akkor ti is roszabbul éltek mint 4 éve 😄 Mi is... már két hónapja sült csirkét eszünk...mondjuk én nem unom, csak hús legyen hússal 😄
Tegnap elõtt vágtunk nagyfateréknak disznót, egy apró 250 Kg-st, aranyos kis jószág volt.

nandorb
Jah kulonben 10-et vettunk egy elpusztult.

nandorb
nem adtuk el,bent van a melyhutoben es minden vasarnap azt eszunk,mar elegem van belole nem hizlal azert utalom😞((

SHADOWEYES7
mennyiért adtátok el kilóját?
euro?

nandorb
Ma neztem egy hazai musort(Barazda) amiben volt szoba kerult a hizopulykak,a Vajdasagi termelok kozott.
1. 36.40KG kapott 15kispulykat es 150Kg Takarmanyt
2. 35.20Kg kapott 10kispulykat meg 100kg takarmanyt
3. 34.80kg kapott 5kispulykat meg 50kg Takarmanyt

Mink november korul vagtuk le oket es kb. 25kg volt neki a sulya azert lett levagva mert mikor bementunk etetni oket akkor kepes volt emberre tamadni😞 emigy beneveztunk volna😄

nandorb
Hm....,bocsanat a durva kifejezesekert de igy van a mai vilag elvan mar b+-va

nandorb
Hogy a fene ne baszna mar bele a k+ idobe csak az eso esik mar elegem van belole,ossze kene szedni a levelet az udvarban sehogy se,hogy jojjon a fagy vagy,hogy susson a nap mit erek el most a csapadekkal igy is ugyis kell,hogy mennyek locsolni foliat.Csak hat nehezzebb meg aztan, mikor etetem a kutyakat alig tudok elmenni,mara meg terveztem,hogy megfogom a macskat es berakom a tyukolba,hogy megfogja azt a k+ egeret mar megy az idegeimre...