24947
  • gibic
    UMM - 2009.11.08
  • kispalko
    Szemét kormány, és a kö..ög multik. Hozzánk házhoz hozzák a tehén tejet amit az nap frissen fejtek.
  • Scamp
    Nah ez az :D
  • regie
    Én személy szerint nem láttam mostanában. De a gazdáját amennyire ismerem elég leharcolt állapotban lehet. Túlterhelve, meg agyonhasználva nem nagyon volt. Ellenben gondját biztos nem viselték. Tehát szerintem új világítás, plató, festés, gumik kellene rá. De ha komolyan érdekel utánakérdezek.

Mi valamivel nagyobban gondolkoztunk azért kellene 80.11-es. De ha tudnál róla több infot, képet esetleg az nem lenne rossz. Milyen állapotban lehet?
  • pickány
    és milyen árban?? van e rajta müszaki ??? jo állapotban van e ??? ha olcso megéri elmenni érte

de mi meg itt gondolkodunk van közelben egy hw6011 es pot kocsi 400 ezerért papirokkal csak nincs rajta müszaki.......
  • pista89
    14 tonna tejjel kevert trágyát öntöttek a parkolóba (+videó)
  • pista89
  • Scamp
    Eeeesik az eeeesőőőő hajlik a vesszőőő....
    hajnal óta 10 mili. Trágya kint, lehet menni szántani amint fater hazaér a kormánylemezekkel.
  • regie
    MBP 6,5-öt tudok talán egyet, csak az a baj messze vagy. Komárom-Esztergom megyében lenne.
  • Scamp
    Apropó ha már itt vagyok:
    Trágyát szórunk :D elméletben holnap kezdünk sekély szántásba búza alá. (nem, még nincs elvetve). Utána mélyszántás.
    A héten kellene eldönteni hogy kell-e a John Deere, vagy csak jövőre akarjuk. Mert idén még kiadják hitelre, de jövőre már csak KP mert idős lesz a gép. Egész jó árba adnák, csak épp még eke kellene utána. 2 millát kérnek bele, a többit el tudnánk tolni köv őszre, de ennyire nem akarjuk magunkat eladni előre. Nehéz eset, nem merünk nagyon beleugrani.
  • Scamp
    LOLler, ennyire könnyű lenne szegényke? Ez is látványosan kapar itt-ott :D
  • pickány
    Scamp itt egy video ezt nézd meg mert multkor te irtad hogy a mi newhollandunk "tapsikol" a 3 méters tárcsa elött :D ....

itt egy 110 lovas landini :D
  • pickány
    engem meg egyébként mbp vagy hw6011 es pot érdkelne!!!!!! ha már feljött a téma :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • pickány
    Srácok mindenki a sulit nyomja !!!!!!!!!!!
  • istisajt
    hali srácok! olyan érdekelne engem, h zöldség tálcázó gép( vagy legalább is ehhez hasonló a neve)h ilyet hol lehet venni, és kb mennyibe fájna?
  • regie
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne h valaki nem tud eladó 8t-ás vagy valamivel nagyobb pótkocsit(HW 80.11, BSS, de más típus is érdekel)? Piros rendszámos kellene.
    Felújításra szoruló, leselejtezett is érdekel. Sőt leginkább olyan. Köszi előre is.!

Ficiumnak annyit tudok segíteni h 820.2-nél az ülés előtt van a kardánkihajtás szabályozója kicsit jobbra pedig az elsőkerékhajtás kapcsolója. Jobb oldalt pedig kézigáz, kardánkapcsoló és hidraulikakar. Remélem segítettem valamennyit
  • ZTM
    No már nem aktuális!
    A kapálógépre nézve öngyilkosság lenne sebességfelező nélkül, szóval el van vetve az ügy...
  • ZTM
    Azt szeretném megkérdezni a szakértőktől és aki ért hozzá hogy 4LE-s kapálógéphez érdemes-e ekét venni?A talaj ahol használnám laza-közepes kötötségű tehát pont jó, azt nem tudom milyen mélyen szántana az eke, most arra lennék kíváncsi hogy egyáltalán elbírja-e viszonyításképpen, 5,5Le-s kapagép szépen megy vele, de biztosra akarok menni!
  • eugabesz
    Ez így van.A 2009-est jó kommunista szokás szerint már le is tiltották.Ne hogy már emelkedjen ez is...mi lesz a takarékos állammal akkor,meg hogy nem emelünk (jövedéki)adót.
  • Micsu
    ezek az árak tájékoztató jellegűek, annyi a szántás amennyit az adott szolgáltató kér érte, aki meg igénybe szeretné venni majd eldönti hogy kéri e vagy sem
  • gibic
    Vannak elég komoly árak is.
  • eugabesz
    Szántás 16-20 cm,csak hogy más is tudja 13800-15500 Ft
  • eugabesz
    kb 6 éve szántottam annyiért...de mondom ez sok mindentől függ.Természetesen ha 20 Ha -ról van szó,akkor egyedi alku trágya is lehet.
  • eugabesz
    Itt van nesze. Csak kurva kicsi az oldal közepén,de ha kinyomtatod élő/olvasható lesz.
  • kispalko
    a szántást váltvával 12000-13500 Ft/ha áron láttam egy oldalon
  • ZTM
    Nagyon szép!
  • gibic
    Biopower JD:
  • gibic
    UMM - 2009.11.01
  • pickány
    szabdföld ön hol ?? mert most keresem már 30 perce de semmi :S
  • eugabesz
    Nézd a hivatalost,a szabad föld honlapján szokott lenni.A szántás...hát mélység és domborzatfüggő nagyon.Nagy általánosságba 14-16E közt van.
    + áfa persze.
  • kispalko
    itt nálunk vetés 4000-4500 Ft/ha a szántást nem tudom
  • pickány
    ki mennyiért szokott vetni ???? 3 méteres csoroszlyás gépre gondlok és búzát

és ki mennyiért szokott szántani 3 fejes váltvaforgatos .....???
  • ZTM
    Ha már úgy is beírtad mi a különbség a 2 kötzött?Mármint hogy melyik az érdemesebb?
  • Scamp
    Nem azért,kövezzetek meg, de szerintem inkább Cambridge-henger :)
  • Marci91
    azért az a kis gyűrűshenger 3 m széles
  • robi11
    hát jah:D
  • eugabesz
    De legalább elbírja a gép
  • mikke02
    hy valakinek vanak képei mtz 50 röl?
  • robi11
    uhh jó kicsi gyűrűs:D
  • Marci91
    2 éve vettük a Farmer Expo-n Debrecenben