24942
  • Kepek
    Kiderült, melyek az év traktorai!

A fülke nélküliek odavernek, még szokni kell a látványukat.

• manson222
  • Musachy
    Kábelfektetés azt én is szoktam... kb. naponta.
  • Kepek
    A gazdák csak a szenzorokat ültetik, a többi a gépek dolga lesz
  • Kepek
    néhány alap dolog: kábelfektetés, szabadgygyökerű fa ültetése, ültetőgödör készítés
  • kamionosjoe
    Kukorica kamera:
    https://www.idokep.hu/webkamera/ng_siofok_kelet
  • vidu01
    Érdekes koncepció, bár nekem nem tűnik életszerűnek. Kíváncsi vagyok hogy gondolták hogy a talajmunkát ilyen apró robotokkal végeztessék, rámegy egy nagyobb hantra aztán felborul.:)
    Önműködő vagy távvezérelt traktorok már most is léteznek, szerintem inkább ez az irány lesz a nyerő:
  • Kepek
    Nemsokára apró robotok rohamozzák meg a földeket
    A földeket a jövőben aprócska önműködő robotok művelhetik, miközben az emberekre csak a felügyelet marad, valamint a keletkező óriási adathalmazok kezelése és kiértékelése. Úgy tűnik, a mezőgazdaság feltartóztathatatlanul halad ebbe az irányba, most egy újabb nagy gépgyártó is ilyen jövőt vizionál a számunkra.

• Fendt97
  • oroszgépcsodák
    Üdv mindenkinek!

az lenne a kérdésem hogy hpnnan lehetne letőlteni Mg.Gépkönyveket illetve kezelési karbantartási könyveket ??
    Melyek Magyarországon futnak ?
    [email protected]

előre is köszönöm !
  • SHADOWEYES7
  • Motoroj
    Tyúkanyó 2014?
  • serggy97
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/rettegesben-tartja-az-iskolat-a-kisfiu-2238987
  • gtamas27
    Sziasztok!Ha van 5 percetek kérlek válaszoljatok néhány kérdésre.Sokat segítenétek! Előre is köszönöm!
  • allock #24927
  • hub80
    ÓÓÓÓÓÓÓ A KURVAANYÁMAT!
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • serggy97

• SHADOWEYES7
  • serggy97
  • serggy97
  • SHADOWEYES7
  • kardoska
    Jó estét!

• allock #24916
    fasza ez a gép, tetszik nagyon az összes MF

• agroklikk
    Sziasztok! Szeretném felhívni figyelmeteket egy új mezőgazdasági apróhirdető portálra!

"Oldalunk, a www.agroklikk.hu egy újonnan indult agrár apró portál, mellyel az volt a célunk, hogy megkönnyítsük a mezőgazdasági témában hirdetők dolgát. Ha Önnek van eladó mezőgazdasági gépe, vagy éppen venne egyet, jó helyen jár. Untuk már, hogy ha megválnánk valamitől, rengeteg helyen rengeteg felhasználónevet és jelszót kellett megjegyeznünk, sok kritériumnak kellett megfelelnünk, sok mezőt kellett kitöltenünk. Az egyszerűség és a gyorsaság érdekében nálunk a hirdetésfeladás regisztráció nélkül történik, ráadásul fel lehet iratkozni egy hirdetésfigyelőre, amely sikertelen keresés esetén informálja az érdeklődőt, ha új hirdetést töltenek fel a honlapra. A hirdetések mellé képek is csatolhatók, és kulcsszavak társíthatók, melyek már a főoldalon szembetűnnek a látogatóknak. Természetesen mindez ingyen!"
  • SHADOWEYES7

• pedobear
  • pedobear
  • eugabesz
    Jól látom,hogy OV (Orbán Viktor) már akkor is ott volt??...a gép elejére csempészte a monogramját...
  • SHADOWEYES7
    Hajdanán ezek voltak a magyar mezőgazdaság fő ütőerejei!
  • pedobear
  • pedobear
  • pedobear
    A magyar mezőgépgyártás története – a Kühne-gyár

Magyar traktorok A Hofherr és Dutra traktorok története 1948-tól 1975-ig

• pedobear
  • eugabesz
    Fiúk!
    Van 8ha 4. éves lucernám,szerintetek mennyiért lehet odaadni kaszálásra??
    Nincs rá most szükségem,szeretnék egy kis pénzt érte.
  • Mascus
    Sziasztok,
    Ajánlom figyelmetekbe a mascus.hu online hirdetőportált, ahol több, mint 70 000 eladó használt mezőgazdasági gép hirdetés található egy helyen. Mindenképp nézzétek meg, ha használt gép vásárlása előtt álltok.
  • PitLer
    Sziasztok!
    Karcag környékéről esetleg valaki nem szeretne még 10 hektárt művelni?
    Bérbe adnám a földem...
    P.L.
  • passatgt
    Ha jól tudom ez törvénybe van foglelva, hogy 5 évre visszamenőleg ki kell fizetnie

Szerződés nem volt, az egyik nagyszülőm nevén volt a föld 97 óta, ő pedig 02-ben meghalt és most év elején lett az én nevemen