32784
-
#121 Aha én is igy vagyok.
Hiába a 100. II. világháborus játék után már nemlehet ujjat kitalálni, ragaszkodni kell a történelemhez. Meg aztán nemárt az ujjitás, haladjunk az időbe a jelenhez. -
Paranoia #120 :S
Én nagyon örülök,h nem a 876312. bőrt huzzák le a II.világháborúról...
A másik meg,h nemtom milesz a singöl résszel,remélem azért lesz olyan mint az eddigi,de a MULTI részben nagyon bízom,h vmi szinvonalat elfog érni.
-
tibiszabo #119 Szerintem szar!!!
kár volt szakitani a 2 világháborus témával -
#118 A mostani COD trailer nagyon jó volt! Bár a téma gyökeresen eltér a másopdik világháborútól. De mindez ellenére nagyon várom a játékot. -
#117 Vagy akár, lehetne olyan Cod-is melyben a tengelyhatalmakkal harcolnánk, és nem a szövetségesekkel... :o) -
Paranoia #116 Wallpaper
-
#115 a cod4 nevet azért kellett elérakni hogy dupla annyi foggyon belőle...ez csak a pénzről szól semmi másról -
#114 sztem volt benne kis codhangulat a társak dumájából, sőt ha jólhallottam talán az egyik katona hangja mintha már szerepelt volna 1-ben/2-ben :D -
#113 Miért hagyta ott a 2.vh témát szerintem:
1. Nem nagyon van komolyabb történettel rendelkező modern hadviseléses játék.
2. II.vh-s játék idén 2 is lesz, méghozzá, elég nagy nevek(BiAHH,MoHA) -
0ckH4M #112 CoD4 miért hagyta ott a második világháborút? Pénz... Bőven van még lehetőség a második vh-ban, de mostanság túl sokan lógnak ezen a témán, ezért másban is egyeduralkodó akar lenni az infinity ward szerintem... -
Romel #111 Nos, nekem így elsőre tetszik. Szép trailer, de:
A call of duty nevéhez nem hű cirka 60 év átugrása. Kicsit furcsa, hogy rögtön bele a lecsóba. A 2. vh-s téma nem kimerített dolog, rengeteg helyszínen történtek még harcok, amiket szintén fel lehetne dolgozni. Pl jó lenne ha csinálnának egy küldetéslemezt cod2-höz. Ami tovább rontja a cod nevét, hogy szakítanak a realitással. Ugye eddig történelmi helyszíneken folytak, az egykori csaták. Most meg...
Bf2? Cs? hmm. ez hülyeség. Azért mert felbukkan benne egy terrorista skin, meg egy rejtőgazzal felvértezett sniper? Egy valaki rámondta. A játékmenetből semmit nem lehet megtudni. - Szívem szerint jobban örülnék egy taktikai fps-nek, ahol a rusholós hülyegyerekeknek esélyük sincs- azok tolják szépen a cséjüket. Végítélet: a névből ki lehetett volna nyugdotan hagyni a CoD4-et és csak a "Modern Warfare" címmel megjelentetni. Gondoljatok bele: Medal of Honor: Strike in Iraq... :P :) -
#110 Jah kicsit Tom Clacy beütése van de nekem tetszik... -
#109 inkább bf2, meg néha cs, de ha a hangulat marad a régi akkor nem lesz baj -
#108 hát ez szentem tök szar
olyan ghost recon beütése van
-
#107 Nekem a CoD azért tetszett, mert nem a DDay-el kezdődött, és nem csak amerikai kampány volt. Nameg nem olyan mint a MoHAA, hogy egyedül átkommandózom magam a Waffen SS főbázisán, aztán leölök egy egész hadtestet, majd kapok egy érmet, hanem szinte mindig rengeteg társunk volt(bár mind a társak mind az ellenség végtelen volt, de mindegy) -
#106 Igen jo a vieo rola. igen jo játéknak nézünk elébe -
#105 Én szerettem a cod2, csak néha voltak érdekes dolgok .Ez is biztos jó lesz -
lee56 #104 Kicsit korai még szanaszéttékelni a topikot nem? :) -
#103 tudom :D csak ugyan az az üzenetem mint a 100-asnak de sory az off-ért -
0ckH4M #102 Nem #100 hanem #101 vagy :) Amúgy ez jön Wii-re is nem? Ha igen, akkor remélem nem azt a szar motort fogja megkapni mint ami a COD3 Wii-s változatában volt. -
#101 #100 -
#100 ték! -
haxoror #99 Király video! -
lee56 #98 Azé én még reménykedek benne, hogy nem stratégia, vagy rpg :DDD -
Dave0092 #97 hát igen, de ha nemtudnád hogy ez a cod4, aszinéd uj lövödöldözös fps...
nincs semmi jel ami arra mutatna hogy cod nak vmey eleme lenne... -
lee56 #96 MOHAA?, az már el is ment :))
@ Dave0092 (meg mindenkinek ilyen hozzáálással) : Call of Duty 4 - Modern Warfare, szal második világháborús codhoz nem is lesz semmi köze, a meglepő az lenne ha lenne köze :) -
#95 Ne feledd el, hogy senki sem mondta, hogy ingame ; és azt sem, hogy ez nem tükröz még igazán sok tartalmat! =)
Egyszerűen kellett a népnek valami, amin rágódhatnak. Jön az et, mohaa, valamit adni kellett, ráadásul a készítő/kiadó/fejlesztő/menedzsment nem jószolgálati közösség, nem úgy gondolkodnak, mint "mi". Elég akkor izugulni, amikor valódi tartalommal és információval szolgálnak. -
#94 Hát érdekes, ez egy Couter Strike lesz? Vagy mi? -
Dave0092 #93 hát hogy ennek a codnak semmi köze ehhez azis biztos...
ratyi... -
#92 megnéztem többször, is
amiket nem értek...
most akkor mi is van?
mert vannak benne:
-terrorelhárítók
-ranger-ek
-recon osztagok
-delta kommandósok
-marine-ek
-hegyi vadászok
-soar-osok
msot akkor ennyi mindent belesűítenének egy játékba? sokszor külön játékként sem sikerül a fejlesztőknek... persze én bízom
ami lejött hogy jól néz ki... ennyi -
#91 lemaradtál, már rég belinkelték, te nagy fan :P -
#90 kijött egy videó 28perce
tessék csekkolni
nesztek a múvi, ti nagy fanok ... O_o
/közöm nincs a cod-hoz úgy mint ti " ugy váááárom már" erre én linkelem be... szépek vagytok -
#89 sztem a multi része is jó lesz, legalábbis remélem...ha megveszem azt csak a multi miatt, semmi másért, a cod2 egy szar volt, a 3 már teccik, csak sajna nincs konzolom...a 4-et meg remélem megcsinálják normálisan! -
#88 gyűjtsd még úgy 3 évig -
timantes #87 viszont k*rvára király a tréler! nekem visszajött a régi CoD1-nél érzett feelingem!!! Várom mint a messiást , kezdem gyüjteni a pánzt!!!!!
mikor jelenik meg ???? -
timantes #86 váá láttam a trélert , ez iszonyat SINGLE PLAYER játék lesz , örüljön ha a fejlesztők belepakolnak 4 pályát meg egy deathmatch-et. -
#85 hát reméljük jó lesz.. egyelőre jónak néz ki, majd kiderül mi kell hozzá, és mi marad meg! ezt a videot jó lesz eltenni, és majd megnézni mikor kipróbáltad a játékot :) -
Hellsing47 #84 de a bf2142-nek nincsen normál single player módja :D
én meg nem a multi miatt aggódok (az eddig is jó volt minden cod résznél) -
#83 ez van.énse üröltem 100%-ban ennek,tökjo volt a sima háborus cod,de hát ugye battlefield is igy jött,a 2142-s meg milyen krva jó lett ! -
#82 hát ja elég fura lesz csak kár hogy a videóbol semmi nem derül ki amit igértek