32784
11273047011472975925.png
  • gabo91
    Aha én is igy vagyok.
    Hiába a 100. II. világháborus játék után már nemlehet ujjat kitalálni, ragaszkodni kell a történelemhez. Meg aztán nemárt az ujjitás, haladjunk az időbe a jelenhez.
  • Paranoia
    :S
    Én nagyon örülök,h nem a 876312. bőrt huzzák le a II.világháborúról...
    A másik meg,h nemtom milesz a singöl résszel,remélem azért lesz olyan mint az eddigi,de a MULTI részben nagyon bízom,h vmi szinvonalat elfog érni.
  • tibiszabo
    Szerintem szar!!!
    kár volt szakitani a 2 világháborus témával
  • Casper007
    A mostani COD trailer nagyon jó volt! Bár a téma gyökeresen eltér a másopdik világháborútól. De mindez ellenére nagyon várom a játékot.
  • V43 1105
    Vagy akár, lehetne olyan Cod-is melyben a tengelyhatalmakkal harcolnánk, és nem a szövetségesekkel... :o)
  • Paranoia
    Wallpaper

• szucsy89
    a cod4 nevet azért kellett elérakni hogy dupla annyi foggyon belőle...ez csak a pénzről szól semmi másról
  • BlackShadow
    sztem volt benne kis codhangulat a társak dumájából, sőt ha jólhallottam talán az egyik katona hangja mintha már szerepelt volna 1-ben/2-ben :D
  • Gerbill
    Miért hagyta ott a 2.vh témát szerintem:
    1. Nem nagyon van komolyabb történettel rendelkező modern hadviseléses játék.
    2. II.vh-s játék idén 2 is lesz, méghozzá, elég nagy nevek(BiAHH,MoHA)
  • 0ckH4M
    CoD4 miért hagyta ott a második világháborút? Pénz... Bőven van még lehetőség a második vh-ban, de mostanság túl sokan lógnak ezen a témán, ezért másban is egyeduralkodó akar lenni az infinity ward szerintem...
  • Romel
    Nos, nekem így elsőre tetszik. Szép trailer, de:
    A call of duty nevéhez nem hű cirka 60 év átugrása. Kicsit furcsa, hogy rögtön bele a lecsóba. A 2. vh-s téma nem kimerített dolog, rengeteg helyszínen történtek még harcok, amiket szintén fel lehetne dolgozni. Pl jó lenne ha csinálnának egy küldetéslemezt cod2-höz. Ami tovább rontja a cod nevét, hogy szakítanak a realitással. Ugye eddig történelmi helyszíneken folytak, az egykori csaták. Most meg...
    Bf2? Cs? hmm. ez hülyeség. Azért mert felbukkan benne egy terrorista skin, meg egy rejtőgazzal felvértezett sniper? Egy valaki rámondta. A játékmenetből semmit nem lehet megtudni. - Szívem szerint jobban örülnék egy taktikai fps-nek, ahol a rusholós hülyegyerekeknek esélyük sincs- azok tolják szépen a cséjüket. Végítélet: a névből ki lehetett volna nyugdotan hagyni a CoD4-et és csak a "Modern Warfare" címmel megjelentetni. Gondoljatok bele: Medal of Honor: Strike in Iraq... :P :)
  • Alwares
    Jah kicsit Tom Clacy beütése van de nekem tetszik...
  • szucsy89
    inkább bf2, meg néha cs, de ha a hangulat marad a régi akkor nem lesz baj
  • CoD23
    hát ez szentem tök szar
    olyan ghost recon beütése van
  • Gerbill
    Nekem a CoD azért tetszett, mert nem a DDay-el kezdődött, és nem csak amerikai kampány volt. Nameg nem olyan mint a MoHAA, hogy egyedül átkommandózom magam a Waffen SS főbázisán, aztán leölök egy egész hadtestet, majd kapok egy érmet, hanem szinte mindig rengeteg társunk volt(bár mind a társak mind az ellenség végtelen volt, de mindegy)
  • gabo91
    Igen jo a vieo rola. igen jo játéknak nézünk elébe
  • Bogdogege
    Én szerettem a cod2, csak néha voltak érdekes dolgok .Ez is biztos jó lesz
  • lee56
    Kicsit korai még szanaszéttékelni a topikot nem? :)
  • Picar77
    tudom :D csak ugyan az az üzenetem mint a 100-asnak de sory az off-ért
  • 0ckH4M
    Nem #100 hanem #101 vagy :) Amúgy ez jön Wii-re is nem? Ha igen, akkor remélem nem azt a szar motort fogja megkapni mint ami a COD3 Wii-s változatában volt.
  • Picar77
  • berlinboy6329
    ték!
  • haxoror
    Király video!
  • lee56
    Azé én még reménykedek benne, hogy nem stratégia, vagy rpg :DDD
  • Dave0092
    hát igen, de ha nemtudnád hogy ez a cod4, aszinéd uj lövödöldözös fps...
    nincs semmi jel ami arra mutatna hogy cod nak vmey eleme lenne...
  • lee56
    MOHAA?, az már el is ment :))

@ Dave0092 (meg mindenkinek ilyen hozzáálással) : Call of Duty 4 - Modern Warfare, szal második világháborús codhoz nem is lesz semmi köze, a meglepő az lenne ha lenne köze :)
  • trident
    Ne feledd el, hogy senki sem mondta, hogy ingame ; és azt sem, hogy ez nem tükröz még igazán sok tartalmat! =)

Egyszerűen kellett a népnek valami, amin rágódhatnak. Jön az et, mohaa, valamit adni kellett, ráadásul a készítő/kiadó/fejlesztő/menedzsment nem jószolgálati közösség, nem úgy gondolkodnak, mint "mi". Elég akkor izugulni, amikor valódi tartalommal és információval szolgálnak.
  • kirol
    Hát érdekes, ez egy Couter Strike lesz? Vagy mi?
  • Dave0092
    hát hogy ennek a codnak semmi köze ehhez azis biztos...
    ratyi...
  • VRSDM
    megnéztem többször, is
    amiket nem értek...

most akkor mi is van?
    mert vannak benne:
    -terrorelhárítók
    -ranger-ek
    -recon osztagok
    -delta kommandósok
    -marine-ek
    -hegyi vadászok
    -soar-osok
    msot akkor ennyi mindent belesűítenének egy játékba? sokszor külön játékként sem sikerül a fejlesztőknek... persze én bízom
    ami lejött hogy jól néz ki... ennyi
  • BlackShadow
    lemaradtál, már rég belinkelték, te nagy fan :P
  • VRSDM
    kijött egy videó 28perce
    tessék csekkolni
    nesztek a múvi, ti nagy fanok ... O_o

/közöm nincs a cod-hoz úgy mint ti " ugy váááárom már" erre én linkelem be... szépek vagytok
  • szucsy89
    sztem a multi része is jó lesz, legalábbis remélem...ha megveszem azt csak a multi miatt, semmi másért, a cod2 egy szar volt, a 3 már teccik, csak sajna nincs konzolom...a 4-et meg remélem megcsinálják normálisan!
  • Kandurex
    gyűjtsd még úgy 3 évig
  • timantes
    viszont k*rvára király a tréler! nekem visszajött a régi CoD1-nél érzett feelingem!!! Várom mint a messiást , kezdem gyüjteni a pánzt!!!!!

mikor jelenik meg ????
  • timantes
    váá láttam a trélert , ez iszonyat SINGLE PLAYER játék lesz , örüljön ha a fejlesztők belepakolnak 4 pályát meg egy deathmatch-et.
  • BlackShadow
    hát reméljük jó lesz.. egyelőre jónak néz ki, majd kiderül mi kell hozzá, és mi marad meg! ezt a videot jó lesz eltenni, és majd megnézni mikor kipróbáltad a játékot :)
  • Hellsing47
    de a bf2142-nek nincsen normál single player módja :D
    én meg nem a multi miatt aggódok (az eddig is jó volt minden cod résznél)
  • Doomista
    ez van.énse üröltem 100%-ban ennek,tökjo volt a sima háborus cod,de hát ugye battlefield is igy jött,a 2142-s meg milyen krva jó lett !
  • Picar77
    hát ja elég fura lesz csak kár hogy a videóbol semmi nem derül ki amit igértek