32784
-
#161 - Végre hivatalosan mondtak platformot és dátumot.
- Mondjuk innen a fotorealisztikus látvány és a rövid töltési idő az marketing szöveg, mindenhol elhangzik. :)
- Járművek SPben oké, bár az mindig is volt sztem. :P
- Úgytűnik UO MP részét akarják feleleveníteni kicsit, fejlődésrendszer, airstrike.
- Ez a customizálás ez érdekes, gondolom nem a modolást értik ezalatt, hisz az elég alap.. Ha tényleg nem, akkor egész érdekes.
- Fizika.. Ez is lehet még csak marketing, de elméletileg eléggé fejlődik már annyira ez a terület, hogy lehetséges lenne, bár nem MPben. :) -
haxoror #160 Na ez az unlock faszság pont nem hiányzott... -
#159 fini lesz :) úgytűnik IW -nek is megtetszett a BF2 beli rangrendszerezés? :) -
Paranoia #158 Some Call of Duty 4 info via Game Informer
* Release date is partly confirmed to November this year.
* Platforms, PC-PS3-Xbox360 are confirmed
* Photorealistic graphics
* Very short loading time
* Vehicles and heli's in the SP, nothing confirmed on MP yet
* It will feature a experience system in mp by performing better,
players will unlock new cosmetic additions better weapons etc.
Silencers for the pistols and c4 for vehicles kills are among those.
* Airstrikes are in mp.
* Everything will be customizable in mp like outfits and such...
* The physics enabled is for real, you can blast buildings with tanks and take away a snipers nest.
-
#157 jolett a banner -
#156 Alreg? -
#155 Az első mondat miatt nagyobb a lehurrogás, amire én válaszoltam is, hogy miért. :) -
FuckingMontana #154 Nemtom mé kell így lehurrogni ebben nem volt semmi PC-seket sértő,ezek tények,mintha azt mondanám hogy PC-re több WindowsXP fogyott az elmúlt 5évben mint Xbox-ra :D :D :D -
#153 Mert a CoD3-at a Treyarch fejlesztette, míg a CoD4-et az Infinity Ward, ami alapvetően PCs fejlesztőcsapat.
A CoD2 konzol portjait se az IW csinálta... -
lee56 #152 Vagy csak 1xüen megszállott konzol-kereszteslovag, aki bátran menetel a pc-k elleni vallásháborúja frontján... -
#151 Most te szándékosan magadra akarsz uszítani mindenkit, vagy csak ennyire rosszindulatú, neadjisten hülye vagy? -
#150 Ez most miért jön pcre? A 2ből is az ősszeladások alig 10aléka volt pc, még gamecubera is több cod2 fogyott mint pcre. -
Dexantreal #149 Ja jó, nem tudtam. -
#148 Fall = Ősz. -
Dexantreal #147 Nah és ez mikor mégis? Melyik hónap? Vagy csak annyi, hogy 2007? Minek halasztanák 2008-ra? :S Vagy még távolabbra. -
Dexantreal #146 Nem is töltöm én se, úgy döntöttem majd pár nap múlva is jó lesz nekem. Amúgy írták az oldalon, hogy túlterhelt és ajánlott a jó letöltő progi :P. -
#145 jaja, kicsit túltelítettek a szerverek:D -
Paranoia #144 eeh szörnyen lassan jön... -
#143 cod4 -
Dexantreal #142 Hétvégén nem néz ide az ember és 80 hsz van máris.
Jó a banner, grat! -
#141 -
Hellsing47 #140 csupán 6napos videó
láttuk má' -.- -
AnonymouS #139 Trailer! -
#138 Akkor lesz 2 éve, hogy fejlesztik, ez manapság mondjuk tényleg rövid... -
#137 esélytelen 2007-re -
lee56 #136 Csak ne kapkodják el azér... -
#135 jónak tűnik -
#134 Jap, lesz Közel-Kelet is, meg Kelet-EU, London, Atltanti Óceánon, meg még elképzelhető, hogy egyéb helyszínek is. -
#133 Jó a banner! Remélem, még idén jön a játék, szerintem ez a más téma is bejön, ugyebár a WWII minden neves csatáját lejátszhattuk az előző részekben. De akkor ez most mi lesz? nekem Iraknak tűnik, vagy valami hasonló. -
0ckH4M #132 Konzolos irányításhoz visszatérve, Wii-n kurva jól lehet fpssel játszani, és szerintem nagyon élvezetes is. De viszont egy dolgot aláírok, hogy nem túl egyszerű pontosan célozni vele, mert remeg a kezed. Ennyivel is közelebb hoz a valósághoz :) -
#131 jöjjön csak várjuk :D -
#130 ugyis csuszni fog... reméljük, hogy nem és kijön még idén... -
Paranoia #129
Hm és mindezt még idén megkapjuk?!Jöjjön csak -
#128 Na igen. Olyan mint telefonon a 3d-s game...
Azért gépen egyszerübb talán gamelni, egérel ugy forogsz ahogy akarsz, kozolon meg nincs ilyen. Akárki akármit mond én maradok a PC melett, én is amit lehet tlora teszek meg milyen jo rajt játszani, ja mikor buszon ülök, de azért telora is csak pc röl teszem dolgokat. Lehet, hogy jok a konzolok, (ps3 tol a psp meg mindre gondolok) de a Pc-t sose fogják helyettesiteni. -
#127 Mert jobban fogy, mint PCn? :D -
Paranoia #126 Marketing...
Bár énse tom feldolgozni,h lehet joyal FPSt játszani,de ez legyen a konzolos gondjuk... -
Hellsing47 #125 azzal még nem is lenne gond ha nem csak konolrja jönnének tucat számra fps-ek
Black-et sem értem mért nem tudták kiadni pc-re..sztem kaszálhattak volna :) -
#124 én sosem értettem minek gyártanak fps-t konzolra -
Hellsing47 #123 sztem is
ütni kéne aki kitalálta hogy only konzol legyen -
Djemba #122 előbb a COD 3 kellett volna kijönnie