32784
11273047011472975925.png
  • Malakai
    - Végre hivatalosan mondtak platformot és dátumot.
    - Mondjuk innen a fotorealisztikus látvány és a rövid töltési idő az marketing szöveg, mindenhol elhangzik. :)
    - Járművek SPben oké, bár az mindig is volt sztem. :P
    - Úgytűnik UO MP részét akarják feleleveníteni kicsit, fejlődésrendszer, airstrike.
    - Ez a customizálás ez érdekes, gondolom nem a modolást értik ezalatt, hisz az elég alap.. Ha tényleg nem, akkor egész érdekes.
    - Fizika.. Ez is lehet még csak marketing, de elméletileg eléggé fejlődik már annyira ez a terület, hogy lehetséges lenne, bár nem MPben. :)
  • haxoror
    Na ez az unlock faszság pont nem hiányzott...
  • BlackShadow
    fini lesz :) úgytűnik IW -nek is megtetszett a BF2 beli rangrendszerezés? :)
  • Paranoia
    Some Call of Duty 4 info via Game Informer

* Release date is partly confirmed to November this year.
    * Platforms, PC-PS3-Xbox360 are confirmed
    * Photorealistic graphics
    * Very short loading time
    * Vehicles and heli's in the SP, nothing confirmed on MP yet
    * It will feature a experience system in mp by performing better,
    players will unlock new cosmetic additions better weapons etc.
    Silencers for the pistols and c4 for vehicles kills are among those.
    * Airstrikes are in mp.
    * Everything will be customizable in mp like outfits and such...
    * The physics enabled is for real, you can blast buildings with tanks and take away a snipers nest.
  • gabo91
    jolett a banner
  • Gerbill
    Alreg?
  • Malakai
    Az első mondat miatt nagyobb a lehurrogás, amire én válaszoltam is, hogy miért. :)
  • FuckingMontana
    Nemtom mé kell így lehurrogni ebben nem volt semmi PC-seket sértő,ezek tények,mintha azt mondanám hogy PC-re több WindowsXP fogyott az elmúlt 5évben mint Xbox-ra :D :D :D
  • Malakai
    Mert a CoD3-at a Treyarch fejlesztette, míg a CoD4-et az Infinity Ward, ami alapvetően PCs fejlesztőcsapat.
    A CoD2 konzol portjait se az IW csinálta...
  • lee56
    Vagy csak 1xüen megszállott konzol-kereszteslovag, aki bátran menetel a pc-k elleni vallásháborúja frontján...
  • Gerbill
    Most te szándékosan magadra akarsz uszítani mindenkit, vagy csak ennyire rosszindulatú, neadjisten hülye vagy?
  • zola2000
    Ez most miért jön pcre? A 2ből is az ősszeladások alig 10aléka volt pc, még gamecubera is több cod2 fogyott mint pcre.
  • Dexantreal
    Ja jó, nem tudtam.
  • Malakai
    Fall = Ősz.
  • Dexantreal
    Nah és ez mikor mégis? Melyik hónap? Vagy csak annyi, hogy 2007? Minek halasztanák 2008-ra? :S Vagy még távolabbra.
  • Dexantreal
    Nem is töltöm én se, úgy döntöttem majd pár nap múlva is jó lesz nekem. Amúgy írták az oldalon, hogy túlterhelt és ajánlott a jó letöltő progi :P.
  • szucsy89
    jaja, kicsit túltelítettek a szerverek:D
  • Paranoia
    eeh szörnyen lassan jön...
  • szucsy89
    cod4
  • Dexantreal
    Hétvégén nem néz ide az ember és 80 hsz van máris.

Jó a banner, grat!
  • szucsy89
  • Hellsing47
    csupán 6napos videó
    láttuk má' -.-
  • AnonymouS
    Trailer!
  • Malakai
    Akkor lesz 2 éve, hogy fejlesztik, ez manapság mondjuk tényleg rövid...
  • csuszi
    esélytelen 2007-re
  • lee56
    Csak ne kapkodják el azér...
  • SNAKE01
    jónak tűnik
  • Malakai
    Jap, lesz Közel-Kelet is, meg Kelet-EU, London, Atltanti Óceánon, meg még elképzelhető, hogy egyéb helyszínek is.
  • Casper007
    Jó a banner! Remélem, még idén jön a játék, szerintem ez a más téma is bejön, ugyebár a WWII minden neves csatáját lejátszhattuk az előző részekben. De akkor ez most mi lesz? nekem Iraknak tűnik, vagy valami hasonló.
  • 0ckH4M
    Konzolos irányításhoz visszatérve, Wii-n kurva jól lehet fpssel játszani, és szerintem nagyon élvezetes is. De viszont egy dolgot aláírok, hogy nem túl egyszerű pontosan célozni vele, mert remeg a kezed. Ennyivel is közelebb hoz a valósághoz :)
  • Picar77
    jöjjön csak várjuk :D
  • gabo91
    ugyis csuszni fog... reméljük, hogy nem és kijön még idén...
  • Paranoia

Hm és mindezt még idén megkapjuk?!Jöjjön csak
  • gabo91
    Na igen. Olyan mint telefonon a 3d-s game...
    Azért gépen egyszerübb talán gamelni, egérel ugy forogsz ahogy akarsz, kozolon meg nincs ilyen. Akárki akármit mond én maradok a PC melett, én is amit lehet tlora teszek meg milyen jo rajt játszani, ja mikor buszon ülök, de azért telora is csak pc röl teszem dolgokat. Lehet, hogy jok a konzolok, (ps3 tol a psp meg mindre gondolok) de a Pc-t sose fogják helyettesiteni.
  • Malakai
    Mert jobban fogy, mint PCn? :D
  • Paranoia
    Marketing...
    Bár énse tom feldolgozni,h lehet joyal FPSt játszani,de ez legyen a konzolos gondjuk...
  • Hellsing47
    azzal még nem is lenne gond ha nem csak konolrja jönnének tucat számra fps-ek
    Black-et sem értem mért nem tudták kiadni pc-re..sztem kaszálhattak volna :)
  • BlackShadow
    én sosem értettem minek gyártanak fps-t konzolra
  • Hellsing47
    sztem is
    ütni kéne aki kitalálta hogy only konzol legyen
  • Djemba
    előbb a COD 3 kellett volna kijönnie