32784
-
Dexantreal #201 Jó, egyefene :P. Tényleg látványos, egyszer én is kipróbálnám, de, ha vennem kéne konzolt, az, akkor is a PS3 lenne.
Sn1per az mi a rák? :S Esetleg nem snipert akartál írni? :P Akkor írd normálisan :P. -
Dave0092 #200 hát nagyon jo lehet vele Sn1per-kedni .... -
#199 én is pc párti vagyok de szívesen kipróbálnám a codot iyen wii controllerrel :) bizta poén lehet :) -
Dexantreal #198 ... nem, de eleve utálom a konzolt, mert CoD 3-t oda dobták ki és ez nagy faszság volt tőlük. Plusz nem vagyok eleresztve pénzzel, így marad a PC és, ha konzolt vennék, az PS3 lenne szerintem :S. -
Seten #197
És már próbáltad is? Vagy csak "biztosszarmerkonzol"? Elég csőlátásod van.
Ha úgy gondolkodnék mint te akkor pl. (mivel nekem speed-motorom van) azt mondanám: "cross-motor? Á az szar".
:)
-
Dexantreal #196 Engem, akkor se érdekel és már láttam régen is. Wii bekaphatja, meg a többi konzol. -
Seten #195
Nem a 3 a lényeg hanem a kontroller! Ne legyél már begyepesedett agyú pc-s!
-
Dexantreal #194 Call of Duty 4 in my Dream!(lol) Ezt találtam, írtam is oda Ibron néven.
Nem tudom láttátok-e, lényeg, hogy valak ibenyomta Elit Alakulatot és valami lengyel, vagy cseh, vagy mit tudom én milyen nyelven felmondja rá valaki a szöveget... aztán a végén az a zene totál kész. -
Dexantreal #193 Azért gondolom végig viszed majd, hogy megismerd a játékot :P. Én végig fogom vinni. -
#192 A multiplayer nem tartogat majd sok újítást.Akkor nem lehet beszálni a járművekbe, vagy mi?Pedig MULTI részét kellene erőltetni ,singlibe csak a Wii gyökerek játszanak -
Dexantreal #191 Mi a szart akarsz a 3-mal? Menj át a 3 topikjába. -
#190 nekem a 2 nagyon tetszik most harcedzettbe nyomom -
Seten #189
Na az tuti, hogy EZT én is kipróbálom!
-
Paranoia #188 Hjézusom,de komoly ez a 3Ds kép.Olyan szép ez a blekhók,h besírok rajta.
Ah már csak attól félek,h ezis majd kéri a sm3mas kártyát... -
haxoror #187 szerintem csak bekormozódott a füsttől -
A tumi #186 Vagy csak sokat volt bevetésen Irakban...napon.
-
#185 Szerintem nincs néger feje, csak az árnyék miatt sötét. Vagy néger, és kesztyű van rajta:) -
A tumi #184 Banner:
Észrevettétek már,hogy a bal oldalsó katonának néger feje van,de a keze az fehér embert sejtet.
-
#183 A 3-at nem a pc-s fejlesztő csapat csinálta, hanem az aki a Big Red One-t. Ők a konzolra vannak "kihegyezve". -
A tumi #182 Na pont ez a probléma.
Magyarázza már el nekem valaki,hogy mi értelme van ennek.
3 nem lesz pc-n de a 4-et már bejelentették,PC-re is.
Pedig biztos nagy keletje lett volna a 3-nak PC-n.
Na ez a LOL... -
#181 levagy maradva nem is kicsit ...
3 nem is lesz soha pc-n és a 4 már jön idén, olvas utána mielőtt hülyeséget irkálsz :DD -
#180 Lehetetlen. Még a három sincs kinnt PC-n. Mit akartok a 4-el? -
#179 PC-re is jön a Call of Duty 4
[2007. május 16. @ 09:37 - Chesario]
A Call of Duty 4: Modern Warfare az első videó alapján nagyon hangulatos játéknak tűnik, ami az előző Call of Duty részek játékmenetét hozhatja vissza a monitorunkra.
Igen, fentebb monitort említettem, mivel a Game Informer magazin aktuális számából kiderült, hogy a PlayStation 3 és Xbox 360 konzolok mellett PC-re is megérkezik majd a Call of Duty 4: Modern Warfare. Az Infinity Ward műhelyében készülő játékot az Activision adja majd ki, de azt még nem tudni, hogy pontosan mikor. A történet is kezd körvonalazódni: egy renegát orosz hadúr egy kelet európai országot puccsal foglal el, ám ez csak egy gonosz terv első része volt, aminek a hátterében Oroszország befolyásának növelése áll, amit természetesen szintén ez a hadúr irányítana a jövőben. Ezt természetesen nem hagyhatják annyiban a nagyhatalmak, így az amerikai haderő, valamint az angol SAS katonáit küldik harcba, hogy megakadályozzák ezt a tervet. A multiplayer nem tartogat majd sok újítást, ám a Battlefield sorozat mintájára extra fegyverek és más eszközök is elérhetőek lesznek benne, amit teljesítményünkért osztanak majd ki.
forrás: gémszar -
Lazlo #178 Hát amikór megláttam hogy abba haggya az 1-2 világháború sztoryt picit lelankadtam. amikór megláttam a videót nagyon megteccet :) csak hát ha pc-re ki is jönne gyenge a vasam hozzá. a cod 2 graf nagyon bejött dx7 és dx9 be lett tervezve akinek nincs annyira erős vasa tudjon vele jáccani és elmondom dx7be jobban teccet maxon mint dx9be mediumon. semmi baj nemvolt avval a grafikával nekem teccet. szoal remélem jólessz és nemakar a bf2 utódja lenni :) mert akkór megy a kukába a bf2vel 1ütt :D -
#177 Szerintem meg wiin lehet a legjobban fpst játszani. Kicsit olyan érzés mintha tényleg a fegyver lenne az ember kezében tehát rendesen kell célozni, ha lősz akkor rezeg, a wiimoteban van egy hangszóró, amiből lövéskor a fegyver elsülésének hangja szól. Egy élvezet volt így nyomni a cod3mat, meg a red steelt. A grafika is megfelelő. Dsen meg ugyanaz az fps irányítás mint pcn. -
Dave0092 #176 a konzolkkal nincs baj, legalábbis a mostani nextgen-kell!
mert ugye ahhoz hozzálehet tenni bill, egeret..
nextgennek számit: ps3, x360, wii-t neis modnjátok mert ovodásoknak valo szar!
de iyen hogy DS, meg többi szarra nem érdemes elkésziteni! -
#175 Sztem meg itt fejezzétek be a PC vs Konzol, vagy Konzol vs PC - kinek melyik szimpatikusabb - vitát, 1 nincs semmi értelme, 2 van ezeknek topicja. -
#174 Konzolra nem igazán való FPS game játszhatatlanok. -
Paranoia #173 no elég lesz mosmár -
pityuman #172 jaja igazad van nagy szarok a konzolosak "egész fos"(bocs a konzolos őrülteknek)de ténleg szar a konzol:D:D -
pityuman #171 király lesz a cod 4 de ha nem adák ki pc-re...szétrugom a gyáró fejét-ja meg a kiadót -é is---:Dha kiadják pc-re akkor a multilyát is megkéne szerkezten mert nagyon gagyi:D -
Dave0092 #170 elmodnaád minek Ds-re cod?
PC-re 1000xer nagyobb sikere lesz! iyen szar konzolokra minek adnák ki? -
#169 Mennyél inkább a konzolos fórumba ezzel a dumával, szerintem itt senkit nem érdekel, hogy szerinted mennyire rossz ötlet kiadni pc-re. Amúgy lemerném fogadni, hogy nem 1 hétig lesz a pc-s eladási listák élén. -
#168 Ja bocs rosszul írtam úgyértem hogy egy "realisztikus" háborús, de jön a brothers in arms dsre -
#167 Na igen, a pc változat erőltetése helyett (vagy mellett) elkészíthetnék a játék ds és wii változatát, jobban járna a kiadó, dsen meg úgyis kellene már egy 2. Világháborús lövölde. -
Dexantreal #166 Jó lesz! Thanks infot!
* Airstrikes are in mp = -
0ckH4M #165 Fene, akkor mégsem jön ki Wii-re ? -
haxoror #164 Pedig nem lenne rossz, kíváncsi vagyok hogy a hagyományos terepszínű ruha mellett még milyen megoldásokat találnának ki. -
#163 Jah, ilyesmire gondoltam.. A teljesen custom textúrák nem jó ötletek sztem online játékban.. Mondjuk jópofa az, ha mondjuk egy klánnak saját egyenruha, de nehéz lenne kiszorítani a visszaéléseket. Meg persze az egyéni dolgok miatt egyrészt az adatforgalmat terhelné, másrészről folyamatosan növekedne a CoD4 mappa mérete. :) -
#162 a karakteredet lehet customizálni, más ruha, arcfesték stb:) remélem kismillió féle variáció lesz, vagy egy oblivion féle karaktergeneráló, h kb tök egyedi emberek rohangáljanak :D