32784
11273047011472975925.png
  • Csirke4
    Egyszerűen túl sok erőforrást emésztene fel ahhoz képest hogy mennyire nem lenne értelme.
  • Csirke4
    Hát marhára nem.
    Írtál már programot?
    Mert az a baj hogy hova rakja a lyukat egyrészt. Másrészt így amit te mondasz, végig kéne néznie minden egyes textúrát hogyott most van-e lyuk vagy nincs namost egy mapot tizedmásodpercenként végignézni... Az kicsit luxus, azt még sztem Delta Force 1-el sem bírná egyetlen gép sem. :O
  • VRSDM
    az adat szempontjából mind1 hogy egy lyukat tegyen oda vagy egy textúrát... parancs-parancs -.-
  • Csirke4
    Ha full realisztikát akartok akkor 1 halál után viszontlátás game uninstall. :P
    Ahhoz hgoy lyukak maradjanak pontosnak is kell lennie tehát minden játékosnak ugyanott kell hogy megjelenjen különben szart sem ér nemrt akkor neked van te látod hogy jön az enemy de neki nincs tehát az szar. Namost ha mindenkinek ugyanottvan a lyuk amit sztem semelyik játékban nem sikerült szinkronizálni akkor a szervereknek olyan teljesítményűnek kéne lennie hogy leolvasztaná paksot.
    Jó az hogy nincsenek ott lyukak.
  • Herold
    Te nagyonhülye, a CoD4 fél év múlva fog megjelenni.
  • lee56
    ja, valami ilyesmi-vel, viszont ha már a realisztikusság felé törekednek ballisztikában, akkor már nemártana ha minden szempontból valósághű lenne a game, azér reméljük a legjobbakat.
  • Burna
    amúgy kössz..................
  • Burna
    van az biztos, de csak ki akarom próbálni!
  • Gerbill
    Igen, ha csalnni akarsz jöjj rá magadtól, hogy hogy kell. Nem is tudom van e egyáltalán hozzá csalás
  • Burna
    hahaha és a másikra is válszt kaphatnék?
  • Hellsing47
    őőő..de
    innen
  • VRSDM
    vagy ha már ballisztikát említ, akkor megeshez hogy szögekre is gondoltak, érthetően lapos szögből lepattan a lövedék...

másrészt újra mondom, egy lövedék tudjátok mekkora? ha akkora lyukakat kéne raknia falba, és azon keresztül is netán számolni a fényt. legyen hozzá géped cask ennyit mondok ;]
    nincs ezzel semmi baj. :)
    /az meg hogy a fát szétlőhesd, értem hogy jó dolog, csak épp 1körig lenne poén ... bár tény hogy reális :)
  • Burna
    Jah és nem tudjátok honnan lehet leszedni a COD 4-et?
  • Burna
    Hello!

Tudom, hogy nem ide tartozik a COD 2, de a COD 2-ben nem működnek Nálam a cheatek! Gondoltam kipróbálom-nem mintha cheater lennék-PLEASE! HELP! LÉCI! :S
  • Herold
    Most már tényleg kezdek félni a gépgényétől...
  • Malakai
    Aham, erősségen változtat, vagy meg is áll, ez jó, ez szimpatikus.
  • Paranoia
    na igen meg ha vkinek nem tünt volna fel support fegyverrel nyomul a srác és azzal lő át mindenen...
  • Csirke4
    Olvasd az official fórumot. :)
    Nem olyan lesz mint a CS hanem számolni fogja, hogy milyen anyagon és hogyan megy át tehát nem biztos hogy átmegy rajta ha már x távolságtól messzebb lövik rá a golyót.
    "That said, what you can shoot through depends on three main variables:

The Ballistics of the weapon you’re using.
    The relative ‘thickness’ of the object you’re shooting through.
    The distance between you and the object you’re firing into.
    These three things determine IF you can shoot through the object, and if you can, how strong the bullet will be once it passes through it.
    "

Másrészt: "Keep in mind though; you are limited to only three perks per custom class. So in order to have Deep Impact, you’re giving up something else, such as LAST STAND, or another perk. Choices…. Choices!"
    Tehát ha valaki nagyon jól feltuningolja az M4-esét hogy azokon is átmenjen amiken a más emberkék m4-ese nem visz át akkor nem lehet neki pl Last standje... Érdekes :D Tehát last stanből pisztolyal már alapból szarul indulsz faltunk ügyileg. xD
  • Csirke4
    Már nemazár de hol láttál te animált halált?:S
  • Herold
    Húbaz te nagyon okos lehetsz, ha már előre ilyeneket mondasz, mikor még meg sem jelent a játék. Ráadásul összefüggéstelen, központozás nélküli mondatokban. Szerintem aludd ki magad.
  • odex
    byby
  • Hellsing47
    te makk! ha nemteccik arréb lehet kotródni :)
  • odex
    sz*r lesz az egész game a grafika cod1 óta ugyanaz szinte persze 1-2 dolgot kivételesen megcsinálták szebbre de ezek a falfestést se ismerik nagyon mindenhol csak szürke falak meg szürke beton ozt ennyi a falon meg átlehet lőni XD a 15 cm széles beton falon de hogyha már átlehet lőni akkor jukakat tettek volna oda nem csak textúrát már 2007 modern világban ez illendő lenne baz a grafikáról csak annyit mondok hogy sz*r semmiféle jó textúra csak ez a homályos folytonos egyforma idegesítő változatlanság! A játék fizikájáról meg ilyesmiről csak annyit mondok sz*r animált halál már ilyenkor 1 rongybaba technologit illene minimum beletenni de még azis kevés lenne akkor az a nagy füst fúú az nagyon gáz az egész csak textúra a css 2003-4-es játék kb és abba a füst már nem textúrázva volt de még a css is szebb nem mintha játszanék vele csak játszottam XD akkor előre érzem lesz kb 1 millió bug meg szokásosan legjobb vidkarin procin meg (letöbb ramon) akadni fog mint a sz*r instabil lefagyós játék lesz mint a többi része ahhoz hogy gyorsabban lőjjön a fegyver le kell venni lovra a grafikát mert egyébként multiba semmi esélyed nyerni. kb 2001-be hinném magam ha játszanék vele!
  • BlackShadow
    nem azt mondom h legyen likas a téglafal :D hanem az ilyen fás meg hasonló keménységű falakat igazán szétlehetne szedni :) tdm-re akkor egyszerűbb ha ez ki van kapcsolva.. nekem az sd a fő :D

ha meg ez lesz amit most láttunk, akkor legalább ne legyen olyan, hogy egy 10 méteres gránitfalat is átlő az ember (ala cs)
  • VRSDM
    tudja a jónép mekorra egy lövedék? jó sok kidöntsön egy falat ... -.-

ez teljesen korrekt ahogy meg van oldva.
  • Gerbill
    Ja majd lennének ilyen építőmunkások akik a szétlőtt falat újra felhúzzák:P Aki lelő egy jómunkásembert az -1 pont.
  • Bogdogege
    Ez akkor valami új sztahanovista cheat lehet
  • szucsy89
    "30 mp-nkét újraterem a fal"

ááh azt ne, qrvára nem reális, ha már azért akarod hogy kihulljon a fal hogy legyen realitás akkor ez nem a legjobb megoldás:)
    igen, tényleg a kettő közt kéne valami hogy ha már átlősz a falon legalább a golyó ne sebezzen annyit vagy változtasson irányt vagy valami mert ez így elég gáz...
  • BlackShadow
    mondom én tiszta CS :)
    tdm-re meg semmi idő sztem egy olyan modulust beíratni, hogy pl 30 mp-nkét újraterem a fal.. jobb lenne mint a mostani állapot az biztos :)
  • Csirke4
    Igen de ha kilyuggatná a falat egy 2 órás TDM alatt eltűnne a pálya... :)
    Sztem az lenne a legjobb ha nem menne át sehol. xD
    Így a kempelés kicsit más lesz... Látod oldalról hogy lőnek ki a házból csak megtunkolod a ház oldalát és kész ennyi.
    Betanulod a pályát hogy mikor és honnan jönnek akkor a kör elején még ellenség nem is látott téged de már van egy csomó killed. :D
  • Malakai
    Vagy keményebb, vastagabb fal eltéríthetné, lassíthatná (gyengítés) a golót... De már az is elég, ha nem viszik túlzásba. :)
  • BlackShadow
    ejj.. ez a falonátlövősdi fasza.. csak kb úgy van megcsinálva mint a CS-ben. legalább kilyuggatná a falat, vagy valami.. csalódás volt ez a videó
  • Herold
    A Last Stand trailer nektek nem szaggat?
  • Eisenhower
    te nem lehetsz ilyen hülye. még meg se jelent honnan tudnánk hogy működik-e a multi ez kész bazzeg....
  • Paranoia
    WHsoknak könnyebb dolguk lesz
  • VRSDM
    mit túloztak el rajta? ismereteid hiányában ... szóval bölcs maradtál volna ha halgattál volna :)

ilyen falat egy kalassal is átlősz és nem csak a szám jár hanem tudom :D
  • Blade17
    a játékban a multi tört cd-vel is mükszik???
  • bulba
    Ezt a falon átlövést kicsit eltúlozták.
  • VRSDM
    úristen hogy tartja azt az m249-et? meg hogy lő vele? mint egy uzival :O ... na ez az első film ami nem tetszik :D

• Paranoia
    Multiplayer Perk #2: DEEP IMPACT

Video