32784
-
#403 Van benne vmi -
#402 Mi kellett hozzá?:O -
#401 És, ha mindenki, akiket nem vettek fel itt siránkozna, akkor 2 nap alatt toppra kerülne a topic. :D -
#400 És azok a meglepik mik lehetnek?
Amúgy én akkor is a beta ra mennék legszívesebben,de nem vettek fel....
THX fileplanet -
Paranoia #399 ez csak a csárlioszkárdelta oldara érvényes,a fórumozó tagoknak lehetnek ilyen rangjai.Kapsz meglepiket meg ilyesmi...szal ez nem a játék beli. -
#398 Sztem ez nem az, amire te gondolsz. -
#397 pontozási rendszer:rank
(lépj be)
remélem accoutn rendszer lesz mitn cs be és akkor me kell venni ha csítelsz bannolnak,én előrendelem az fix -
Paranoia #396 Link -
#395 Dehogynem akad......Youtube-on nincs fenn? -
#394 Nekünk is lehet véleményünk, nem? Mármint, hogy hülyeség, hogy BF.. :D
DoubleTap meg jah, az, megnöveli a tűzgyorsaságot, de lecsökkenti a pontosságot (közelre hatásos).
Mondjuk, hogy most ezek a fegyvermodok, hogy lesznek a játékban azt nemtom' (gondolom, ha van ez, akkor lesz más is)... -
#393 Egy kicsit azért igen, de nekem nem jött be a BF.
Amúgymeg lehessen már véleményem!
Meg mi ez az egész képernyőt kitakaró sok visszajelző? -
#392 Mi ez a DoubleTap egész pontosan? Megnöveli a tűzsebességet? -
Mester01 #391 Bfben vanak jarmuvek de itt nincsen semmi! Akkor mitol lenne BF?
Max CoD2 modern korban... + hozzá tesznek pár MODot... -
#390 Modern harctér egyből BF... :)
Kétlem, hogy sok köze lesz majd hozzá... -
#389 Elég bf es,de jobb -
Paranoia #388 ez full battlefield?
játszottál már battlefield el?:D Akkor nem mondanál ekkora zöldséget
Sztem meg tisztára hozza a rusholós CoD hangulatot... -
#387 Hát ez az új videó tök kiábrándító. Ez full Battlefield.
Hol van itt a régi jó CoD hangulat? -
#386 CoDok mindig is arcade játékok voltak nem olyan környezetben (ugye egy történelmi, vagy valós körítés mellé alapból nem azt képzeli az ember).. A CoD2nél ígérgettek még fűt-fát eleinte, az nekem így csalódás is volt ilyen téren, de a CoD4nél már nem várok ilyesmit, max pozitívan csalódok... -
#385 Hát igen,de én azért többet vártam.Nem akarok 12 évesekkel játszani.
-
Paranoia #384 mért az eddigi cod multis része talán nagyobb izgalmakat tartogatott?:D Azért is szeretik talán annyian,10éves pistike leül elé és tolhatja ész nélkül... -
#383 Nem rossz ,de elégé játéktermi hangúlata van
-
#382 video
Ez nem akad -
Paranoia #381
-
#380 kar h nem vettek fela beta tesztre pedig minden megvolt ami kellett -
#379 Jó videó -
#378 már megvolt -.- azért köf :) [szin=red] -
Paranoia #376 Multiplayer Perk #3: DOUBLE TAP
Videó
-
#375 Nem az IW fejlesztette ezért nem jelent meg illetve ajarták PC-re de 6 hónap alatt kellett a 3.mat megcsinálni és nem volt idő PC-re fejleszteni.
Mikor megjelent a CoD 2 rá 1 hónapra el is kezdték a CoD 4-et. -
#374 nem kicsit teccik lemaradva lenni bácsi (85-90között) -
#372 DX9-es lesz a CoD4. -
#371 van 3. de csak konzolra ... úgyhogy nem gyengén lemaradtál[szin=red] -
steweee #370 nem a call of duty 3-nak kellene megjelennie sorban ?
még jelenleg a kettő is új, vagy vmiről lemaradtam ? -
#369 arról mondjuk nem is beszélve h jópár évig én úgy sem tudnám használni :p -
#368 erősen kétlem nagyon erősen, akkor már hájpolnák ezerrel, nehogymá' csak a krájszisz legyen menő a dx10ével... másrészt én még jó 1-1.5 évig feleslegesnek tartom a dx10-et, még a 9sincs tökéletességig forrva vagy használva... na mind1 -
#367 hát , csodák még történhetnek nem? :) cod2 is dx7 és dx9 volt.. lehet h beraknak ide egy kapcsolót nem? v ez már eldöntött tény? (ájdontnó) -
#366 nem -
alakulat #365 HI!
A game DX10-es lesz?? -
#364 VRSDM-nek abban igaza van, hogy az adatforgalmat magában az nem befolyásolja, hogy egy lyuk, vagy egy textúra kerül a becsapódás helyére. (Az jobban befolyásolja, hogy falba csapódó golyó milyen erővel távozik a túloldalon.) A gép számításigényét persze igen. Na meg a komoly géppityuknál vékonyabb falakat nagyon lehet rombolni elméletileg, az megint sok problémát vet fel. Vagyis sztem Csirke4-nek viszont igaza van abban, hogy több erőforrást visz el (meg problémát vet fel), mint amennyire jó dolog lenne..
Hacsaknem rátérnének a dinamikus környezetre, a fizikára, az viszont már tényleg durván terheli az adatforgalmat, ma még nem igazán lehet bevállalni (persze nagy mennyiségbe). Crysisban is erősen le lesz húzva a fizika multiban (nem lesznek rombolható épületek pl). -
#363 Mész előre folyamatosan néznie kell az összes falat, hogy van-e ott valami. Mert ha lyuk van akkor nem az alap fal textúrát kell fölrakni hanem lyukat akkor még nemhogy más a textúra de fal sincs. -
#362 írtam már egyszerűbb programokat (nem a sulis pascal-ra értem :D) de flémelni sem szeretnék nagyon, csak logikusan gondolkodtam picit, hogy nem mind1 az hogy a textúrákat kell végignéznie? vagy a lyukak helyét? valami ottvan és kész... aztán persze a textúra is eltűnik idővel, így eltünne a lyuk is ...