32784
11273047011472975925.png
  • sztechnika
    Van benne vmi
  • Csirke4
    Mi kellett hozzá?:O
  • Malakai
    És, ha mindenki, akiket nem vettek fel itt siránkozna, akkor 2 nap alatt toppra kerülne a topic. :D
  • sztechnika
    És azok a meglepik mik lehetnek?
    Amúgy én akkor is a beta ra mennék legszívesebben,de nem vettek fel....
    THX fileplanet
  • Paranoia
    ez csak a csárlioszkárdelta oldara érvényes,a fórumozó tagoknak lehetnek ilyen rangjai.Kapsz meglepiket meg ilyesmi...szal ez nem a játék beli.
  • Herold
    Sztem ez nem az, amire te gondolsz.
  • sztechnika
    pontozási rendszer:rank
    (lépj be)

remélem accoutn rendszer lesz mitn cs be és akkor me kell venni ha csítelsz bannolnak,én előrendelem az fix
  • Paranoia
    Link
  • berlinboy6329
    Dehogynem akad......Youtube-on nincs fenn?
  • Malakai
    Nekünk is lehet véleményünk, nem? Mármint, hogy hülyeség, hogy BF.. :D

DoubleTap meg jah, az, megnöveli a tűzgyorsaságot, de lecsökkenti a pontosságot (közelre hatásos).
    Mondjuk, hogy most ezek a fegyvermodok, hogy lesznek a játékban azt nemtom' (gondolom, ha van ez, akkor lesz más is)...
  • kirol
    Egy kicsit azért igen, de nekem nem jött be a BF.
    Amúgymeg lehessen már véleményem!

Meg mi ez az egész képernyőt kitakaró sok visszajelző?
  • Herold
    Mi ez a DoubleTap egész pontosan? Megnöveli a tűzsebességet?
  • Mester01
    Bfben vanak jarmuvek de itt nincsen semmi! Akkor mitol lenne BF?
    Max CoD2 modern korban... + hozzá tesznek pár MODot...
  • Malakai
    Modern harctér egyből BF... :)
    Kétlem, hogy sok köze lesz majd hozzá...
  • sztechnika
    Elég bf es,de jobb
  • Paranoia
    ez full battlefield?
    játszottál már battlefield el?:D Akkor nem mondanál ekkora zöldséget
    Sztem meg tisztára hozza a rusholós CoD hangulatot...
  • kirol
    Hát ez az új videó tök kiábrándító. Ez full Battlefield.

Hol van itt a régi jó CoD hangulat?
  • Malakai
    CoDok mindig is arcade játékok voltak nem olyan környezetben (ugye egy történelmi, vagy valós körítés mellé alapból nem azt képzeli az ember).. A CoD2nél ígérgettek még fűt-fát eleinte, az nekem így csalódás is volt ilyen téren, de a CoD4nél már nem várok ilyesmit, max pozitívan csalódok...
  • Bogdogege
    Hát igen,de én azért többet vártam.Nem akarok 12 évesekkel játszani.
  • Paranoia
    mért az eddigi cod multis része talán nagyobb izgalmakat tartogatott?:D Azért is szeretik talán annyian,10éves pistike leül elé és tolhatja ész nélkül...
  • Bogdogege
    Nem rossz ,de elégé játéktermi hangúlata van

• sztechnika
    video
    Ez nem akad
  • Paranoia

• sztechnika
    kar h nem vettek fela beta tesztre pedig minden megvolt ami kellett
  • sztechnika
    Jó videó
  • VRSDM
    már megvolt -.- azért köf :) [szin=red]
  • Paranoia
    Multiplayer Perk #3: DOUBLE TAP

Videó

• sztechnika
    Nem az IW fejlesztette ezért nem jelent meg illetve ajarták PC-re de 6 hónap alatt kellett a 3.mat megcsinálni és nem volt idő PC-re fejleszteni.
    Mikor megjelent a CoD 2 rá 1 hónapra el is kezdték a CoD 4-et.
  • szucsy89
    nem kicsit teccik lemaradva lenni bácsi (85-90között)
  • Herold
    DX9-es lesz a CoD4.
  • VRSDM
    van 3. de csak konzolra ... úgyhogy nem gyengén lemaradtál[szin=red]
  • steweee
    nem a call of duty 3-nak kellene megjelennie sorban ?
    még jelenleg a kettő is új, vagy vmiről lemaradtam ?
  • BlackShadow
    arról mondjuk nem is beszélve h jópár évig én úgy sem tudnám használni :p
  • VRSDM
    erősen kétlem nagyon erősen, akkor már hájpolnák ezerrel, nehogymá' csak a krájszisz legyen menő a dx10ével... másrészt én még jó 1-1.5 évig feleslegesnek tartom a dx10-et, még a 9sincs tökéletességig forrva vagy használva... na mind1
  • BlackShadow
    hát , csodák még történhetnek nem? :) cod2 is dx7 és dx9 volt.. lehet h beraknak ide egy kapcsolót nem? v ez már eldöntött tény? (ájdontnó)
  • VRSDM
    nem
  • alakulat
    HI!

A game DX10-es lesz??
  • Malakai
    VRSDM-nek abban igaza van, hogy az adatforgalmat magában az nem befolyásolja, hogy egy lyuk, vagy egy textúra kerül a becsapódás helyére. (Az jobban befolyásolja, hogy falba csapódó golyó milyen erővel távozik a túloldalon.) A gép számításigényét persze igen. Na meg a komoly géppityuknál vékonyabb falakat nagyon lehet rombolni elméletileg, az megint sok problémát vet fel. Vagyis sztem Csirke4-nek viszont igaza van abban, hogy több erőforrást visz el (meg problémát vet fel), mint amennyire jó dolog lenne..
    Hacsaknem rátérnének a dinamikus környezetre, a fizikára, az viszont már tényleg durván terheli az adatforgalmat, ma még nem igazán lehet bevállalni (persze nagy mennyiségbe). Crysisban is erősen le lesz húzva a fizika multiban (nem lesznek rombolható épületek pl).
  • Csirke4
    Mész előre folyamatosan néznie kell az összes falat, hogy van-e ott valami. Mert ha lyuk van akkor nem az alap fal textúrát kell fölrakni hanem lyukat akkor még nemhogy más a textúra de fal sincs.
  • VRSDM
    írtam már egyszerűbb programokat (nem a sulis pascal-ra értem :D) de flémelni sem szeretnék nagyon, csak logikusan gondolkodtam picit, hogy nem mind1 az hogy a textúrákat kell végignéznie? vagy a lyukak helyét? valami ottvan és kész... aztán persze a textúra is eltűnik idővel, így eltünne a lyuk is ...