32784
-
#483 ez meg m16 a socom féle...
1. 2. 3. -
#482 Na ugyi hogy M4. -
m16-ról -
bgabor #480 Ez egy M4-es. Az arányaiból és a tusából jól látszik. -
#479 na ránézek, amúgy az m16-nak is ugyan ilyen válltámasza van... éjjel jövök és csekkolom -
#478 Látszik a válltámasz teleszkópja, abból gondolom, hogy M4. -
#477 ha a játékban az van ami a képen akkor az m16, de majd énis lecsekkelem ;][szin=red] -
#476 Inkább M4. -
#475 A második mondtato érdekesen fogalmaztam, bocs azért gondolom érthető mire is gondolok. :) -
#474 amit mutattál az az, a játékból még nem figyeltem :D -
#473 A gránát jelző tényleg érdekes, viszont a regenerálódás szerintem jobb mint a van 100hp-m téma. Bár szerintem a legjobb az OFP+Pacific Assault egybegyúrva lenne jó. -
Paranoia #472 Ez a felturbozott M16os (SOCOM)ugye?Ami a játékba is van.
Kép -
#471 Az nekem is tetszene, ha itt is lenne felcser..
Remélem multiban viszont alapból se lesz regeneráció... -
#470 köszönöm az engedélyt ;) mától akkor :D -
Seten #469
Ez a "Gránát indikátor" tényleg egy hülyeség. Épp elég volt ha hallottad a koppanást esetleg még a kiáltást, hogy: "GRENADE"!
A gyógyulás egyedül a MoHPA-ban tetszett: mikor döglődtél, a végén már hallhattad a szívdobbanásodat, aztán fekete-fehér kép és kiálthattál a felcserért. Ha idejében odaért.
(ha meg nem, egy japán katona szuronnyal biztosan :)
-
Paranoia #468 Link
A videó amiről szó van:)
linkelhetnétek nyugodtan -
#467 Gránát indikátor? Automatikus gyógyulás? Nem kaptak ezek elég gyalázkodó levelet ezek miatt a CoD2 kapcsán? -
#466 Most néztem meg ezt a videót: CALL OF DUTY 4 E3 2007 INSERTION AND ASSAULT GAMEPLAY.Elég komoly lesz!! -
#465 tiszta kínzás ezeket a videokat nézni. 1 tök durván fest az egész és csak imádkozhatunk, hogy valami hasonlót láthassunk a gépünkön elfogadható sebesség mellett. 2. totál égő ahogy kontrollerrel szenvednek és ha egyszer nagy nehezen rácélzott legalább a lábára az ellennek akkor addig tartja ott és addig nyomja a gombot míg vagy meg nem hal vagy ki nem fog y a tár. Á, hogy lehet így fps-t játszani? -
#464 Hát ha ez úgy fog menni a gépemen maxon mint annak idején a 2 ment dx9ben maxon akkor nem elsz egy szavam se (20-40 között volt az fps) -
#463 Hoppá, most néztem a hosszabb több helyszínes gameplay E3 videjót, aminek a végén a rakétával lő (ami amúgy tök jó), ott amikor megsérül kiírja, hogy "megsérültél, menj fedezékbe", szal itt is megmarad a regenerálódás, aminek nem örülök. :( -
Beni521 #462 szerintem ez nem fut a gépemen -
#461 cod 2 nél is mindneki retteget akkoriban h csak 7800GTX en fut majd azt ott vot a dx 7 options és ati 9550 en is futott -
#460 kérem szépen ez egyre jobban tetszik ;] -
Paranoia #459 + Képek:
-
Paranoia #458 Call of Duty 4: Modern Warfare Stage Demo -
#457 Sztem azok többnyire konzolos videók. -
#456 Megnéztem a legújabb videot, nagyszerű meg minden, de milyen erőművön fog ez így kinézni? -
#455 BEN! -
#454 BAN! -
#453 X360 ra nem jelenik meg idén a game meg az UT 3 se csak ps3 ra me g a többire.gamestar -
#452 Senki nem fog neked kattintani, ha arra sem veszed a fáradságot, hogy belinkeld. -
stenTHEfamous #451 Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Előre is köszi: STeNN -
#450 -
#449 2nél több -
#448 hány szál hajad van? -.- -
szapor #447 Mikor lesz Béta teszt? -
#446 Visszaolvasol 1-2 üzenetet és láthatod, hogy igen. :)
Amúgy tényleg jó a vidi, hangulatos. -
#445 Látta már valaki az új gameplay videót? Amikor egy sniper társaságában lopakodunk Ukrajnában? Eszméletlen. -
#444 M21
Már ezért érdemes lesz várni