32784
-
#563 most akko meikkel játszak??:):):) valamelyik fanatik rabul ejtő lesz, de ha az egyik szar lenne (nemlesz), akko legalább nem hasadna meg a szívem. tod mikó nincs csajod, aztán persze hogy egyszerre kettő jönnö össze;) -
#562 sajna?! -
#561 karaj ugyanígy vagyok
de sajna jó lesz mindkettő:):):) -
Paranoia #560 Multiplayer Perk #5: C4
HD video
-
#559 Ja tisztára mint a mátrixban,azért én előrendeltem a gamet remélem lesz demo is lassan. De ha szar lesz akkor Starcraft2 -
#558 Hát nem néztél filmeket? A Die Hardban is John McClain is eltalálhatatlan meg sose fogy ki a lőszerből pedig tárat se cserél és sokkal jobban céloz mint az ellenfelei a Ramboról már nem is beszélve és akkor még Chuck Norrist nem is említettem. Ez természetes jelenség ,hogy a fegyver fizikai paraméterei megváltoznak ha elit arc vagy mert akkor már tudod görbíteni a teret és bullet timenak hála nem gond az ilyesmi -
Paranoia #557 ezek a perkek mind server beállítástól függőek sztem... -
#556 Nem értem ezt a double tap és deep impact perkeket. Gondolok egyet - csiribú-csiribá - és hirtelen ugyanaz a fegyver egész másként fog viselkedni? Ilyen nincsen.
-
#555 Felesleges már most lenézni majd meglátjuk mi lesz. -
#554 Ha jól emlékszem Double Tapnál bár kétszer olyan gyorsan lő csökken a golyó ereje. Ami viszont hátránya a perknek. -
#553 Nem kell balance. A kiengyensújozottság(ra való törekvés) teszi tönkre szinte az összes online játékot. Hagy legyenek csak körbeugráló játékosok. Egy idő után annyi lesz belőle, hogy akik dupla olyan gyorsan lőnek 3 ugrabugráló emberkét lőnek agyon mielőtt annyit látnának hogy van ott valami. Olyan mint a shotgun eleinte a cod2ben mindenki sírt a sötétben kempelős kisgyerekek miatt de sniper ellen mit érnek a shotgunnal még ha ugrálnak is? -
#552 Mondjuk ennyi erővel bárki körbeugrálhatja a pályát, ha azokat választja ki. Viszont az ilyen választható extrákat nagyon ki kell egyensúlyozni, egyik se legyen túl erős, ne nyomja el a többit, mert különben nincs értelme az egésznek (elég lenne alapba beállítani olyanra a játékot, mint amikor azokat az extrákat használják). Nagy hülyeség, az biztos. Pl sztem elég lenne az, hogy 1et választani és pl a legtöbb plussz ne legyen akkora plussz... -
#551 Hát ez elég hülyén hangzik. Ha rosszul lesz megcsinálva akkor teli lesznek a szerverek elit játékosokkal akik majdnem legyőzhetetlenek lesznek körbeugrálják a pályát és mindenkit agyonlőnek a játékélményt is beleértve. -
#550 * Juggernaut: Increased Health.
* Endurance: Longer Sprint.
És a büdös életben le nem lőnek. :D
Mongyuk kíváncsi vagyok Hardcore modban lesznek-e ilyenek és ott mennyit ér a Juggernaut mert ott akkor (legalábbis úgy lenne jó) semmi értelme. :o -
#549 What are the confirmed perks?
We will be confirming new ones every week, so far we have confirmed:
* Last Stand: Fall to the ground and pull out your pistol for one last chance to kill the enemy before dying.
* Stopping Power: Increased Bullet Damage.
* Juggernaut: Increased Health.
* Martydom: Drop a grenade when you die. (Anti-Tbag Technology)
* Endurance: Longer Sprint.
* Deep Impact: Increased Bullet Penetration.
* Double Tap: Increased Rate of Fire. -
#548 jaja:D
-
#547 Szép a doboza.
Nekik úgylátszik a Foxtrot is megvan :D -
#546 CoD 4 előrendelése:GN
-
#545 Szerintem úgy is lesz de max 3. -
#544 Deep Impactot lehet növelni perkel.
Tehát neked átmegy de másnak nem. -
#543 Ennek úgy lenne értelme, hogy minél magasabb rangú valaki, annál több perket tudna használni egy időben. -
#542 Deep impact? Az az, amikor átmegy a lövedék a falon? Az miért tőlem függ? Az a fegyvertől és a lövedék típusától függ. -
Paranoia #541 Ezt teljesen független a farcrytól.
De állitólag lesz farcry 2ősis...De elég volt a crysisból mosmá:Dnem offolunk -
#540 Kiegészítő lesz vagy folytatás esetleg?:) -
#539 Van hátrányuk mégpedig az hogy csak 3 lehet belőlük. PL Ha Sleight of Handet választod a last standet meg a gyorsabb lövést akkor ennyi már nem lehet Deep Impacted. -
#538 Nem biztos, hogy van a perkeknek külön hátrányuk... -
#537 Most ennek a Sleight of Hand opciónak (a legutóbbi trailerben) mi a hátránya? Mert biztos van neki az is, különben semmi értelme berakni. -
#536 Azért a Crysis sem lesz rossz game, mindegyikben lesz valami egyedi dolog, amiért megéri végigjátszani! -
Paranoia #535 Mivel Crytek csinálta a farcry-t is meg ezt is -
#534 Elvileg ez a Crysis. Ha tényleg ez az akkor a screenshotok alapján fingom sincs hogy került a 2-ik helyre mert olyan Far Cry klón féleségnek néz ki de nem tom. :O
-
#533 Nehéz lesz lenyomni az tuti! A videók alapján nagyon jó és szép game lesz,de soká lesz még november! -
#532 Call of Duty immár 4-edik verziót ami elvileg egyre jobb lesz a nagyközönség szerint nemhiszem, hogy lenne olyan FPS játék ami most a közelébe ér legyen az STALKER új kiegje vagy Crisis vagy akármi amit fejlesztenek.
Főleg, hogy már a Cod -1 a MoHAA is kicsit mérföldkő volt akkor olyan hogy Crisis... :P "haggyukmán." -
#531 Na majd a bétában meglátjuk, egy hónapon belül itt van... -
#530 gametrailers szerint a best fps és a best grapich is a modern warfare lett... -
#529 Nekem mondod?:D -
#528 Itt is Ott is! :D -
#527 Te kis prohardveres:D -
#526 COD4 letaszította a trónról még a Crysist is! SG -
Unreal1942 #525 Na ja csak a 360at eladtam mert csak porosodott miután meguntam a Fight night 3 at. :)
És az fps amugy is csak szenvedés egér nélkül. -
Paranoia #524 majd gondolom oktober végefele biztos lesz.Meg most fog indulni x360 béta....