32784
11273047011472975925.png
  • csuszi
    most akko meikkel játszak??:):):) valamelyik fanatik rabul ejtő lesz, de ha az egyik szar lenne (nemlesz), akko legalább nem hasadna meg a szívem. tod mikó nincs csajod, aztán persze hogy egyszerre kettő jönnö össze;)
  • Drephis
    sajna?!
  • csuszi
    karaj ugyanígy vagyok
    de sajna jó lesz mindkettő:):):)
  • Paranoia
    Multiplayer Perk #5: C4

HD video
  • Bogdogege
    Ja tisztára mint a mátrixban,azért én előrendeltem a gamet remélem lesz demo is lassan. De ha szar lesz akkor Starcraft2
  • Adam II
    Hát nem néztél filmeket? A Die Hardban is John McClain is eltalálhatatlan meg sose fogy ki a lőszerből pedig tárat se cserél és sokkal jobban céloz mint az ellenfelei a Ramboról már nem is beszélve és akkor még Chuck Norrist nem is említettem. Ez természetes jelenség ,hogy a fegyver fizikai paraméterei megváltoznak ha elit arc vagy mert akkor már tudod görbíteni a teret és bullet timenak hála nem gond az ilyesmi
  • Paranoia
    ezek a perkek mind server beállítástól függőek sztem...
  • Herold
    Nem értem ezt a double tap és deep impact perkeket. Gondolok egyet - csiribú-csiribá - és hirtelen ugyanaz a fegyver egész másként fog viselkedni? Ilyen nincsen.
  • sztechnika
    Felesleges már most lenézni majd meglátjuk mi lesz.
  • Csirke4
    Ha jól emlékszem Double Tapnál bár kétszer olyan gyorsan lő csökken a golyó ereje. Ami viszont hátránya a perknek.
  • Csirke4
    Nem kell balance. A kiengyensújozottság(ra való törekvés) teszi tönkre szinte az összes online játékot. Hagy legyenek csak körbeugráló játékosok. Egy idő után annyi lesz belőle, hogy akik dupla olyan gyorsan lőnek 3 ugrabugráló emberkét lőnek agyon mielőtt annyit látnának hogy van ott valami. Olyan mint a shotgun eleinte a cod2ben mindenki sírt a sötétben kempelős kisgyerekek miatt de sniper ellen mit érnek a shotgunnal még ha ugrálnak is?
  • Malakai
    Mondjuk ennyi erővel bárki körbeugrálhatja a pályát, ha azokat választja ki. Viszont az ilyen választható extrákat nagyon ki kell egyensúlyozni, egyik se legyen túl erős, ne nyomja el a többit, mert különben nincs értelme az egésznek (elég lenne alapba beállítani olyanra a játékot, mint amikor azokat az extrákat használják). Nagy hülyeség, az biztos. Pl sztem elég lenne az, hogy 1et választani és pl a legtöbb plussz ne legyen akkora plussz...
  • Adam II
    Hát ez elég hülyén hangzik. Ha rosszul lesz megcsinálva akkor teli lesznek a szerverek elit játékosokkal akik majdnem legyőzhetetlenek lesznek körbeugrálják a pályát és mindenkit agyonlőnek a játékélményt is beleértve.
  • Csirke4
    * Juggernaut: Increased Health.
    * Endurance: Longer Sprint.
    És a büdös életben le nem lőnek. :D
    Mongyuk kíváncsi vagyok Hardcore modban lesznek-e ilyenek és ott mennyit ér a Juggernaut mert ott akkor (legalábbis úgy lenne jó) semmi értelme. :o
  • Csirke4
    What are the confirmed perks?
    We will be confirming new ones every week, so far we have confirmed:

* Last Stand: Fall to the ground and pull out your pistol for one last chance to kill the enemy before dying.
    * Stopping Power: Increased Bullet Damage.
    * Juggernaut: Increased Health.
    * Martydom: Drop a grenade when you die. (Anti-Tbag Technology)
    * Endurance: Longer Sprint.
    * Deep Impact: Increased Bullet Penetration.
    * Double Tap: Increased Rate of Fire.
  • sztechnika
    jaja:D
  • Csirke4
    Szép a doboza.
    Nekik úgylátszik a Foxtrot is megvan :D
  • sztechnika
    CoD 4 előrendelése:GN
  • Csirke4
    Szerintem úgy is lesz de max 3.
  • Csirke4
    Deep Impactot lehet növelni perkel.
    Tehát neked átmegy de másnak nem.
  • Herold
    Ennek úgy lenne értelme, hogy minél magasabb rangú valaki, annál több perket tudna használni egy időben.
  • Herold
    Deep impact? Az az, amikor átmegy a lövedék a falon? Az miért tőlem függ? Az a fegyvertől és a lövedék típusától függ.
  • Paranoia
    Ezt teljesen független a farcrytól.
    De állitólag lesz farcry 2ősis...De elég volt a crysisból mosmá:Dnem offolunk
  • Csirke4
    Kiegészítő lesz vagy folytatás esetleg?:)
  • Csirke4
    Van hátrányuk mégpedig az hogy csak 3 lehet belőlük. PL Ha Sleight of Handet választod a last standet meg a gyorsabb lövést akkor ennyi már nem lehet Deep Impacted.
  • Malakai
    Nem biztos, hogy van a perkeknek külön hátrányuk...
  • Herold
    Most ennek a Sleight of Hand opciónak (a legutóbbi trailerben) mi a hátránya? Mert biztos van neki az is, különben semmi értelme berakni.
  • dante3
    Azért a Crysis sem lesz rossz game, mindegyikben lesz valami egyedi dolog, amiért megéri végigjátszani!
  • Paranoia
    Mivel Crytek csinálta a farcry-t is meg ezt is
  • Csirke4
    Elvileg ez a Crysis. Ha tényleg ez az akkor a screenshotok alapján fingom sincs hogy került a 2-ik helyre mert olyan Far Cry klón féleségnek néz ki de nem tom. :O
  • dante3
    Nehéz lesz lenyomni az tuti! A videók alapján nagyon jó és szép game lesz,de soká lesz még november!
  • Csirke4
    Call of Duty immár 4-edik verziót ami elvileg egyre jobb lesz a nagyközönség szerint nemhiszem, hogy lenne olyan FPS játék ami most a közelébe ér legyen az STALKER új kiegje vagy Crisis vagy akármi amit fejlesztenek.
    Főleg, hogy már a Cod -1 a MoHAA is kicsit mérföldkő volt akkor olyan hogy Crisis... :P "haggyukmán."
  • Alwares
    Na majd a bétában meglátjuk, egy hónapon belül itt van...
  • VRSDM
    gametrailers szerint a best fps és a best grapich is a modern warfare lett...
  • sztechnika
    Nekem mondod?:D
  • dante3
    Itt is Ott is! :D
  • sztechnika
    Te kis prohardveres:D
  • dante3
    COD4 letaszította a trónról még a Crysist is! SG
  • Unreal1942
    Na ja csak a 360at eladtam mert csak porosodott miután meguntam a Fight night 3 at. :)
    És az fps amugy is csak szenvedés egér nélkül.
  • Paranoia
    majd gondolom oktober végefele biztos lesz.Meg most fog indulni x360 béta....