32784
-
#603 Azt mondom, igen. Szinte biztosra veszem, csak nem maxon persze. -
Paranoia #602 MAP
-
#601 Nvidia 7600 512-en menni fog szerintetek? -
Paranoia #600 Fegyverek (bétában szereplő fegyverek listája,valószínű,h nem teljes a lista)
Sniper Rifles:
-Druganov SVD
-M21
-M40A3
Shotguns:
-W1200
Sub Machine Guns:
-Mini-UZI
-MP5
-Skorpion
Psitols:
-M9
-M1911 .45
-USP .45
Assault Rilfes:
-AK-47
-G3
-M4 Carbine
-M16A4
Light Machine Guns:
-M60E4
-M249 S.A.W.
-RPD
Grenades:
-Smoke
-Stun
-Flash
Attachment:
-Red Dot Sight
-Grab
-Grenade Launcher
-ACOG Scope
-Silencer -
#599 Volt egyzser egy olyan hír hogy lesz a játékban hardcore mód is (nem látszik a hud stb),abban ugye nem funkcionálnak majd a perkek? -
#598 Egyre kevésbé szimpatikusak ezek a Perkek, remélem lesznek mindegyiknek rendesen hátrányai is... -
#597 Egy tarkó ütés azt kész,puskatussal lehet még viaskodni? -
Paranoia #596 Multiplayer Perk #6: Dead Silence
HD video -
Unreal1942 #595 Nem baj a kontrollerrel úgyis kell ennyi előny nekik :P -
Unreal1942 #594 Köszi :) Ha jó lesz a gama akkor talán összekapjuk megint a kis csapatunkat :) -
Paranoia #593 Érdemes most fórumozni csárlioszkárdelta oldalon.Augusztusi nyeremények vannak,köztük a top meberé lehet egy playstation 3.(nem is értem,h nem xbox360) -
#592 Jajó most látom ott is írják. :) -
#591 A Beta csak XBOX 360. -
#590 Jó látni egy régi DC-s arcot ;)! -
Unreal1942 #589 PC-s még lehet itt is :) -
#588 Csak amcsik tolhatják a betatGS -
lee56 #587 Ez igaz, jó ha nem sík egyszerü a játék, csak ez már olyan tulkomplikáltnak tünik, hogy megeszem a kalapom ha szinte bugmentesen hozzák ki, de semmi gond majd megvárom az első négy patch-et, azt utánna fogok bele komolyabban :) -
#586 -
#585 Én übermarshalgenerál rangot akarok xD -
Dave0092 #584 arrol fog szolni, hogy lesznek szerevrek mint cod2-be
csak a szervereknek lesz egy iyen beálitása, hogy mikor kapjon az ember plusz 1 xp-t és akkor kap fegyvert stb.. mint a WOW :D -
#583 Én nem nagyon szeretnék kitűnni a többiek közül, csapatba szeretnék játszani bár lehet, hogy öregszem -
Varga10 #582 Sztem ez nem az XP gyüjtögetésről fog szólni csak az hogy miél többet játszol annál több job felszerelésed lesz. Pl.:Játszol, játszol és egyszercsak kiirja hogy új fegyver stb. vált elérhetővé...... vagyis remélem igy lesz nem az hogy csak az egész multi csak abból fog állni hogy csak unlockolunk csak azért játszunk. -
Varga10 #581 A játéknak mi lesz a minimum és az ajánlott rendszerkövetelménye?? Mit tippeltek??? -
Paranoia #580 Sztem meg kellenek ezek a XP gyüjtős dolgok.Egy idő után borzasztó unalmas tud lenni a játék(számomra)ha semmi újdonságot nem nyújt,lehet az AKÁRMI...CoD2 multi is jó...sokat játszottam vele,de bele untam!Most már minden szerver szét van moddolva,h legyen benne vmi változatoság.
Azért más élményt nyújt,ha van miért küzdened és igyekezni,h a "legjobb" legyél...ki tűnjél a többiek közül(már mindenhol ez van,erre van igény játékon kívül is).
-
#579 Remélem -
#578 Gondolom lesznek olyan szerverek ahol ki lesznek kapcsolva vagy mindenkinek lesznek. De ha nem lesz csak idő kérdése és a modderek megoldják. -
#577 Hát nemtom ha annyira XP-t szertetnék gyüjteni felraknám a guild wars-t. A Bf 2142 -öt is azért raktam a polcra mert még szaladni sem tudtál mig fel nem oldottad az unlock faszságokkal .
-
#576 Bevakultan falon keresztül késsel megölsz majd valakit hardcore módba és lépsz 3 szintet. :D -
Paranoia #575 "Azt hiszem, ezekből is látható, milyen brutálisan aljas kis multicsatákat lehet majd vívni... Hozzáteszem, maga a többjátékos mód rengeteg egyéb jóságot tartogat még, hiszen XP-t nem csak az egyértelmű fragekkel lehet gyűjteni majd, hanem mint egyes sportágakban, lesznek Assist pontok is, így azért is kapsz "strigulát", ha megsebzel valakit, és a haverod végzi ki szegényt – ez különösen a csapatalapú módokat fogja majd erősíteni, és bátorítja az összeszokott klánok létrejöttét. További érdekesség, hogy lesznek próbatételek (Challenges) különféle kategóriákban, melyekért nagyobb XP jár, például ha egy villanógránát elvakít, bejátszik a Blindfire: minden kinyírt ellenség ilyen állapotban nagy adag pontot hoz a konyhára... És ha elég pontot értél el, jön az újabb szint, újabb fegyverekkel, fegyverálcákkal (ilyen is lesz!), no és perkekkel..."
]{redenc PC GURU -
#574 Tudom de úgy meg lőni nem lehetett rendesen. És egyébként is sokkal izgibb volt belülnézetből -
#573 Erre találták ki a külső nézetet! -
#572 De azért milyen jó volt szivatni a páncélosokat C4el.
Én azért utáltam páncélost vezetni állandóan forgattam a tornyot nehogy valaki telirakja a csomagtartó szeretetcsomggal bár az se használt ha közel jött akkor nem lehetett kilőni. Ilyen esetben vagy gyorsan kiszáltam és kinyírtam vagy eltapostam. -
#571 Ja alattomos kis férgek -
#570 Én azt de utáltam amikor 2-3 speces telirakott egy buggyt aztán mint valami terroristák belehajtottak a tömegbe és BOOOM -
#569 Jó kis C4 hajigálgatások lesznek,aztán majd jön az új patch azt max magad elé ejtheted mint a Bf2-ben -
#568 Nekem nincs problémám az angollal. Már most lehetne felsőfokúm dehát az egész osztály megcsinálja majd addig meg ráérek. :D
Amúgy nagyon szép vastagbetűs postokat írsz linkekkel úgyhogy sztem legyél te a házigazda! :D -
lee56 #567 én tiltakozom minden erőmmel és befolyásommal -
#566 te nyitottad. én beleegyeztem ;] -
Paranoia #565 ja előfordul,a kevéske inglis tudásommal
Ha nem bánjátok szeretnék a topic házigizdája lenni,ha nincs ellene ellenvetések -
#564 Deszar. :D
Hallod hogy szedik a bombát elő se kell jönni. Olyan mint UO-hoz a telepíthető satchel. :D
Paranoia te szoktál a csárlioszkárdeltán fórumozni?:)