32784
-
#643 CoD4 kijön Commodore 64-re? -
#642 Amikor én álltalános iskolás voltam a WWF-es Lutra Albummal menőztünk,cserélgettük az állatos kártyákat király volt -
#641 Hagyom csak a haverom menőzöt hogy a COD 3 megjelent ps2-re és pc-re nem majd én is menőzök hogy a cod 4 csak pc-re jön a ps2-re sohaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#640 Hagyuk ezt a konzolos CoD FPS-es témát -
Dave0092 #639 cod4 csak nextgen konzolra, és PC re jön ki. ha sikeres leeht lesz vmi lebutitott ps2-es változat, habár nem hiszem -
#638 Soha. -
Neoncsoves #637 örülnék ha menne x800on... jó ideig nem lesz uj vidkarim szoval... -
#636 COD 4 megjelenik PS2-re? -
#635 Nekem is ezt küldték ki
csak nividával -
#634 Ezen tuti megy -
#633 Én majd jövőre vagy ha jól megy ilyen gépet szeretnék venni
Alaplap:MSI K9N4 Ultra-F (DDR2, 2 magos proci)
Proci: AMD Athlon 64 3800+
Ram: DDR2 1GB 800MHZ
VGA: PCI 7600 51 Mb Inno 3D Dual -
#632 Multiplay: 512 Kbps upstream or faster
Na nehogymá fél megabit feltöltés kelljen neki. Az csúnya lenne. -
#631 Azért nem lenne rossz egy ilyen gépigény -
Paranoia #630 ez már egy ideje fent van játék fórumán,vki össze írkálta,h szerite mi lesz...úgy látszik rá kaptak 1 páran:) -
#629 Van a gépigény alatt egy forrás link is. Sztem nembiztos, hogy fake! -
#628 Link2
Elnézést:) Egy filmet nézek közben -
#627 Link
Nem 100%, hogy ez lesz az igazi gépigény! -
#626 Ezek honnan vannak?? Link?? -
#625 Hmm azt írja hogy SM 3.0-ás Vidikari kell neki de a támogatottak közt ott van az x800 :S. Tudtommal nem DX10-es lesz a játék. Eléggé fake gyanús a dolog -
#624 Call of Duty 4 PC Minimum System Requirements
Supported OS: Windows XP or Windows® Vista
Processor: 2.6 GHz Pentium® IV or equivalent (3.2 GHz recommended for Vista)
RAM: 1024 MB (1536 MB recommended for Vista)
Video Card: DirectX® 9-compliant Shader 3.0 card with 128 MB of DDR Video Memory ( 256 MB recommended ) AGP 8x or PCI-Express x16
Sound Card: 16-bit DirectX® 9-compliant sound card ( PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital Audio )
DirectX® Version: DirectX® 9.0c (XP) DirectX® 10.0 (Vista)
DVD-ROM: 8x DVD-ROM or faster
Hard Drive Space: 8 GB (recommended 600 MB space left over for Windows® swap file)
Multiplay: 512 Kbps upstream or faster
Supported Chipsets at time of release: NVIDIA® GeForce™ 6/7/8 Families or ATI Radeon X800 or higher.
Gamepads Supported: Xbox 360™ Controller For Windows®
Xbox 360™ Controller For Windows® requirements: One Available USB 2.0 Port
Én is várom ám!:) Igaz kell egy új vidikari
-
Paranoia #623 október 15 -
#622 Jelenleg mi is a megjelenési dátum??? -
#621 Adam-nál a pont!
Engem is sokkal jobban érdekelnek a modern fegyverek, stb. -
#620 Engem sokkal inkább érdekel a modern hadviselés mint a világháború és azt tapasztalom ,hogy ebben a témában kevés játék jelenik meg évente amivel érdemes is játszani és nem egy low-budget szar. Ebben az évben talán csak a GRAW 2 volt. Tavaj az ArmA a GRAW és a Full Spectrum Warrior voltak azok amik modern környezetben játszódtak (meg az R6 Vegas de az más tészta)
Szerintem ez igen kevés.
Ezzel ellentétben már meg se tudom számolni ,hány világháborús játék jelent meg. Én már unom a partraszállást. -
#619 Épp ideje, hogy túllépjenek már ezen a II. vh. témán, kezdett kissé unalmas lenni. Volt még a történelemben jónéhány háborús konfliktus, bár a CoD4 fiktív sztorira fog épülni. -
#618 Az eddigi CoD is arcadok voltak
Remélem nem ennyire leptek meg a hírek
-
#617 Hi!
Meglepedten olvastam a hírt, h eltérnek a 2. világháborútól:((( :SSSS
Most ez akkor olyan lesz mint a Battlefield sorozat, hát mivé fog válni a szeretett CoD-ink:(( Xar arcadra fog speciálozódni...
Azért remélem, h küldetés szerű lesz.... Nehezen fogom befogadni, hibáról hibára fogok menni, aktakukac leszek ennél a gémnél, a hibákat fogom majd keresni:D -
lee56 #616 Druganov loll -
#615 Aki neten akar komolyabban játszani az úgy is vissza veszi a felbontást, akkor is ha bika gépe van.Vagy inkább retrozál
-
#614 Elsőnek még adják már ki utána -
#613 Biztos hogy nem lesz DX10!!!!
És ezt jól jegyezd meg! -
#612 Írj nekik... -
csabiland #611 hi holl lehet letölteni a cod4-et?
-
#610 Én úgy tudom, hogy serverbeállitásnál ki-be lehet kapcsolni, hogy működjenek-e a perk-ek avagy sem. -
#609 Képzeld mennyi (feature) lesz még, ha már a megjelenés előtt fél évvel elkezdték adagolni... -
moralosan #608 nézd meg a fejlesztői interjúkat gametrailersen, egyáltalán nem lesz ilyen, külön hangsúlyozzák, hogy egy játékos sem lesz jobb a többinél
hiszek nekik, max egy patchban javítódik, ha mégis így lenne -
#607 Persze, DirectX10 biztos lesz. Nekem COD2 megy, de ez biztos nem fog. -
#606 A snipert Dragunovnak hívják. (Nem Druganov.) -
#605 Bízom benne tommyg azé ennek már nagyobb gépigénye lesz minda COD 2-nek -
#604 Szerintem menni fog ez mindeg gépen amin megy a COD2!