32784
11273047011472975925.png
  • Adam II
    A bunnyhop teljesen elrontja a játék hangulatát.
    Képzeld el ,hogy állsz egy épület sarkánál egy iraki városban egy forró napon az aszfalt melleted gőzölög alig látod az utca végét a melegtől remegő levegő miatt és egyszercsak a szemközti épület mögül egy állig felfegyverzett RPG-s lázadó méteres ugrásokkal át bunnyhoppol az utcán.
    Valahogy elrontja az összképet nem? És nem is reális.
    Szerintem egy ilyen játékban ne legyen folyamatos ugrálás helyette lehessen átvetődni vagy átmászni akadályok felett vagy legyen valami stamina ami egy ugrás után lemegy és nem hagyja a játékost megint ugrani.
  • sztechnika
    regular
  • Herold
    Hát a CoD1-UO SP-ben nem nevezném AI-nak amit a gépi ellenfelek művelnek. Egyszer elbújtam egy roncs tank mögé, talán Leningrád lehetett. A lánctalpak résein át látszott belőlem kb 2 cm2, de az ellenfél folyamatosan oda lőtt.
  • VRSDM
    mielőtt félreértés esik. militarifan kis köcsög vagyok :]
    AS-ben játszok katonákkal-pénzügyőrőkkel stb. szóval nem a baromkodásra megy ki a játékunk hanem hogy tényleg valós háborús helyzeteket éljünk át. és ezekre alapozva írok amit írok.

az hogyha jobban céloz valaki nem hátrány sőőt ;] de azt azért megnézném hogy melyik "hős-kigyurt-izomállat" ami katona ugrándozna mittomhány (árkádokban és a codokban is megszokott) sokszáz lőszerrel :]

az meg hogy megszórni egy területet nem árkád dolog. bandita befut egy fedezékbe amin spec. átmegy a lőszered. hülye vagy ha nem szórod meg :]

az más kérdés hogy fix célpontokra csak duplákat adnak (a valóságban) törekedve a mellkasra célzásra, igy a visszarúgása miatt fej-nyak-mellkas vonalban eléggé nagy esélyel ölöd meg, és még lőszered is csak 2. fogyott.

nem szóltam le az ilyen játékosokat, sőt csak csodálom a cod2demo-knál is hogy akárhogy lassítom-zoomolom akkorse látom az ellen Ő mégis kilőtte negyedmásodperc alatt. elismerésem előttük. de a realitás nem ez. hanem hogy ülsz a fedezékedben ha kell fél-egy-négy-hat órát. mire lősz egyet is :]
  • Csirke4
    Végigvitted te bármelyik CoD-ot is veteran fokozaton? Nem greenhornban kell szaladgálni mert az tényleg hentelés. Próbáld ki a COD1-nek az éjszakai városelfoglalás küldetését (a 2-ik pálya) veteran fokozatban hogy megpróbálsz hentelni. Egyszer rossz helyen lóg ki a kisullyad a fedezék mögül és nyomhatod a load-ot.
    Az AI meg csak akkor lő hogyha látja az ellenséget ha viszont látja akkor tényleg nagyon megszórja és ez sztem így reális.
    WWII Onlinét nézd meg egyszer ha tudod ott látni fogod milyen a full real játék mert az háború szimulátor és csak játékosok vannak. Na ott örülhetsz ha 200 golyodból egy embert talál néha.
  • Unreal1942
    Pont az a taktika benne, hogy legyőzz egy full gugolóugrálósnozoomfejest osztógató csapatot is :)
    Egyébként nem értem miért baj az, hogy aki jobban céloz az jobban is érvényesülhet esetleg.
  • kovecses
    Mint az elődjei és nagyon idegesitő!
  • VRSDM
    hát ebben igazad van, de ez a játék nemis arról szól, nem is szólt arról sosem, hogy komoly tervek-taktikák-mozgások alapján lődd le az ellenfeled, helyette inkább tanuljmeg gugolásugrás közben nozoomfejest adni :] ergo no realitás :D
  • Gabyee
    amúgy az ai-ra gondoltam ha ez nem jött volna le
  • Gabyee
    nekem csak az nem tetszik a COD sorozatban hogy ha elkezdődik egy tűzharc akkor ott egyfolytában lő mindenki ész nélkül,nem helyezkedik,nem agyal,nem táraz stb.(pl.#749)
    egy igazi lövöldözést nem így képzelek el:(a játékost is arra késztetik hogy csak henteljen,arra ott a serius sam.
    remélem ezen azért változtattak

• Csirke4
    Hogyne lenne.
    Sőt nyilak is vannak meg köt is.
    (A 3szöggel már bajok vannak.)
  • schrank
    eddig mindegyik vid konzolos vagy szerinted van a billentyűzeten kék X gomb ?
  • SötétBarom
    LoL ez a PS3 verzsöN? Szegény nem valami smooth..
  • Csirke4
    Rossz helyre írtad. :D
  • Paranoia
    JUHuhuhuuuu Gameplay
  • VRSDM
    sg. ennyit lehet mondani csak.

irjál még, sokat, könnyen elkallódnak az információs világsztrádán :]
  • Paranoia
    hát nemtudom. 2hete írtam levelet,hgy szeretnék de nem igazán történt semmi:/ akkor vlmi csak nem teccik nekik:S.mind1
  • sztechnika
    Új movie:gs
  • Bogdogege
    ja, miért nem lehetsz ?
  • VRSDM
    miért ne lehetnél? :O
  • csuszi
    20 ftot kérek a szavimért;)
  • Paranoia
    igyexem;)
    Ha már nem lehetek a topik házigadája akkor csinálgatok vmit:(
  • leho94
    jo lett a banner;)
  • kovecses
    Szoktam BF-ezni sőt haverokkal hamachin rengeteget, de a rohadt rövidítéseiteket akkor sem fogom érteni.
  • tommyg
    Így van!
  • saxicola
    Az igazat megvalva nem nagyon tetszett a sorozat 4. részének modern korba helyezése. De a videók meggyőztek. Remek játék lesz.
  • Bogdogege
    Mit nem értesz Bf-ezzél,vagy csak magyarul nem értesz
  • kovecses
    Akkor sem értem!
    Bocs, lehet keveset fórumozok?
    Vagy csak magyarul értek?
  • Paranoia
    köszi
  • Bogdogege
    Messze van az a November
  • Bogdogege
    BSZN Paranoia
  • kovecses
    ???
  • Paranoia
    batefídezzé,hasznodra válhat;)
  • kovecses
    Mivel nincs semmi normális amit lehetne most nyúzni nagyon várom ezt a játékot.
  • sztechnika
    prohardver.hu
  • VRSDM
    mindig is irigyeltelek hogy mennyi mindent tudsz. vagyis énis tudok ennyit, de sosem ilyen részletesen mint te ...
  • Adam II
    Hát ,hogy ACOG van rajta az tényleg érdekes inkább ELCAN-t szoktak rá rakni. A másik ,hogy nincs rajta célgömb de úgy látszik ebben a játékban ez divat mert az optikával ellátott M4eseken sincs csak a fejlesztőknek nem tűnt fel ,hogy így a gázelvezető port sincs a fegyveren ami nélkül a valóságban működésképtelen.

Az elsőn meg jó magasan van a nézőke magasabban van a célgömbnél és a gránátvető rögzítő eleme sem valami valósághű.
  • Csirke4
    [url=http://en.wikipedia.org/wiki/PH]Ez a PH[/url]
  • ent
    Mi az a PH!?
  • ent