32784
-
#803 Természetesen. Ez nem a kontrolleren múlt hanem hogy sokszor nem is látta az ellenfelet és lelőni meg pláne nem tudta... -
Paranoia #802 énse úgy érztettem,h PRO lenne az emberünk...amúgy valóban,elis felejteti velem,h kontrollerel nyomja még szerencse,h supportal nyomja és nem kell sürün tárat cserélnije.... -
#801 Probáltad már kontrollerel ? -
#800 Ez az ürge durván nyomja? LOL! Hát ennél még én is jobban codozok... -
#799 Az eldobott gránát irányát jelző nyílra céloztam, mint ami a CoD2-ben van. -
ent #798 Ucsó képkocka, gránátnak van lökéshulláma, fasza. -
ent #797 Az életben is van öngyógyulás, teljesen élethű. CSak az immunrendszernek nincs 2 Gb ramja. -
ent #796 You killed Kitti Katt:) -
#795 Gránát indikátor gránátvetőnél nem árt ha van mondjuk megcsinálhatták volna az irányzékát és akkor nem lenne rá szükség. -
#794 Sztem csak harcore módban fogok játszani. Ott sztem még célkereszt sem lesz. :D
Remélem legalábbis. Csak olyan kevés infót adtak még a harcore módról hogy az szinte 0. :'( -
#793 Basszák meg itt is lesz öngyógyulás, meg gránát indikátor? Ezt nem kellett volna... -
#792 Tetszik a fegyverek szórása végre nem cod2 de azért a franc az élet visszatöltődésbe meg a gránátmutatóba. :D -
Paranoia #791 Call of Duty 4
Multiplayer Gameplay és egy másik pályán is megy a háború.... -
Paranoia #790 Call of Duty 4
Multiplayer Crash Site Gameplay emberünk keményen tolja:) -
#789 Ez így van WWII Onlinében is.
Egy bázis elfoglalásánál pl mindenki lő mindenre amit csak lát nem számít hogy épp van-e ott valaki. Úgyhogy nagyon vidám mikor 10 tank lövi (direkt HE lövedékkel hogy nagyobbat robbanjon xD) a szegény szövetségesek egyetlen sufniját.
Amúgy ebben a jútubos videóban lehet látni az első 20 másodpercben hogy a tankok egyáltalán nem célpontra lőnek. És amikor elfoglalnak egy várost akkor persze örömében mindenki egyszerre lő mint az állat de utána síri csend van jobb esetben ha az ellenség nem próbálkozik rögtön ellentámadással. :D -
#788 bocsi.végigtoltam minden splinter cellt :D
csak pár perc golndolkozás és meglehet oldani szinte mindent fegyver nélkül xD -
#787 hmm mégis csak lesz fizika úgyvettem észre eggyik videóba remélem lesz mert ha nem kapnak a fejükre :P XD -
#786 ArmA-nál az options-ben be lehet állítani az ellenfél és a csapattársak AI-ját. Nagyon jól hangolható mivel egy csúszkával állítható be.
-
#785 Játsz a SCCT-val, úgyhogy senkit se lőjj le:DD -
#784 szerintem ez a játék a cod1 után már nem a single módra épül(sajnos).nagyon sokan azért veszik meg eredetiben mert multiznak vele hivatalos versenyeken ahol meg kell az eredeti -
#783 hát én nemvok nagy fps rajongó...sry...írj 1-2 gamet megnézném őket szivesen de ha beírod hogy counter strike én akkorát szakadok ... xD
na de télleg komolyan.mostmár érdekelne ilyen game :o -
Gabyee #782 ezek a dolgok kifejezetten az előző részekre vonatkoznak,ez a rész lehet hogy más lesz.
várom szeretettel... -
Gabyee #781 na igen,nemigazán tudtam megfogalmazni a problémát de itt a hozzászólások segítenek.
nem arra vágyom hogy full reális legyen egy lövölde játék(armed assaultal nem tudok megtenni 10 méternél többet mert valaki 1567m-ről fejbetalál)hanem arra hogy ne legyenek olya jelenetek amit a #761 kolléga is írt vagyis ha én fedezékbe vagyok akkor mi a fasznak lő tovább EGYFOLYTÁBAN az AI?
így létrejön az amiről írtam hogy egy nagyobb csatánál 10 percig fegyverropogás hallatszik(ha indokolt ha nem)majd egyszercsak elfogy a respawnoló ellen és hirtelen madárcsicsergés és tücsökciripelés válja fel az amúgy sem valami profi fegyverhangokat.
és ez mindem átmenet nélkül:( -
#780 Attól még lehet jó nem mondtuk ,hogy rossz játék lesz. Csak valahogy szóbajött a dolog. -
#779 szintén felsoroltál két valóságalapot aligalig tartalmazó gémet. -
#778 vissza olvastam pár HSZt láttam h probléma hogy nem elég élethű :o
lehet menni americas armyzni vagy miaz xD meg ottvan a ghost recon új része.sztem az igazán életszerű lett...
sztem a codot új csinálják meg hogy jókis közönséggame legyen ne szimulációs nemtommi.ezért szeretik neten tolni sokan :) -
moralosan #777 ha sznob az ember, az is marad ^^ -
#776 Én végig nyomtam PS2-ön a Medal of Honor Frontline-t,nagy élmény volt -
Paranoia #775 sose fogom tudni feldolgozni ezt a joyal való FPS játszást -
#774 [center]perk összefoglaló -
#773 Ezért raktak a CoD4-be Hardcore módot. :) -
#772 Hát nem csak a gépre de ArmA-ra is ráférne egy renoválás amit a modderek meg is csinálnának ha a BiS nem lenne lusta és esetleg adna toolokat. Na de ne offoljunk. -
#771 az a kicsi ha a realitást is keressük leszükül egy mégkisebb körre
.ArmA.
ahhoz meg géprenoválást kéne tartanom :(
azért bízok a a realism.mod-ban vagy ha mégse akkor az imádott modderekben hogy lesznek itt egész ügyes harcok is árkádmentesen :] -
#770 Igaz a túl reális játékok unalmasak lennének. Ennek ellenére lehetne találni egy középutat és olyan játékot fejleszteni ami nem csak hentből áll hanem egy kis gondolkozásból is de kellő képp akciódús.
Néha sikerül megtalálni néha nem csak azt sajnálom ,hogy modern korszakban játszódó háborús játékokból igen kicsi a felhozatal. -
#769 még fél óra meló aztán ránézek otthon milyen is :] bár annyira nemvagyok ww2-s inkább szeretem a mai dolgokat, de megsasoljuk :] -
Unreal1942 #768 Hát akinek ehez van idegrendszere, hogy órákig nem történik gyakorlatilag semmi :)
Akkor mondjuk jobb elfoglaltság pecázni :D -
#767 WWII Onlinezzél. Ott van hogy órákon át semmit nem hallasz csak állsz a mezőn vagy gyalogolsz kilómétereket mint a newbiek. :D
Szokott lenni Realism event na az kurvajó ott nincs respawn azon a szerveren ahol az event van és akkor bizony kétszer is meggondolod hogy 2 óra kúszás után átrohansz-e az utcán. :D -
#766 vannak azért reálisisabb játékok, ahol szintén nem hallasz, lövést perceken át. de azok szintén kevés réteget mozgatnak meg a milyenségük miatt. -
Unreal1942 #765 Azért elég uncsi lenne ha a gép elött is órákat kéne fedezékben kuksolni és 1-1 lövést leadni 10 percenként :)
Reális egy ilyen játék sose lesz. Az életben sokunk talán összefosná magát az első lövésnél. Itt meg simán bevállalod, hogy átrohansz az utcán golyózápor között :)
Marad az ügyesség és a taktika ha csapatban is erdményes akarsz lenni. -
#764 nem azt mondtam hogy legyen, aztmondtam hogyha van és valaki ügyesen használja akkor annak elismerésem, énsem örülök hogy ilyen, pedig a kinézete nagyon jólenne egy komolyabb taktikus fps-hez is :]