32784
11273047011472975925.png
  • schrank
    mi az hogy Legjobb PC-s játék Crysis! ez túl komplex fogalom hogy csak úgy ráaggasuk egy egyszervégigtolható grafikabuzi gamera pláne ha az e3-on még grafból se volt a legjobb
  • Csirke4
    Várjuk meg amíg kijön sztem. :P
  • grebber
    Na meg is van.

Games Convention 2007: a legjobbak

Hölgyeim és uraim! A Games Convention szervezői végre bejelentették a show legjobbjait, összesen tíz kategóriában.

Egyből kezdenénk is a show legjobb PC-s játékával, ami a Crytek Crysis névre keresztelt FPS játéka lett! A CryEngine 2 megtette a hatását, így a játék a sokadik elismerést zsebelhette be az évben.

Az Xbox kategóriában a Bioshock jött, látott és mindenkit lehagyott, így ez a játék lett a győztes!

A további konzolos kategóriák közül a PSP konzolra készített God Of War: Chains Of Olympus lett a legjobb,

míg PS2 fronton a Pro Evolution Soccer 2008 diadalmaskodott.

A PlayStation 3 konzolra készített alkotások közül szintén a Pro Evolution Soccer 2008 lett az első, ami igen erős üzenet a rivális football játékok fejlesztői felé.

A Nintendo Wii kategóriában a Mario & Sonic olimpiai játéka nyert,míg

DS fronton az Eye training lett a befutó.

A konzolokat elhagyva jöjjön a legjobb online játéknak járó trófea, amit az Age Of Conan fejlesztőinek járt.

A végére maradt két hardveres kategória. A legjobb hardveres kiegészítő a fizikai erőnlétünk megőrzésére fejlesztett Wii Balance Board lett, míg a

mobil kategóriában nem tudtak győztest kihírdetni.

info: Gamestar
  • grebber
    Ez csak azért érdekes mivel multkór volt már hírbe hogy kik milyen díjjat nyertek!

Egy idézet belőle mingyá megprobálom előkaparni a többit is:

"A Games Convention szervezői végre bejelentették a show legjobbjait, összesen tíz kategóriában:

Legjobb PC-s játék Crysis! "
  • Bogdogege
    GC 2007 / GC Awards: a jelöltek
    /Event/

10 kategória, 8 platform - idén sem marad el a Games Convention díjkiosztója. A "Best of GC Awards" legnagyobb sikervárományosa a négy kategóriában is nominált Pro Evolution Socer 2008, az Enemy Territory: Quake Wars, valamint a Hellgate: London. A jelöltek teljes listája:

PC

• Sam & Max Season One
    • StarCraft 2
    • Hellgate: London
    • The Settlers – Rise of an Empire
    • Crysis
    • Enemy Territory Quake Wars

Xbox 360

• BioShock
    • Pro Evolution Soccer 2008
    • Sacred 2: Fallen Angel 360
    • Eternal Sonata
    • Kane & Lynch: Dead Men

PSP

• God of War: Chains of Olympus
    • Silent Hill Origins

PS2

• Crash of the Titans
    • Singstar - Die Toten Hosen
    • BUZZ! - Das Film Quiz

PS3

• Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    • SingStar
    • Uncharted: Drake's Fortune
    • The Eye of Judgement

Wii

• Wii Fitness
    • Super Mario Galaxy
    • Mario & Sonic at the Olympic Games

DS

• Eye Training
    • Undercover: Dual Motives
    • The Simpsons

Mobil

• Skate
    • Medal of Honor Airborne

A legjobb online játék

• Hellgate: London
    • Enemy Territory Quake Wars
    • Age of Conan: Hyborian Adventures

A legjobb hardver

• Wii Balance Board
    • Rock Band
    • PlayStation Eye
    Info 576.hu
  • schrank
    ebben egy új jelenet nem volt már mindegyiket láthattuk régebbről és ez még mindíg a konzolos verzió
  • tommyg
    2007 év játéka lesz sztem
  • exhile
    Paranoia tök jó a logód :P
  • VRSDM
    azért leírtam, hidd el vannak akiknek újat mondtam.
  • exhile
    2007 nagy dobása lesz az tutiiii
  • Paranoia
    hm blek hók dáon után sztem ez mindenkibe tudatosult:D (kötelező múvi)
  • exhile
    hmmm fasza
  • VRSDM
    akkor csak számomra új, és még itt se láttam linkelve, sebaj, :] megnézzük újra
  • tommyg
    azok se újak de fasza videó
  • VRSDM
    [center]2:00tól új jelenetek is vannak benne, gameplay kamos múvi

/a viz itt nemszép, de lehet csak épp rossz szögben stb,ben állt, mind1
    viszont xtranagy dícséret hogy ahogy támadják a várost, és közelednek már gumit égetnek alul a banditák. ezt így "szokás" jelezni a rosszfiúknál. ezzel a lehető leggyorsabb tömegüzenet a népnek és a rezsimnek hogy "jönnek" .]
  • VRSDM
    jó akkor legyen igazatok. előbb értéstek meg amit írtám aztán ugorjatok nekem falkástul. kösz.

ez a videó meg nem mondott semmi újat.
  • nono55
    de azért ideillő volt a hsz-em, grín dáktör!
  • exhile
    hát az vagány egy dolog...de szerintem ne menjünk át dokisba
  • tommyg
    olvass vissza nem arról van szó
  • nono55
    ha artériát ér max 2 perced van hátra, simán elvérzel.
  • exhile
    Igazából durva lesz a játék :D És most tulajdonképpen mi a probléma vele ha lábon lőnek lassan mész ? Kit érdekel ? Tudunk várni :DDD
  • tommyg
    Jó akkor lábonlőlek és mennyél háborúba ok, te ne írjál hülyeségeket, ha lábonlőnek elvérezhetsz!
    Videó
  • VRSDM
    mi lenne tíz év? egy misszió? lábonlőnek akkor még elevickélsz a következő bázisig, vagy feldobnak a hummvee-re, és nem mész többet harcolni, csak a bázison tisztogatod a fegyvered majd :] neírj marhaságokat köszönöm.
  • erieskrisz
    sziasztok olvasgattam vissza a hsz eket a realitasrol csak annyi hogy ha tul realis lenne egy jatek kellene kb 10 ev mire vegigvine az ember xDDD ugye mert ha mondjuk kapnal 1 golyot a labadbautana ma nem naon tudnal futkarozni amugy beleneztem abba a perk osszefoglaloba naon jonak tunik a game bar ha az autok grafjat megnezuk egy kicsit silany de a tobbi naon jo
  • tommyg
    1 gigásat vegyél mindenféleképpen
  • Soldiers
    akkor veszek egy 512-set vagy egy 1 GB ja és azt nem írtam oda DDR 2-es
  • exhile
    na jó szerintem hagyjuk a témát ugyse fog senkinek se megváltozni a véleménye : izlések és pofonok :) egyébként akármin is játszol biztos jó egy játék lesz :))
  • Bogdogege
    Akkoriba vettem én is Megadrive-om is vot
  • schrank
    mi má 99-ben moháztunk ps-en amikor ti még asse tuttátok miaz
  • Bogdogege
    Akkor játszál sokat,én ha FPS-ezni akarok akkor PC-ek
  • exhile
    És PS3-on játszottál-e már mondjuk a CoD3-al ? Én igen és szerintem nagyon jó
  • Bogdogege
    Volt playstation-om a SEGA Dreamcast-om is meg van még meg a playstation 2 is megvam . A Metal gear solid a kedvenc játékom meg a Shenmue, a MOH játszottam végig kész szégyen volt De te lehet ,hogy mazoista vagy
  • exhile
    játszottál te már fps-sel konzolon? meglepődnél milyen egyszerü vele,mondjuk elismerem nem jobb mint a pc-s de valahogy annak is megvan a maga varázsa és könnyedsége hidd el...
  • Bogdogege
    Venni bármit lehet Eszet nem .Ha komolyabban akarsz játszani akkor a neten probálkozól oda pedig jó gép kell.A konzol pedig nem éppen fps-re lett kitalálva.
  • leho94
    logo?XD
  • exhile
    jól kivehetö a katona a nick képemben ? :D
  • lee56
    Hu 4.6 Ghz-es x2-d van, nem semmi :))
  • exhile
    Hát persze, venni bármit lehet :) csak kérdés futja-e rá :( ezért kell nextgen konzol,nem kell vele babrálni sok ideig szvsz,CSAK HÁT A 17EZRES JÁTÉKOK...
  • Bogdogege
    Én 3 gigát vettem