32784
-
#883 mi az hogy Legjobb PC-s játék Crysis! ez túl komplex fogalom hogy csak úgy ráaggasuk egy egyszervégigtolható grafikabuzi gamera pláne ha az e3-on még grafból se volt a legjobb -
#882 Várjuk meg amíg kijön sztem. :P -
#881 Na meg is van.
Games Convention 2007: a legjobbak
Hölgyeim és uraim! A Games Convention szervezői végre bejelentették a show legjobbjait, összesen tíz kategóriában.
Egyből kezdenénk is a show legjobb PC-s játékával, ami a Crytek Crysis névre keresztelt FPS játéka lett! A CryEngine 2 megtette a hatását, így a játék a sokadik elismerést zsebelhette be az évben.
Az Xbox kategóriában a Bioshock jött, látott és mindenkit lehagyott, így ez a játék lett a győztes!
A további konzolos kategóriák közül a PSP konzolra készített God Of War: Chains Of Olympus lett a legjobb,
míg PS2 fronton a Pro Evolution Soccer 2008 diadalmaskodott.
A PlayStation 3 konzolra készített alkotások közül szintén a Pro Evolution Soccer 2008 lett az első, ami igen erős üzenet a rivális football játékok fejlesztői felé.
A Nintendo Wii kategóriában a Mario & Sonic olimpiai játéka nyert,míg
DS fronton az Eye training lett a befutó.
A konzolokat elhagyva jöjjön a legjobb online játéknak járó trófea, amit az Age Of Conan fejlesztőinek járt.
A végére maradt két hardveres kategória. A legjobb hardveres kiegészítő a fizikai erőnlétünk megőrzésére fejlesztett Wii Balance Board lett, míg a
mobil kategóriában nem tudtak győztest kihírdetni.
info: Gamestar -
#880 Ez csak azért érdekes mivel multkór volt már hírbe hogy kik milyen díjjat nyertek!
Egy idézet belőle mingyá megprobálom előkaparni a többit is:
"A Games Convention szervezői végre bejelentették a show legjobbjait, összesen tíz kategóriában:
Legjobb PC-s játék Crysis! " -
#879 GC 2007 / GC Awards: a jelöltek
/Event/
10 kategória, 8 platform - idén sem marad el a Games Convention díjkiosztója. A "Best of GC Awards" legnagyobb sikervárományosa a négy kategóriában is nominált Pro Evolution Socer 2008, az Enemy Territory: Quake Wars, valamint a Hellgate: London. A jelöltek teljes listája:
PC
• Sam & Max Season One
• StarCraft 2
• Hellgate: London
• The Settlers – Rise of an Empire
• Crysis
• Enemy Territory Quake Wars
Xbox 360
• BioShock
• Pro Evolution Soccer 2008
• Sacred 2: Fallen Angel 360
• Eternal Sonata
• Kane & Lynch: Dead Men
PSP
• God of War: Chains of Olympus
• Silent Hill Origins
PS2
• Crash of the Titans
• Singstar - Die Toten Hosen
• BUZZ! - Das Film Quiz
PS3
• Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
• SingStar
• Uncharted: Drake's Fortune
• The Eye of Judgement
Wii
• Wii Fitness
• Super Mario Galaxy
• Mario & Sonic at the Olympic Games
DS
• Eye Training
• Undercover: Dual Motives
• The Simpsons
Mobil
• Skate
• Medal of Honor Airborne
A legjobb online játék
• Hellgate: London
• Enemy Territory Quake Wars
• Age of Conan: Hyborian Adventures
A legjobb hardver
• Wii Balance Board
• Rock Band
• PlayStation Eye
Info 576.hu -
#878 ebben egy új jelenet nem volt már mindegyiket láthattuk régebbről és ez még mindíg a konzolos verzió -
#877 2007 év játéka lesz sztem -
exhile #876 Paranoia tök jó a logód :P -
#875 azért leírtam, hidd el vannak akiknek újat mondtam. -
exhile #874 2007 nagy dobása lesz az tutiiii -
Paranoia #873 hm blek hók dáon után sztem ez mindenkibe tudatosult:D (kötelező múvi) -
exhile #872 hmmm fasza -
#871 akkor csak számomra új, és még itt se láttam linkelve, sebaj, :] megnézzük újra -
#870 azok se újak de fasza videó -
#869 [center]2:00tól új jelenetek is vannak benne, gameplay kamos múvi
/a viz itt nemszép, de lehet csak épp rossz szögben stb,ben állt, mind1
viszont xtranagy dícséret hogy ahogy támadják a várost, és közelednek már gumit égetnek alul a banditák. ezt így "szokás" jelezni a rosszfiúknál. ezzel a lehető leggyorsabb tömegüzenet a népnek és a rezsimnek hogy "jönnek" .] -
#868 jó akkor legyen igazatok. előbb értéstek meg amit írtám aztán ugorjatok nekem falkástul. kösz.
ez a videó meg nem mondott semmi újat. -
nono55 #867 de azért ideillő volt a hsz-em, grín dáktör! -
exhile #866 hát az vagány egy dolog...de szerintem ne menjünk át dokisba -
#865 olvass vissza nem arról van szó -
nono55 #864 ha artériát ér max 2 perced van hátra, simán elvérzel. -
exhile #863 Igazából durva lesz a játék :D És most tulajdonképpen mi a probléma vele ha lábon lőnek lassan mész ? Kit érdekel ? Tudunk várni :DDD -
#862 Jó akkor lábonlőlek és mennyél háborúba ok, te ne írjál hülyeségeket, ha lábonlőnek elvérezhetsz! -
#861 Videó -
#860 mi lenne tíz év? egy misszió? lábonlőnek akkor még elevickélsz a következő bázisig, vagy feldobnak a hummvee-re, és nem mész többet harcolni, csak a bázison tisztogatod a fegyvered majd :] neírj marhaságokat köszönöm. -
#859 sziasztok olvasgattam vissza a hsz eket a realitasrol csak annyi hogy ha tul realis lenne egy jatek kellene kb 10 ev mire vegigvine az ember xDDD ugye mert ha mondjuk kapnal 1 golyot a labadbautana ma nem naon tudnal futkarozni amugy beleneztem abba a perk osszefoglaloba naon jonak tunik a game bar ha az autok grafjat megnezuk egy kicsit silany de a tobbi naon jo -
#858 1 gigásat vegyél mindenféleképpen -
#857 akkor veszek egy 512-set vagy egy 1 GB ja és azt nem írtam oda DDR 2-es -
exhile #856 na jó szerintem hagyjuk a témát ugyse fog senkinek se megváltozni a véleménye : izlések és pofonok :) egyébként akármin is játszol biztos jó egy játék lesz :)) -
#855 Akkoriba vettem én is Megadrive-om is vot
-
#854 mi má 99-ben moháztunk ps-en amikor ti még asse tuttátok miaz -
#853 Akkor játszál sokat,én ha FPS-ezni akarok akkor PC-ek -
exhile #852 És PS3-on játszottál-e már mondjuk a CoD3-al ? Én igen és szerintem nagyon jó -
#851 Volt playstation-om a SEGA Dreamcast-om is meg van még meg a playstation 2 is megvam . A Metal gear solid a kedvenc játékom meg a Shenmue, a MOH játszottam végig kész szégyen volt De te lehet ,hogy mazoista vagy -
exhile #850 játszottál te már fps-sel konzolon? meglepődnél milyen egyszerü vele,mondjuk elismerem nem jobb mint a pc-s de valahogy annak is megvan a maga varázsa és könnyedsége hidd el... -
#849 Venni bármit lehet Eszet nem .Ha komolyabban akarsz játszani akkor a neten probálkozól oda pedig jó gép kell.A konzol pedig nem éppen fps-re lett kitalálva. -
#848 logo?XD -
exhile #847 jól kivehetö a katona a nick képemben ? :D -
lee56 #846 Hu 4.6 Ghz-es x2-d van, nem semmi :)) -
exhile #845 Hát persze, venni bármit lehet :) csak kérdés futja-e rá :( ezért kell nextgen konzol,nem kell vele babrálni sok ideig szvsz,CSAK HÁT A 17EZRES JÁTÉKOK... -
#844 Én 3 gigát vettem