32784
11273047011472975925.png
  • Nyufeee
    Tényleg emberek, ebbe a call of duty részben lehet-e nevet szinezni?
  • Bogdogege
    A betát lehet de én a full game-ra gondoltam
  • peti94
    te miről beszél lehet nem tod letölteni csak hát www.clanbase.com és nézd meg a cb tw t és enemy territory quake wars
    szal má van
  • Bogdogege
    2 hónap az még sok idő,a Quake wars az 26 nap ha minden igaz
  • moralosan
    [első feltelepített játék lesz a cod4 :D]
  • moralosan
    már néztem ezelőtt, és éreztem az igazi cod feelinget, nagyon várom már, igaz új gépig úgysem tudok sokmindennel játszani, egyelőre
  • Paranoia
    hát béta csak x360ra van sajna...PCre csak demo lesz.
  • Beers
    Ez is konzol :(!
  • Paranoia
    Béta Preview
  • exhile
    Paranoia jogos amit mondasz mer amig nem volt HL2 akkor a Mohaa-ra mondták ugyanezt :)
  • theodor
    Akkor most lehet majd a USMC vel menni?
  • Paranoia
    Akkor ezeket ugy kell értelmezni,h: "sose vártunk még ennyire játékot"(ebben az évben):)
  • VRSDM
    mindig megy a magyarázás. GS-be is írják hogy krájszisz-ra hogy " SOSE VÁRTUNK MÉG ENNYIRE JÁTÉKOT " ... csak nekem fura hogy ugyan ezt írták, a doom3, a hl2, a fear és stb. idelyében is? ... -_-
  • tommyg
    nem, ez a game nem konzolra való
  • Bucser
    Ez a game Hype és más semmi...
  • sztechnika
    csak irigy:P
  • sztechnika
    1 video van csak
  • csuszi
    te kussojá magnum mer beállítalak a sarokba...
  • Magnum PI
    A PC-s verzióról van valami kép vagy videó? Kicsit fura hogy mindenhol csak az XBOX verziót lehet látni
  • mikiking
    Aha és akkor a Crysis mi lesz ???? Ez a 3 game a trónos
  • exhile
    Az év játéka ? hehe, AZ ÉVTIZED GAME-je :P na jó azért ne essünk túlzásokba...meg kell hagyni hogy nem lesz rossz :D De a bioshock se piti...
  • Soldiers
    :D ki tudja majd elválik az is lehet jobb gép kell majd neki mint a Crysis majd a jövő hónapokban megtudjuk HAMAROSAN FOLYTATJUK
  • Varga10
    Hát azért ne nagyon kelljen már neki olyan gép mint a crysisnak.....
  • Soldiers
    ja szerintem is. esetleg olyan gép kell neki mint a Mohha vagy a Crysis vagy egy ici-picit jobb
  • Paranoia
    nemtom miről beszéltek:S
    Egyáltalán nem biztos még az se,h sm3 tudó kártyákon fog csak elindulni.Azt is megtudtuk már,h directX 10 se támogatja...Nem kell neki izom gép.
    Meg kell várni a hivatalos rendszer követelményt majd utánna osszátok az észt...addig ezt a kinek mien kártyája meg gépe van hozzászólásokat mellőzük,mert teljesen fölösleges ezzen pörögni.
  • mikiking
    lowon ??????? legjkisebb grafikán ?
  • TVelvet
    az hiszem, bár lehet...

Bár lehet lowon szaggatni fog egy kicsit..
  • Csirke4
    Eza csárli. :D
  • mikiking
    Ezzel a kártyával már vmire fogom vnni nem ? XpertVision GF 8600GT 256MB DDR3 Dual DVI PCX shader 4.0
  • tommyg
    konkrét
  • Paranoia

Ezzel a coverel számíthatunk a kicsikére:)

• tommyg
    dede :)
  • Herold
    EZ NEM A COD4 FÓRUM????
  • Bogdogege
    Nem 7db
  • Gerbill
    A crysist a Far Cry fejlesztői csinálják, közben az ubi csinálja a Crytek nélkül a FarCry 2-t aminek nem sok köze lesz az eredeti Far Cryhoz.
  • grebber
    Nem a Far Cry folytatása hanem különálló game!
    Far Cryhoz csak 4 patch jött de milyen gamehez nicnsenek patchek?

Crysis meg jóhogy agyonhypolt a graf mivel szép mint az állat.Igaz nekem sok minden nemtetszik benne de sajnosa zokat a hibákat nemfogják javítani :(
  • Bogdogege
    Ez a Crysis a Far cry folytatása mert a Far cry az egy nagy szar volt.Volt hozzá vagy 25 db patch azt egymás után mindegyiket fel kellet rakni ,de akkor sem tetszet neki valami azután meguntam azt be basztam a sarokba. mérgembe
  • Gerbill
    Az most csak egy dolog, hogy hányszor játszod végig, de a Crysisben az egyetlen dolog amiért mindenki annyira várja az az agyon hype-olt grafika, ráadásul nagyrészt lineáris lesz a játékmenet. Szerintem a grafikán kívül semmi érdemes dologgal nem lehet benne találkozni.
  • grebber
    Lehet hogy te csak egyszer tolod végig a gameket de szerintem sokak nem így vannak ezzel,mint ahogy én sem főleg nem azt amit megveszek!
  • Bogdogege