32784
-
#923 Tényleg emberek, ebbe a call of duty részben lehet-e nevet szinezni? -
#922 A betát lehet de én a full game-ra gondoltam -
peti94 #921 te miről beszél lehet nem tod letölteni csak hát www.clanbase.com és nézd meg a cb tw t és enemy territory quake wars
szal má van -
#920 2 hónap az még sok idő,a Quake wars az 26 nap ha minden igaz -
moralosan #919 [első feltelepített játék lesz a cod4 :D] -
moralosan #918 már néztem ezelőtt, és éreztem az igazi cod feelinget, nagyon várom már, igaz új gépig úgysem tudok sokmindennel játszani, egyelőre -
Paranoia #917 hát béta csak x360ra van sajna...PCre csak demo lesz. -
#916 Ez is konzol :(! -
Paranoia #915 Béta Preview -
exhile #914 Paranoia jogos amit mondasz mer amig nem volt HL2 akkor a Mohaa-ra mondták ugyanezt :) -
theodor #913 Akkor most lehet majd a USMC vel menni? -
Paranoia #912 Akkor ezeket ugy kell értelmezni,h: "sose vártunk még ennyire játékot"(ebben az évben):) -
#911 mindig megy a magyarázás. GS-be is írják hogy krájszisz-ra hogy " SOSE VÁRTUNK MÉG ENNYIRE JÁTÉKOT " ... csak nekem fura hogy ugyan ezt írták, a doom3, a hl2, a fear és stb. idelyében is? ... -_- -
#910 nem, ez a game nem konzolra való -
#909 Ez a game Hype és más semmi... -
#908 csak irigy:P -
#907 1 video van csak -
#906 te kussojá magnum mer beállítalak a sarokba... -
#905 A PC-s verzióról van valami kép vagy videó? Kicsit fura hogy mindenhol csak az XBOX verziót lehet látni -
mikiking #904 Aha és akkor a Crysis mi lesz ???? Ez a 3 game a trónos -
exhile #903 Az év játéka ? hehe, AZ ÉVTIZED GAME-je :P na jó azért ne essünk túlzásokba...meg kell hagyni hogy nem lesz rossz :D De a bioshock se piti... -
#902 :D ki tudja majd elválik az is lehet jobb gép kell majd neki mint a Crysis majd a jövő hónapokban megtudjuk HAMAROSAN FOLYTATJUK -
Varga10 #901 Hát azért ne nagyon kelljen már neki olyan gép mint a crysisnak..... -
#900 ja szerintem is. esetleg olyan gép kell neki mint a Mohha vagy a Crysis vagy egy ici-picit jobb -
Paranoia #899 nemtom miről beszéltek:S
Egyáltalán nem biztos még az se,h sm3 tudó kártyákon fog csak elindulni.Azt is megtudtuk már,h directX 10 se támogatja...Nem kell neki izom gép.
Meg kell várni a hivatalos rendszer követelményt majd utánna osszátok az észt...addig ezt a kinek mien kártyája meg gépe van hozzászólásokat mellőzük,mert teljesen fölösleges ezzen pörögni. -
mikiking #898 lowon ??????? legjkisebb grafikán ? -
#897 az hiszem, bár lehet...
Bár lehet lowon szaggatni fog egy kicsit.. -
#896 Eza csárli. :D -
mikiking #895 Ezzel a kártyával már vmire fogom vnni nem ? XpertVision GF 8600GT 256MB DDR3 Dual DVI PCX shader 4.0 -
#894 konkrét -
Paranoia #893
Ezzel a coverel számíthatunk a kicsikére:)
-
#892 dede :) -
#891 EZ NEM A COD4 FÓRUM???? -
#890 Nem 7db -
#889 A crysist a Far Cry fejlesztői csinálják, közben az ubi csinálja a Crytek nélkül a FarCry 2-t aminek nem sok köze lesz az eredeti Far Cryhoz. -
#888 Nem a Far Cry folytatása hanem különálló game!
Far Cryhoz csak 4 patch jött de milyen gamehez nicnsenek patchek?
Crysis meg jóhogy agyonhypolt a graf mivel szép mint az állat.Igaz nekem sok minden nemtetszik benne de sajnosa zokat a hibákat nemfogják javítani :( -
#887 Ez a Crysis a Far cry folytatása mert a Far cry az egy nagy szar volt.Volt hozzá vagy 25 db patch azt egymás után mindegyiket fel kellet rakni ,de akkor sem tetszet neki valami azután meguntam azt be basztam a sarokba. mérgembe -
#886 Az most csak egy dolog, hogy hányszor játszod végig, de a Crysisben az egyetlen dolog amiért mindenki annyira várja az az agyon hype-olt grafika, ráadásul nagyrészt lineáris lesz a játékmenet. Szerintem a grafikán kívül semmi érdemes dologgal nem lehet benne találkozni. -
#885 Lehet hogy te csak egyszer tolod végig a gameket de szerintem sokak nem így vannak ezzel,mint ahogy én sem főleg nem azt amit megveszek! -