32784
11273047011472975925.png
  • schrank
    cod4 ? mu-ha-ha-ha
  • bodesz
    hát a fejest hogy adná be jobban?betegvagy? xD akárki mondta nemigaz...én 1.lövésre is betudom adnia fejest 40fps el is ha kell xD...multkor játszottam dx9be max graf on 40-50 fpsel.jumpokat nempróbáltam mert ált leszarom.fejest meg ugyanúgy beadja.csak célozni kell tudni nemkell fps :D.meg a kedves playerek amikor benyőgik hogy CFG...na beleülhetsz a cfg be annyira jó hogy lebutítja grafon és lesz 333fps ed dx7be minden minimumon xD...ha neked jó így játszani játsz én megvok 125el is :o
  • csuszi
    jump igaz, headshot baromság...
  • Csirke4
    Ezabaj hogy nemkell. -.-
    Először énis azt hittem ezaz egész FPS dolog fasság de nem :S
  • Paranoia
    eeh bf2 powa medic stukkerel 2sorozatból lelőni snipert ali látható távolságból
  • schrank
    ki tud így rohangálni ennyi cuccal (bf2 powa )
  • bodesz
    mi?lehet h gyorsabban lősz meg mittomén faszságok de a headot nemadja be könnyebben xD ahoz célozni kell akkoris xD
  • bodesz
    naja lehetne vmi alap maxfps a cod4 be nemártana.mittomén 125 :D azt akkor lófaszt sem ér az extra low grafod...
  • bodesz
    mé 1 katona sétálgasson vagy mi ? :D
  • VRSDM
    sőt a rifle-k gyorsabban lőnek-táraznak 300fps magassábága :] cod2be spec.
  • Unreal1942
    Annó nekem megmutatták, a Q3 ban, hogy kevesebb fps el nem tudnak bizonyos ugrásokat megcsinálni elég faszségnak tűnik, de, hogy a headshot is ennek fügvényében változik? Max könnyebb célozni ha nem akad, de úgy meg ki az a mazohista, hogy akadozva játszik? :)
  • tmisi
    aha, nem vagyok nagy multis :)
  • Csirke4
    Quake 3 engine: Minnél több FPS annál nagyobbat ugrasz. -.-
    Sőt annál több headshotot ad. Tudom fasságnak tűnik de mostanában a sok COD UO Waron látom hogy mennyire ígyvan. -.-
  • tmisi
    Mit makogsz te itt? :D
  • Csirke4
    Örülj az FPS-nek kisfiam. Jumplosz olyat, hogy a varjak csak nézik ez meg WTF hogy így repül.
  • tmisi
    Ja de azért DX9-ben igen csak odabaszott a graf. Mikor viccből levettem DX7-re (mé nem 8???), hát a COD1-re emlékeztett lowon. XD
  • moralosan
    Gametrailers.com - The Source For Video Game Media
  • moralosan
    "...The engine is absolutely gorgeous, take my word on it. As for DX7 support, they say they would like to incorporate it, but there are no guarantees on how it is going to work into the final product..."

Nos ezek után kétlem, hogy vadi új lenne az engine alapja [ami persze egyáltalán nem baj, nem maximalista vagyok vagy ilyesmi]

ja és kösz a linket
  • VRSDM
    cod2-re is hypeoltak hogy wááá új engine, aztán belenézve mégis Q3 alapokra épül :$
  • SkylineGTR
    akkor még sok van.
  • Paranoia
    CoD4 engine angol,de egy pár dolgot ki tudsz szűrni belőle.
  • tommygear
    mindenhol nov 9
  • SkylineGTR
    hy all. nov 9-én jelenik meg a game??? mint a képen??? vagy az csak amerikai vonatkozik????
  • dante3
    Vannak új videók? Hol? pls
  • moralosan
    a 2 új videót nézegetve gondolom csak

[bár persze tökmindegy mi az igazság :P]
  • VRSDM
    mivel már a cod2 motor is quake3engine szarrátuningolt féle volt :] így kétlem hogy 2007ben még mindig egy ősrégi motort használnának. dekitudja :D /szvsz biztosnem
  • moralosan
    rákerestem, de nem találtam kellő infót...

...szerintetek nagyon extrém, ha én úgy vélem az engine nem teljesen új, hanem továbbfejlesztett?
  • Paranoia
    Pluszba még a PB is dolgozik majd.
  • VRSDM
    pénzhátránya mellett, hatalmas előny hogy kevesebb lesz a faszfej12éves...
  • csuszi
    én ennek amúgy nagyon örülök
  • csuszi
    el kell hogy keserítselek benneteket: original rulez, no warez
  • ProGabe #932
    tehát akkor a (központi?)szerver fogja tárolni az adataidat?
    gondolom nem lehet majd csak úgy beregelni,így érdekes lesz a warez... őőő már aki warezol
    tudom,bf2-nél is meg van oldva
  • moralosan
    meg az ember nem tud inkognitoban játszani :)
  • Nyufeee
    Nem is lenne baj szerintem mert szvsz. elrondítaná a játékot a sok hülye piros fehér zöld meg a többi faszság....
  • Herold
    Elképzelhető, hogy nem lehet, mert nevet kell regelni az elején, mint a BF2-ben, és ott sem lehet színezni.
  • schrank
    nem tudom hogy vagytok vele de valahogy túl gyorsan mozognak a katonák ez volt a bajom az et:qw-szal is és még ezek árkádozzák a bf-et
  • bodesz
    nemtudom én várom a kiadást videókat nézegetek meg olvasgatom SG.HUt egész nap már kb unalomból :S...de ez tutira nemvolt egy érdekfeszítő kérdés.akinek a legfontosabb az hogy színezhető e a neve vagy nem az menjen játszon vmi mást...
  • Nyufeee
    Miért mitkéne kérdeznem, mikor jelenik meg vagy megy e a gépemen?
    Ha joltudom ez a kérdés nemvolt, és most nemértem miért kellet benyögni ezt!
    Amugy meg mi a fontos kérdés mostanába?
  • Paranoia
    fontos kérdés:D

valószínű majd a PC verzióban lehet,úgy mint eddig.
  • bodesz
    ez a legfontosabb!!!!! xD omg...