32784
-
#1003 hééj én akartam TÉK-elni:@:@ XDXD -
#1002 Megmagyarázták a többiek^^ -
#1001 Csúnya fiú -
Paranoia #1000 ték ték -
Paranoia #999 eeeh valószínű -
#998 áhááá szóval innen lopták a cod4 trélerben látható helis partraszállást ... -
#997 árkádabb mint a mi árkád béef kettőnk ? -
#996 Az, hogy egy arcade fos. -
#995 Az egész... -
#994 Mi szar neked a cod2-ben? :O -
#993 Ha te a cod2-ről beszélsz akkor maradjál csendben ott 1 FPS-el is be tudod adni a fejest mert egyáltalán nincs szórása. Én az UO-ról beszélek és ott számít. Szerintem amúgy a cod2ben is számít de azzal nem jáccottam éveket mert egy szar úgyhogy nemtom. :D -
Paranoia #992 Naserű.Akkor mindezt ITT folytathatnátok. -
#991 Igen akkor fog jönni, bár jelenleg nopv 16-ot írnak az oldalak, de lesz ebből még csúszás, szerintem... -
#990 November közepére datálták, vagy rosszabik esetben mikulás:D És sztem utóbbi lesz:( mivel a Bia tudtommal nem volt bugos... az ubis fiúk tesznek is érte. -
#989 Mikorra is várható a Brothers in Arms? azt már nevezzhetjük taktikai fps -nek :) -
#988 Egyedül a Bros in Arms eddig a legrealisztikusabb.... az első kettő rész után jogosan fogom várni, h jobb ill. látványos popcorneffectet tegyenek bele... süljön át a vh hangulat ezen is. -
#987 Hát a béta alapján rohadtúl nem úgy néz ki mint a videókon... -
#986 Valahogy nem fogott meg eddig ez a game, olyan megrajzoltnak tünik az egész, nem hiszem, hogy olyan játék ez, hogy ha lövöd a hullát mozog ott ahol meglövöd, nincs benne sok fizika szerintem.
Egyetlen háborus játék amibe még reménykedni lehet, az nem más mint a Brothers in Arms: Hells Highway -
#985 Csak 1 sajna -
#984 a legtöbb konzol gameplay vagy van egyáltalán már pc game play movie -
#983 ign.comon van alegtöbb HD gameplay -
#982 csönd mocskos áruiló -
Paranoia #981 nahjóvan már hess vissza helyetekree -
#980 naná -
#979 Azt hittem eltévedtem,a sok bf-es láttán...
Öööö, amúgy a bf-eseknek mindíg igaza van... -
#978 Ez így van :)! -
#977 az infratyik nem számítanak béefesnek ők elkorcsosult pléjerek akik nem mernek codozni -
#976 Ugrabugra BF2-ben is van, főleg inf warokon, úgyhogy ne nagyon védd. -
#975 Miért ne lenne van egy pár INFantry szerver, meg pisztolyos meg késes. Olyan is van amelyben füstgránáttal kell térden dobni a másikat -
Paranoia #974 Semmi hivatalos nincsen még. -
bandesz00 #973 Sziasztok tudja valaki mi a minimum gépigény a játékhoz?Kösz:) -
moralosan #972 Nem tetszik nem játszol vele, ennyi.
Ahogy nincs itt jármű, úgy a bf-ben nincs ennyire kidolgozott gyalogsági harc. -
Unreal1942 #971 Ritka skilles játékos bemutatóját láthattuk a videóban :D -
#970 épp ezaz hogy élményben mi nyújt nagyobbat ? ugrabugrálni 6-an egy bérház udvarán dirr-durr-ozva vagy menekülni egy harciheli elől amit megpróbálsz "bazúkával" (csak hogy ti is sejtsétek mi az SRAW,ERYX,HJ-8,...) kifingatni -
#969 Azért össze ne szard magadat az örömtől -
#968 hát istenem meghalok xD.végignéztem az összes videót ma ami cod4es befosok sokadszorra is csak jönne már ki :P.CS:S t odaveri lazán meg BFeket is sztek :P(sry BF esek :D,amúgy élményre gondoltam nem graf stbstb).istenállta csak jönne már ki :P :S -
Paranoia #967 COD 4 beta gameplay -
Paranoia #966 persze,értem én -
#965 köszi a linket para de ez csak jelzésszintű link akart lenni az unalmas infratyi fps-eknek példaként -
Paranoia #964 muhaha és ps3mon vagy x360on fox vele játszani?:D