Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet egy buta kérdésem? A TCE az minek a rövidítése?<#szomoru1>#szomoru1>
A másik meg említed hogy Csehek...Bakker ahová járok az pont Cseh szerver.<#buck>#buck>
Van pár magyar is de a szerveren többségében Csehek vannak.És most olvasom vissza az elõzõ kommentemben nem említetem, hogy Cseh szerverrõl van szó.
A sniperfix engem is irritált.Zavaró hogy mozgás közben is mintha ki lenne támasztva a csipa.
Pedig szeretek csipázni.Olyan más mint a megszokott harcmodor.
A promodról meg annyit hogy keresek egy másik szervert. <#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Viszont én nem tudom de az ottani emberek kajak úgy tolják a gémet mintha nem lennének tiszták.Nem Hack-re gondolok itt mert a PB az szedegeti a ki az embereket.Láttam hogy egy srác írogat valamilyen CFG-rõl.Akkor esett le.Ezek mind használnak CFG-t.Én meg ott küzdök a szûz játékommal jó hogy csak az elsõ 3-ba tudok bent lenni.Sokszor még ez is kiváltság.Vagy szerencse.
A klánom elvárja tõlem hogy hozzam a sikereket ezért is kértek meg arra hogy legyek tag.Bizonyítani akarok nekik.De ez nagyon elszomorít.Nincs ma már tiszta játék?Ma lesz kupa warunk.Most hogy menjek oda? Tudat alatt meg érzem hogy le fognak gyõzni mert CFG-zik az ellenség?
Ha leszedek egyet és beállítom akkor meg csiter vagyok.Nem akarok csiter lenni sosem volt hozzá arcom.De így.Dávid és góliát.
Kérdés az.:Hova vész így el a tehetség?Ha valaki ügyes és érzi a játékot küzd ahogy tellik tõle és jön egy CFG-s srác aki nem érzi annyira a játékot de van CFG-je így sok elõnyre tesz szert hogy gyõzhet az ügyes? <#sir>#sir>
Nem tudom mi legyen.Küzdeni egy nagyobb erõ ellen ami tudatban legyõzött már...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Az emberek azért játszanak online játékokat, hogy kikapcsolódjanak és egyenlõ feltételek mellett megmérettessenek. Ha valaki az egyenlõ esélyeket bármilyen módon sérti, az csal! Az már csak hab a tortán, hogy elb***a a többi játékos szórakozását, kikapcsolódását, és örül, hogy milyen pro!
Tehát szerintem ezért csalás!
Písz!
Fatboyz4ever!
A Evenbalance ezért szigorít egyre többet (bár cod4-ben nem nagyon látom).
Én éveken keresztül toltam egy gamét (TCE), és azért nem indulunk a klánommal bajnokságokon (vagy csak ritkán), mert a sok búza cfg-s legyõzhetetlen. Némán ugrál, sorozatlövés, görbítés-hajlítás kockásítása, meg ki tudja még mi. Ezért kéne a minden paraméterét a cfg-nek fixálni, és akkor egyenlõ esélyek lennének. Persze maxpackets(100), snaps(40)-nel kezdve! Szóval a véleményem, EZ CHEAT! És dögöljön meg mind ki használja!
Písz
Fatboyz4ever!
Amm szomorúan látom hogy haldoklik a topik.Néha egy egy téma ha feljön az is csak problémákkal kapcsolatos.
ÚJ téma ami engem izgat és lehet sokakakt is csak vagy nem merik megkérdezni vagy máshól keresnek rá választ,tanyácsot stb.
CFG...
Kinek mi a véleménye errõl a legális? csitrõl?
Nekem nincs de tervezem hogy készítek egyet ha nem túl zûrös meló.
Jah és bocs ha ez olyan téma ami nem ide való de hát nehogy már meghaljon a topik<#shakehead>#shakehead>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Fatboyz4ever!
Köszi szépen!<#vigyor3>#vigyor3>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amm van egy kis problémám a Coddal.Van egy középkategóriás PC-m amivel sokat szenvedtem mire sikerült beállítani a játszható színtet Cod4-be.//min 70Fps max 140Fps//
Az a gáz hogy az utobbi idõbe beállt 91-re.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Onnan följebb nem megy, viszont mostmár a min az 55Fps is lehet.
Így is tudok vele játszani de zavar.
Nos lehet, hogy volt már hasonló érdekes problémája valakinek. Esetleg valaki Cod mágus tudna pár tanácsot adni? <#sir>#sir>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nem emlékszem mikor jött ki a Winter crash talán 1.4 vagy 1.5!
Onnan kezdve tedd fel, 1.4,1.5,1.6,1.7!
Fatboyz4ever!
és ha újonnan van telepítve a cod akkor sorba végig kell járnom az összes patchet ? vagy csak az utolsot ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Fatboyz4ever!
majd veszek 1 másik vinyót...
de azért köcce!!! :->
Ezután mellette a legszélsõnel válaszd ki az "1.5"-t és ezután már csak az 1.5-s szervereket fogod látni.
Battletag: Muhee#2716
(1.5-ös patch van fennt)
letöltöttem a cod 4-et (nem eredeti) és multiplayerben azt írja ki, h "cd-key in use,try later" vagy mi...
bemegyek a multiplayer optionsba-->cd-key és itt beírok 1 másikat, aztán azt írja ki, h a "kulcsfontosságú kód érvényesnek tûnik", de ezek után sem enged multizni és +int azt írja ki, h "cd-key in use,try later"
HELP pls.!!!
nagyon fontos lenne!
elõre is köszi
Szóval ha valaki el tudná juttatni valahogyan hozzám ezt a fájlt azt mégegszer megköszönném, és akkor talán nem zavargatnálak titeket többé ilyen hülyeségekkel.
Millió THX mindenkinek aki segített
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Fatboyz4ever!
de mi lenne ha az 1.7-et raknád inkább fel, az az uccsó, szóval jobb lesz.
The Matrix has you...
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
FAQ-ban nem találtam, gondolom már sokan kérdezték, bocsi.
Arany színt hogyan kapok? Nem a letölthetõre gondolok, hanem amit el lehet érni. Meg kell csinálni pl. Sniper küldiket 100%-ra és akkor kapom meg csak a csipákra? Vagy?
Köszi!
konkrét abban kellet volna megadnia mit akar bindelni
várható a game-hoz vmi kiegészítõ lemez..?
pl. uj küldetesek,pályák a single player-hez...
olyan k..va jo a game h.szivesen nyomnám tovabb...
Seven-Four-Seven--Heavy
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Amúgy köszönöm a segítséget!!
Ezek szerint mûködik az Ultimate verzión is <#vigyor3>#vigyor3>