Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Hát köszi!Kicsit elkeserített ez a tény de majd több energiát fordítok a gyakorlásra.
Lehet egy buta kérdésem? A TCE az minek a rövidítése?<#szomoru1>
A másik meg említed hogy Csehek...Bakker ahová járok az pont Cseh szerver.<#buck>
Van pár magyar is de a szerveren többségében Csehek vannak.És most olvasom vissza az elõzõ kommentemben nem említetem, hogy Cseh szerverrõl van szó.
A sniperfix engem is irritált.Zavaró hogy mozgás közben is mintha ki lenne támasztva a csipa.
Pedig szeretek csipázni.Olyan más mint a megszokott harcmodor.
A promodról meg annyit hogy keresek egy másik szervert. <#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Promod-os szerveren meg sokat kell gyakorolni. Hónapokat (éveket), hogy pro legyél! Engem a "sniperfix" idegesít de nagyon!

Fatboyz4ever!

Azért ne add fel. Mi legutóbb 2.dikak lettünk a legnagyobb TCE bajnokságon. Minden cfg-zés nélkül! Bár az más játék, sokkal realisztikusabb. Aki nyert arról mindenki tudta, hogy cfg-sek (köcsög csehek 😄). Olyan bajnokság kell ahol mindig van egy vagy két admin, aki figyel! Õk kiszúrják ha turpisság van, azt kirúgják az egész klánt! 😄 Egyik ellenfelünket kirúgták. 😄 Ezért érdemes csak nagy bajnokságokon indulni. A döntõ úgy is élõ (helyben) szûz gépeken! Ott mutassák meg a cfg-sek. 😄

Fatboyz4ever!

HUNMemphis
Nah igen ezért is kérdeztem inkább rá.Van egy szerver amire többször is járok gyakorolni.Külföldi Promodos PB-s szerver 24 slotos.nagyon örültem hogy van egy hely ahol tudok szépen fejlõdni, hozzászokni a Promodhoz.
Viszont én nem tudom de az ottani emberek kajak úgy tolják a gémet mintha nem lennének tiszták.Nem Hack-re gondolok itt mert a PB az szedegeti a ki az embereket.Láttam hogy egy srác írogat valamilyen CFG-rõl.Akkor esett le.Ezek mind használnak CFG-t.Én meg ott küzdök a szûz játékommal jó hogy csak az elsõ 3-ba tudok bent lenni.Sokszor még ez is kiváltság.Vagy szerencse.
A klánom elvárja tõlem hogy hozzam a sikereket ezért is kértek meg arra hogy legyek tag.Bizonyítani akarok nekik.De ez nagyon elszomorít.Nincs ma már tiszta játék?Ma lesz kupa warunk.Most hogy menjek oda? Tudat alatt meg érzem hogy le fognak gyõzni mert CFG-zik az ellenség?
Ha leszedek egyet és beállítom akkor meg csiter vagyok.Nem akarok csiter lenni sosem volt hozzá arcom.De így.Dávid és góliát.

Kérdés az.:Hova vész így el a tehetség?Ha valaki ügyes és érzi a játékot küzd ahogy tellik tõle és jön egy CFG-s srác aki nem érzi annyira a játékot de van CFG-je így sok elõnyre tesz szert hogy gyõzhet az ügyes? <#sir>

Nem tudom mi legyen.Küzdeni egy nagyobb erõ ellen ami tudatban legyõzött már...

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Még egy rövid gondolat!
Az emberek azért játszanak online játékokat, hogy kikapcsolódjanak és egyenlõ feltételek mellett megmérettessenek. Ha valaki az egyenlõ esélyeket bármilyen módon sérti, az csal! Az már csak hab a tortán, hogy elb***a a többi játékos szórakozását, kikapcsolódását, és örül, hogy milyen pro!
Tehát szerintem ezért csalás!

Písz!

Fatboyz4ever!

cfg-zés, scriptelés tönkretett már egy két játékot!
A Evenbalance ezért szigorít egyre többet (bár cod4-ben nem nagyon látom).
Én éveken keresztül toltam egy gamét (TCE), és azért nem indulunk a klánommal bajnokságokon (vagy csak ritkán), mert a sok búza cfg-s legyõzhetetlen. Némán ugrál, sorozatlövés, görbítés-hajlítás kockásítása, meg ki tudja még mi. Ezért kéne a minden paraméterét a cfg-nek fixálni, és akkor egyenlõ esélyek lennének. Persze maxpackets(100), snaps(40)-nel kezdve! Szóval a véleményem, EZ CHEAT! És dögöljön meg mind ki használja!

Písz

Fatboyz4ever!

HUNMemphis
Hello hello!
Amm szomorúan látom hogy haldoklik a topik.Néha egy egy téma ha feljön az is csak problémákkal kapcsolatos.

ÚJ téma ami engem izgat és lehet sokakakt is csak vagy nem merik megkérdezni vagy máshól keresnek rá választ,tanyácsot stb.

CFG...
Kinek mi a véleménye errõl a legális? csitrõl?
Nekem nincs de tervezem hogy készítek egyet ha nem túl zûrös meló.

Jah és bocs ha ez olyan téma ami nem ide való de hát nehogy már meghaljon a topik<#shakehead>

Zs0lt1
az 1.4-ben volt!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hát az 1.6-os patch 296Mb valószínû, hogy abban van.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Na de melyikben van a winter crash? Az vagy 1.4 vagy 1.5! nemdeugyebár?!

Fatboyz4ever!

HUNMemphis
Tényleg csak ennyi? Pff.
Köszi szépen!<#vigyor3>

NEOreg3
konzolba: /com_maxfps 250

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HUNMemphis
Sziasztok.
Amm van egy kis problémám a Coddal.Van egy középkategóriás PC-m amivel sokat szenvedtem mire sikerült beállítani a játszható színtet Cod4-be.//min 70Fps max 140Fps//
Az a gáz hogy az utobbi idõbe beállt 91-re.<#fejvakaras>
Onnan följebb nem megy, viszont mostmár a min az 55Fps is lehet.
Így is tudok vele játszani de zavar.
Nos lehet, hogy volt már hasonló érdekes problémája valakinek. Esetleg valaki Cod mágus tudna pár tanácsot adni? <#sir>

1.6 és 1.7 ezeket kell feltenni.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Az uccsó 1.7!
Nem emlékszem mikor jött ki a Winter crash talán 1.4 vagy 1.5!
Onnan kezdve tedd fel, 1.4,1.5,1.6,1.7!

Fatboyz4ever!

geri777
Melyik a legnagyobb patch most ??

és ha újonnan van telepítve a cod akkor sorba végig kell járnom az összes patchet ? vagy csak az utolsot ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Jaffa 2843
valaki tudja hogy lehet testre szabni a promod-ot?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

danny94
köcce mind2töknek, de nem lett több heyem.. :-(

rexHUNter
a kuka ikonon jobb klikk tulajdonságok vedd le a méretet 0-ra és a törölt fájlok ne kerüljenek a lomtárba, esetleg még a vetérlõpult energiagazgálkodás alatt vedd ki a pipát a hibernálásnál ha bent lenne

Keress rá: partíció átméretezés! 😄

Fatboyz4ever!

danny94
már próbáltam csak az a baj, h a D:/ meghajtóm-70 gigás, viszont a C:/-10 gigás és abból van kb. 800MB (nemtom mi foglal annyit), arra pedig nem fér rá a patch, mert ugye indításnál a C meghajtóra pakolja a cuccokat és a többit ki lehet választani, h hova ,persze a többit a D meghajtóra pakolnám, ha eljutnék odáig...
majd veszek 1 másik vinyót...
de azért köcce!!! :->

Zickler
Bár sztem jobban jársz ha leszeded az 1.7-s patch-t

Battletag: Muhee#2716

danny94
köcce, kipróbálom...

Zickler
Miután megnyitottad menj a Szerverek fülre, majd keresd meg a Shortversion-t ott ahol a képen látod.

Ezután mellette a legszélsõnel válaszd ki az "1.5"-t és ezután már csak az 1.5-s szervereket fogod látni.

newszepiking
boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!<#wave>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

danny94
ok és xfirén,h tudom megnézni, h a szerveren milyen patch van???

Zickler
Töltsd le az Xfire-t ott keress magyar szervereket amin 1.5 patch van. azokon elméetileg tudsz játszani

danny94
de azért jó lenne vele multiba játszani...
v.kinek van v.mi ötlete???

danny94
most csak azért nem veszem meg, h tudjak vele multiba játszani...!!! am. a cd-key az jó, nem azzal van a gond!!!
(1.5-ös patch van fennt)

HTS s3rg1nh00
vedd meg.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

danny94
hy all!
letöltöttem a cod 4-et (nem eredeti) és multiplayerben azt írja ki, h "cd-key in use,try later" vagy mi...
bemegyek a multiplayer optionsba-->cd-key és itt beírok 1 másikat, aztán azt írja ki, h a "kulcsfontosságú kód érvényesnek tûnik", de ezek után sem enged multizni és +int azt írja ki, h "cd-key in use,try later"
HELP pls.!!!
nagyon fontos lenne!
elõre is köszi

Zickler
Hi all, köszi mégegyszer a segítséget, de most meg ez a baj:

Szóval ha valaki el tudná juttatni valahogyan hozzám ezt a fájlt azt mégegszer megköszönném, és akkor talán nem zavargatnálak titeket többé ilyen hülyeségekkel.

Zickler
Thx, 1.5-n volt és átálíttam 1.6-ra majd felraktam az 1.7-s patchet.

Millió THX mindenkinek aki segített

Sarapetike
starmenü futtatás ba beirod hogy regedit azt enter ott meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4 megkeresed azt csinálsz vele amit akkarsz :XD

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Zickler
THX. de én nagyon noob vok és nem tom hogy mi az a "Regisztrációs adatbázis".

Regisztrációs adatbázisban rákeresel a call of duty-ra és version-nál átírod 1.5 re. Utána engedi újra felenni az 1.6-ot.

Fatboyz4ever!

Zickler
Megpróbáltam felrakni és azt írja ki hogy nincs fent a gépen az 1.6-s patch, amikor meg megpróbálom az 1.6-s patch-t elrakni akkor meg azt mondja hogy már fent van.

bigapó
szimplán annyi a probléma, hogy MÁR FEL VAN RAKVA az 1.6-os patch, tehát még egy téli gumi nem kell már...

de mi lenne ha az 1.7-et raknád inkább fel, az az uccsó, szóval jobb lesz.

The Matrix has you...

Pistike 007
Vágom thx

Sarapetike
a class hoz tartozó összes fegyverrel 150 fejlövés

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Pistike 007
Sziasztok!
FAQ-ban nem találtam, gondolom már sokan kérdezték, bocsi.
Arany színt hogyan kapok? Nem a letölthetõre gondolok, hanem amit el lehet érni. Meg kell csinálni pl. Sniper küldiket 100%-ra és akkor kapom meg csak a csipákra? Vagy?
Köszi!

Sarapetike
nem volt teljesen egyértelmû ,igazad lehet
konkrét abban kellet volna megadnia mit akar bindelni

Balintrial
pl: bind f5 com_maxfps 333
legalábbis cod2-ben így kell 😊

#29474: nem arra gondol 😊
HTS s3rg1nh00
már van 5...szerinted?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sarapetike
a konzol elöhivása alapbol bindelve van a 0 gomb megnyomására csak engedéjezni kell a multi options ban !

leonforce
szevasztok..!
várható a game-hoz vmi kiegészítõ lemez..?
pl. uj küldetesek,pályák a single player-hez...
olyan k..va jo a game h.szivesen nyomnám tovabb...

Seven-Four-Seven--Heavy

Jaffa 2843
valaki tudja hogyan lehet konzol parancsot bindelni?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

dan104
Üdv,azon már túl vagyok,sajnos nem segített,de van ez a hangdriver probléma,hogy valamit be kell kapcsolni azt még nem próbáltam,majd este.
Amúgy köszönöm a segítséget!!
Ezek szerint mûködik az Ultimate verzión is <#vigyor3>

Balintrial
mp.exe jobbklikk / tulajdonságok / kompatibilitás / tedd windows xp-re
nálam segített...
dan104
Üdvözlet,gyors kérdésem lenne!!
Adott a Vista,cod 4 feltelepít,megpeccsel....single fut,frankó,a multi része meg exe hibával leáll.....
Na ez mitõl lehet?
Köszi elõre is!!