Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok. van 1 nagy problémám. ha elindítom a játékot, minden alkalommal a háttérben elindul egy system által létrehozott folyamat (a folyamat neve is system), ami 25-50%-ban leterheli a processzort. (tehát, ha nem játszok, csak a menüben vagyok akkor is) ha frissen indítottam a windowst, akkor 25% a leterheltség, de ha már a skypot elinditom, felmegy 50-re és játszhatatlan. ilyenkor csak a windows újraindítás marad és akkor ismét "csak" 25% a leterheltség. ez soha nem megy lejjebb, amíg a játék fut. ha kilépek, azonnal ez a process el is tûnik. HELP .már a játékot és a windowst is újrainstalláltam, de nem segített.
gépem: win XP sp3, dualcore proc., 2GB RAM, 9800GT videokártya
elõre is köszönöm.
mebucain
Burdi
keress másik key-t, mert ezt sajna bannolták...

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

hello tudnátok segíteni akármilyen szeróra be akarok lépni nemenged s 1-2-re és ezt a hibaüzit kapom: permanent ban issued on this game server for player IronCroSS ... Global PunkBuster GUID Ban 50a15a0a
pedig nem csítelek ez lett volna az 1. alkalom azokon a szerókon
hello tudnátok segíteni akármilyen szeróra be akarok lépni nemenged s 1-2-re és ezt a hibaüzit kapom
inter94
próbáld e a legújabb driverrel

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Burdi
hali, nekem ez a hiba:

vmi ötlet??:S
vidkari: HD_3650
drivert pedig frissítettem..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

HTS s3rg1nh00
nem olvastál faq-ot.
Minimum konfiguráció

• CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz vagy AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor vagy 1.8Ghz Dual Core Processor vagy jobb ajánlott
• RAM: 512MB RAM (768MB ha Windows Vista a rendszered)
• Harddrive: 8GB szabad lemezterület
• Videókártya: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 vagy jobb vagy ATI(R) Radeon(R) 9600 vagy jobb
ergo a válasz:új videókártya.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

hellósztok
tudnátok nekem segitteni haverom felrakta a cod 4-et és amikor beakar lépni akkor eszt irja ki neki:::
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.

Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.

mitöl van ez ???
és hogy lehet megoldani???

amugy ilyen kártyálya van: nVIDIA GeForce FX 5500 256 mb

a válaszaitokat elõreis köszi
FRenkie
Hi,

(elolvastam a faq-ot)
indítanám a sp-t, de felvillan egy ablak aztán semmi.
ötlet?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

HUNMemphis
Én külföldi szerverre szoktam menni ha más játéktipust akarok játszani.A külföldiek kultúráltabbak is...

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

I.C.ram
Van magyar HC domination szerver, ahol szoktak is lenni?

Baromira unom mar a TDMet, de mindenki azzal tolja. 😞
egyébként sztem az A4 tech X7 a favorit

nekem is ilyen van
nem drága,de jó
Hy all!
a játékban Tornado a nevem

valaki tudna nekeem e-mailban
küldeni frissített MP. exe t küldeni,törtet
mert véletlen töröltem
Jim Morrison
<#taps>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

HUNMemphis
HC-ról volt szó.És valóban a nagydarab az távolabb jó míg a kicis közelre.
Promodon 47-et használok mert az esik kézre.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Zs0lt1
jó elqrtam, nem 46 hanem 47 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
az az 1 lövéses halál max hc-n van, mert az alapon ak47-bõl legalább 2 kell. egyébként az ak46 az inkább távolabbra jó, a kistesó pedig közelharcban jó.

HUNMemphis
Igazad van.Teljesen "szûzen" 1 lövés és halált okoz még ha a map másik végében van az illetõ célpont (10/9 biztos halál).
Egyszer Youtubon hallotam hogy Sexy Weapon.Igaz.Nekem is jobban tetszik a formálya mint a többi fegyveré.
Volt dolgom a 74u-val is de annak sem a formálya sem az ereje nem gyõzött meg.Ott inkább a tûzerõ a mérvadó.Promod warokon azért elõszeretette lhasználják a testvéreket (47,74u).
Véleményem szerint a legjobb irányzéka van az AK-nak.RPD-é és a M249 SAW-é is tetszett.A legroszabb sztem a G36c-é.Túl nagy.Volt olyan hogy kitakarta az ellent.<#szomoru1><#vigyor3>

I.C.ram
AK-47-tel szoktam mostanaban jatszani. Meg ki akarom probalni az AK-74U-t is.

Baromi jo a nyilt iranyzeka az AK-nak, ezert szerete, es igy feltudok ra rakni mast a Red Dot helyet. Hangtompito meg szimpatikus volt, mert eltunik a torkolattuz es a hangja is, viszont ugy vettem eszre, hogy HC szerveren tavolra mar eleg szarul sebez hangtompitoval 😞
HUNMemphis
Egyetértek!
HC-n bátran használhatod a hangtompítót.Sõt sztem ha taktikailag nézzük elõnyös sok mapon.Példáúl UAV Jammer perkel párosítva nagy kavart tud okozni.Nah meg a frászt hozza az emberre Creecken.
Viszont azt nem tom hogy Deep Impact nélkül is átviszi-e a falat.
Jah meg azt kéne tudnom hogy milyen fegyverre tennéd rá?Én AK-47-et használok alap felszereltséggel.(szal semmit nem teszek rá)<#buck>
Plusz tár,UAV Jammer,Deep Impact van.Nem kell Steady Aim.
HC 1 lövés leteríti az ellent.Backloton a középsõ kisházat szétszedi.Átviszi rendesen.
Promodon senki nem ajánlja a hangtompítót és nagyon kevesen használják mert hogy jobban rángat,gyengéb sebzés,a golyó nem visz át rendesen.(??? ezeket nem nagyon tapasztaltam ???)
Egy kis AK-47 Történelem.

NEOreg3
😄!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

I.C.ram
grat a linkeleshez.
The Protector
Sziasztok.Haver egyfolytában zombizik és ezt kérdzi:sikerült e valakinek mapokat rakni a coop naziie zombi modba?én személy szerint a kérdést sem értem.Valaki tudna rá válaszolni?

Ezt az oldalt mutogatja nekem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok! Neten játszottam egy zombis moddal, az érdekelne, h tudom használni LANban is.
BÚÉK
I.C.ram
Tudtommal a hangtompito nem csokkenti a sebzest, csak az atuto kepesseget. Tehat, ha hangtompitom van, akkor nem megy at a falon ugy a lovedek, mint nelkule.
bigapó
szerintem van, mivel ott a légyfingtól is meghalsz, nem számít az a távcsökkenés amit a tompító okoz. szerintem. ezt úgy mondtam, hogy régen nem jártam hc szerón és hangtompítót sem használok, pont amiatt mert normal modba még sima fegyóval is nehéz ölni😊 kivéve az AK-k, mert azok baromi erõsek.

The Matrix has you...

Boldog új évet MINDENKINEK!

irány bulizni<#phone>

<#pias>
I.C.ram
Francba 😞

Mas: HC szerveren van ertelme a hangtompitonak?
HEROES EGY SZAR CSALÓ KLÁN!!! CHEATER

NEOreg3
nem lehet sehogy, ahogy észrevettem még minimum grafikán is van belõle bõven

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

aricsi
CHEATER!!!

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

I.C.ram
Ki lehet valahogy kapcsolni a HDR-t a jatekban? Baromira idegesit. Kifolyik tole a szemem 😞

Csak a HDR-t akarom kikapcsolni, semmi mast.
HUNMemphis
Ne nevess! Nálam az ikon az Médiapléjeres volt.Szal Bill megint csõbe húzott.<#vigyor3>

Zs0lt1
A bannert elolvasni luxus?
Elmész a boltba és megveszed!

NEOreg3
serialt cseréld le egy másikra, ne kérdezd hogyan és milyenre

norbi2fraktal
Szevasztok!! Lenne egy kis gondom!!
A single player simán megy full graffon, de a multi része kidob amikor a csapatot választanám,ezzel az üzivel::
"NorbeeXX PunkBuster permanent ban issue on this GameServer
for player 'Tamas'... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a"

légyszíves segítsen valaki, amugy a játék 1.7-es, és a punkbustert is frissítettem

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Ez demo, a játékkal játszható le! 😄

Fatboyz4ever!

HUNMemphis
Hát bakker ez a f...s Winfos Médija pléjer nem ismeri fel...Winamp sem...
Zsolti te mivel játzod le? Valamit nekem is kéne újjítanom mert ez így gyászos...

Zs0lt1
sztem wh. voltak elég furcsa dolgai a srácnak.

hali
olyankor mit kell csinálni ha multiban midig ledob a pb már frisitettem ujra raktam de semmi se jó
most azt irja hogy disalowed program/driver hogy ezért dob le
most akk mit csináljak? pls help
elöre is köszi ^^
HUNMemphis
Elkezdte tõlteni.Úgy néz ki ez így jó lesz.Kicsit hosszú idõ de megvárom aztán jön a vélemény.

Roy Manson
pedig tegnap még jó volt
akkor itt van egy másik hely
Ezt nézzétek meg légyszives és írjatok véleményt.

HUNMemphis
Nem tudom mert nem engedi letõlteni.Firefox hibát talált az oldal megnyitásakor. <#szomoru1>

Roy Manson
HTS s3rg1nh00
jó az.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

A warez topic linkjét azért megcsinálhatnád!😊 Nálam nemjön be semmi ha rámegyek:S

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

czazsi
Egy gyors - szerver cfg - kérdésem lenne: Hogy lehet beállítani úgy (HC) HQ játéktípust,hogy a védõ csapat csak akkor spawnoljon, hogyha az ellenfél lerombolja a HQ-t? (Waiting for HQ to be destroyed üzivel)

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

HUNMemphis
Jaaah értem!<#vigyor3>
Huh jól van azthittem le vagyok maradva aztán valami láma kérdést tettem fel.
Most egy ideig hanyagolom a Cod-ot.Inkább öcsémmel stratégiázok az legalább kikapcsol.

TC:E=True Combat Elite! Nem sokan ismerik, nem buta kérdés! Ingyenes játék és a enemy territory modja. özönvíz elötti game! 10 éve tolom kb. 😄

Fatboyz4ever!