Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gépem: win XP sp3, dualcore proc., 2GB RAM, 9800GT videokártya
elõre is köszönöm.
mebucain
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
pedig nem csítelek ez lett volna az 1. alkalom azokon a szerókon

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
vmi ötlet??:S
vidkari: HD_3650
drivert pedig frissítettem..
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Minimum konfiguráció
• CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz vagy AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor vagy 1.8Ghz Dual Core Processor vagy jobb ajánlott
• RAM: 512MB RAM (768MB ha Windows Vista a rendszered)
• Harddrive: 8GB szabad lemezterület
• Videókártya: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 vagy jobb vagy ATI(R) Radeon(R) 9600 vagy jobb
ergo a válasz:új videókártya.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
tudnátok nekem segitteni haverom felrakta a cod 4-et és amikor beakar lépni akkor eszt irja ki neki:::
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
mitöl van ez ???
és hogy lehet megoldani???
amugy ilyen kártyálya van: nVIDIA GeForce FX 5500 256 mb
a válaszaitokat elõreis köszi
(elolvastam a faq-ot)
indítanám a sp-t, de felvillan egy ablak aztán semmi.
ötlet?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Baromira unom mar a TDMet, de mindenki azzal tolja. 😞
nekem is ilyen van
nem drága,de jó
a játékban Tornado a nevem
valaki tudna nekeem e-mailban
küldeni frissített MP. exe t küldeni,törtet
mert véletlen töröltem
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Promodon 47-et használok mert az esik kézre.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Egyszer Youtubon hallotam hogy Sexy Weapon.Igaz.Nekem is jobban tetszik a formálya mint a többi fegyveré.
Volt dolgom a 74u-val is de annak sem a formálya sem az ereje nem gyõzött meg.Ott inkább a tûzerõ a mérvadó.Promod warokon azért elõszeretette lhasználják a testvéreket (47,74u).
Véleményem szerint a legjobb irányzéka van az AK-nak.RPD-é és a M249 SAW-é is tetszett.A legroszabb sztem a G36c-é.Túl nagy.Volt olyan hogy kitakarta az ellent.<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor3>#vigyor3>
Baromi jo a nyilt iranyzeka az AK-nak, ezert szerete, es igy feltudok ra rakni mast a Red Dot helyet. Hangtompito meg szimpatikus volt, mert eltunik a torkolattuz es a hangja is, viszont ugy vettem eszre, hogy HC szerveren tavolra mar eleg szarul sebez hangtompitoval 😞
HC-n bátran használhatod a hangtompítót.Sõt sztem ha taktikailag nézzük elõnyös sok mapon.Példáúl UAV Jammer perkel párosítva nagy kavart tud okozni.Nah meg a frászt hozza az emberre Creecken.
Viszont azt nem tom hogy Deep Impact nélkül is átviszi-e a falat.
Jah meg azt kéne tudnom hogy milyen fegyverre tennéd rá?Én AK-47-et használok alap felszereltséggel.(szal semmit nem teszek rá)<#buck>#buck>
Plusz tár,UAV Jammer,Deep Impact van.Nem kell Steady Aim.
HC 1 lövés leteríti az ellent.Backloton a középsõ kisházat szétszedi.Átviszi rendesen.
Promodon senki nem ajánlja a hangtompítót és nagyon kevesen használják mert hogy jobban rángat,gyengéb sebzés,a golyó nem visz át rendesen.(??? ezeket nem nagyon tapasztaltam ???)
Egy kis AK-47 Történelem.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezt az oldalt mutogatja nekem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
BÚÉK
The Matrix has you...
irány bulizni<#phone>#phone>
<#pias>#pias>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Csak a HDR-t akarom kikapcsolni, semmi mast.
A single player simán megy full graffon, de a multi része kidob amikor a csapatot választanám,ezzel az üzivel::
"NorbeeXX PunkBuster permanent ban issue on this GameServer
for player 'Tamas'... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 50a15a0a"
légyszíves segítsen valaki, amugy a játék 1.7-es, és a punkbustert is frissítettem
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Fatboyz4ever!
Zsolti te mivel játzod le? Valamit nekem is kéne újjítanom mert ez így gyászos...
olyankor mit kell csinálni ha multiban midig ledob a pb már frisitettem ujra raktam de semmi se jó
most azt irja hogy disalowed program/driver hogy ezért dob le
most akk mit csináljak? pls help
elöre is köszi ^^
akkor itt van egy másik hely
Ezt nézzétek meg légyszives és írjatok véleményt.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Huh jól van azthittem le vagyok maradva aztán valami láma kérdést tettem fel.
Most egy ideig hanyagolom a Cod-ot.Inkább öcsémmel stratégiázok az legalább kikapcsol.
Fatboyz4ever!