Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na de télleg komolyan.mostmár érdekelne ilyen game :o
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
várom szeretettel...
nem arra vágyom hogy full reális legyen egy lövölde játék(armed assaultal nem tudok megtenni 10 méternél többet mert valaki 1567m-rõl fejbetalál)hanem arra hogy ne legyenek olya jelenetek amit a #761 kolléga is írt vagyis ha én fedezékbe vagyok akkor mi a fasznak lõ tovább EGYFOLYTÁBAN az AI?
így létrejön az amirõl írtam hogy egy nagyobb csatánál 10 percig fegyverropogás hallatszik(ha indokolt ha nem)majd egyszercsak elfogy a respawnoló ellen és hirtelen madárcsicsergés és tücsökciripelés válja fel az amúgy sem valami profi fegyverhangokat.
és ez mindem átmenet nélkül😞
u dont have to listen anybody else but me
lehet menni americas armyzni vagy miaz xD meg ottvan a ghost recon új része.sztem az igazán életszerû lett...
sztem a codot új csinálják meg hogy jókis közönséggame legyen ne szimulációs nemtommi.ezért szeretik neten tolni sokan 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
ahhoz meg géprenoválást kéne tartanom 😞
azért bízok a a realism.mod-ban vagy ha mégse akkor az imádott modderekben hogy lesznek itt egész ügyes harcok is árkádmentesen :]
Néha sikerül megtalálni néha nem csak azt sajnálom ,hogy modern korszakban játszódó háborús játékokból igen kicsi a felhozatal.
Akkor mondjuk jobb elfoglaltság pecázni 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szokott lenni Realism event na az kurvajó ott nincs respawn azon a szerveren ahol az event van és akkor bizony kétszer is meggondolod hogy 2 óra kúszás után átrohansz-e az utcán. 😄
Reális egy ilyen játék sose lesz. Az életben sokunk talán összefosná magát az elsõ lövésnél. Itt meg simán bevállalod, hogy átrohansz az utcán golyózápor között 😊
Marad az ügyesség és a taktika ha csapatban is erdményes akarsz lenni.
Képzeld el ,hogy állsz egy épület sarkánál egy iraki városban egy forró napon az aszfalt melleted gõzölög alig látod az utca végét a melegtõl remegõ levegõ miatt és egyszercsak a szemközti épület mögül egy állig felfegyverzett RPG-s lázadó méteres ugrásokkal át bunnyhoppol az utcán.
Valahogy elrontja az összképet nem? És nem is reális.
Szerintem egy ilyen játékban ne legyen folyamatos ugrálás helyette lehessen átvetõdni vagy átmászni akadályok felett vagy legyen valami stamina ami egy ugrás után lemegy és nem hagyja a játékost megint ugrani.
AS-ben játszok katonákkal-pénzügyõrõkkel stb. szóval nem a baromkodásra megy ki a játékunk hanem hogy tényleg valós háborús helyzeteket éljünk át. és ezekre alapozva írok amit írok.
az hogyha jobban céloz valaki nem hátrány sõõt ;] de azt azért megnézném hogy melyik "hõs-kigyurt-izomállat" ami katona ugrándozna mittomhány (árkádokban és a codokban is megszokott) sokszáz lõszerrel :]
az meg hogy megszórni egy területet nem árkád dolog. bandita befut egy fedezékbe amin spec. átmegy a lõszered. hülye vagy ha nem szórod meg :]
az más kérdés hogy fix célpontokra csak duplákat adnak (a valóságban) törekedve a mellkasra célzásra, igy a visszarúgása miatt fej-nyak-mellkas vonalban eléggé nagy esélyel ölöd meg, és még lõszered is csak 2. fogyott.
nem szóltam le az ilyen játékosokat, sõt csak csodálom a cod2demo-knál is hogy akárhogy lassítom-zoomolom akkorse látom az ellen Õ mégis kilõtte negyedmásodperc alatt. elismerésem elõttük. de a realitás nem ez. hanem hogy ülsz a fedezékedben ha kell fél-egy-négy-hat órát. mire lõsz egyet is :]
Az AI meg csak akkor lõ hogyha látja az ellenséget ha viszont látja akkor tényleg nagyon megszórja és ez sztem így reális.
WWII Onlinét nézd meg egyszer ha tudod ott látni fogod milyen a full real játék mert az háború szimulátor és csak játékosok vannak. Na ott örülhetsz ha 200 golyodból egy embert talál néha.
Egyébként nem értem miért baj az, hogy aki jobban céloz az jobban is érvényesülhet esetleg.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
egy igazi lövöldözést nem így képzelek el😞a játékost is arra késztetik hogy csak henteljen,arra ott a serius sam.
remélem ezen azért változtattak
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
irjál még, sokat, könnyen elkallódnak az információs világsztrádán :]
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ha már nem lehetek a topik házigadája akkor csinálgatok vmit😞
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
www.gportal.hu/bioshock
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Bocs, lehet keveset fórumozok?
Vagy csak magyarul értek?