Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Na bazz! Ki találja ki hogy milyen fékpofát kaptam a bicómra?
A színét kéne belõni.
Egy kis segítség:A Buzi felvonuláson number 1 kaphatnék ezzel a színnel.
Nos? Ötletek?
Most mek átfestem feketére mert ez szánalmas.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Na bazz! Ki találja ki hogy milyen fékpofát kaptam a bicómra?
A színét kéne belõni.
Egy kis segítség:A Buzi felvonuláson number 1 kaphatnék ezzel a színnel.
Nos? Ötletek?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
A F.E.A.R.-en csak röhögtem.<#buck>Nem azért mondom mert én olyan nagy RAY lennék, de nem sírtam el magamat a horroros részeken és nem remegtem sõt nem is mentegettem minden egyes percben(egyáltalán mi benne a horror?).
A Bioshock meg nem vonz.<#schmoll2>Gondolom hogy jó lehet mert mindenki az egekig magasztólja ami jó, sõt végre valami ami izgis gém.
De engem nem érdekel.Ez csak egy vélemény.
Na mek bicómért mert szombat=Critical Mass.<#nevetes1>
Metro ride meg hajnali 2kór lesz. Pff alszok akkor.
COD4 45nap 17óra 04perc. Hmm lecssukod a szemed és már itt is van. <#rolleyes>

VRSDM
Uram! Az a teszt rossz!
<#hehe>

u dont have to listen anybody else but me

Wiltz
én az egyik tesztben 2.0-át láttam

NE IGYÁL!...................nélkülem

a 6600 gt, igenis sm3.0-ás....

Gerbill
A 6600 az támogatja a 3.0-ás shadert

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Wiltz
a geforce 6 családban van a 6600 GT az sem 3.0, de ezt találtam

Gerbill
Ha shader 3.0 kell neki nem valószínû, hogy az x800 is ott lenne a támogatott kártyák listáján. Tehát vagy hamis, vagy elírták.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Wiltz
találtam egy minimum gépigényt ha már fentvan akkor bocs
Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
Processzor: 2.6 GHz Pentium IV vagy jobb (3.2 GHz kell a Vistához)
RAM: 1024 MB (1536 MB ajánlott a Vistához)
Videókártya: DirectX 9-kompatibilis Shader 3.0 kártya 128 MB DDR videomemóriával (256 MB ajánlott) AGP 8x vagy PCI-Express x16
Hangkártya: 16-bit DirectX 9-kompatibilis hangkártya
DirectX verzió: DirectX 9.0c (XP), DirectX 10.0 (Vista)
DVD-ROM: 8x DVD-ROM vagy gyorsabb
Szabad hely a merevlemezen: 8 GB (ajánlott még ezen felül 600 MB szabad hely)
Multiplayer: 512 Kbps-os sebesség
Támogatott chipkészletek: NVIDIA GeForce™ 6/7/8 családok vagy ATI Radeon X800 vagy gyorsabb.

csuszi
naja, a beszaratós gémek még elmennek. a feart végigtoltam.

MJ rulz Pink Team The Only One

KM
Bioshock?<#ravasz1>

csuszi
mondjuk én ezzel a cod1 skill vs cod2 skillel nem igazán értek egyet (mindkettõvel toltam elég sokat), nem véletlen hogy egyszerre igazán top nem lehet valaki mind a kettõben... szórás ide szórás oda, teljesen máshogy kell játszani cod2 vel. és az mi rõl beszéltünk nem a skillrõl, amúgy cod 1 ben is detto uncsi volt a single (me minden gammaban az mp mellé állítva).

ok köszi!

elõre is tutorial.hu

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hello!

A kérdésem nem a cod-hoz tartozik ugy hogy ezért elöre is bocs!

Hogyan lehet ilyen vissza számlálot csinálni?

Válaszotokat elöre is köszi!

Csirke4
UO! 😛
Nemagyarázzál a cod2-ben jó hogy kurva skilles mindenki mert a luggernek van olyan szorása futás közben mint az UO-s kar98-nak fekves közben zoomolva kb. xD
csuszi
mi másról😊

Csirke4
Te most cod2-rõl beszélsz?
csuszi
jó tré emberekkel játszhatsz😊 múltkor elment a netem, aszondták kb 1 óra mire kijavítják a bibit. mondom addig belenézek a singlibe, veterán fokozaton meghaltam kb. 4-5ször 40 perc game alatt...aszittem bealszok

Huszi84
<#gun>47nap10óra42perc<#email>

ReD DevilS 4 LifE

HUNMemphis
THX

köszi
Running
Némi infó a COD4 bétáról itten.

Csirke4
Ez nem csak UO-ra igaz, amúgy.
Csirke4
Hát...
Én rengeteget UO-ztam és, hogy õszinte legyek az emberek hmm legyen mongyuk 70%-a (alálõttem) rosszabbul játszik mint a veteran fokozaton az ellenség.
csuszi
nem is vagyok hülye 😞😞😞😞 😉
nem élvezem a gép szopatását ennyi, szükségem van az emberi kihívásra, a jobb "MI"-re 😉

Csirke4
Pöpnyi baj van hogy 8600 GT-n nem csak játszani lehet míg X-boxon ritkán szoktak videót szerkeszteni photoshoppozni ésegyéb. (gagyi példák mert ps-hez nem kell 8600 de sztem érted mirõl van szó)
Csirke4
A többi viszont igaz amit leírtál <#eljen>.
Csirke4
"elég idõs vagyok már ahhoz, hogy 1 darab gammaval se játszak single-ben, legyen az strat, vagy fps..."

Már elnézést uram de Ön hülye.
Sáska
csak maga a multyplayer mire bejön soká tart
btw van vmi oldal ahova le vannak írva az eddig nyilvánosságra hozott képességek?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

schrank
"Gyórsaság = Elönyösség." ezt majd a nászéjszakádon magyarázd a menyasszonynak <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

VRSDM
FLAME OFF

u dont have to listen anybody else but me

azé van egy kis külömbség mapok méretében.nekem 40 fös servert 40 emberrel 20mp alat tölt be.
HUNMemphis
Hát ez az!
Nálam úgy mûködik hogy belépek keresek servert (ha csak megtelt van a favoritba) és csatlakozok.
Betölt és ha megakad akkor 99% hogy kidob egy olyannal hogy elveszett a kapcsolat.
Na akkor megint és akkor már beenged + az az idõintervallum amíg laggolok kb 1 perc max.
COD2= Semmi lagg és max 30mp a betöltés kivéva HA moddolt a pálya.
Ha moddolt akkor töb percig is eltarthat amíg leszedi a derverrõl.
De egyet leszögezhetünk, a COD4 is ilyen gyórs lesz méghozzá azért mert így jobbat csinálnának mint a BF2.
Gyórsaság = Elönyösség.

Bogdogege
<#rinya>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Prince23
Ne túlozz😄D Mi vagyunk mi E3 bemutató?
2 elég

Beers
Sajnos most már inkább 4G kell!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
vannak only xy map szerverek is ott egy nap csak egyszer kell tölteni legalábbis pályát <#vigyor5>

Bogdogege
Most már eléggé karcsú

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

1giga ramom van,most ez annyira kevés?!:S
HUNMemphis
Ohh igen az naon jó lenne.
Emiatt a lassúság miatt sokszór nem is teszembe a BF2 cédét.
Elmegy tõle a kedvem.

Bogdogege
Vegyetek RAM-ot a gépbe ennyi az egész <#heureka>

2perc?😄 de örülnék ha annyi idõ alatt bent lennék^^
Remélem azért a CoDba meg maradnak a rövid töltési idõk...
HUNMemphis
Így igaz!
A BF2 valóban jó,CSAK az a hosszú idõ amíg betölti asszem 2 perc de ez servertõl függ minthogy az is hogy az ember mennyit laggol.
Na mindegy, sok olyan server is van ami jó.

schrank
azért jó a bf2 ott hiába van 300fps-ed ha a helikopter bemérte a szekeredet arra sincs idõd hogy kiszálj <#mf2>

schrank
jjja még anno a mézgacsaládból loptam ezt az mz/x szlenget jelentése debüdöstál <#hehe>

Herold
Shrank b+ te ilyen szavakat is ismersz, hogy "debütál"? Nem ismerek rád <#zavart1>

csuszi
még annyit azért hozzátennék mit nxyilatkozott a cod4 egyik fejlesztõje amikor megkérdezték hogy lesz a mp platformok között átjárhatóság: nem hiszem hogy a pc-sek marhára élveznék a konzolosok szopatását... és szükségünk sincs arra hogy a platformokat vegyítsük, van elég játékosunk minden platformon.
hm... nem hiszem hogy kérdés, ki nyer egy konzolos player és egy pc-es player közti csatát (és nem csak az egér miatt, mert ugye egy-kért elvetemült konzolosnak van egere...) csak éppen a 60 fps-ével kitörölheti multiban, ha jön egy 250 fps-es csóka, és hülyére darálja.