Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanazt mondom mint DoctorStryker.
Ellenben a jol megcsinalt multit nagyon nehezen unom meg, es sok ido utan sem erzem hogy "szenvedes" lenne.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az elsõ Budapest Game Show célja, hogy bemutassa az idei õszi, téli játékfelhozatal legfontosabb programjait. A kiállításon a nagyközönség találkozhat a legfrissebb játékokkal, mint a HALO 3, a FIFA 08, a World in Conflict vagy a Medal of Honor Airborne! A látogatóknak lehetõségük lesz megismerkedni olyan fantasztikus MEGJELENÉS ELÕTTI játékokkal is, mint a Call of Duty 4, a The Witcher, a PGR4, az NHL 08, a Kane & Lynch vagy a Timeshift.
tovább...
Mert aki FPS MP-s játékkal játszik 1 ideje, az már elsajátitotta, összehangolta a 2 kezét (bill+egér) mozgását, s van tapasztalata.
Én még sosem játszottam a Cod sorozatokkal én Bf42/Bf42DesertCombat mod/Bf2/BF2142 vel játszottam... eszméletlen sokat s ide nem sorolom a doom, WE, Duke3d. azaz nagyon régóta játszok FPS el.
Én már unom a Sp-ket nesze itt a küldetés old meg midnenféleképpen s kész ennyi...
az Sp olyan mint 1 városlátogatás de jo szép meg minden. Valahogy én ugy vagyok h sokkal jobban szeretek emberek ellen küzdeni, mert õk tényleg kiszámithatalanok (leszámitva a csökönyösebb emebreket aki ugyanugy jön 10* meghalni ugyanazon az utvonalon).
Jobban szeretem ott kipobálni élesben. Sokkal gyorsabban meg lehet tanulni.. Teher alatt nõ a pálma.
Nem szertem azokat a lámákat aki arra vigyázik nehogy 2 K/D alá esik s bepukkad s elhuz mert neki rontja a statját...
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
Miért, te szoktál vele szenvedni? Mert az ember akkor szenved valamivel ha túl nehéz. ^^ -.-
Mind1... xD
Egy kerdesem van: a haverod mennyit codozott elotte es te mennyit, mielott siman "ingyenfreg" lett? - Es a jatekido kulonbseget kerdezem, nem azt hogy single vagy multi.
(De van egy sejtesem hogy FPS-t is joval kevesebbet tolt srac nem csak COD-ot mielott a porba alaztad a single tudasoddal.)
Egyebkent tudod te is jol hogy tok8 hogy kes vagy puskatus, stb, ugyanaz a funkcioja...
Legtobb ismeros akik szeretnek multi FPS-ezni, magasrol lexarja a single-t, maximum vegigtol egy mapot, belenez egy fel orat de sokan ennyit se foglalkoznak vele, inkabb mennek multizni.
Nekem nincs kulonosebb bajom veled, csak az ilyen atomuberpro
"Aki Single nélkül megy multizni az ingyenfreg." kijelentesektol all fel a hatamon all fel a szor, ami abszolut nem igaz.
10 eve ugyanaz a FPS-ek technikaja, eger x es y tengely es tuz gomb, legfeljebb par funkcio amit siman ki lehet nezni a key optionsbol.
A fegyverek szorasat kell megtanulni a jatekokban, ahhoz meg boven eleg ha odaallsz egy fal ele es nyomsz egy sorozatot, nem kell ehhez sok oran at szenvedni single-ben. (persze jo moka az is)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem arról beszélek, hogy ha fölmész olyan szerverre ahol full kezdõk vannak, hanem arról, hogy aki végigtolta a single-t elõtte és úgy megy azok ellen akik multival kezdenek nagyobb eséllyel indul mint õk. Ez persze nagyon nagyban függ az IQ-tól is mert sok olyan ember van aki 1 éve játszik és még mindig eltéved a pályán... (Ez cs1.6 lan tapasztalat iskolábol 😄)
Amúgy tapasztalatból mondom, hogy hívtam osztálytársat codozni és ha multival kezdi az ember tényleg ingyenfreg. Ha a training pályát végigtolod már 2-szer oylan hatékony leszel mint amúgy^^
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
NE IGYÁL!...................nélkülem
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
méghozzá ilyen olyanra:
ati radeon x1950 XT
AMD Athlon64 6000+ x2 am2 box (2x3105 mhz)
2szer 1 gb ddr2 ram
alaplap: ALAPLAP AMD S940 Netto Brutto
ASUS M2N Nforce430MCP DDR2 PCX
NE IGYÁL!...................nélkülem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
faszom tele van már hogy szó nem esik semmi konkrétumról hanem arról fecserésztek hogy ki mit gondol, meg hogy beírjátok hogy mit mutat éppen a számláló, meg tdu meg gta meg fikkfakk...
kéremszépen ez cask engem zavar vagy mivanitt? témát tévesztettem volna?
u dont have to listen anybody else but me
Eredetiben veszem meg és én sem szarakodok a warezolással.
Kíváncsi leszek a "csinálj magad katonát" menüre.
Arra is hogy mennyivel lesz nehezebb a gém ha átjön a falon az ellen áldása is.
Meg hogy ha házba vok és valaki helikopáterrel megtalál akkor mennyi a túlélési esélyem.
De most õszíntén tényleg vezethetek majd jármûveket??!!
Én örûlnék neki nagyon is.
Hero:Videóval mi a helyzet? Gondolom a póker megy 1000rel de a videót is kéne tologatni.Neked mi az észrevételed?
Küldök privit egy nagy álmomról.
Na go vissza német, bazz nyelvilaborban kurva gyórs a net.
Gyórsabb mint a "hightech számtech teremben".
Hétvégén gurulok TDUba.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ki veszi még meg itt?
Lehetne majd eleinte közösen nyomulni. Mert én a team deathmacheket imádom + szeretem😊
MJ rulz Pink Team The Only One
mind1 lényeg hogy elleszek a gammell 1 ideig 😄
úgy unatkozok hogy most tolom a GTA3at meg GTA VC-t meg nemsoká GTA SA-t 😄
de lehet újra végigtolom cod1-2t is...csak elmegy 40nap gyorsba :S
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
fu nagyon fog ütni ez a game, imádom a jelenkori fegyvereket, jármûveket.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A tapasztalat szerzés végett nem árt a szinglit végigtólni.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Végülis asszem itt egy egész kis szép történetet kapunk tehát érdemes a szinglivel startolni.
PL szinglibem megismered a fegyvereket, ezáltal már van ismereted arról hogy mégis mivel érdemes mit tudsz a legjobban használni a csatatéren.
Én nem rendelem elõ majd legfeljebb várok 15 napot aztán megveszem.
Ti azért persze jóltettétek hogy elõrendelést választottátok így biztosan már a tulajdonosa vagy egy COD4MW-nek.
Maradt 41 nap 15 óra 33 perc.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Akkor te biztos sok "ingyenfreg"tol szoktal hatba keselest kapni sztem. <#bohoc>#bohoc>
Aki Single nélkül megy multizni az ingyenfreg. A Single meg ugye szépen fokozatosan adagolja neked az új dolgokat. 😊
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!