Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Úgy hogy ez a .... 800x600-ban tolja <#hehe>

ideiglenesen pakol oda... de telepíteni úgy kell. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

"karkand kópia..."

bazme egy arab, háború súlytotta város hogy nézzen ki?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

schrank
és hogyan ahogy elindítom csomagolja a c-re a gec; <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

telepítésnél a custom opciót válazd.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DarkSector
Háát akkor én nem értem!
Vagy a hivatalos renszer rossz adatok szempontjából, vagy akkor elindul sh2.0-án, csak nem hibátlanul...

Álá Bioshock

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zinaj
kb 10xer toltam vegig ejjfel ota 😄

i7 azt szevasztok :P

Grove4
"2.0 Shader kártyákon is elindul!"(FAQ)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
Sehogy!
C-n minimum annyi helyed legyen, amekkora a letöltött fájl, mert ki akarja majd bontani magát a Temp-be....
Vagy próbáld meg kiszedni valamilyen programmal az exe-bõl a telepítõfájlokat...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mi a kérdés?
A két megjelölt kártya SM3.0-ás...
Ki mondta, hogy 2.0-ával indul?
Szerintem egyértelmû a FAQ, vagy pedig én nem értem a kérdést...

Grove4
OK,köszi!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

schrank
nem tudtam fletenni mer se szó se beszéd pakolja a c-re a kecseg és ott meg ott a bf2 amit nehogy má uninstalláljak egy karkand kópiáért ami ráadásul szingle egy szó mint szász hogy kõ d-re telepíteni esztet ?<#zavart2><#hehe>

mondjuk olvass tovább...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Grove4
Sziasztok,bocsi hogy értetlenkedek,tudom hogy írva van a FAQ-ba,hogy nem kell shader modell 3-as kártya hozzá,de a min. rendszerkövibe meg az van hogy kell,hogyis van ez?csak a demohoz nem kell?

és nem érdekel mennyivel jön,honnan!FAQba van már pár link,vmeikrõl csak jön normálisan!
nem kell az offolás<#felkialtas>
DarkSector
Nagyon kúl de ha core2-õm lenne, akkor tudnék mit mondani, de így is nagyon állat..
DX10-et nem néztem, mert eddig nem volt olyan játék, ami DX10-et érdemelt volna..majd ha kézzelfogható lesz a különbség, akkor felrakom a vista-t...

Balumann
Hát igen. Ráadásul a MohA -nak nem is saját a motorja. Megszívták h azt választották sztem.

hogy tetszett?lõttél már vele 1et legalább?<#vigyor4>
Ezt sokan eljátszották anno Doom3-al és FEAR-el is, közben max. beállításokhoz se a VGA, se a ram nem volt meg nekik ...

schrank
bírom az ilyeneket maxra húztam csak ez meg az meg amaz nem volt bekapcsolva fos felbontáson emberek a max az max ne vetíccsünk kérem szépen <#ejnye1><#hehe>

Nem, SM2-it is tud. Valaki asszem azt írta jóval lentebb, hogy megy neki 9600XT-n. Igaz 3000-es AMD-vel.

Faxa a game! Csak rövid a demó. El sem hiszem, hogy szinte maxra húztam mindent (AA és AF nélkül), és 1024-ben megy mint a vaj, holott a MOHA már közepes textúrákkal is néha szaggat. Ja és jobban odabasz a graf és a hangulat így is. Hát valaki tud JÓ motort írni, valaki nem. XD

bocsánatot kérek nem vettem észre a K**va nagy F.A.Q feliratot XD
kir müködni fog ha lejöt XD

Zomil
cod2-ben hol volt AK-47? 😄DDD

amugy meg vki már beirta de én is beirom: NINCS BENNE DX10!!!!!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hali nekem az lenne a kérdésem hogy ehhez kell pixelshader 3???
mert én a mostani gameknél ezze szopok me nincs zsé jobb karira am egy Ati 9600xt-van

Üdv. emberek!
Istencsászár a game, csak mindössze annyi a problémám, hogy nem tudok felbontást, képfrissítést és élsimítást állítani! Kidob egy DirectX-es hibával! Hogy lehetne ezt orvosolni? Két havernál is tök ugyanez van! Amúgy végigtoltuk, mind3-unknak megy tökéletesen, csak jó lenne kicsit fentebb tekerni a felbontást! Köszi elõre is a segítséget!

ui: driver, directx természetesen updatelve!!!

jakewyler
Üdv,
Kipróbáltam a játékot, nagyon jó lett, crysis stb elbújhat mögötte...

szarjancsi
mennyire vagy megelégedve 8800 GTS el ?? jó ? és mennyire viszi jol dx10 et ?

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

DarkSector
Ki az aki High-ra rakta...?
Tán a mellék beállításokat, amik amúgyis extra-án vannak?<#vigyor3>

És igenis 8800gts-en is látszik az optimalizáltság...
Az FPS alapján...a mai játékok közül azér nem mindegyik fut max-on ennyi fps-el....

hát jó aki cod1 tõl tolta mindet annak lehet h. már csak a "környezet és kor" a változás, de gondolj bele én eddig a hl2-t nyomtam multiba, sm3-at nem tud a vidi karim és ezért sok game kimaradt az életembõl és most legalábbb jött v.mi jó 😊 lehet h. multiban még összefutunk😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

DarkSector
FX5200-as nincs a palettán...
6600GT és x1300 alatt nem érdemes leállni játszani vele...
20e környékén már olyan vga-k vannak, amik fullra viszik a játékot...

grebber
Pár hozzászoláson még mindig visitok.
Feltettem extra highra meg highra ja fõleg hogy olyan nincs is a demoban csak normál.

A másik meg beirja 8800GTS-es hogy kurvajól optimalizált pff lol.
Amugy ahogy olvasom "gyengébb" gépeken is játszható tehát frankón megcsinálták!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Bolha tökén a pattanást is észreveszitek?<#smile>
Inkább játszatok, mert ha sokat húzzátok, akkor már jönnek az új gémek...

icewolf
Ezt aláírom, én egy évig elvoltam vele, aztán a 6600 gt után elégtételt vettem rajta 😄

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

SpeedXHUN
sztem igy a jó a cod 2 ben szar volt mert nem élethû volt itt meg az😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

de az a baj hogy FX 5200 szóval mikor már kijött a boltba is már régi volt 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Pedig papiron PS2.0-ás

SpeedXHUN
INNEN A LEGGYORSABB
www.playware.hu

az AK-47 nem nagy picikét a szorása?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

DarkSector
Igen szm is az unreal eddig jócskán gyengébb...

"Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support " Hát izé...<#szomoru1>

Battlelog: Purga5

SpeedXHUN
Terjeng a füst a falon nem megy át.
M4A1 el kezded hangok kitünû élethû(ilyen jó soha nem volt)
A fegycer szórása is fasza.
Szal tényleg minden ok,.

Pedig gyanús. Már új korában is jobb volt ping-pong ütõnek mint vga-nak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sziasztok!

A következõ hibaüzenetet kapom elindítás elõtt a konzolban:
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.

Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.

Kérlek, mondjátok azt, hogy nem az FX5200-as karimra haragszik, és a jövõben majd én is játszhatok ezzel a gémmel. 😞

hát engem még a demo nem gyözött meg, jobb grafikuskárytával még kiprobálom vlaszeg a teljest, de nekem semmi ujdonságot nem nyujt

SpeedXHUN
Átmegy a golyó a deszkán😄

Nekem a Sniper valahogy nem olyan szimpi, oyan kis fa csuzli 😊

?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Balumann
Ja a hangok is elképesztõek, olyan háborús hangulatot ad a játék, fantasztikus.