Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crysis - bioshock - airborne után most itt a fricska. hogy vannak akik még tudnak programozni.
u dont have to listen anybody else but me
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Kíváncsi leszek a teljesre...
no elég volt batlefídbõ mostmár.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Azthittem nagyobb gépigényt igényel-nagyon szépen fut 1680x1050 majdenem minden fullon.
élet a legjobb méreg
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A CoD4ben a modellek elég gagyik és néhány fegyverrõl hiányoznak az alapvetõ mûködésükhöz szükséges alkatrészek.
Shadows (20-30fps)
Specular map (10-20fps)
Anti Analising (20fps)
Sync Every frame(nem korlátoz)
Kissebb felbontás.
Mi a frász ez???<#merges2>#merges2>
Meg azé ne 9800-assal illusztráljuk a játékot, mert felrakom a BF-et neked a GF MX440-re....<#vigyor1>#vigyor1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De gáz azért, mert gondolom azok mondják, akiknél nem fut faxa-n azt irigykednek, vagy netudodéménmi, de szerintem még a COD2-nél is jobb...
Intenzívebbek az összecsapások szerintem..
És hogy script-e az amit a demo-ban produkálnak az emberek, vagy egy faxa ai eredménye...
Olymindegy...akkor is megadja a feelinget...
Persze tudom én, hogy ezt soha nem fogják így látni, azok akik éjjel nappal COD2-vel játszanak multit, mert erre azért idõvel lehet csak átállni..
Egyenlõre multi szempontjából én is COD2-zök, de attól ez még így jobban tetszik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a kép minõségéért elnézést kérek mert 40 fok volt a szobába és egy 4 éves 9600-om volt még a nyáron ami nem a mi éghajlatunkra volt optimalizálva <#vigyor5>#vigyor5>

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
i7 azt szevasztok :P
Nekem annyira nem jött be...
A 2142-vel meg akartam nyomni, de az hibás volt, és még máig sem tudom elindítani, mert 30mp-en bellül kidob, hogy:
"001400014" nemtuom milyen lemezterületen nem végezhetõ el a mûvelet...
Vagy ilyesmi..aztán hagytam...a g..-be
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nekem a 2142 jobban bejön, bár ott sem egetverõek a fegyverek...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Háát akkor meg mi a probléma?
Costume, mint 1000 más telepítés esetében...
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
haggyad<#nezze>#nezze>
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
kibontani a c-re bontja ki, mint ideiglenes file, de arra a meghajtóra telepíted amelyikre akarod. 😛
i7 azt szevasztok :P
Ez az eljárás sajna ezzel jár..
Ilyen a QuakeWars és a Crysis is....
Meg a TS is...asszem...
Ami bla-bla-bla.exe....