Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
a pico villanyoszlopot?😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
amilyen az adjonisten amolyan a fogadjisten

www.czekoart.hu

remélem ez hosszabb játok lesz mint a MohAIR

jakewyler
igazi pro😊

Nevem senki
mot te melyik voltál?<#buck>

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Nevem senki
nade ez nem síííííín!

Nevem senki
oooóó, aoo, nira sam pasume, jom pacume, go hacume, to pacume oooóóó

Zinaj
Mien repul a pali 😄

Hany fegyver van ooszessen a demoba?Pisztoly alap, meg ami van geppuska azt nem tudom mi.Van meg egy hasonlo, van vmi mp.., meg aknaveto,AK, az a katana vagy mi.leirná vki a pontos nevuket?

i7 azt szevasztok :P

Zinaj

i7 azt szevasztok :P

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nevem senki
és a villanyoszlopokat át lehet lõni?

Nevem senki
melyik olyan amilyen -nem értem és még ki se számoltam, most járok a felénel

Shep
Mit tudom én? Elvesztettem a fonalat 😊

Azt lehet amúgy tudni hány pályás lesz a teljes?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JAG1
Amilyen az olyan, amolyan a melyik...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Shep
Amúgy aki meg nem hiszi, hogy át lehet lõni a vasúti sínt a gerincnál AK47-el az számolja ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát az olyan is 😊

JAG1
Melyik milyen?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Shep
Te mirõl beszélsz, ezt már rég kitárgyaltuk, azóta már modell sín meg légpuska a téma 😊

Kovács legény
az olyan amolyan

www.czekoart.hu

Nevem senki
máramelyik

Kovács legény
melyik harckocsié?<#idiota>

www.czekoart.hu

Nevem senki
bárkivel szívesen beszélgetek a sínek átlövésérõl - érdekes téma, talán ebbõl írom a disszertációmat <#buck>

Vazze, lassan több szó esik itt a sínekrõl mint a Mávnál <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nevem senki
ez így van bebaxna, ha egy edzett acél sínt csak úgy át lehetne lõni, olyan, mint a harckocsi páncélja

Kovács legény
és nincs különbség a két sin között😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
jah igazad van ,beszéljünk arról ,hogy "Húúú bazzz gec de fasza a game ,én 12perc alatt vittem végig a legnehezebb szinten ,de nem tudom behozni a konzolt mert akkora gyökér vagyok hogy nem olvasom el a FAQ-t"...

www.czekoart.hu

szucsy89
elég már az offból
Shep
Na jó hát én nem ilyen spéci cuccokról beszélek 😊

JAG1
Réges-régen a Slavia 631-ben az elõzõ tulaj zsiguli szeleprugót rakott bele. Olyan erõs volt, hogy simán átvitt több alu hullám palát. Csak úgy bírtam felhúzni, ha a nyelét letámasztottam és a csövet lefelé toltam. :-)
Hamar szét is ment. :-)

Shep
sz

Shep
Mit tudom én, nem ismerem a modell sín tulajdonságait, de ha abból indulok ki, hogy az aerozsolos palackot átlövi akkor gondolom a modell sínt is 😊

Kovács legény
és a Roco sint?😄

www.czekoart.hu

Shep
Persze ha az elõzõleg kifúrt lyukba lõsz 😊

Kovács legény
de ha merõlegesen lõsz rá és csak a gerincnél😉

www.czekoart.hu

Shep
Hát azért légpuskával nem 😊

Kovács legény
jah amugyis a piko sineket bármivel átlehet lõni😄

www.czekoart.hu

Shep
AK 47 átlövi, persze csak ha merõlegesen lõsz rá és csak a gerincnél

Kezdjük azzal hogy az AK47 is gépkarabély és pl az FN FAL helybõl "erõsebb" nála, a sínenátlövéses sztorinál meg általában kifelejti azt az apróságot hogy ezt a "tesztet" többnyire a sín legvékonyabb részén szokták elvégezni és a vasúti sín sem éppen edzett-acél.

A kézifegyverek erejérõl meg legyen elég annyi hogy már ww2-ben is voltak olyan puskák amivel egy tank(!) páncélját is át lehetett lõni.

Bármilyen fegyver ami hasonló csõhosszal és hasonló lõszerrel rendelkezik mint az AK képes ugyanarra amire egy AK, az AK az egyik legnépszerûbb fegyver, olcsó, egyszerû, strapabíró és könnyen tanítható a használata és kb ezzel minden jó tulajdonságát fel is soroltam mert mindemellett kurva nehéz és pontatlan pl egy M16-hoz viszonyítva és akkor a modernebb gépkarabélyokról még nem is beszéltünk amik szinte minden paraméterben rávernek.

Kovács legény
"majdnem az összes"
szövegértelmezés 1!

www.czekoart.hu

hooah
Nem azért mondom, de írtózatos nagy marhaságot beszélsz.
Azért nem valószínû, hogy minden gépkarabély átlõ egy sínvasat, még közvetlen közelrõl(acélmagvas lõszer esetén)sem.
Talán az .50-es cal-os puskák meg az annál nagyobbak, de a gépkarabélyok az azért túlzás.

szucsy89
na demot végigvittem még tegnap veteranon...hát ööö izéé nem dobtam magam hanyatt tõle olyan cod2 feelingem volt, mintha csak a grafikát meg a környezetet cserélték volna le...de a multiért várom szal ha az jó lesz akkor megveszem...reménykedjünk hogy nem rontják el!
TVelvet
lol😄 analintruder 😄D azaqurva😄
LackoMester
wazz az AI milyen hülyén tud viselkedni,valmikor gránáttal sem találkozolt azt máskor-ugyanott egyszerre 5 repül a nyakadba,amúgy bruti 1 játék

élet a legjobb méreg

A sínen átlövéses trükkre majdnem az összes gépkarabély képes.

Az egész falonátlövõsdi engem csak azért érdekel mert a perkes videoban a lövedékek úgy mentek át a falon mintha az ott se lett volna, amikor viszont én lövöm a népet a téglán keresztül... na akkor mi van?

Általában pont a fal mögött állnak és egész sorozatot kapnak, ebbõl nem lehet tudni hogy a "sima" perk nélküli falonátlövésnél is tökegyenesen mennek a lövedékek vagy már az elsõ falnál kisebb-nagyobb mértékben irányt váltanak és gyengül-e az erejük?

Nevem senki
Na ide is érdemes volt benéznem. Már megint nincs mirõl beszélni mi? Ilyenkor jöhet egymás basztatása.

JAG1
Elcseszted, mert az apád vagyok...

Komolyan mondom, nézz ki valamit innen, guminõt, vagy analintrudert és elküldöm neked postán, hátha levezeted a fölös energiádat és nem lesz állandó posztolási kényszered...

JAG1
Mert különben mit csinálsz?
Felveszel MSN-re, aztán letiltasz? :-)

Sötét barátunk minden topikot elcsesz<#eljen>

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."