Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
ja fõleg hogy nem is az EA készíti
bár az activison gameknak is nulla a védelme kiadás napján már lesz crack

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
szerintem aki elõrendelte se kapja meg 9.-én sajnos, mert onnan még szét kell küldeni a megrendelõknek az meg ugye megint idõ :S:S:S

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Shep
Ne kiabáld el, majd lesz rajta valami új überbrutál védelem és majd várhatunk mire feltörik, bár az EA nem errõl híres.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeBby
Csak EU ba 9 , amúgy 6!
Szal aki elõrendelte csak 9.én kapja meg , de warez és MP Demo már 6. án lesz!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Hassan B
nem november 6?<#conf> (tudom, hogy a visszaszámlálás szerint 9, de én valahol 6-ot olvastam... bár az a 3 nap már szinte mind1...)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

NeBby
Nájtvizsönnel láccódik tuti , Mythbustersbe láttam <#vigyor><#nevetes1>

tommyg
Mivan veled?? Olvasd el a bannert na ha nem menne segítek. Megjelenés EU: November 9

Balumann
Lézer pont azért lézer, mert 1 csíkban világít erõsen, nem szóródik szét. Még azon a ponton se ahova világít. Végülis a vastag lézer az lehetséges, vékony lézert akkor használnak ha tényleg nagyon sötét épületekbe vannak, akkor jól látszik a kis pont, itt meg azért világosabb van), bár kicsit sokat fogyaszt sztem így. De a pont akkor se lehet nagyobb, akkor hol a lézer pontosságának elõnye! :S
Én nem egyébként az is furcsa, hogy nightvisionba látszódhat a lézer, ennyire. Füstbe látszódik, mert az visszaverõdik a füst részecskéken vagy miken,de így :S
Érdekes, hogy több játékban is látszódik a lézer a fegyvereken, most elbizonytalanodtam.

NeBby
De amúgy , ha igazából is ilyen vastag az a lézer , ami lehetséges is , csak nem ilyet láttam a filmekben ( lol ) , akkor lehet , hogy van akkora fényereje , hogy akkora fény legyen a pont körül! Vagy ha csak a pontot mondod , akkor nézd meg , a lézer is olyan vastag!

Ez kérlekszépen azér van valószinüleg, mert a CoD széria tagjai sosem az ultraüber valósághû katonai szimulációk közé tartoztak, és mivel erre van kereslet ezért a kiadó/fejlesztõ páros hagyományörzõ maradt ezuttal is, szerintem 😊

NeBby
Ha már itt tartunk : Miért olyan iszonyatvastag a lézer ?
Amúgy nájtvizsönnel tényleg lehet látni a lézert , anélkül meg nem!

Balumann
Tényleg, most essett le, hogy miért olyan furcsa a lézer. Hát a lézer fény útja mióta látszik így önmagába, ha nincs füst (bár ott se látszik ennyire), és miért van a lézercsík után a fény átmérõjénél jóval nagyobb pont?!

Shep
Ugyan már a Transformersben is volt a különleges egység embereinek a puskáján azok is a zöld fénnyel célozták be a célt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem célpont megjelölõ tüzérségi támogatásnál,légi támadásnál!De nem biztos...

NeBby
Ugyanis csak azon a fegyveren van lézer amin van ilyen is , szal vagy elb*szták a lézert vagy vmi hozzá kapcsolódó cucc...

bkvkbk
HuH...ezt még nem is figyeltem<#vigyor2>
Hát így rénézésre és sem tudok többet, mint te<#rolleyes>

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

NeBby
Valaki megtudná mondani , hogy ez mi , mer nem a lézer... <#vigyor3>

Fogalmom nincs mire lehet jó...
Esetleg kamera vagy vmi akksi?<#vigyor>

<#hehe>

bkvkbk
Ha valaki tudja hogy kiadták már warezon a teljes verziót?<#vigyor0>
Mert ha ki akkor...

Balumann
Azért remélem egyszer rájössz, hogyha mindenki ideges lesz tõled vagy hülyének néz, nem te vagy az egyetlen normális^^ Mi csak próbálunk ráébreszteni, nem azért mert istennek képzeljük magunkat, csupán miattad. Azért rendes tõled, hogy letettél már az ügyrõl... 😄
Na mind1

"Szerintem egész jó lett a cod 4,bár méb nekem csak demo-ban van meg"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NEKÜNK IS! =]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bkvkbk
Szerintem egész jó lett a cod 4,bár méb nekem csak demo-ban van meg<#mf1>,de attól függetlenül tetszik.Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele,de jobb let mint a többi 3 rész<#smile>

NeBby
Jóvan én nem fikázni akarom a cod4 et , mert nekem nagyon bejön és tolni is fogom a multit rendesen , csak ilyet még nemláttam , hogy ne robbanna fel... ( monnyuk akkor ez is a cod javára megy , hogy ezt is megcsinálták ) <#nyes><#eljen>

zombeeka
Yah vazze! <#circling>

Irgum-burgum :)

Ha csak kockasági szempontból nézzük: megcsinálnák a befúródott gránát modelljét, plusz hangját, ha bug lenne?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

zombeeka
...milyen igazad van akkor a mai napig megtalált 2.VH-s fel nem robbant lövedékek is csak "bug"-ok itt a mátrixunkban mi!?
Mert a valóságban nincsen ilyen, minden felrobban amit kilõnek vagy ledobnak,sosincs,hogy van az 1000-bõl 1 ami hibás...milyen igaz!
<#falbav>

Irgum-burgum :)

NeBby
Both are intended to fire programmable "smart" grenades capable of being set to explode at a certain distance from launch or at a certain height above the ground. Hmm... érdekes <#vigyor5>
Akkor nembug <#vigyor2>

KM
Kovács legény
jah ezért találnak mai napig 2.VH-s felnemrobbant cuccokat a házfalakban

www.czekoart.hu

NeBby
De amúgy mér ne lenne bug? Hülyeség.. mivel ha már félig belefúródott a betonba , ráadásul az eleje van elöl , akkor tuti felrobbanna , mert ha így nem , akkor sehogy... <#rolleyes>

NeBby
LOL! Ezt én raktam föl <#wink> <#vigyor>

KM
Olvastad a beírásokat alatta?

red bull
http://www.youtube.com/watch?v=_iZ6Khr-ObI&NR=1
Remélem csak a DEMO bugos

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

A 3. sorban lévõ dolog 10000 % .... provokál

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

jakewyler
senkit sem érdekel,thx 😊

DarkSector
Nem cirkuszban vagyunk, én nem pakolni akarom magamat az istenszöveggel mint te..
De bármi is a helyzet, és bármennyire tele a tököd a világgal..
Azt azért te is beismerheted, hogy MINDIG te szólsz hozzám..
Én már rég letettem az ügyrõl, de te feszegeted mindig a húrt...
És én nem fogok ilyen hülyeségekre idõt pazarolni...

Csõ vater...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JAG1
Ennyi?
Semmi frappáns válasz? Eddig oldalakat írtál a semmirõl, most hol a szájmenés?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Szili08
Szedem a demót! Király!

HUNMemphis
Na ez az!Viszi a fél házat. LOL
Szóval amit mi útjáraengedünk COD4be az biztos hogy visz mindent.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

DarkSector
Jah bocs vater..
Én guminõket nem használok, de gondolom neked bevált, ha ennyire reklámozod..
Nem nagyon érdekel, de ez a törzshelyed?<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Orosz rulett álá CoD4 recept?😊))

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Thx,akkor letöltöm még egyszer!

jakewyler
nincs rendesen letöltve

Zomil
ennél már csak az lesz nagyobb poén mikor ketten dobtok egymásra granyot és folyamatosan visszadobáljátok a másikra, akinek meg a kezében robban az vesztett😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kovács legény
tökmindegy ,mert már olyan páncél-kevlár-páncél kombók vannak hogy robbanószerrel sem jutsz át rajta.

www.czekoart.hu

hooah
Szerintem a gépkarabélyok nem páncéltörésre lettek kitalálva, mert arra voltak más fegyverek. Már az elsõ világháborúban is voltak ilyen nagy erelyû puskák mint pl.13.2mm M1918.
A mai fegyverekrõl meg csak annyit, hogy az .50-es kaliberûket(vagy nagyobbakat) szokták jobban páncélozottab célok ellen használni, mert egy gépkarabély harctéri körülmények között nem fogja átlõni a sínvasat.
Ha minden karabély átlõné az ilyen méretû fémeket akkor nem kellenének, kellettek volna páncélelhárító fegyverek.
Ja és nem tudom, hogy lõttél-e már kalasnyikovval, de az pont, nem dög nehéz, hanem nagyon is könnyû, és a visszarúgása is nagyon csekély. Pont ezér szerepelt olyan jól a vietnámi há. alatt, mert a kissebb termetû(amcsikhoz képest) ázsiai népek könnyen elbírták és jól tudtak mozogni vele.

Kovács legény
cod mappok alapból szûk helyekbõl álnak ,mókás lesz egy nagyobb hentnél amikor egyszerre 6 hulla dobja maga alá a nadest.
De azis nagy móka lesz ha messzirõl lecsipázod az ellent ,aki egy kissebb csoportosulással kavirnyászik és hoppá ott van a 4 TK.
Micsoda lehetõségeket rejt😄

www.czekoart.hu

szucsy89
nem vitted sokáig 😛
am erre a gránátvisszadobós témára kiváncsi leszek multiban hogy hogy fog beválni...btw a piece of informationokat ha mindet megtaláljük akkor mivan?
JAG1
Vagy sok, vagy kevés, de lehet, hogy pont elég. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:miért irja ki hibának amikor telepiteni akarom a demot hogy nem win32 alkalmazás?

Üdv Mindenkinek!