Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár az activison gameknak is nulla a védelme kiadás napján már lesz crack
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szal aki elõrendelte csak 9.én kapja meg , de warez és MP Demo már 6. án lesz!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
][ ВАЗ ][
Én nem egyébként az is furcsa, hogy nightvisionba látszódhat a lézer, ennyire. Füstbe látszódik, mert az visszaverõdik a füst részecskéken vagy miken,de így :S
Érdekes, hogy több játékban is látszódik a lézer a fegyvereken, most elbizonytalanodtam.
Amúgy nájtvizsönnel tényleg lehet látni a lézert , anélkül meg nem!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát így rénézésre és sem tudok többet, mint te<#rolleyes>#rolleyes>
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
Fogalmom nincs mire lehet jó...
Esetleg kamera vagy vmi akksi?<#vigyor>#vigyor>
Mert ha ki akkor...
Na mind1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mert a valóságban nincsen ilyen, minden felrobban amit kilõnek vagy ledobnak,sosincs,hogy van az 1000-bõl 1 ami hibás...milyen igaz!
<#falbav>#falbav>
Irgum-burgum :)
Akkor nembug <#vigyor2>#vigyor2>
Remélem csak a DEMO bugos
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
De bármi is a helyzet, és bármennyire tele a tököd a világgal..
Azt azért te is beismerheted, hogy MINDIG te szólsz hozzám..
Én már rég letettem az ügyrõl, de te feszegeted mindig a húrt...
És én nem fogok ilyen hülyeségekre idõt pazarolni...
Csõ vater...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi frappáns válasz? Eddig oldalakat írtál a semmirõl, most hol a szájmenés?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Szóval amit mi útjáraengedünk COD4be az biztos hogy visz mindent.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Én guminõket nem használok, de gondolom neked bevált, ha ennyire reklámozod..
Nem nagyon érdekel, de ez a törzshelyed?<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.czekoart.hu
A mai fegyverekrõl meg csak annyit, hogy az .50-es kaliberûket(vagy nagyobbakat) szokták jobban páncélozottab célok ellen használni, mert egy gépkarabély harctéri körülmények között nem fogja átlõni a sínvasat.
Ha minden karabély átlõné az ilyen méretû fémeket akkor nem kellenének, kellettek volna páncélelhárító fegyverek.
Ja és nem tudom, hogy lõttél-e már kalasnyikovval, de az pont, nem dög nehéz, hanem nagyon is könnyû, és a visszarúgása is nagyon csekély. Pont ezér szerepelt olyan jól a vietnámi há. alatt, mert a kissebb termetû(amcsikhoz képest) ázsiai népek könnyen elbírták és jól tudtak mozogni vele.
De azis nagy móka lesz ha messzirõl lecsipázod az ellent ,aki egy kissebb csoportosulással kavirnyászik és hoppá ott van a 4 TK.
Micsoda lehetõségeket rejt😄
www.czekoart.hu
am erre a gránátvisszadobós témára kiváncsi leszek multiban hogy hogy fog beválni...btw a piece of informationokat ha mindet megtaláljük akkor mivan?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Lenne egy kérdésem:miért irja ki hibának amikor telepiteni akarom a demot hogy nem win32 alkalmazás?
Üdv Mindenkinek!