Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off:régen az alaáírásodban az "ezeket várom" nál ott volt a fear perseus mandate. mi lett vele kijött már?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

DarkSector
Lehet hogy a proci nem jó, de a 2g ram és az 1950-es kari az a helyén van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RemX
Hmmmm... valóban?

Ettõl féltem... mert nekem a demoban nyílt terepen leugrik 13-ra is az FPS 😞 7.10-es Catalyst meg minden... francbamááá! 😊

DarkSector
1024-ben maxon kéne hogy menjen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ehhez nem értek, de csak 1-2 oldalon találkoztam WH-sokkal, olyan helyen, ahol eleve pb be sem volt kapcsolva...

RemX
Srácok!

A64 3700+, 2 giga ram, Radeon x1950GT, WinXP...

Mit bírna a játék? milyen felbontás? milyen AA stb? tudtok ebbe valami iránymutatást adni?

Ez az, mert a PB pontosan tudja, hogy a cod2-es fileknek milyen méretûeknek szabad lennie, és ha csak 1 B al is eltért, már kifog vágni...

crazyclone
azt szokták mondani mindenki magábol indul ki<#kuss>

VRSDM
soksok embernek dinamikus IP-je van, reconnect és csókolom, vagy proxin keresztül lép fel. hidd el megoldják. a "bûnözés" mindig a "rend õrei" elõtt áll majd. akárhol megnézed így van, el lehet fogadni vagy nem.

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Elhiszem.
és szerintem is szánalmas.
Fõleg fizetni érte.
Mondjuk én halottam olyanról, hogy magába a játék fájljaiba írkálgatnak be dolgokat, és azért nem vesz észre mindent a pb.
De lehet hogy csak mende-monda az egész.

tonyr
yaya pontosan h a jokur...3 sor anyázás...-t beléjük, bf2-ben is sokan msx-et használnak, ez sok game-hoz +csinálták, és olcso is, ill pb-t simán kijácca... be kellene wezetni wmit a csiterek ellen, pl ea-nál meloznék, és pl game közben +látnék 1 csitert, tuti h az ip-jét bannolnám minden ea-s játékrol, bár uccse tanulna belöle, de legalább nem látnaám többet...talán...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Zomil
amugy pl képzeld h neten olyan progikat árulnak kb 10ezerért ami szinte mindent tud, pb nem látja, ha pb képet csinálsz az sem mutatja ki ,sött még rendszeresen frissitik is igy mindig a pb elött tudnak járni, és hidd el egy ilyen csitért nem a 13éves pistike fog fizetni, hanem az akinek kicsit jobban megy és még "profibb akar lenni" ráadásul meg is lehet tanulni normálisan használni, elég szánalmas dolog de hidd el sokan fizetnek ilyen programokért sajnos

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Cod2-nél például PB nem enged csítet.
De ha neadj isten WH-na valaki, azt hidd el, hogy visszajátszásból egy pillanat alatt kiszúrják...és tiltás lesz a vége!
Ha meg valaki mégis aktíválja, a WH-t és olyan mákja van, hogy nem veszik észre. Akkor az még mindig nem jelenti azt, hogy jobb is lesz tõle az illetõ...
Én már hamachi-ra adtam gyereknek WH-t, és hiába tudta, hogy merre vagyok, akkor is kinyírtam...
Jah és hamachi-n is csak addig lehet ezeket alkalmazni, amíg nem teszed a szerverkészítésnél a PB-t YES-re onnantól kezdve már hatástalanok...
Úgyhogy a gyerek csak akkor tudja ellenem használni, ha én megengedem...

OFF
Team Fortress 2-rõl véleményedet szívesen fogadom privátba.
ON

Sziasztok! Hát ez a csalás téma engem rohatúl idegesít.....1-2 játék volt amit emgvettem köztük cod-uo és itthon annyi csaló van hogy ányinger mahinálják a játék configját ami már ugyan úgy csalásnak minösül mert nem egyenlõk az esélyek.....kezdem emgunni az egésszet a klán is kezd szétmenni az ilyenek miatt.....ezért most emgvettem team fortress2öt 😊 egyenlõre csíter sehol!!!!!cod4 úgy végzi mint a cs 1.6......doboz lelõnek pedig fingjuk nincs holvagy de a wh......
DarkSector
Neten nem lehet használni.
És a program neve Aimboot te értetlen.
De hagyjuk ... nem érdekel hogy mit gondolsz.

Zomil
jah értem...szoval te ennyire vágod jóvan 1-es leülhetsz, remélem nagy örömet okoz aimbottal játszani

amugy látszik angol tudásod is gyatra, mert az aimbot szo szerint forditva célzo robot, vagyis az aimbot neked nem fog wh-t kapcsolni mert az is más dolog, de te ahogy látom jobban tudod...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Lehet hogy hülye vagyok, de nálam az aimboot nevû progi tartalmazza a csalásokat.
Ez nálam nem csak autómata célzás-t csinál.
benyomod a progit, és a nemtum mivel kell jobbra balra meg le fel váltani.
Progin bellül van a falon átlátás..WH.

Amúgy meg tudom hogy mi az Aimbot meg WH.
de ha egyszer így hívják a progit.

Zomil
ö WH-rol beszél, te meg erre beirod "Tudom mi az az AIMBOT!!!"
mondatértelmezés rulzzzz

DarkSector
Tudom bakker..
Nem kevesset játszottam már cod2 vel...
Tudom mi az az AIMBOT!!!
Nem kell részletezni...
Majd ha meglesz a játék akkor kiderül.!

LooooL.... DarkSzektor. az AK-47-es egy golyó a falba, és az ellen halott... Ha valaki Wh-zni fog, csak beleereszt 1 golyót a falba, és te halott leszel, érted-e már?
Ezért lesz jáchatatlan a game, mert semittse csinálhatsz, mert akár 2 falon át is lelönek..... De ne nagyon reméljétek hogy, nem akarnak csitelni, mert egy csitoldalon sokan már irogatják, hogy ha megjelenik a fizetõs hack a cod4hez, megis veszik...
A fejlesztõk az élethez hûen akarták visszaadni a fegyverek erejét, és akkor átmegy a falon... Gondolom multiba pl ezt lelehet tiltani... én leis fogom.... A multi game innentõl már egy jó Admin-tól függ, aki mindig frissiti a PB-t, banlistát frissit, és minden csitert bannol... Ha ahova járunk szerverre és majd az Admin lusta lesz, akkor annyi lesz ajátékélmény is....

red bull
Akkor idézlek és megértettetem veled hogy bizony benézted:
"Ha meg át lehet lõni alapban a falon az nem csít"
Ki a ***** mondta hogy csit?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DarkSector
Amúgy nem néztem be, mert én is játszottam a demóval és tudom mirõl van szó.

tommyg
ja remélem énis 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

red bull
Igen ez valószínû, és bízunk benne hogy ez igy lesz. Legalábbis az elején xD

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

tommyg
hát figyelj, sztem aki megveszi nem fog próbálkozni csítekkel mert ha letiltják akkot fizethet, szal eredeti szerverekre kell majd menni, nem mintha ott nem lennének de ott talán kevesebben próbálkoznak

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

red bull
Most olvasom a hsz-eket és Dark Sector télleg benézted mert én azt irtam hogy a csíterek elõnye hogy átlehet lõnni a falon. De ez nem azt jelenti hogy a csíterek már áttudnak lõnni a falon hanem plussz még a falon is átlehet majd lõnni, tehát ha csiterek lesznek a játék játszhatatlan lesz. Jah és a pb az sose szûre normálisan a csitereket ezt mindannyian tudjuk Dark! Amugy az accountos rendszerrel kapcsolatban még annyit hogy hidd el annak is megtalálják majd a módját hogy kijáccák vagy valahogy feloldani a tiltást. De persze reméljük hogy ez nem igy lesz és a játék élveztehõ lesz 😉

tommyg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hív a Kötelesség 4 Modern Hadviselés. Igen, tudok angolul mielõtt megkérdeznétek, de ez csak úgy jött magától!

DarkSector
Látom megtaláltad a s-kat.. te is..
OFF
Bakker ez a songokú??
ON

tommyg

DarkSector
Jó ezt mondanod sem kellett volna.<#vigyor5>

tommyg
pedig ki kellet volna<#szomoru1><#buck>

DarkSector
<#vigyor3>
25millió tranzisz..az jól hangzik...!!!
És mind a kártyán van, vagy a 3/4-e az asztalfiókban???

Sorry de ezt nem hagyhattam ki...<#vigyor5>

Csirke4
ASUS V7700 Ti
Geforce2 ftw. 😄
DarkSector
Mx440?<#vigyor5>

tommyg
<#taps><#taps>

DarkSector
100% hogy gondoltak mindenre.
Ezek már nem új emberek a szakmában.
Én bízok a játékban és a fejlesztõkben.
Lehet hogy lesznek gondok, de biztos megoldják egy idõ után...<#vigyor5>

Csirke4
Hogyhogy a COD2 elindul a videókártyámon a COD4 meg nem mûködik?!

Pedig van benne 25 millió (!) tranzisztor.
4-szeres AGP-t tud és még ráadásul 32MB is van benne! A GPU pedig 250MHz-en megy. <#fejvakaras>

<#idiota>
Csirke4
Amúgy a fejlesztõk szerintetek nem gondoltak a WH-ra mikor berakták a falon átlövést?
Barney Tech
Igen , ezt akartam mondani.
Hogy akkor bannolnak 1,2-re

DarkSector
Megoldják majd.
Mindenki be van rezelve, pedig még meg sem jelent a gém.

Zomil
hidd már el h pb nem egy olyan program amivel nem lehet csitelni, gondolkozz már el, h hogy a francba frissitik a pb-t, szoval elöször a csitnek kell meglennie azt kvi elküldi a fejlesztöknek azok meg belerakják a pb-be, ennyi
csit mindig is volt/van/lesz, van olyan fizetös csit is ami pl még a pb képet is teljesen normálisnak mutatja és az ellenfelet a fal mögött olyan szinnel jelzi ahogy csak akarod, és mondatelemzésbe ugy látszik hiányoztál általános iskolában, mert arrol volt szó,ha kijön egy uj csit és néhányan rákapnak a falon átlövés még segiti is öket. az oké h jó lesz meg izgi lesz, de arra is fel kell készülni h a szervereket jól be kell állitani, pb-t mindig frissiteni kell majd

tommyg
nem izgulok csak le vagyok döbbenve a hülyeségeiden

DarkSector
Ha az miatt izgulsz, akkor megnyugtatlak, hogy tudom hogy nem csak a falon átlövés a gond...
Azé van a pb.

tommyg
psszt

tommyg
ja tényleg de hülye vagyok, accountos lesz tehát akinek eredeti accountja van és csítel egybõl tiltják, ezér érdemes megvenni sztem

DarkSector
Értem a problémát...
Csak azt akarom ebbõl kihozni, hogy ez ODAVISSZA érvényes...
de lényegtelen én ettõl nem fogok félni..majd féljen az aki a fal mögött campel.

tommyg
áááááááááááá

tommyg
nem a falon átlövésrõl van szó, hanem elsõ csít ami lesz cod4-hez az a WH és ez vegyítve a falon átlövéssel elég kellemetlen tud lenni.

Csirke4
Tökjó, hogy még ki se jött de már a csíterekkel van a baj.
Szerinted, ha alapból lesz PB benne, akkor mennyi ideig fognak a szerveren csítelni?
Ha a PB nem rugja ki még mindig ottvannak a kedves játékosok akik anyázni kezdenek majd följön egy kocka gyerek aki konzolba beírja, hogy pb_plist ott megjelenik a gyerkõcnek az ID-je amit egy egyszerû pb_kick #slot number-el ki lehet ba... úgyértem el lehet távolítani a szerverrõl.
DarkSector
Nyugi mi van veled...
Vázlatában, hogy megértse mindenki.
A csítereket felfogja a pb...a falonátlövés meg a játék része...
Én játszottam már cod2 ben sokat, ahol csíterezett 1-2 és mégsem tudtak leszedni...
Ennyi aki tud csíterezni az a saját lelkiismeretével számoljon el..Én tudom, hogy nem csalok...és mégis gyõzök.