Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy meg lehet venni.<#bee1>#bee1>
- ez nem photoshop, ez a valóság😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Mind1 majd a FAQ-t frissítem a héten,gondolom lesz mit:S azt majd lehet olvasgatni.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Lassan pár nap múlva meg COD4 , és még csomó mindent kell töltenem :S
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
http://www.dslash.bouncer4you.de/?section=newsdetails&id=831
a dslash német multigaming és még jópár német nagy multiplayer játékosnak már megvan péntek óta, aki nem hiszi az meg hülye
xboxos verzió úgy került már fel torrentre hogy vannak boltok amik még megjelenés elõtt megkapják h már rögtön a megjelenés elsõ percében árulni tudják, tehát nem kizárt h ma már pc re is lesz
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
semmivel.. a multi demo elvileg holnap jelenik azt leszedem kirpobálom, sé rendelem is a szerot
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
szerk.: fake, mert pont a netbag-re rakják fel 😊 vagy aki berakta a topicba az rakta fel? 😄
TÉK
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
akkor mentes lesz a wareztol a topik. és leágabb megoszthatjuk kinek jöttmeg a postás pénteken