Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már tegnap kirakták a polcokra amcsiban a játékot. Írták nforce-on.
Úgyhogy meg lehet venni.<#bee1>
francois
Amúgy van néha h egy héttel a hivatalos idõpont elõtt kiszállítják a cuccokat, hogy legyen idõ minden terjesztõnek idõben eljuttatni, úgyhogy ne csodálkozattok h raktáros csávó kezében ott a játék.

- ez nem photoshop, ez a valóság😊

tommyg
nem én nem jártam itt, hanem akinek írtam, mondatértelmezés tudod?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ez meg a másik el borultság,h ilyenre is szükség van már....
csak elég szörnyû dolog,h pár ember miatt akik nem tudnak kulturáltan fórumozni,be kell zárni 1 topicot😞
Mind1 majd a FAQ-t frissítem a héten,gondolom lesz mit:S azt majd lehet olvasgatni.
csináljatok már egy call of duty 4 off topicot 😄

támogatom... azlenne a legtisztább.... láttadvolna mivolt az nfs topigba demo idején, megnéztem a barátok köztet, ami 20 perces, visszaértem 400 üzenet... elmetne fürdeni ujjab 400 üzenet a semmirõl.... zárjuk le, pénteken felnyissuk, és tiszta lesz a topik

Ugy látom péntegik tényleg zárva lesz a topic...
jajjjaj kezdõdik a falme háború ^^

jaj csak te ne, tele flémelted a nfs topigot is demo iején, milesz full idején 😞

mikisanzi
béka lenne?

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

gduck
Ezen a képen rajta van a csávó is 😄

KÉP

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Barney Tech
Ma sem lessz alvás -s.ds-AD:S_A😄Sa.-ds

Barney Tech
"olvastam szarás közbe" <#idiota>

Prince of Máté
Jaja, én Péntek óta nem vagyok, erre NFS😛S demo :/
Lassan pár nap múlva meg COD4 , és még csomó mindent kell töltenem :S

GRATULÁLOK sikerült összefoglalnod az elõzõ 20 kommentet, ügyes vagy ^^

dante3
Ezt mondom én is, nem lepõdnék meg ha este felé már zúznám lefelé!<#pias>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

G.I.JOE
Oszt mit tudnak azok a németek, amit mi nem?! <#boxer>

istenem itt sg n mint mindig megy az ovoda
http://www.dslash.bouncer4you.de/?section=newsdetails&id=831
a dslash német multigaming és még jópár német nagy multiplayer játékosnak már megvan péntek óta, aki nem hiszi az meg hülye
xboxos verzió úgy került már fel torrentre hogy vannak boltok amik még megjelenés elõtt megkapják h már rögtön a megjelenés elsõ percében árulni tudják, tehát nem kizárt h ma már pc re is lesz

dante3
2 napig nem voltam itthon és kijött a nfs demo, meg is lepõdtem több, mint 2000 hsz!<#wow1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mibe h. szombatig meglesz a 8000 hsz?! xD

Én nem töltöm le, minek? postás kihoza, addig elgalább meg meglepetés ér. msotha leszedem, akkor mivel lesz jobb?
semmivel.. a multi demo elvileg holnap jelenik azt leszedem kirpobálom, sé rendelem is a szerot

ehh hát torrent..........nah jó azt kihagyom estére sms warezokon is fent lesz már sztem.

dante3
melyiknek?

amugy a mérete 6.64GIGA.
húú nemsokáá meek el sajna délutánra érek haza remélem akkorra lesz már v.mi 😄

nov9 tõl lehet csak kapni, cska ugy nyomtatták hogy már lehet venni....

az amcsi boltok már megkapták tegnap, vagy ma.... miértne foghatná a kezébe?

Viktor9202
Tedd fel és mond meg hogy jó e

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

gduck
Nem én voltam, csak böngészés közben találtam és gondoltam berakom 😉 Amúgy az XBOX és PC megjelenési dátum ugyanaz, szal ha van XBOX akkor lehet már PC-s is 😉 Amúgy ezt a játékot meg kell venni 😄

Viktor9202
Aha most olvastam szarás közbe az ujságban hogy a Call of Duty 4 Pc változatban is kapható

szucsy89
lol
tényleg???

szucsy89
fake...ha meg nem akkor meg úgy járt mint a halo3<#buck>
Viktor9202
A Cora-ba már van COD 4 PC-ben is

ok, ez igaz de akkorsem photoshop csak arra utaltam ^^

... szerintem lehetetlen hogy valakinek ez megvan... egy készítõ meg nem fogja világgá kürtölni h ITT VAN-E

szerk.: fake, mert pont a netbag-re rakják fel 😊 vagy aki berakta a topicba az rakta fel? 😄

dettó ^^

jó ha lesz, este letöltöm reggel kicsomizom, suli után telepitem 😄

ember van fogalmad arról h hogy néz ki egy x-boxos borító?! (mer sztem nem)

jupppíííííí ^^

ilyet énis tudok csinálni 😄 kinyomtatok egy xboxosat, átjavitom PC DVD-ROM-ra és voala 😄 bár ez nem photoshop 😊 bár elképzelhetõ 😄 vagy csak egy készitõnek a kicsi fia 😄

dante3
Állítólag még ma lesz pc verzió!

aki nem olvas vissza és kérdez, annak a HSZét kell törölni 😄 igy kevesebbet kell törölnöd... Igy törölnöd kell a kérdezõ HSZeit,most a mieinket,meg aztán azokét akik a kérdésére feleltek 😛 igy meg elég ha csak a kérdezõét törlöd, ha még a megadott HSZ száma után is kérdezget

TÉK

gduck
Biztos? 😄

aha mer oan marha sokan képesek a vissza olvasásra...
figy, jobb az elején megbeszélgetni a dolgokat. aztán akik késõbb érkeznek azoknak csak a HSZ számát megadni... ennyi 😛

Gideon Wieth
ok befejeztem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

egy jo tanács 😄 zárjuk le a topikot holnap reggel, és csak nov9.én nyissuk fel 😄
akkor mentes lesz a wareztol a topik. és leágabb megoszthatjuk kinek jöttmeg a postás pénteken