Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
inkább csak hangok 1 percig, közben nézel egy ugráló hanghullámot..
aztán csatazaj, pár állókép, csatazaj, mindezt éjjellátón, aztán dátum..
csatazaj..
halálsikoly..
csatazaj..
nyugodt szívvel törölheted
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
értelmes "trailer"...
Fatboyz4ever!
A class-okat nem lehet valahogy bindbe rakni? Hogyan kell? Sztem így kényelmesebb lenne, fõlegm ha jön az enemy helikoter. Akkor már azonnal ráváltom és köv spawn-nál már a kezembe lenne a hurkatöltõ 😊
Fákjúal!
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
vsync ON/OFF
Lehet hogy azt hitte hogy az apánk képe és szerencsét hoz<#idiota>#idiota>
Tudod ez lövöldözõs játék.Nem Deer Hunter nehogy félre érsd ez annál sokkal de sokkal jobb oké?Nah hát sok sikert 😉
<#wilting>#wilting>W.T.F Ki ez?<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lehet bámulni a monitort hogy húú de szép viszont lassú vagy, ez igen ismét beadta a fejest és elsõ vagyok serveren yee.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Jó FPS? 250.De 200-al is szépen lehet játszani.Nekem van 110-150-220-ig.Ez a mapoktól és a helyszínektõl változik.Füstben 75 asszem.
A lényeg hogy a mérõ nem megy piros határ alá.
Tudod én lowon tolom.Ne nevessetek nem vok kõgazdag meg most másra kell a pénz.:800x600 AA off,minden off kivéve a fegyvercsillogás,torkolattûz,golyónyomok,ragdol fizika.Textúrák mediumon vannak.
Ha majd lesz komoly gépem akkor is lesznek dolgok amiket kiveszek a sok FPS-ért.
Különben ez a 250 ez szervertõl függ ha jól tudom.Lehet neked 360 is vagy több de a szerveren csak 250 van engedélyezve.Ha füstben robbanás és lövés közben 249,999 az FPS-ed akkor aztmondom hogy PAKS POWER. xD
Sok szerveren van fps limit, általában 250.
20-30 fps el nem igazán érdemes nekiállni.
Másik dolog a tapasztalat.Kezdõ megy aztán majd ha valakit meglát egy térat belelenged aztán eredmény hogy mialatt tõltesz leszednek.Aki már ésszel játszik mert ismeri a mapot az nem fog a sarkoknál kikukucskálni hanem kiugrik és ha van FPS-e lesz is szedi aki esetleg ott várakozik.
Hozzátenném hogy FPS nélkül elvész a tehetség és tehetség nélkül hiába van a sok FPS.
Ha egyszerre lõttök és te halsz, akkor vagy nem fejre lõsz, vagy kevés fps ed van. Illetve kevesebb mint az ellennek.
Vannak olyan helyek a pályákon, ahol legtöbbször bújik valaki. Ezeket a tapasztaltabbak akkor is belövik, ha semmi nem utal arra h ott van valaki, általában bejön.
Szavazós szerverre jársz, sikeres e vagy? <#ravasz1>#ravasz1>
Ráadásul a global bant nem szokta csak úgy osztogatni a PB, ha tényleg ilyet kapott, akkor bizony a srác csalt.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a kempelést meg elég egyszerûen ki lehetett védeni, egyrészt gránátozol és kész, másrészt ha tudod, hogy ott kempel, akkor valamit éppen nem védett, harmadrészt, meg elég kevesen tudták megcsinálni (szerencsére), hogy úgy hajoljanak ki, hogy ne tudd lelõni...
a global ban, ha igaz, akkor meg tényleg gáz, nem tudom, van eredeti játékom, fps sosem tartozott közéjük
miért nem tetszik ennek a multija?
az én számlámra annyit lehet írni szerintem, hogy kevés fps-em van, emlékszem cod1-ben is szopás volt a kevés fps, most is az, meglátom és azonnal meghalok, míg nála kolbászoltam elõtte egy pár másodpercig.
viszont ez a perkes rendszer? ez mekkora faszság már, ha spelleket akarok multiban, akkor mmorpg-zem, ide minek? lelövöm, erre felrobbanok, mert van olyan perk, hogy eldob egy gránátot. na ez, mióta élethû. de oké, nem kell élethûség, a játékok sosem errõl szóltak, de játékmechanizmus terén minek? aki egy épkézláb indokot mond, hogy miért jó, hogy tele van a játék olyan dolgokkal, hogy nem ugyanolyan esélyekkel indulsz, akkor emelem kalapom.
a falon átlövés szerintem már a cs-ben is amatõr dolognak számított, de sok embernek tetszik, ez magánvélemény, hogy szerintem úgy baromság ahogy van.
játszottam most tdm-et (tudom, de olyan szerver volt), lépek egyet, kigránátoznak, respawn, lépek egyet, lelõ egy helikopter, respawn, lépek egyet kigránátoznak, respawn, lépek egyet lelõnek a pálya mittudomén milyen szegletébõl. és ez utóbbi nem csak abból fakad, hogy nem ismerem a pályát, hanem mert egyszerûen pocsék, ahogy meg vannak tervezve. hol vannak a cod1 jól megszokható pályái, a fix számú hellyel, ahol történhez valami. itt tök véletlenszerûen vannak lebaszva a tárgyak, ezer felõl jöhet mindenki, mintha nem is azok tervezték volna a pályákat mint akik az 1-ben is.
nyílván a tdm-ben kidöglés az én gyakorlatlanságom miatt van, de ez a perkes rendszer úgy faszság ahogy van, nem értem minek kellett bele. meg a classok se értem minek, egy cod-ban sem voltak, és itt kurvára nem az a lényege, mint aminek talán lenne értelme, mint et-ben, vagy tf-ben, vagy bf-ben, vagy akármiben.
Végülis engem nem nagyon érint a két fegyver igazából azokra gondoltam akik ezeket kedvelik.
Mondjuk furcsáltam is hogy sokat ki akarnak venni.Gondoltam azért mert lámázás volt.Pl😛90,G3.
Annyit megmondok hogy nagyon várom az MW2-t.Hozza meg azt az élményt amit az MW hozott és rendben is leszünk.<#vigyor3>#vigyor3>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nagyon szivessen mindenkinet
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Különben meg én minden ÉRDEMLEGES VV2-es FPS-el játszottam.Elég a VV2-bõl.Szörnyû volt igen de már vagy 20x partraszálltam 20x elfoglaltam Berlint és Stalingradot is láttam.
Én amit várok az az MW2. Ami kötelezõ hogy legyen benne:WaW-hoz hasonló grafika,hangok.Régi és új fegyverek.Olvasgattam mik lesznek benne és örültem hogy az AK-47 az maradt.<#szeret>#szeret>
Mondjuk volt olyan amit nem értettem. G36c-vel mi volt a gond? G3? Jó, jó G3 waron lámaság mert hogy biztos görgõzik...át sok ismerõsömnek nincs rá szüksége és nekem se a gyors tüzeléshez.Nah mind1 autómata fegyverek elõnyben.
WaW-ba van állitólag War mod...Nem tudom mi az, mit jelent, mit takar.De elvileg rengetegen Promodon warozik.Lehetne végre egy egységes War mod.Nem kéne tõltögetni meg szenvedni a beállítással.Egyenlõ esélyekrõl meg nem lehet beszélni mert valakinek több az a bizonyos FPS valaknek kevesebb.meg a tehetség. Kérdezik tõlem "Neked mi a skilled?" Minek mondjak hülyeséget? Aztmondom Low aztán lehozok 2 embert körönként és már szidnak.Aztmondom Pro és kiröhögnek...Ráadásul nem vagyok az tehát ugyanott vagyok ahonnan indúltam.Jah meg még valami! Mit kezd a srác azzal ha beírom Midhigh? Semmit. ..(Ikszdé)..
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(