Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halihó!Lenne 1 kis problémám...Már régóta Cod4 ezem de rohadtul idegesít h nagyon alacsony az FPS-em...!Konfigom:AMD Athlon 3500+,Geforce 8500 GT 512 Mb, 2 Gb ram!A lényeg h olyan 20-50Fps között mozog,, és mikor pl: robbanás van akkor beszaggat!800x600 on tolom közepes grafikán, és szerintem nem ennyinek kéne lennie.Tegnap este is játszottam egyet és csodálkoztam h 100-90 között mozog...örültem neki,erre másnap megint 20-50:SEz mitõl lehet?Haverom laptopján megy 60-80 Fpssel pedig rosszabb mint az én gépem..Ha valaki tudja h mit kéne cserélni vagy mi a probléma,(megoldási lehetõségek) irjon..Köszi
MeoH
Nem kifejezettem.

fuck mmo's..i.,

Falcon87
Okés, tehát nem egy tartalmas trailer 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

hát nagyon semmi..

inkább csak hangok 1 percig, közben nézel egy ugráló hanghullámot..

aztán csatazaj, pár állókép, csatazaj, mindezt éjjellátón, aztán dátum..

csatazaj..

halálsikoly..

csatazaj..

nyugodt szívvel törölheted

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Falcon87
Mi van benne? Nem indul el 😄

ffxi
Senki sem tudja? 😄 Mindenki szeret végig zongorázni ESC->Choose class 😛

Fákjúal!

jah..

értelmes "trailer"...

G.I.JOE
Na, most néztem meg én is. Jó sokat ér! <#rolleyes>

G.I.JOE
Van, de ha kikapcsolod, kibasz a pb!

Fatboyz4ever!

ffxi
Szasztok!

A class-okat nem lehet valahogy bindbe rakni? Hogyan kell? Sztem így kényelmesebb lenne, fõlegm ha jön az enemy helikoter. Akkor már azonnal ráváltom és köv spawn-nál már a kezembe lenne a hurkatöltõ 😊

Fákjúal!

Sziasztok! Akit érdekelne egy eredeti COD4 ...eladó..dvd vel tokkal stb... akit érdekel: [email protected] ill:706331846 sürgõs tehát egy laza árban is megeggyezhetünk😉
miilann04
van olyan cmd ami kikapcsolja a levegõben szálldogáló faleveleket/koszt/szemetet?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Martin82
köszi madmanic,kipróbálom!<#violent><#violent>
konzolba /com_maxfps ( szám, 250, 333, 1000, szerverfüggõ mennyi a limit )

vsync ON/OFF

Martin82
olvastam ezeket az fps hozzászólásokat és hogy kipróbáljam milyen is a különbség állitgattam a grafikán.1024*768 felbontásban 4x-es élsimitás,effektek be:ezzel a beállitással ment max 91 fps-el.Levettem minden effektet,felbontást visszahúztam 800*600-ra és nem változik semmmi,ugyanúgy 91 fps-el megy.Több szerón próbálkoztam,ugyanaz mindenhol.Valaki esetleg tud erre mondani valamit?Konfig:amd x2 4200+ dualcore,2 giga ram,7600 gt videókari.köszi elöre is.
Falcon87
"Vajon mit kell tenni egy arckép fotó megnézése után"
Lehet hogy azt hitte hogy az apánk képe és szerencsét hoz<#idiota>

HUNMemphis
Bocs így elõre is de most ugye csak hülyültél?Mert ha igen nincs sok logikád már ehez sem. Vajon mit kell tenni egy arckép fotó megnézése után egy puskával amin van távcsõ és rááll arra a cépontra ahol a fazon mászkál a jólkivehetõ arcával?
Tudod ez lövöldözõs játék.Nem Deer Hunter nehogy félre érsd ez annál sokkal de sokkal jobb oké?Nah hát sok sikert 😉

<#wilting>W.T.F Ki ez?<#wilting><#wilting>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Evil
Omg inkább tanulj....

Jim Morrison
AZ emberkét kell lelõni aki van a fotón.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

segicsetek van egy pála akol távcsöves puskával vagyok és nem tudok csinálni mást mind ogy a távcsõbe nézni és zummolni se lõne se azt hogy ne a távcsõbe nézzek léci segicsetek mert nem tok tuljutni :S
HUNMemphis
Tudom nem túl jó dolog kompromisszumot kötni.Én sem szívesen veszem le a grafot de el kell dönteni hogy mit akar az ember.Sikert vagy csillogást?
Lehet bámulni a monitort hogy húú de szép viszont lassú vagy, ez igen ismét beadta a fejest és elsõ vagyok serveren yee.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Falcon87
Jaja. Most deserttel nekem is +30as statom volt D:

Nem csodálom 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lacee86
Na nyomtam is egy meccset, igaz h csak 80-90 FPS-el, de egész más volt így is mint 30-40-nel.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Fú, hát ez a 250 FPS durva... Nekem csak 30-40 szokott lenni. De akkor ajánlott lejjebb venni a grafot, h több FPS-em legyen ezek szerint. Na majd kipróbálom, mit fog javítani az eredményemen.

HUNMemphis
Hát igen.Ha pingelsz akkor asszem az is betesz.Hála Istennek nekem ilyen nem volt még.
Jó FPS? 250.De 200-al is szépen lehet játszani.Nekem van 110-150-220-ig.Ez a mapoktól és a helyszínektõl változik.Füstben 75 asszem.
A lényeg hogy a mérõ nem megy piros határ alá.
Tudod én lowon tolom.Ne nevessetek nem vok kõgazdag meg most másra kell a pénz.:800x600 AA off,minden off kivéve a fegyvercsillogás,torkolattûz,golyónyomok,ragdol fizika.Textúrák mediumon vannak.
Ha majd lesz komoly gépem akkor is lesznek dolgok amiket kiveszek a sok FPS-ért.
Különben ez a 250 ez szervertõl függ ha jól tudom.Lehet neked 360 is vagy több de a szerveren csak 250 van engedélyezve.Ha füstben robbanás és lövés közben 249,999 az FPS-ed akkor aztmondom hogy PAKS POWER. xD

Minél több, annál jobb.

Sok szerveren van fps limit, általában 250.

20-30 fps el nem igazán érdemes nekiállni.

Lacee86
Mi számít megfelelõ FPS-nek a multiban? Amúgy ha túl magas a ping, az is ugyanúgy szar, nem?

HUNMemphis
Pontosan.Ezért kerûlni kell az olyan szervereket ahol engedett a szavazgatás.
Másik dolog a tapasztalat.Kezdõ megy aztán majd ha valakit meglát egy térat belelenged aztán eredmény hogy mialatt tõltesz leszednek.Aki már ésszel játszik mert ismeri a mapot az nem fog a sarkoknál kikukucskálni hanem kiugrik és ha van FPS-e lesz is szedi aki esetleg ott várakozik.
Hozzátenném hogy FPS nélkül elvész a tehetség és tehetség nélkül hiába van a sok FPS.

Lacee86
Az a gond sztem, h nagyon sokan csalnak, és gyakran nehéz megkülönböztetni a profi játékost a csalótól. Sokaknak már elõítéleteik vannak, ezért kezdenek el szavazgatni.

Akik ilyen statot lõnek, azok valszeg nem most kezdték.

Ha egyszerre lõttök és te halsz, akkor vagy nem fejre lõsz, vagy kevés fps ed van. Illetve kevesebb mint az ellennek.

Vannak olyan helyek a pályákon, ahol legtöbbször bújik valaki. Ezeket a tapasztaltabbak akkor is belövik, ha semmi nem utal arra h ott van valaki, általában bejön.

Szavazós szerverre jársz, sikeres e vagy? <#ravasz1>

Hja az meg aztán baromi lehangoló mikor kerestem egy szervert, bejelentkeztem, ahogy lelöttem az elsõ pancsert elkezdtek szavani, hogy kirugjanak e. Röhej.
Ezzel a "respawn,lépek, lelõ, respawn, felrobbanok"-al én is egyetértek, egy-egy match alatt 4-5 halál simán összejön igy nekem. Sokszor azt nem értem, hogy a francba csinálják azok akik összehoznak 60-80 shoot-ot 10-20 elhalálozással. Tudom ügyesek de egy 15-18 fõs pályán azért nehéz igy megoldani. Néha ha van rá lehetõség figyelem respawn elött a lelövésem körülményeit és sokszor látom, hogy elég célirányosan mozognak azaz pontosan tudják hol vagyok. Lehetséges ez? Tudom ott a radar is. Sokszor elõfordul az is, hogy összetalálkozom valakivel és elkezdek ezerrel lõni (én lövök elõször) és mégis én purcanok ki 😊 A profibbak több skulót be tudnak nyelni? Amit meg végkép nem értek és erre légyszi válaszoljon valaki😊 Hogy lehet az, hogy simén észrevesznek. ha magamból indulok ki akkor a pálya fürkészése közben ha nincs mozgás nagyon ritkán szúrok ki valakit a fûben vagy egy ablak sarkában pl. Fordítva nem igy van mitõl lehet ez? Ennyire béna lennék vagy figyelmetlen?
Falcon87
Htx, errõl ém nem tudtam 😄

NEOreg3
Global cd-key bant egyik szerver adminja se tud adni, errõl a punkbuster gondoskodik. Attól hogy arról a szerverrõl ki lett tiltva, még másikra felmehet.

Ráadásul a global bant nem szokta csak úgy osztogatni a PB, ha tényleg ilyet kapott, akkor bizony a srác csalt.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lehet, hogy tiltott, nekem volt akkor balszerencsém, de mivel úgyse fogok clanwarozni, ezért a pub-ra vagyok kárhoztatva, ahol már a 3. meccsemen megtanultam mi az a gl...

a kempelést meg elég egyszerûen ki lehetett védeni, egyrészt gránátozol és kész, másrészt ha tudod, hogy ott kempel, akkor valamit éppen nem védett, harmadrészt, meg elég kevesen tudták megcsinálni (szerencsére), hogy úgy hajoljanak ki, hogy ne tudd lelõni...

a global ban, ha igaz, akkor meg tényleg gáz, nem tudom, van eredeti játékom, fps sosem tartozott közéjük

Falcon87
Szerencsére az általad említett (gránáteldobós) martydoom, és last stand perkek , továbbá a spanwkill is tiltottak a legtöbb szerveren. A falon átlövés szerintem rontja a kemperek esélyeit, mivel nem elég bebújni egy farakás mögé, tudva, hogy soha senki nem fog eltalálni. Egy idõ után megszokható a dolog, bár, eleinte még engem is zavarba hozott a reflextávcsöves G36-tal rendelkezõ tömegek látványa, tudván, hogy nekem csak egy M16om van. A single viszont nagyon tuti. Ami még nagy baromság az egész cod sorozatban, az a cdkey ban. Én nem tudom hogyan mûködik ez, de egy barátom jelezte már, hogy egy vérpistike kis 9 éves admin lecsíterezte, majd bannolta az eredeti cdkeyét, ami 11000Ftjába fájt neki... Nem tudom, mi lehet igaz ebbõl, mivel nem ismerem ezt a rendszert, de nem kérdõjelezem meg barátom szavahihetõségét (ilyen hülyén írni 😄).

fps múltam viszonylagos, q3-aztam sokat, meg cod1-eztem klánnal sokat.

miért nem tetszik ennek a multija?
az én számlámra annyit lehet írni szerintem, hogy kevés fps-em van, emlékszem cod1-ben is szopás volt a kevés fps, most is az, meglátom és azonnal meghalok, míg nála kolbászoltam elõtte egy pár másodpercig.

viszont ez a perkes rendszer? ez mekkora faszság már, ha spelleket akarok multiban, akkor mmorpg-zem, ide minek? lelövöm, erre felrobbanok, mert van olyan perk, hogy eldob egy gránátot. na ez, mióta élethû. de oké, nem kell élethûség, a játékok sosem errõl szóltak, de játékmechanizmus terén minek? aki egy épkézláb indokot mond, hogy miért jó, hogy tele van a játék olyan dolgokkal, hogy nem ugyanolyan esélyekkel indulsz, akkor emelem kalapom.
a falon átlövés szerintem már a cs-ben is amatõr dolognak számított, de sok embernek tetszik, ez magánvélemény, hogy szerintem úgy baromság ahogy van.
játszottam most tdm-et (tudom, de olyan szerver volt), lépek egyet, kigránátoznak, respawn, lépek egyet, lelõ egy helikopter, respawn, lépek egyet kigránátoznak, respawn, lépek egyet lelõnek a pálya mittudomén milyen szegletébõl. és ez utóbbi nem csak abból fakad, hogy nem ismerem a pályát, hanem mert egyszerûen pocsék, ahogy meg vannak tervezve. hol vannak a cod1 jól megszokható pályái, a fix számú hellyel, ahol történhez valami. itt tök véletlenszerûen vannak lebaszva a tárgyak, ezer felõl jöhet mindenki, mintha nem is azok tervezték volna a pályákat mint akik az 1-ben is.

nyílván a tdm-ben kidöglés az én gyakorlatlanságom miatt van, de ez a perkes rendszer úgy faszság ahogy van, nem értem minek kellett bele. meg a classok se értem minek, egy cod-ban sem voltak, és itt kurvára nem az a lényege, mint aminek talán lenne értelme, mint et-ben, vagy tf-ben, vagy bf-ben, vagy akármiben.

HUNMemphis
Igen? Hát neten keresztûl könnyû átverni az embert. xD
Végülis engem nem nagyon érint a két fegyver igazából azokra gondoltam akik ezeket kedvelik.
Mondjuk furcsáltam is hogy sokat ki akarnak venni.Gondoltam azért mert lámázás volt.Pl😛90,G3.
Annyit megmondok hogy nagyon várom az MW2-t.Hozza meg azt az élményt amit az MW hozott és rendben is leszünk.<#vigyor3>

Falcon87
Nem értelek, sztem ez az eddigi legjobb multis játék. Nekem bejön.

Falcon87
Amit leírtak, hogy milyen fegyverek nem lesznek az MW2-ben, az egy baromság. Ezt az iw is megmondta. Lesz g36, meg g3 is.

Jim Morrison
Szólni akartam, hogy nem kéne ezt ide, de mégis 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

HUNMemphis
Egyetértek! Csatlakozok,csapat,fegyver,spawn,lelõnek 2 mp után.10mp-s várakozás,spawn,felrobbanok,10mp,spawn,futok,tank,halál,10mp...Ez fos.Még jó hogy nem vettem meg.Az MW-be biztos voltam ezért is áldoztam rá pénzt rá de a WaW az gánya...Szingilje tetszett a hangok is a vár meg a repkedõ testrészek de a multit megölték.Volt olyan map ahol alig tudtam hól vagyok de még felfedezni sem tudtam pedig sprinteltem a fedezékekhez a barlangból jött az enemy.Volt hogy elcsesztem 2 órát azza lhogy rendes szerót találjak aztán meg hogy élvezhessem a játékot.
Különben meg én minden ÉRDEMLEGES VV2-es FPS-el játszottam.Elég a VV2-bõl.Szörnyû volt igen de már vagy 20x partraszálltam 20x elfoglaltam Berlint és Stalingradot is láttam.
Én amit várok az az MW2. Ami kötelezõ hogy legyen benne:WaW-hoz hasonló grafika,hangok.Régi és új fegyverek.Olvasgattam mik lesznek benne és örültem hogy az AK-47 az maradt.<#szeret>
Mondjuk volt olyan amit nem értettem. G36c-vel mi volt a gond? G3? Jó, jó G3 waron lámaság mert hogy biztos görgõzik...át sok ismerõsömnek nincs rá szüksége és nekem se a gyors tüzeléshez.Nah mind1 autómata fegyverek elõnyben.
WaW-ba van állitólag War mod...Nem tudom mi az, mit jelent, mit takar.De elvileg rengetegen Promodon warozik.Lehetne végre egy egységes War mod.Nem kéne tõltögetni meg szenvedni a beállítással.Egyenlõ esélyekrõl meg nem lehet beszélni mert valakinek több az a bizonyos FPS valaknek kevesebb.meg a tehetség. Kérdezik tõlem "Neked mi a skilled?" Minek mondjak hülyeséget? Aztmondom Low aztán lehozok 2 embert körönként és már szidnak.Aztmondom Pro és kiröhögnek...Ráadásul nem vagyok az tehát ugyanott vagyok ahonnan indúltam.Jah meg még valami! Mit kezd a srác azzal ha beírom Midhigh? Semmit. ..(Ikszdé)..

Én is így érzek 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

NEOreg3
számomra a CoD:WaW multija nem létezik, nincs, soha nem is volt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Próbáld ki a CoD:WaW-ot és végleg kiborulsz na az egy igazi nagy szarság lett.

Jézusom, ennek a játéknak a multija eddig a leggyengébb, amivel valaha találkoztam. Mi ez a baromság. Annyira sok sebbõl vérzik, hogy fel sem lehet sorolni. Hol marad az 1 profizmusa? el sem hiszem, hogy ezt jatszak emberek meg

rexHUNter
írd át default-ra