Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Lenne egy kis problémám, remélem vki tud segíteni.
Szval elõször is kezdem azzal hogy mik vannak a gépembe:
alaplap: ASUS M2N-E
proci: AMD Athlon 64 X2 5000+
memória: 2x Kingmax 1Gb DDR2
videókari: Geforce 9600 GT 512 MB
a problémám az lenne hogy Call Of Duty 4-ben multiplayerben mikor játszok, az FPS-em általában olyan 100-125, van amikor olyan 70-80, de néha leszalad annyira hogy teljesen beszaggat az egész...tehát ilyen 10-20 FPS-re, néha meg még jobban és így ugrik egyet az egész
Próbáltam már mindenfélét átállítani a config-ban hogy minnél több FPS-em legyen, próbáltam egy régebbi drivert feltenni a videókártyának..már nem tudom mit lehetne még csinálni vele
ilyen géppel azért a COD4-nek szépen kéne futni fõleg így hogy minden ki van már szedve
...Racedriver GRID pl full grafikán megy akadás nélkül...
ha valakinek van ötlete és segítene hogy mit tudnék vele csinálni azt megköszönném
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Megpróbáltam utánanézni a dolognak, másnak is elõfordult ez. Azt a tanácsot olvastam, h a pb mappát töröljem, és utána töltsem le és frissítsem a Punkbustert; ill másik tanács, h lehet vírus van a játék mappájában. PB-t frissítettem, vírusirtó nem talált semmit a játék mappájában, de továbbra is ugyanez. 😞 Van vmi ötletetek esetleg?
Szerver IP 84.2.39.246:28965 remélem megismerd magad.Csak azért bannolsz a szeródról mert jobb vagyok nálad és te nem tudsz játszani vagy egy begyöpösödött vén genya vagy és csip a pisi akkor húzd a farkadra a tetves jó qrva édes anyádat!Az sem érdekel ha kidobnak az egész fórumról sem csak tudja meg minden normális codozó hogy a fenti szeróra nem érdemes fellépni,mert ha jobb vagy nála és tudsz játszani akkor bannolnak.Remélem olvasod a fórumot és magadra ismersz gyökér láma
Google-n nézzél szét: "Rank Hack"
Anno nekem is eltünt 2x is a mentésem és harmadjára elegem volt a HS-ket gyûjtögetni.
<#sir>#sir>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
195.122.134.220:28960
-Csak eredetivel
Tilos: MD,LS,Juggernaut,P90,Automata csipák
Ha nincs admin és van rá igény vote belesz rakva ha van admin folyamatosan figyel és az esetleg eredetivel cheaterkedni merészelõket banra pakolja!
Hali!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
(vezérlõpult-rendszer-eszközkezelõ-hálókari-speciális-linkspeed/duplex legyen 100/full. Ha ezek nem jönnek be hívd a szolgáltatót. Ha ez sem cod újrainstall és ha ez sem, akkor win újrainstall. Nagyjából ezek a lehetõségek.
Hasonlókat ajánlok kedves SZU-nak is. 😄
Fatboyz4ever!
Régen játszottam a Cod4-el, 2.5-ös AMD barthon, 1.5GB DDR1, 6600GT és mondjuk 1280x1024ben futott mediumon 30-40 fps körül.
Most újra felraktam nosztalgiázni a köv. konfigomra:
Core2Duo E8400 3.00GHz, 4GB DDR2 667MHz, 8600GT és mivel 22"-s wide TFTm van 1680x1050-ben futtatom a játékot és minden medium, low beállítással kb. 15-20fps-el megy. WTF???
1.7-es patch van fent, a legújabb VGA driver, 9.0c directx, és kb. 2 hónapos XP prof. Döbbenet, hogy ilyen kicsi az fpsem ezzel a gameval.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
szerintem a gépem elég, a monitor miatt 1440x900ban játszok default beállitásokkal, amd a64 x2 3800+ proci, 1 gb ddr2, 7600 gt a konfigom
valaki tud segiteni, mit kellene beállitanom, hogy normálisan menjen?
Mikor a reptéren egy-két orosz kilépni készül a liftbõl, az egyik megjegyzi:
"Remember, no russians!" - tehát magyarra fordítva kb. "Figyeljetek az oroszokra!". Tehát valószínûleg Zakhaev volt hívei lehhetnek. Azt már mindenki tudja, hogy a liftbõl kilépve 5 perk ikonja látszik egy falon. A képek között látszik a CoD4 végén lévõ repülõs pálya egyik kis részlete is. (Hoppá! Tehát a CoD4 epilogue map ennek e folytatása!) Továbbá a Rio de Janeiroi krisztus kereszt. Látszik két UH6os helikopter is. Észrevettem a háttérben 2-3 csatahajót is, elõtte pedig az elõtérben volt egy tengeralattjáró. Közben kifagyott a windows media player<#idiota>#idiota>
Ok, elkezdtem megint. Tehát egy mocsárba ragadt kilõtt T-72es, pálmafák, bal felsõ sarokban a krisztus kereszt. Továbbá látszik 1.23-1.26ig terjedõ részbena jobb felsõ sarokban egy járkáló kõszobor<#csodalk>#csodalk> vagy valami mech. Képek egy várról, rio de janeiro külvárosáról, olajfúrótorony is látható, és a végén a megjelenési dátum:
11.10.09
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
elore is kosz.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem baj, hátha valaki nem tud angolul 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ennyi...Megvették mert a 4 után reménykedett mindenki nhogy 2.vhb-s lesz és ugyanolyan jó lesz...Többé nem lesz mert a Cod szériát állítólag ha foplytatja valaki,az a Treyarch aki a 3-at és a jelenlegi Waw szart csinálta.
ilyet ne is csináljanat többet..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
The Matrix has you...
fuck mmo's..i.,
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Továbbra is benyelhetitek tövig lowok,kicsit unalmas amikor az ember bemegy játszani és azért mert tud és ilyen játékokkal játszik már vagy 15 éve (ráadásul 333 fps,térhangzású füles,g9) lehordjátok meg végig qrva anyázzátok!
Admin persze sehol,aztán még hangban is elkezdenek ugatni. Kész öröm.
Kicsit odafigyelhetnétek kedves E&S Clan!
További információ az ilyen hülyéknek: az hogy a pisztollyal gyorsan lövök az nem aim és egyéb csalás,hanem a g9 görgõjére van rakva a lövés és szabadpörgésre van állítva,utánna lehet nézni mit is takar ez,köszi.
Üdv nektek: Bl4ck
És a gépem is mintha gyorsabb lenne...!Köszi még1szer!
Telepíts új windows-t, update-eld, mindenhez a legfrissebb drivert tedd fel (alaplap, chipset, sata, lan(100/full), stb), diretx-et frissítsd a legújabbra, ne telepíts hülye progikat. hajrá!
Fatboyz4ever!
aztán majd írok!Köszi azért mindenkinek!
nekem hasonló konfigom volt sokáig, 8600 gts, de jóval több fps em volt..
csatlakozom, frissíts drivert
vedd vissza az effekteket, a felbontás lehet nagyobb
konzolba /com_maxfps 250