Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolika16
Jó de CB-n(ha tod mi az)ott úgyis csak origi-vel warolhatsz majd.Pub meg ilyen lesz,lesz noob serverek,meg lesznek ahol szürik a nyomorék csíteseket...És még lesz patch hozzá...

czky
Hali!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy eredeti játéknál kell-e a lemez az online játékhoz?
Elõre is köszi!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

AntiHero
Hát én merem remélni hogy accountos lesz a rendszer. Direkt ezért vettem meg.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Rolika16
Hátha cod2-nél noob csítes servereket találtál csak,az a te hibád,mert volt normális...

Zomil
igen én sem értem a dolgot ( amugy cod2-ben is eleinte nem volt pb tört alá de kb 1honappal a megjelenés után már ki lehetett kapcsolni a kulcs ellenörzést igy a pb tudott dolgozni 😊 )
beharangozták h accountos rendszer lesz, v legalábbis én azt olvastam h uj megoldást dolgoznak ki a dologra, és a key-eket regisztrálni kell
most nem azoktol akarom elvenni a multi örömét akiknek nicns pénze megvenni (met sajna a cod2-öt én sem vettem meg), de akkor is aki fizetett érte 10k-t az legalább hagy regisztrálja be a cd kulcsot 😊

ui.: manapság meg szinte minden multi játéknál a cd kulcsot be kell regisztrálni egy központi adatbázisba, ezért nem értem h a cod4 mért maradt a cod2-es megoldásnál...szvsz ez már elavult 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BaLeeX
Nem tudom, lehet. Demóban is volt hasonló probléma viszont eddig semmi más játékban nem volt hasonló szóval érdekes.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

red bull
Amugy ha észrevettétek az elsõ négy obinetes tört szervereken nem volt pb. Viszont az accountos renszernek semmi nyoma tehát ugyanaz lesz mint a cod2 ben (csitelni fog mindenki). Reméljük kitalálnak azért valamit, vagy ha nem akkor igy jártunk.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sétálj oda a csapathoz, a hangár bejárata mellett várnak monitorok közt, ott nézték végig mit bénázol 😊)

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Hi !
Nekem a védjük meg a tankot küldinél elfogyott a lõszerem, AK-val kellett végigcsinálnom, khirály !! <#violent>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

gabi89
Nálam ilyen nem volt de ha jól látom Vistád van szerintem az lesz a lúdas 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hi tudnátok segiteni?
az lenne a gondom hogy amikor a sp.exe-t elinditom akkor a cotrollsrol ir valamit bevillantja a képet amit kiadna és semmi nemtörténik.
(a mp tisztán megy 1024-be)

POI33
Tudom. 😊
Mondjuk így is regular-on is volt néhány pálya ahol megizzadtam, pl a csernobilos mikor ki kell menekülni a végén, meg más pályákon mikor 20 ezren jönnek 5-ünkre. <#hehe>

POI33
Amúgy nemtudom mért szenvednek sokan a csernobilos pályán.
A társad végig mondja hogy mit csinálj, igaz angolul.
Követni kell õt végig és azt kell csinálni amit õ.

Zomil
probáld legnehezebb fokozaton, ugy már nem lesz rövid xDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

POI33
Na 8 óra alatt végigtoltam.
Nagyon fasza lett, izgalmas történet változatos küldetések pályák és fegyverek. És a végén csattanó.
Csak azt sajnálom hogy szerintem kicsikét rövid lett. De a játékélmény mindenért kárpótolt.
A csernobili pálya meg nagyon odavágott. Sztem az egyik leghangulatosabb pálya lett.<#vigyor3>

BaLeeX
Esélytelen visszaolvasnom, túl nagy a szófosás. 😊
Ezért kérdezném, hogy más is találkozott már olyan jelenséggel, ha a képsimítás fel van rakva 4x re akkor alapból tök jól fut a játék (az én konfigomon 30-40+fps 1280x1024 és szinte minden maxon) de néha belassul és ilyenkor lemegy 1 illetve 2fps-re és valamit tölt, mint a hülye. Áz álltalában pár mp-ig tart de pl. a 2. pályán amikor sniper puskával kell aratni a hegyi úton akkor ott elõtte beakadt és úgy is maradt végig 1-3fps. Kikapcsoltam a képsimítást jó lett...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Zsoltika 007
De most komolyan ha a tutorialt sem érti vagy nem tud keresztül menni a számozott lépéseken mit akar a savegame-el? A játékban se fogja tudni mit kell tenni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

warass
vattafakk?<#idiota>

azh<#vigyor>
Zsoltika 007
LOL? <#wow2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Valaki küdhetne egy mentést a kiképzés után....

[email protected]

szeva.valaki irja le legyen kedves hogyan tudnék multizni.az aseba próbálok bemenni de kiir valami 1.0 verziót
Hy!
Az elején amikor lekell mászni a kötélen kinyirni a táblás alakokat utána mit csinálsz?
Hiába jövök ki a festék után a finihshez!
:-(

Vééégre települ a gamma. Marha kíváncsi vagyok, hogy sikerült lemodellezniük Pripjatyot, miután az überreálisként beharangozott Stalker kritikán aluli lett...
formatuq
30 van

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Punker
18-at találtam meg.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Barney Tech
PRóbálj régebbi drivert 😊
Nekem 93.71-es driverrel fut tökéletesen 6600GT-n.

Senkinek nem volt olyan problémája, hogy a saját alak tök fekete, ha nem világít rá fény? Továbbá a fû, a fák is csak fekete vonalak. Némelyik tereptárgy is. 7900GS VGA, legújabb driver van fent.

kigyi
Ez igen srácok ez tényleg nagyon jó lett a grafika 1680*1050-ben (22"-on) 😄 azért nagyon jó igaz nem egy crytek de azért sirályos.
A játékmenet nagyon tuti és a zenék nagyon jól passzolnak hozzá.
Kellõen humoros és nehéz a történet, azt azért nem mondom, hogy most azonnal nekiugrok hogy újra végigtoljam, de biztos, hogy még végig akarom vinni párszor.
Néhány helyen azért megizzasztott az ellenség, már már a billentyûzet darabjait láttam lelki szemeim elõtt aztán mégis uralkodtam magamon és inkább az ellent pusztítottam.
Azt kell mondjam a játékot nagyon vártam, talán eddig még játékot nem is vártam így, de eddig nem csalódtam benne a multi kicsit szokatlan néhány helyen, de ez majd kiderül, hogy megállja-e a helyét (sztem igen) méltó utódja a sorozatnak ez a rész....
A bónusz küldetés nagyon tetszett a végén 😄😄 tényleg van aki már megkapta a második bónusz küldit? (tudjátok az ellen stratégiáját kell felkutatni és ha megszerzed mind a 30 adatot arról, hogy mit is tervez az ellen akkor a végén 2 bónusz küldi van... 😄😄😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hurrá mára leis jön😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

szervert probálsz csinálni?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

KisPaksi
Kösz hogy segítetek....<#levele><#levele><#levele><#falbav><#falbav><#szomoru1><#szomoru1> na mind1....

sharpwrz
Bár nem kapta segítséget, de azért köszönöm! Rájöttem, nem vettem észre, hogy az utcában el lehet menni balra is!<#buck>

...

kössz a válaszokat megpróbálom

tobias88
kicsit a haverod mögött kell lenni de balrább mint õ egy testnyivel
Punker
én 1 fa mögé bújtam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

követem igen kúszva és amikor a tank eljön melletem észrevesznek és agyonlõnek te mit csináltál?

Punker
gyerekek ez a multi kemény lesz, mondjuk a szerverek túl nagyok, õrült rohanás van de ha lesz több akkor 10-10 ben szép dolgokat lehet majd mûvelni 😊

Rage47
én azt csináltam amit mondott, és nem volt gond😊
amúgy ez a rész tetszett eddig a legjobban a játékban😊
tsarffi
Miért van az, hogy multiban nem tudok grafot állítani, mert ha rámeek h apply, akkor vmi directX hibát ír ki, meg h nézzem meg e readme-t. Ja és ha multiplayer optionsba beállítom a punkbustert Yes-re azt se menti el. 😞 Tud erre vki vmilyen megoldást?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

nah sikerült azutáni pályán vok egy épületben fekszünk 1 puska melet ott voltál még vagy küldjem az elmentést? csak mond meg mien cimre

ALien

LackoMester
skacok kijött az új nvidia driver forceware 163.75(Vista és XP-is) NEM Beta,érdemes felrakni...

élet a legjobb méreg

csernobilba mit kell csinálni mikor kúszok a kapitány után mindig agyon lõnek!!!

KisPaksi
dding channel: gamenotify
Adding channel: obituary
Hiding channel: boldgame
Adding channel: boldgame
Hiding channel: subtitle
Adding channel: subtitle
No channels added or hidden
G_WriteGame 'bog_a' 'Start Level Save'
time to write: 21 ms
ERROR: image 'images/~weapon_rpd_spc-r30g30b30&wea~081b41c8.iwi' is
truncated
ERROR: image 'images/diner_booth_chair_col.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/usmc_mark_col_sp.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/lightbox_on_c.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/usmc_james_sp_nod_col.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/dumpster_col.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/sp_boga_ft.iwi' is truncated

Couldn't load image 'sp_boga_ft'

Ezt írja ki a concolban...

sharpwrz
sziasztok megint
Amikor Zakhaev elmenekül elõlünk, akkor mit kell csinálni? mert ha lelövöm az is baj, meg ha nem akkor az is!

...

KisPaksi
Halo vki nem küldene nekem egy mentést mert mindig hibát ír ki a game mikor be akarja tölteni azt a páját ami a demo-ban is volt vmi képet nem talál...:S jo lenne ha vki küldene nekem egy olyat ami már az a küldetés után van kicsit bosszant a dolog hogy nem tok játszani vele...vagy nem tudja valaki hogy mit tudnék vele kezdeni?

oksa😄 thx megprobálom😄

ALien

DannyL
Tapadj a társad lábára és kússz utána. Mikor megáll áll meg te is. Mindezt persze fekve. Aztán ha végeztél Pripjaty-ban küldj nekem egy mentést mert az enyém elszállt. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

csuszi
jaja,a két szép szemedért?😊

MJ rulz Pink Team The Only One