Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy eredeti játéknál kell-e a lemez az online játékhoz?
Elõre is köszi!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
beharangozták h accountos rendszer lesz, v legalábbis én azt olvastam h uj megoldást dolgoznak ki a dologra, és a key-eket regisztrálni kell
most nem azoktol akarom elvenni a multi örömét akiknek nicns pénze megvenni (met sajna a cod2-öt én sem vettem meg), de akkor is aki fizetett érte 10k-t az legalább hagy regisztrálja be a cd kulcsot 😊
ui.: manapság meg szinte minden multi játéknál a cd kulcsot be kell regisztrálni egy központi adatbázisba, ezért nem értem h a cod4 mért maradt a cod2-es megoldásnál...szvsz ez már elavult 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Nekem a védjük meg a tankot küldinél elfogyott a lõszerem, AK-val kellett végigcsinálnom, khirály !! <#violent>#violent>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
az lenne a gondom hogy amikor a sp.exe-t elinditom akkor a cotrollsrol ir valamit bevillantja a képet amit kiadna és semmi nemtörténik.
(a mp tisztán megy 1024-be)
Mondjuk így is regular-on is volt néhány pálya ahol megizzadtam, pl a csernobilos mikor ki kell menekülni a végén, meg más pályákon mikor 20 ezren jönnek 5-ünkre. <#hehe>#hehe>
A társad végig mondja hogy mit csinálj, igaz angolul.
Követni kell õt végig és azt kell csinálni amit õ.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nagyon fasza lett, izgalmas történet változatos küldetések pályák és fegyverek. És a végén csattanó.
Csak azt sajnálom hogy szerintem kicsikét rövid lett. De a játékélmény mindenért kárpótolt.
A csernobili pálya meg nagyon odavágott. Sztem az egyik leghangulatosabb pálya lett.<#vigyor3>#vigyor3>
Ezért kérdezném, hogy más is találkozott már olyan jelenséggel, ha a képsimítás fel van rakva 4x re akkor alapból tök jól fut a játék (az én konfigomon 30-40+fps 1280x1024 és szinte minden maxon) de néha belassul és ilyenkor lemegy 1 illetve 2fps-re és valamit tölt, mint a hülye. Áz álltalában pár mp-ig tart de pl. a 2. pályán amikor sniper puskával kell aratni a hegyi úton akkor ott elõtte beakadt és úgy is maradt végig 1-3fps. Kikapcsoltam a képsimítást jó lett...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az elején amikor lekell mászni a kötélen kinyirni a táblás alakokat utána mit csinálsz?
Hiába jövök ki a festék után a finihshez!
:-(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A játékmenet nagyon tuti és a zenék nagyon jól passzolnak hozzá.
Kellõen humoros és nehéz a történet, azt azért nem mondom, hogy most azonnal nekiugrok hogy újra végigtoljam, de biztos, hogy még végig akarom vinni párszor.
Néhány helyen azért megizzasztott az ellenség, már már a billentyûzet darabjait láttam lelki szemeim elõtt aztán mégis uralkodtam magamon és inkább az ellent pusztítottam.
Azt kell mondjam a játékot nagyon vártam, talán eddig még játékot nem is vártam így, de eddig nem csalódtam benne a multi kicsit szokatlan néhány helyen, de ez majd kiderül, hogy megállja-e a helyét (sztem igen) méltó utódja a sorozatnak ez a rész....
A bónusz küldetés nagyon tetszett a végén 😄😄 tényleg van aki már megkapta a második bónusz küldit? (tudjátok az ellen stratégiáját kell felkutatni és ha megszerzed mind a 30 adatot arról, hogy mit is tervez az ellen akkor a végén 2 bónusz küldi van... 😄😄😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amúgy ez a rész tetszett eddig a legjobban a játékban😊
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
ALien
élet a legjobb méreg
Adding channel: obituary
Hiding channel: boldgame
Adding channel: boldgame
Hiding channel: subtitle
Adding channel: subtitle
No channels added or hidden
G_WriteGame 'bog_a' 'Start Level Save'
time to write: 21 ms
ERROR: image 'images/~weapon_rpd_spc-r30g30b30&wea~081b41c8.iwi' is
truncated
ERROR: image 'images/diner_booth_chair_col.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/usmc_mark_col_sp.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/lightbox_on_c.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/usmc_james_sp_nod_col.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/dumpster_col.iwi' is truncated
ERROR: image 'images/sp_boga_ft.iwi' is truncated
Couldn't load image 'sp_boga_ft'
Ezt írja ki a concolban...
Amikor Zakhaev elmenekül elõlünk, akkor mit kell csinálni? mert ha lelövöm az is baj, meg ha nem akkor az is!
...
ALien
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu