Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
elõbb beirod, hogy \password és a jelszót, majd \connect ip!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Roy Manson
ahol lehet csatlakozni játékon belül a szerverhez, ott lehet beírni és utána connect ip, vagy /password asd és utánna /connect ip

DarkSector
nem
probáltam már legelöször.
utána ugy hogy ip után pw xyz.
szóval ezek nem jok. valami más lesz a megoldás. <#nemtudom>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Esetleg ez is lehet!
RootKit
RootKit gyilkolók

Fatboyz4ever!

A rendszer indítási területedben van egy vírus! Ez nagyon gáz! Ha újratelepítetted a géped egy tiszta vinyóra, akkor az átmentett adataidban van a vírus, és újra bemászott oda! Bár fura, hogy driver hibát ír ki a PB! Lehet nem a vírus okozza a pb hibát! Minden driver rendesen fent van a gépen? Chipset, sata, hangkari, stb?

Fatboyz4ever!

norbi2fraktal
asszem ugy kell hogy /connect ip és a password-ot utána kéri

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
jah 😄
de arra gondoltam, hogy hogyan?

connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx pw xyz??? formátumban kell beirni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
természetesen igen,de akkor meg kell add a jelszót

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
cs.
lehet konzolból connect-elni war szerverre, mert azt vágom, hogy alaphelyzetbe:
"connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx" és enter.

De ha jelszavas szerverre szeretnék felmenni, akkor lehet???

cod4 cfg-hez tudnátok v.mi tippet adni, keresgéltem de nem sokat találtam

Zinaj
ugy sem volt jo.
hiba

ez nem lehet összefüggésbe vele?
formatalas elött is ez volt a hiba utanna is egybol 😞

i7 azt szevasztok :P

Telepítsd újra a videokari drivert! Szerintem az!

Fatboyz4ever!

Hali.
A kérdésem az lenne, hogy létezik olyan mod a COD4hez ami realisztikusabbát teszi a játékmenetet vagy ilyesmi? Melyik szerintetek a legjobb?

rexHUNter
a konzolba írd be /r_loadscalerigid kiírja a default értéket azt beírod utánna szóközt hagyva és enter és go

sziasztok! engem a pb ezzel a felirattal dob ki:

Cvar r_loadscalerigid=2

vki tudd vmit? :\

Nesu
Na ezt nem értem E_Z Nem volt még soha .

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Zinaj
nem vágom(

uj win, uj minden.mi lehet a hiba?

i7 azt szevasztok :P

akyyy
Valaki fel tudná nekem tölteni a magyarítását a játéknak KICSOMAGOLVA, a telepített fájlokat, monjduk sendspace, vagy hasonló helyre.

Meg szeretném nézni a fájlokat, beleolvasni, esetleg elolvasni a szövegeket (remélem kinyerhetõ), mivel nincs meg a játék, nem is akarok csak emiatt warezolni, xboxon meg nincs magyarítás sajna😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Boron Power
Hi!

A volt Team Ngz szerver configjat atadtam a Tudatlanosoknak. Nagyjabol valtozatlanul hagytak, pamon fut.
A karomkodasokert kicsit szigorubban adminolnak mint annak idejen mi, nehany costum map is van, de nekik nem celjuk a cb-nek valo teljes megfeleles.

Akit esetleg erdekel nezzen majd be: 193.188.141.21:28961

Udv!

KL

Sziasztok!
Kis segítség kellene,tört sp-vel játszom,a mp-t nem használom,nem v.ok túl gyakorlott, eddig ment a jéték rendesen. Most meg a második rész betöltésénél,ahol vesztõhelyre visznek és fejbe lõnek,pálya betöltés után exe.hibával kilép a játék. 1,5 path-ig + magyarítást feltettem a frissítéseket.Már többször újra raktam a játékot és így sem jó.Addig enged újra játszani,de tovább nem.Mi lehet a gond? Vistám van,minden frissítve.Köszi a segítséget.
NEOreg3
kép, vagy valami?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nesu
Hello !!
Valaki tud segíteni ?A PB állandóan kidob ilyen még nem volt .Mi lehet a megoldás ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

NEOreg3
így jártál, gtfo

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sziasztok! valaki tudna feltölteni nekem egy módosítatlan cod4.dll-t? igen, csíteltem, de megbántam és normálisan akarok játszani, csak a pb nem enged így játszani
Hello!
Valaki tudna privátba segíteni abban,hogy melyik patch-et kell feltenni és melyik szerverkeresõvel érdemes a tört játékot játszani?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

baaka
Tudna valaki mondani valami jó szervet ami 30 slot körüli és nem idõszakos a látogatottsága hanem vannak rajta ami mindig kb. 20- ??

RUSY-NET Szerver elérés megváltozott!!

Mostantól itt lehet elérni:

82.141.181.66:28960 - POWERED by RuSYNet # Team: - NO GL - KICK MD!
82.141.181.66:28900 - POWERED by RuSYNet # Team: - NO GL - KICK MD!

http://cod4.try.hu
Morfi
Lehet hogy nem szabad crackelni, de attól még lehet.

Jimbo5: Ez videokártya driver lehet régi vagy esetleg béta és azért dob ki.

nyuny01
Na szóval a szerver ahonnan heccelésbõl bannolgatnak!
">>SPI<<-->Public Szerver"
Nem mondom hogy ne menjetek oda csak számítsatok rá hogy Bannolva lesztek!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Call of Duty 4 5v5-ös Night Cupok-Bajnokságok-Kupák
http://gamingcontest.qwqw.eu/
Gyertek klánok játszani!!!
nyuny01
jah és a legjobb az egészben az,hogy mikor haver rákérdezett hogy miért bannoltak ki azt volt a válasz "kérsz te is egyet?"

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
Szerver nevet lehet beírni a Topic-ba?
Csak mert Bannoltak ok nélkül és örülnék neki ha más nem jár így mint én! 😞

Falcon87
Attól függ. "Nevesebb" szerverek, akár 40 slotosak is, a nap 24 órájában szinte mindíg tele vannak, tehát igen, érdemes felraknod 😉

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

belapeter
NEM SZABAD CRACKELNI A MULTIT !!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Nem csak szerinted 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Lacee86
Sztem sokkal többen játszák mint a World at Wart. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

pár millióan még tolják! talán érdemes?! 😄

Fatboyz4ever!

rexHUNter
vannak még rakjad "he"

Kulee
hellóka all!^^
mennyien vannak még neten szervereken? mert ha nem halt ki annyira akkor felrakom még1x, hülye kérdés, de nem akarom hiába felrakni...😄

Hassel606
Ezzel csak az a gond, ha eredeti...

akkor sajnos az admin nem vette le a rontást rólad..

bármit is mond rendkívül hihetõen

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

baaka ezt rohadt könnyû megcsinálni (bocs a csunya beszédért) amikor mész fel szeróra és ledob,akkor menny a fõmenübe ott a az Options->Multiplayer Options->Enter Key Code kattints rá (de mielött csinálnál valamit menny föl netre és keress egy másik serial kódot)ha találtál ak írd átt és okézd le. ezután próbálj meg felmenni a szerverre ha nem enged akkor nem tudom :S
baaka
You have been BANNED from this server by Server Admin

hibaüzit szúrd be pliz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

baaka
Igen!És megkérdeztem az admint és azt mondta most már tényleg hihetõen hogy levette a bannt de még mindig nem tudok felmenni arra a szerverre(waterWave)

Falcon87
Jajj de ügyes vagy, van szervered. Minek ezzel menõzni? Olvass vissza 10hszt, és rájössz, hogy nem csak neked van... mellesleg ajánlom a Magyar helyesírás szabályait.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Iceman007s
Joh kis Topik! Király! Amugy innen kinek van szervere? Rajtam kivül!

Úgy néz ki nem?<#taps>
NEOreg3
magadat oltottad le?<#idiota>

Hülyegyerek ha 1 kicsit visszaolvasnsa....