Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
windows 7-en tudnám használni valahogy a játékot, vagy a pb gondok még mindig fennállnak?????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
COD4 multis parája van/volt valakinek? Hosszú idõ után újra feltelepítettem, hogy egy kicsit mókázzak. Legújabb patch, PB frissítés, stb., minden flottul ment, aztán kiléptem a játékból, mert más dolgom akadt. Most indítottam volna újra, erre csak a splash képernyõ fogad, de egybõl nem válaszol a program (lefagy). A single viszont gond nélkül elindul. Kicsit utánaolvasgattam, újratelepítést javasoltak, az is megvolt, nem használt. Tipp/ötlet?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Nem reklámozni csak ötleted adni szeretnék hisz tényleg nagyon olcsó. És =-re laggmentesen megy a server.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
eddig semmi baja nemvolt a játéknak mikor xfiren játszottam...
most viszont minden szerverröl kidob 1-2 perc elteltével..
ezt irja: Speedy punkbuster kicked player'speedy'(for 0 minutes)
... restriction:corrupted file/memory(81354)
aki tud segitsen ...thx : )
Forza Barca!!!
Bosco: Ezért is van a fórum, de azért is h a játékról lévõ észrevételeket megbeszéljétek, nem csak a hiba üziket!!
ha tört verziód van akkor ne az info fileban levõ kulcsot használd, bannolva van, generálj másikat
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nem tudok hogy fellépni szerverekre, mert ugye "csak kipróbálom", és azzal nem enged fel. ami van a faq-ban van szerverkeresõ, de hová írjam be az ip címet vagy melyik progival tudok csatlakozni?
a játékon belül nem engedi hogy manuálisan keressek és csatlakozzak
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Játék közben nyomtam egy "ablakot" letette a tálcára, aztán folytatni akartam de ez a kép fogadott! Mit csináljak? HELP
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://href.hu/x/8wmk <--itt mindenre találunk megoldást
PLÍZ HELP....
Milyen hiba az error 1309......7az.exe?
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
élet a legjobb méreg
Csak kíváncsi vagyok rájuk, csalni nem az én stílusom....
Szóval ötlet?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Volna egy kérdésem ezzel a screenshottal kapcsolatban:
Hogy lehet azt a két kis ikont visszaméretezni a normális méretére?
Köszi!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
vagy belépsz a menübe. multiplayer options, és cd-key
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
biztos sokan kérdezték már, de miért van az, hogy elõször kibannoltak a punkbuster miatt, utána leszedtem egy PBSetup-ot, az updatelt, és még mindig kibannolnak?
Ezt írja: permantently banned bla bla... "GLOBAL Punkbuster GUID BAN 50a15a0a"
Egy kérdés:
Végigjáccás után hogy lehet a laptopokért járó cheat-eket használni? Mert kiírta, hogy unlocked, de ha bemegyek a beállításokba, ki van még mindig "szürkítve" a csalások menüpont. Mi lehet a baj? <#nemtudom>#nemtudom>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Norbi:
eddig x-fire-t használtam, de ha az nem jó esetleg, vagy nem akarok azon keresztül, akkor tudni akartam ezt a modját is.
😛