Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szasz tudok tört szero IP-ket mondani??
karikusz
Na most ez hogy van?...nem ez a legújabb driver?...vagy mit frissítsek??

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Azért mert a temp fileokkal együtt kevés neki a 14 GB, szal igazat mond !

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Sikerült!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

catacom
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!
Rar tömörítésekben kaptam meg a játékot és amikor kicsomagolom nem egy imige fájlt kapok hanem négy különbözõ kiterjesztésû valamiket ( B00,B01,B6I, B6T)Állítólag van valami progi ami ezeket összerakja imigenek. Szóval ha valaki találkozott már ezzel és segítene annak elõre is nagyon köszönöm. Üdv mindenkinek:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Csaó!

Már biztos kérdezték, de én se tudom. Annál a résznél amikor a kapitánnyal osonok és jön az ellenfél katonákkal és tankkal mit kell csinálni?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

multiplayerben rámegyek a syzerverre (joinolok) és kiírja h. "awaiting to connection" de szinte mindegyik szervernél ez van aztán elszámol 10 -ig ezutén pedig kiírja h. a kapcsolódási idõ lejárt..........a játék teszem hozzá eredeti..... van erre v.mi megldás vagy v.mi?

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Denes888
Ha valaki akar lanon játszani a COD4-el akkor: név: COD4(HUN) jelszó: MW

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

kérdezd meg h érdekel-e

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Hali! Meg van a game(razor)! Telepítés után mit kell csinálni,h elinduljon? Csak 1 fájlt kell másolni vagy többet?thx
Grove4
OFF
Érdekes egy logod van<#levele>
On

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ironmask
vagy is nem helikopterbe hanem repülõbe vagyok!!!PLÍÍÍÍÍz!!heeelp

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

400 üzi<#idiota>
mi történt?😄
jolvan, majd ha több millios lanok lesznek cod4-bõl is akkor majd igen ;-]

Wanted
Kösz a mai játékot srácok.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Ironmask
elakadtam!segítséget kérek!amikor a helikopterbõl lövök,legalább is gondolom abb avagyok fekete fehér kép és egy gélkereszt és 100-40-25méteres távolságok!Na ott mit kell csinálni???Ha valaki tudja segítsen már thanx

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Szerintetek mennyi fps-el érdemes már multizni ami nem megy a játékteljesitmény rovására?

red bull
FAQ, crackfix

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sziasztok,az a gondom van h,a multi része elindul de a single nem akar,pedig már kicseréltem azt a fájlt is!!Razoros,pls segitsetek!!!<#szomoru1>
hola!

Lehet h sokadjára kérdezem de a faq-ban nem találtam rá választ..

leszedtem a razor 1911 féle verziót, kitömörítettem, erre kaptam ismét 68 filet, ezt hjsplittel összeraktam, erre kaptam egy 6 GB-os filet aminek nincs kiterjesztése, és nem tudom mivel kell be mountolni, daemonnal és power iso-val nem megy!!

Meg tudná vki mondani mit kell tennem???

elõre is köszönöm a segítséget

üdv
Quki
háh...most végre tolhattam egy jó pár órát a multis részt....le a kalappal...iszonyú hangulat 😄 kva jó ez a pontosztogató rendszer...a grafika is gyönyörû....counter strike? elbújhat mellette 😄 nagyot alkottak az activision fiúk!

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Moti HUN
default ! nem tok irni sry xD

Ebasztam a nick képemet....:( Az élet egy halálos betegség,senki sem éli túl.

Moti HUN
deafult beállitásokkal probálom de ugyse jo! már prboáltam majdnem mindenhogy

DannyL
Nem, csúnya szõrös! 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
DC forewa! 😄

Boxer HUN
és mi a konfigod...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Moti HUN
még egyszer irok tom hogy sokszor irtam meg más is irt de olvasom a hozzászolásokat és van aki már irt ötletet de nem jött be szal az a bajom hogy mikor elindul a játék és pl. single-ben mennék akkor elkezdi a dumát majd duma végén ugyebár betöltené a mapot! nah amikor a maphoz ér akkor megfagy ! kapok egy olyna hangot mint mikor hibát észlel és leáll a játék és vége! megfagyot! kiprobáltam multival ! ugynaugy mikor töltené am apot megfagy! végülis mondhatjuk hogy kilép a játék mer a kép megmarad de már ne mfut! leteszteltem fut e a gépemen a játék ! a video kártyámra irta hogy gyengus mer 9600 ! tom sokan irtátok hogy sztetek nem fut rajta de van akinek fut ezzel is szal nem tom mi a gond pls help!
u.i. visszaovlastam és ovlastam faq-t ! semmit se találtam rá
( razoros verzio) ( crack fix meg a másik fájlt is beraktam )

fernando torres
alázza,igen

Zinaj
meg

i7 azt szevasztok :P

DannyL
Bemsoltam egy haverom mentését a Players/profile-ba Robis néven. Elindítom a játékot, betöltöm az õ profilját és mégsem látja. Ugyan úgy csak a New Game-et engedi. Nem értem. 😞 Tök szívás, nagyon érdekelt volna a vége.

Rolika16
Nem megveri hanem,szétveri:-D

Mégegyszer, ONLINE-BA mit gondoltok megveri a cs-t ??

DannyL
Miért van az, hogy a profiles mappában ott vannak a mentett pályák a DannyL könyvtárban, amikért 1 napot játszottam, és egyszer csak gondolt egyet kifagyott és azóta nem tölti vissza a pályákat? Csak elölrõl kezdeni tudom. 😞 Nem tudnátok segíteni ebben?

Dante73
Bocsi, hogy ismét írok, de hátha...
Szóval Saitek Fps Pro command unit, telepítem, rendszer felismeri, vista alatt müködik is, már vistásra frissitettem a driverét, és játékok alatt mégsem megy. Gondolom, ha találnék valami olyan beálitást, hogy melyik játékvezérlõt használja, de nem találok... Elég szerényen konfigurálható amúgy a dolog... Bármilyen ötletnek örülnék!
Elöre is köszi!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Zinaj
ki jon tdm szerora?

i7 azt szevasztok :P

red bull
Télleg amugy én se tudom mikor lép szinetet. Nekem mindig teszi fel magát amikor bemakkolok vagy falon át lövök vagy ilyesmik. Multkor pl azlért adott mert 1 gránáttal kinyirtam 3 embert

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

McW
Hát ilyen én nem basztam rövödnek nem nevezhetõ játékos pályafutásom alatt. Az történt, hogy a játék exe hibával kresselt, majd újraindítás után elfelejtette a konfig beállításokat ÉS AZ ÖSSZES mentést is. Benne van a profiles mappába minden save és mégsem látja, LOL. újraraktam a játékot, semmi. Csináltam új felhasználót, bemásoltam a save-ket, semmi. Éljen!!!<#zavart1><#falbav>
Az Act 1 vége felé tartottam, qrvára nincs kedvem emiatt újrakezdeni, valaki lécci save-ket linkeljen, hátha azzal mûködik ha felülírom. Thx.
Ha van valami egyéb ötlet az is jöhet.

Mess with the best, and die like the rest...

hogy van ez a szintlépés ?
nem teljesen vágom valaki el tudná magyarázni?

red bull
akkor vannak már cod4 szerverek?

800x600-ban 2x elsimitás az a uccsó kettõ normal lowra és a textúra automata helyett normálra és bilinear-ra. neten ez a jó beállítás legalábbis nekem 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Co-op mód nincs véletlenül?

manoG
Jah bolti verzió mindkettõ!

manoG
Nah nálam viszont bejön 1879 szerver. Az elõbbi gubanc az egyik barátom gépével van.

danikarate
Na haveromank kiírtam a játékot. Ezt a hibaüzenete írja ki neki: Error 1309. Error reading from file: C:/Documents and Settings/Aha/Asztal/Cod4/Cod4/Setup/Data/Mods/ModWarfare/7za.exe. Verify that the file exists and that you can acces it.
Nekem jól mûködik? Mi lehet a gond? Rosszul írtam ki?

red bull
nem jönnek a szervererek mert még csak teszt tört szerverek vannak. De szerintem az X-fire mindent lát.

kissadamvikt
figyi inno3d-s gf 6200 128mb os vga-n megy szépen.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

manoG
Hali!
Tudja valaki mitõl lehet hogy nem jönnek be a szerverek a cod4-nél.A többi gamenél (pl.steam-en) meg egy idõ után eltünnek. Mintha valami blokkolna, de nem a tûzfal. Újraindítás után bejönnek, aztán sutty 1-2 marad. Vista 64 bit.
Elõre is köszi<#duma>

Szedd le a demót ha az megy ez is fog!
DeO
Hát..ha már heccsátot tudok adni akkor már megfelelõ 😄

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

DeO
oksi, köszi ..:|

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!