Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
8209... 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SpeedXHUN
Figyelem! akinek eredeti a játéka és kapcsolódik valahova sokáig csak tölt,majd visszadob time out-tal az tegye ezt: Hozd le a konzolt,majd írd be ezt cl_connectionAttempts 30----Sajnos várnunk kell 1.1 -es patchig míg újra jó lesz minden.
Update:Akinek elfelejti ezt a beállítást a játék az menjen a profil mapjába és az config_mp-be( a legeslegvégére) írja ezt:seta cl_connectionAttempts "30"

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

BEAST
nemtom mi ezzel a baj, vegigfutottam, ezen akadt meg a szemem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
2 ev wow palyafutassal nem felismerni 1 fake peccsnotest... ejnye 😄😄

uHs Gerzson
<#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BEAST
!

hat erre kivancsi leszek

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Blackhunter
Hello amikor elinditom a játékot iw3sp(mp).exe hibát ir ki ezt h lehet kiküszöbölni ????

(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'

The Garrett
és ez peccsnotes? 😄
mit keres benne ilyen?:
"- Please give us the ability to edit our classes while in game."

ez nem peccsnotes, ez 1 lista amit a playerek szeretnének hogy bennelegyen az elso peccsben.

tommyg
ennél a játéknál semmi, mivel nem használ DX10-et

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

BlackShadow
fini 😊 Co-op campaign.. nyamii 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

zee21
kösz speedx de ha még1x angolul nyomatod be nemtom mit csinálok veled.... 😄

www.818clan.eu

SpeedXHUN
sztem pár hét mint cod2 nél

totyak
Szép hosszú lista. Ezek kijavítására már nem volt idejük, hogy csak foltokat dobnak, vagy mi?

igenis
gabi89
Mikorra várható?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SpeedXHUN
CoD4 1.1 patch javításai:
List this far: (not in any specific order)

- Add CTF to available modes
- Some bigger maps
- Better Server filter options (filter by hardcore, oldschool, ranked, non-ranked etc.)
- Search servers by name
- Servers names are getting cut off in the browser
- Connect to IP (without adding to Favorites)
- Compass in Hardcore (toggle it on and off in config)
- Sabotage: turn off KILL sign above bomb holder (toggle on and off in config)
- VOIP: show an indicator with the player name of the person who's talking (it's a pain to push tab just to see who's talking)
- DirectX/CTD issues
- Character name limit needs increased
- Color codes support in names
- Rank additions that are harder to acheive
- Allow us to mute certain multiplayer voice overs. I.e, the UAV, domination, sabotage (bomb), etc.
- Allow Hit Indicator to be turned off (toggle it on and off in config, especially for hardcore)
- Friends List/Buddy System
- Clan Tag support (especially since the character limit is so short)
- Improve Sniper rifles (exactly what is wrong with them is unclear)
- Conservatively increase the range of shotguns.
- Fix the screen shaking sometimes when you're killed, and fix the vibrating dead bodies.
- Improve ACOGs
- More Create a Class slots
- Improve some of the weapon sounds
- Airstrike/Helicopter: perhaps the kills from these should not count towards another strike/chopper
- Allow clients to disable music (from menu options) for both SP and MP
- More than 32 player slots
- Allow Crosshair to be turned off (toggled in config for admins that want it off without playing hardcore)
- Squad formation and Squad leader commands
- Tweak the way "Quick Chat" commands work so that they can be selected with the mouse for easier access
- Recorded demo playback bug
- Bug where you hit someone with a nade and it says they were killed with a grenade launcher
- Ability to have Objective indicators on the compass, not floating midair (and the ability for server admin to determine which is displayed or both)
- Ability for admins to turn on 2 seconds of Spawn Immunity (removed if you fire) to allow you to get to safety after spawning (sucks spawning to have the helicopter immediately mow you down)
- Option for admins to turn off enemy fire indicators (red squares) in compass/GPS display and still be ranked
- Allow admins to set in the config whether plays can shoot while diving/jumping
- Toggle Fire modes (Single shot, Burst, Full-Auto)
- Ability to track your user via a website. Check your stats online.
- Option to increase the transparency of your hud displays, ammo, mini-map, etc
- Toggleable Semi-transparent Fullscreen or large Command map of the Level being played with location grids. (Pain to ESC everytime to see the map)
- Add a History tab to the server browser, so you can go back to a server your played on
- allow a server to be added to favorites from in game, instead of after you D/C and from the server browser
- Add some sort of CoDTV, as it will help competative play.
- Make it possible to hit Escape so you can stop connecting to a server
- Make recoil a cvar so that server admins can decide how much recoil they want
- Please give us the ability to edit our classes while in game.
- Allow client to select Sprint control: Toggle (as it is now) or hold key to sprint
- Add Sprint Meter (and allow admins to toggle it on or off in config)
- Disable names above enemy heads (ranked config option)
- Co-op Campaign mode
- Sprinting: Slight reduction to the screen bobbing

Boxer HUN
A banner alatt gyorsan javítsa valaki azt a kiírást... vagy "Szerverek", vagy "Server's"... Így, hogy piros, még jobban szembetûnik a hiba. <#worship>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Ron Ragm
Amúgy a fegyver alapból nem tud automatát, csak a lövésmód váltást hiányolom..

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
burst != félautomata
amúgy jó kérdés, én eddig nem találkoztam ilyennel, hiányolom is

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

BlackShadow
unlockolni kell egy másik pityut ami már fullauto

#8196:
szerény vélemény: vista-t felejtsd el amíg nem leszel 101% ban rákényszerítve

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Törölt felhasználó
most vettem új gépet és azt szeretném kérdezni vista-t vagy xp-t rakjak fel , hogy jobban mennyen ?
a másik kérdésem hogy a Directx 10 és a 9 között nagy külömbség van e ?
totyak
Valóban! Mostmár nem csinálja ezt, csak mostmeg kiderült, hogy kevés a vidikari. Tudtam, hogy elvileg nem jó, de azért reménykedtem. Na mindegy, majd egyszer tuningolok ha lesz zsé, aztán szétlövöm az összes kis mocskot a gémben.

gabo91
m16a4-es fegyvernél nem lehet váltani automata és félautomata közt? (mert nekem félautomatán van ... 😞 három lõszert lõ ki egy gombnyomsára...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Most 16 szerverem van abból az egész tele van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:S
nemhiszem elh minden amgyar szerver teli van---
tonyr
me rosz cra**ot használsz a fixeddel lesz jo

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tonyr
nos szvsz ez a game:
nagggyon joooo !!!
mindenben über volt, kivéve h full szkriptelt az egész, DE nagyon élvezhetö, grafika mélto a nextgen game-khoz, mindig változatos, és izgalmas volt...
eddig nálam az év fps-e...bár még a crysis-t, ill a timeshiftet nem nyomtam végig...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

totyak
Másnak is volt már olyan, hogy indításnál bedobta azt a kis ablakot, hogy Safe módban induljon és ott bármire kattintok, csak villan egyet és kilép a tálcára? Nem tudom mért van ez, de ha volt ilyen és sikerült megoldani, akkor szívesen várom a válaszokat.

HUNMemphis
Kérlek titeket írjatok már egy két magyar server IP címét.
Thx.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

gabi89
Hát ezt megszívtad mert nem kell crack a multihoz xD simán felenged ha van hely 😊 az a "multi crack" az a szerver csináláshoz van 😄

Barney Tech
HÁtn nekem ilyen gépem van , és 1024*768 high beálítások , nem extra élvezhetõen játszható.

Balumann
gamecopyworld.com -on is fennvan a szerver készítõ crack, de azzal csak szervert tudsz csinálni. Tört szerverekre feltudsz menni amúgy is (ha nem lenne mindig full)

Nagyon jó a játék! Nagyon komoly full-on megy! Nálam lehet a neten játszani vele csak le kell tölteni egy crack-at a multi-hoz is! Beírjátok valamelyik torrent keresõbe hogy call of duty 4 crack és lesz ott egy olyan hogy online crack! Azt szedjétek le! Nekem jó<#mf1>
ÁHHHH!Ez nem igaz nem tok jáccani MULTIba mer nincs hely! :S
nagyon kosz! ,,|,, -.- ,,|,,
1.3-as patch, ezt honnan a jóistenbõl vetted. Az a CoD 2-höz van, annak is 1 év kellett hogy odáig jusson. Párnap után már 1.3-as patchrõl beszélsz 😊 nem semmi.

gabo91
<#wow3> ja...
azt irja, hogy 1.3-as a szerver... de mindnél ez van...
mitõl van ez vagy mit lehet csinálni? (küldföldinél, meg nekem is 10-ig számol aztán time out)
:S
tudtok mondani valami szervert amin lehet menni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

lehivjatok a konzolt, aztán reconnect és beenged v kiirja h Keycode in use

ugyanezt írja ki nekem is:S
cd keyt ellenõriz azért... még kicsit bugos, 1. patch orvosolni fogja

tommyg
látom ugynaza a probléma 😊
mehetünk, de msn-en mé nem vagy sose?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SpeedXHUN
Az mitõl van amikor mennék fel serverre 10 ig számol és kidob server time outal?
Megyünk game?

tommyg
külföldi szerverekre akarok csatizni de állandóan kiirja hogy connection time out, ez mé van?

gabi89
Olvass vissza az elmúlt 1napban vagy 3x leírták.

hello a 2.act All Ghillied Up pályán amikor jönnek egy csomóan mit kell csinálni?
vki HELP
gabi89
COD4 -hez nincs 1.3-as patch <#buck>

és külföldi szerveren hogy lehet nyomni?😄
és xfire-ben is ip-t kell megadni? mert ha igen akkor honnan tudok szerezni?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

gabo91
Üdv.

Van valami értelme az 1.3-as patch-nek? Mert amiket néztem szervereket a töbésgére nem tudtam felmenni, mert már 1.3-asok. Viszont van jopár olyan is ami még nem az... (csak fullon vannak)