Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem beszéltem csúnyán,nem csaltam,nem kempeltem,nem panaszkodtam és nem is ba...gattam senkit.
Szal jó lenne tudni hogy miért nem enged fel.
Mondom elkezdi tõlteni és kiírja hogy Bannoltak errõl a szerórol.
Tegnap történt játék közben.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
Fogod a javelint, jobb klikk, beméred a négzetekbe a tankokat, vársz, aztán bal klikk.
Most nemazért, de egy ilyennél elakadni 😛.
amúgy az a demo pályája is
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Couldn't execute program. Go to view -> options -> games to configure this game
Mert az fgc egyböl éles szerokat inditott?
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
destroy the armored vehicles on the overpass na itt valyon mit kell csinálni tud valaki segiteni.
Köszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Hát de, egyböl idnitott vagy 4 et megjelenés elött!
Honnan veszd hogy fgc nem rakja át linuxra?
Még hogy rendesek,? meg hogy én nem értek a configoláshoz.
FGC-nél miért megy? Saját modom van, amit én készitettem, és tökéletesen fut. Ez a mod az fgc-n ugy futott hogy csak na, obineten meg 2 percenként fagyott? (Ha nemvolt mod akkor 5 percenként xD)
Megkértem csináljanak valamit ezzel a fossal, és mondom eddig legalább 2-5 percig mûködött, de utána felsem lehetet rá lépni, nah ennyit az obinetrõl...
obnetes srácok nagyon rendesek, nem észnélkül iditják a szervereket mint az fgc...fgc fogta bezsebelte a pénzt és elinditotta a szar windows-os szervereket, obinet elöször tesztelte aztán inditotta a szervereket, de amint jön a linux szerver mindegyiket átpakoljár arra, miközbe fgc még mindig windows-os szervereket fog futtatni...
jah és mi pl elsök között kaptunk obinetes szervert
mint már mondtam 3.4 éve bérelünk, cod1-2 és mostmár cod4 szervert(megjegyzem, amint megkaptuk semmi gond nem volt vele...)
attol hogy te nem vagy képes a szerver konfigját belöni attol még nem a szolgáltató a balfasz...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
------
#9594 Nem, ma még nemis cod4-eztem.
#9595 dehogy neki van, ezt csak saját magukrol mondják hogy nekik van a legjobb, közbe egy nagy szart.
és nem az obinet oldala hanem az ogc-jé
a counter strike hu
counter strike 2 hu
medal of honor
half life 2 hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
azis marad
2. Mert fosol tõlem b3! 😄D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
2. Menjé inkább béefezni b3!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
"numpad be vagy ki"
Default be van kapcsolva a num lock, ha arra gondoltál
"controls beállít"
mint említettem beállítottam, habár gyanítom ha a num lock nem lenne bekapcsolva, be sem tudnám állítani <#buck>#buck>
"abban az állásban legyen a numpad ahogy configoltad"
Nem szokásom nyomogatni a num lockot, de azért természetesen ellenõríztem, és be van kapcsolva"
"menni fog "
Nem megy
"két oldalt lapozzatok már vissza könyörgöm..."
Még 1* kösz a válaszod, most el fogok kezdeni visszaolvasgatni
azért van <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Lehet, hoga mire válaszolok már végigcsináltad a HEAT pályát (ahol a 4 tankot kell kilõni).
Tipp:
Már amikor te átmész a mezõn a farm felé, telepíts az út mentén aknákat.
Vegyél fel egy mesterlövész puskát és az elsõ rohamot verd vissza.
Üsd ki a tankokat.
A légi segítséget - én legalábbbis - nagyjából a mezõ közepére kértem, amikor a legtöbben jöttek. (7) gomb után egy sárga jelzõfény jelzi hova kéred, majd "tûz" gombbal aktiválod...piross lesz a fény....
Remélem tudtam segíteni....harcos pálya
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ugyan az van.