Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LES FORZA INTER
waaaw idiot!<#vigyor2><#eljen>

csak valamiért olyan ismerõs, hmmmm vajon honnan?<#ravasz1><#pias><#kuss><#papakacsint><#hamm>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Ferro
Fegyver sebzések és egyéb részletek.

A grafikamumusoknak:
a játékban a NORMAL = HIGH beállítással,nincs HIGH beállítás...😊
A normal a legnagyobb grafikai fokozat.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az Ak47 sosem volt fémtusos,kizárólag fix,fatusos...😊

Amirõl te beszélsz az az AKS-47,annak volt kihajtható fém tusa..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Sadist
Persze, volt abban is innovatív megoldás, de azért azt mondani, hogy az AK-47 és az M16(!) õse, kicsit erõs.
Karabélylõszert már elõtte is használtak, pl. amcsi M1 Carbine, a gázelvételes rendszer sem újdonság, pl. szintén amcsi M1 Garand. Amit csináltak, az "csupán" annyi, hogy ezeket valamennyire összegyúrták, és egy új fegyvertípust csináltak, nevezetesen a gépkarabélyt. Volt hibája is jócskán, pl. majdnem 5 és fél kg volt, fekve rohadt kényelmetlen volt vele lõni (nagyon hosszú a tárja, és az irányzék is aránylag magasan van).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
hát igen a 3fokozat igy is megvan mert van medium meg low, csak kicsit furán néz ki legmagasabbként a normal felirat, hát ez van a sok kocka a high szöveghez szokott😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ayden
Köszi, én meg azthittem van még a normálnál nagyobb, általában szokott még legalább egy high lenni, nem mintha igy nem tetszene, de azért jobban mutatna😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Dick Riddick
A fejesek mellesleg szépek.
Eddig kettõt ha lõttem mesterlövésszel.
Nem nagyon tetszett meg. <#shakehead>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Hát tágabb értelemben a kõbalta is, persze.
Vagy a hajítóbunkó (ilyenekbõl a public szerveren is van elég).

Az MP44 tervezése során sok innovatív megoldást alkalmaztak, kisebb visszarúgás, ergonómikusabb kialakítás, nagyobb pontosság a kor többi automata fegyveréhez képest.

Az egészet csak érdekességnek írtam, nem véletlen a fegyverek sikere és a kialakításuk hasonlósága.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Sadist
Ha felvenném és belinkelném, hogy M40A3-al mennyi ilyen fejest lõttem ezen a pályán nem gyõznétek görgetni az oldalt 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zomil
nekem sincs high 8800gts-em van, normal a legnagyobb beállitás

amugy már várom az 1.3-at jó lenne ha tényleg sokkal használhatobbak lennének a csipák, mert igy többre megyek azzal ha waron miniuzival lezuzok mindenkit mint hogy sniperrel segitem a többieket...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ayden
Oppá tényleg mellé<#nyes>de nem birom felfogni miért nem engedheti highon, crysist még megérteném, de ezt😊

JUVEfun
BOCS , DE A FAQ -BAN NEM TUDOM LETÖLTENI AZT A FÁJLT AMIT A MILESBEN KÉNE KICSERÉLNI , HA NEM INDUL A JÁTÉK ! ELÖRE IS KÖSZI

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Hassel606
Ne add el, szerintem nem nekem szántad ezt a választ!<#wink>Adok érte egy 8600GT-t, ezen megy a full!<#nyes><#nyes>(vicc)

ayden
Akkor eladom ezt a kacatot<#rinya>

Szépek...<#vigyor3><#taps>

Battlelog: Purga5

báttyó02
két fejes,második sajna nem nagyon látszik,de full képernyõn is szinte csak a feje búbját láttam

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hassel606
Még a pisztolyt is! Kõbunkó rulez! <#taps>

Nekem 6600GT-m van és engedi a high-t is, szar a kártyád hehehe <#hehe>

ayden
Valaki meg tudja mondani mitõl lehet az hogy csak medium részletességet enged beállitani a játék? Pedig egy 8800GTvel csak kéne engednie nagyobbat😊 Mondjuk amikor telepitettem még 8600gt volt bent gondoltam azon normális lehet mivel csak 256os meghát jóval gagyibb is😊

<#nyes>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

fernando torres
tdmben nem lehet megjátszani mert nem egy idõben van spawn

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Végülis lehetne az...lámataktika, szemétségtaktika ahogy tetszik...értelmét dm-ben vagy tdm-ben látnám max fragnöveléshez

Battlelog: Purga5

Sadist
Miért, az nem lehet taktika, hogy megfelelõ pillanatig (spawnig, ahol a legtöbb ellenfél van egy kupacban) tartogatja?

Sadist
Sok lõszer? A 6 fõs csapatból mindenki csak fél tárat ráereszt, és már zuhan is lefele.

"mintha nem a taktika lenne annak a modnak a lényege."

véletlenül az a lényege.

de milyen taktikával magyarázod, hogy a kezdõre küldi a csíra a légicsapást??

Én a lerakott bombára nyomom max. az taktika...

Honnan veszed hogy nem megy...? <#papakacsint>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

LES FORZA INTER
ez sem rossz 5let.
bár a helcsire sok lõszer elmegy, ami ugye sd-ben elég értékes...
airral eddig meg csak egyszer szedtek spawnon ki, 3 lama állt közém és az 1m-re lévõ ajtó közé, ideges is lettem :S

BlackShadow
hát a játékélményt sztem fokozzák 😊 tény h kellemetlen a starton a kezdõre hívni. akkor inkább szabályozni kell, hogy x idõ elteltével szabad csak zúdítani az áldást. pl mikor jön egy helikopter egybõl változik a csatatér, mert figyelni kell rá. ill air-strike -> elbújni
waron ahol a kockafejûeknek a pont a lényeg megértem, de pubin ahol az ember kikapcsolódni megy, bõven jó 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

LES FORZA INTER
ha nem megy nem kell sd-zni, mintha nem a taktika lenne annak a modnak a lényege. nem kell eszetlenül elõrerohanni.

itt jegyezném meg, hogy sd-nél ésszerû lenne az airstrike-ot meg a helcsit kiszedni, csak a játékélményt rontja.

az UAV viszont taktikát segíti...

LES FORZA INTER
inkább használhatóbb, így asszem nemsokmindent ér.pedig 1 jó snipának sokat kellene érni.

Ferro
Az :/

#13032: Nincs még bejelentett idõpont.

Sugam
ergo, imbább lesz?

tobias88
és az mikor lesz?
Ferro
1.3-ban javítva lesz a Sniper és az ACOG is.

Innen üzenném azoknak a kedves játékostársaimnak, akik nagy nehezen összekempelnek egy airstrikeot sd szerveren, aztán a következõ körben a KEZDÕPONTRA küldik, aztán verik a kis csupasz mellkasukat, hogy mennyire ügyik, hogy töltsenek el egy felejthetetlen erotikus éjszakát azzal a nõnemû családtagjukkal, aki elõször kötötte be a cipõcskéjüket...

<#boxer>

sok <#lama>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

LES FORZA INTER
uhh emberek kezdem megérteni a snipákat, nagyon le lett gyengítve, és pontatlan is a CoD2-höz képest, de azért jó volt vele elszórakozni, csak el lettek szúrva 1 kicsit....

G.I.JOE
Szeretettel várunk mindenkit az FPS-Central teszt szerveren: 195.228.45.24:28960

Macccy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vége lett a sztorinak! Azt hiszem a Silent Hill 2 és a Mafia óta ez a legjobb forgatókönyv amit volt alkalmam élvezni!
Lélegzetelállító, adrenalinpumpáló és szívszorító ...
A 2007-es év legjobb forgatókönyve! Marhanagy taps a készítõknek és ismét elismerésem Harry Gregson-Williams (Peacemaker, Man on Fire, Spygame) fantasztikus zenéinek!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sadist
Ki kéne venni a sorozatlövõ fegyvereket is, mert úgyis núboknak való :| Meg a sniperek is. Sõt, ha már így jobban belegondolok, elég volna mindenkinek G3, vagy M14, meg max 2 tár, Bandolier persze tiltva. Aki jó, az úgyis kinyír egy egész csapatot két tár lõszerrel. :|

Balidani
azt olvastam hogy nincs cooked nade CB-ben?

ez annyira idegesítõ! Mindent ami jó, kivesznek a CBbõl nehogy csak a sima pisztollyal lehessen lõni.

-A launchert megértem, mert idegesítõ. De az RPGvel nem is lehet lõni, szóval aki azzal bajlódik az õ baja.
-Claymore-t is megértem mert nagyon szivatós tud lenni bár aki nem néz a lába elé megérdemli.

De hogy a fõzött granyókat miért kell bántani! Aki tud az tud alapon kéne mennie a meccseknek, jó hogy nem a késelést is kiveszik a játékból mert hátulról bárkit lekéselhetsz anélkül hogy észrevenné!

DUH!

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Sadist
Ennyi erõvel mondhatod, hogy minden fegyvernek a közös õse a kõbalta...

Sadist
AK-47: 7.62x39mm, az origi verziója tömör fatusás
AK-74: ugyanaz 5.45x39mm-ben
AKS-74U: 5.45x39mm, rövid csõ, kihajtható válltámasz
AKS-74UBN: az elõzõ, néhány extrával. Na ezt használják a speciális alakulatok.

szunyika.
jó lenne,ha befejeznéd.Már írtam egyszer<#felkialtas>
tommyg
köszi, de topikot tévesztettél

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

csátok valaki nem tud segíteni hogy miért fagyok ki állandóan ? az a kifagyás lehet a SZERÓ miatt?

all seeing-ban hogyan kell beállítani?eredeti a gammám, tört seróra akarok menni (magyarra) de azt írja, hogy menjek az opciókba és a game menüpont alatt csináljak vmit, de mit?

Dragooon
végre..^^ köszie

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

HTS s3rg1nh00
igen

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dragooon
lehet hogy hülye kérdés, még nem játszottam vele, majd a hétvégén, deee.....
át lehet lõni a falakon? mármint a golyó átüti a deszkát, vagy amit át kéne tudnia ütni? <#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá