Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak valamiért olyan ismerõs, hmmmm vajon honnan?<#ravasz1>#ravasz1><#pias>#pias><#kuss>#kuss><#papakacsint>#papakacsint><#hamm>#hamm>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
a játékban a NORMAL = HIGH beállítással,nincs HIGH beállítás...😊
A normal a legnagyobb grafikai fokozat.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Amirõl te beszélsz az az AKS-47,annak volt kihajtható fém tusa..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Karabélylõszert már elõtte is használtak, pl. amcsi M1 Carbine, a gázelvételes rendszer sem újdonság, pl. szintén amcsi M1 Garand. Amit csináltak, az "csupán" annyi, hogy ezeket valamennyire összegyúrták, és egy új fegyvertípust csináltak, nevezetesen a gépkarabélyt. Volt hibája is jócskán, pl. majdnem 5 és fél kg volt, fekve rohadt kényelmetlen volt vele lõni (nagyon hosszú a tárja, és az irányzék is aránylag magasan van).
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Eddig kettõt ha lõttem mesterlövésszel.
Nem nagyon tetszett meg. <#shakehead>#shakehead>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Vagy a hajítóbunkó (ilyenekbõl a public szerveren is van elég).
Az MP44 tervezése során sok innovatív megoldást alkalmaztak, kisebb visszarúgás, ergonómikusabb kialakítás, nagyobb pontosság a kor többi automata fegyveréhez képest.
Az egészet csak érdekességnek írtam, nem véletlen a fegyverek sikere és a kialakításuk hasonlósága.
\"Heroes never die. They just reload.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amugy már várom az 1.3-at jó lenne ha tényleg sokkal használhatobbak lennének a csipák, mert igy többre megyek azzal ha waron miniuzival lezuzok mindenkit mint hogy sniperrel segitem a többieket...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Battlelog: Purga5

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Battlelog: Purga5
véletlenül az a lényege.
de milyen taktikával magyarázod, hogy a kezdõre küldi a csíra a légicsapást??
Én a lerakott bombára nyomom max. az taktika...
Honnan veszed hogy nem megy...? <#papakacsint>#papakacsint>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
bár a helcsire sok lõszer elmegy, ami ugye sd-ben elég értékes...
airral eddig meg csak egyszer szedtek spawnon ki, 3 lama állt közém és az 1m-re lévõ ajtó közé, ideges is lettem :S
waron ahol a kockafejûeknek a pont a lényeg megértem, de pubin ahol az ember kikapcsolódni megy, bõven jó 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
itt jegyezném meg, hogy sd-nél ésszerû lenne az airstrike-ot meg a helcsit kiszedni, csak a játékélményt rontja.
az UAV viszont taktikát segíti...
<#boxer>#boxer>
sok <#lama>#lama>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vége lett a sztorinak! Azt hiszem a Silent Hill 2 és a Mafia óta ez a legjobb forgatókönyv amit volt alkalmam élvezni!
Lélegzetelállító, adrenalinpumpáló és szívszorító ...
A 2007-es év legjobb forgatókönyve! Marhanagy taps a készítõknek és ismét elismerésem Harry Gregson-Williams (Peacemaker, Man on Fire, Spygame) fantasztikus zenéinek!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ez annyira idegesítõ! Mindent ami jó, kivesznek a CBbõl nehogy csak a sima pisztollyal lehessen lõni.
-A launchert megértem, mert idegesítõ. De az RPGvel nem is lehet lõni, szóval aki azzal bajlódik az õ baja.
-Claymore-t is megértem mert nagyon szivatós tud lenni bár aki nem néz a lába elé megérdemli.
De hogy a fõzött granyókat miért kell bántani! Aki tud az tud alapon kéne mennie a meccseknek, jó hogy nem a késelést is kiveszik a játékból mert hátulról bárkit lekéselhetsz anélkül hogy észrevenné!
DUH!
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
AK-74: ugyanaz 5.45x39mm-ben
AKS-74U: 5.45x39mm, rövid csõ, kihajtható válltámasz
AKS-74UBN: az elõzõ, néhány extrával. Na ezt használják a speciális alakulatok.
jó lenne,ha befejeznéd.Már írtam egyszer<#felkialtas>#felkialtas>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit