Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
OHolyShit<#nevetes2>#nevetes2>
Nagyjából a fogalmazás órán nem figyeltél oda,mert aztán össze vissza írsz mindent....!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyébként ez az erõteres dolog nem is rossz ötlet.... <#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
jóvan akkor legalább fücsomot hadj rakjak a csipámra 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
amugy én is örülnék ha lehetne vmi hangtompitot a csipára rakni, single-be tök poén volt hangtompitos m21-el menni, jah és ha hangtompito nincs akkor legalább olyan füt lehessen a fegyora rápakolni tökre hangulatos 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a legroszabb az, hogy csak 1 valamit pakolhatsz a fegyóra, nem lehet hangtompítót, ACOG-ot, meg gránátvetõt egyszerre.sajna...
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
(orrba is b@sztak vele-elég kemény<#szomoru1>#szomoru1>-de véletlen volt)
vedd fel a ruhád!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ámbár igazad van ez azért egy kicsit sántít....
Korábban olvastam egy közelgõ 1.3 patch -rõl, ami a sniper(ek)t és az ACOG -ot hivatott javítani, ez hiteles infó? Várható??
És egy (naiv) kérdés ezzel kapcsolatban, nem féltek attól, hogy majd mindenki snipert fog használni?
Bár valóban bosszantó mikor 200 m -rõl fekve,nem tudom leszedni az ellent, majd látom a KILLCAM ban, hogy Õ 3 at pötyög vmi szarral és végem van.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
(én a gammában pl soha nem használom, max csak a Crysisben<#idiota>#idiota>)
NEM VETTÉK KI a cookable nadet. sem a visszadobást.
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
"Én a lerakott bombára nyomom max. az taktika..." akikrõl most szzó van ált. nem érik meg a bomba lerakását, kilõnek 5-6 embert még rush alatt, amíg a csapat egyben van, aztán amikor taktikolni kell leszedik õket, szal max spawn jut nekik.
#13040: publicon? kutya se néz fel inkább elbújik. beleeresztek 1 tárat, de a többiek bújnak szal muszály nekem is vagy byebye ammo
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?