Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert konzolra hamarabb jön , de van gta4 topic ott kérdezd.
DarkSector
Ha 1680x1050-es felbontásban 85fokos a VGA az gáz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tenyleg akkor minek reklamozzak mar 6 honapja<#sir>
Jövö ilyenkorra kb.
dan104
<#nyes><#vigyor><#eplus2><#taps>

Hassel606
Én nem hiszem el, hogy nem szorult ennyi értelem, a kiforratlan, fiatal, pici agyadba. Ha a bácsik azt mondják neked, hogy "nem szabad", akkor próbáld meg betartani.

valaki tudja hogy a gta 4 mikor jelenik meg?<#finom><#vigyor2><#duma><#dumcsi>
dan104
6 ?

<#taps><#taps><#taps><#dumcsi>
<#nezze><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Hassel606
Te, mennyi idõs vagy?

dan104
Ügyes vagy,veregesd vállon magad!!!!<#banplz>

dan104
Van arra külön topic buta fiúcska....<#mf2>

kar hogy ilyen rovid a cod4 1 nap allat vegigvittem<#email>
Olvass FAQ-t, mielõtt kérdezel!

OHolyShit<#nevetes2>
dan104
Hogy hogy nem vagy iskolában,Te kis lógós....<#eplus2>

Nagyjából a fogalmazás órán nem figyeltél oda,mert aztán össze vissza írsz mindent....!

vannak itt warezosok is biztos<#integet2>
Akkor szaladj ki a konyhába anyuhoz és neki is panaszkodj! Itt legalább annyira kiváncsiak vagyunk ezekre mint õ!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

igaz hogy ritkan tudok multit jatszani a letoltott jatekokkal mert nem eredeti de kiterdekel a campagin a lenyeg ..amugy a cod4 nincs valami hogy tudjak multit jatszani mert azt is toltotem
a company opposinot is toltom na az meg a jo igazan<#worship><#worship>A GTA 4 MIKOR LESSZ MAR????? MERT MAR JO REGOTA REKLAMOZZAK<#kerdes><#gunyos1>
a kepek alapjan azé elegjonak tunik de ha majd letoltom meglatom
Rage47
nagyon gáz lett az a game, nem méltó az elõzõ részekhez sztem
hey a soldier of fortune 3 payback-et toltsetek en toltom,,, olyan kepe van mint a cod 4 nek tok királyy es talan multit is tudok majd vele jatszani.<#vigyor4>
dan104
Így is boldog boldogtalan azzal nyomja,ha van rajt ha nincs....
Egyébként ez az erõteres dolog nem is rossz ötlet.... <#eplus2><#taps>

Zomil
attol még löni nem tanul meg vele ha hangtompito van rajta😄

jóvan akkor legalább fücsomot hadj rakjak a csipámra 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jaja, én meg azt sajnálom hogy a shotgun mellé nem jár egy erõtér ami mondjuk két percre teljesen sebezhetetlenné tesz, az se borítani fel a játékegyensúlyt ugyanúgy ahogy a hangtompítós sniper sem tenné azt, végülis egyáltalán nem overpower a snipán a hangtompító, ugyan dehogy is, BIZTOSAN lenne valaki aki NEM a hangtompítós snipát választaná, nagyon változatos lenne az élet a szervereken... <#idiota>

dan104
Nem tudom,ha nincs a map másik végén,akkor nagyjából kiszúrható,ámbár vannak kivételek,engem is szedtek már le,hogy azt sem tudtam honnan jön az áldás.... 😊

dan104
Igen ezen én is csodálkoztam,hogy nincs hozzá,talán javítanak rajta....

Zomil
dehogynem😄 volt már jopárszor h védöként befeküdtem a fübe a bomba mellé és nem vettek észre, többiekkel is teszteltük h 1ember elbujik nekünk meg meg kell keresni😄 egyedül csak az a gáz h ha lassan keresgél akkor kiirja a nevedet 😊

amugy én is örülnék ha lehetne vmi hangtompitot a csipára rakni, single-be tök poén volt hangtompitos m21-el menni, jah és ha hangtompito nincs akkor legalább olyan füt lehessen a fegyora rápakolni tökre hangulatos 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

engem az zavar baromira, hogy nem lehet hangtompítót szerelni a mesterlövész csúzlira.habár a lõtávolság csökkenne, de így hamar kiszúrnak, ha a szénakazalból tüzelek.sztem a mesterlövész titka az, hogy elrejti magát és hangtalanul tudja a feladatát teljesíteni.

a legroszabb az, hogy csak 1 valamit pakolhatsz a fegyóra, nem lehet hangtompítót, ACOG-ot, meg gránátvetõt egyszerre.sajna...

dan104
Igen ezt láttam,nem rossz,ámbár a játékban ennyire nem rejt el.....😞

Balidani
Sziasztok! Van akit még ki szokott rugni a PB "COMFAIL #132" miatt? Belépek egy szerverre és 5 perc múlva kidob a PB. Nem tudjátok, hogy ezt hogy lehet orvosolni? Updateltem a PB-t de nem segített.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

figyi:egyezzünk meg abba, hogy nekem AK fémtusos csuzlim volt.a típusát meg hanyagoljuk!<#idiota>
(orrba is b@sztak vele-elég kemény<#szomoru1>-de véletlen volt)

http://www.youtube.com/watch?v=TzDQWGFr0RY&feature=related

vedd fel a ruhád!

dan104
Aks-47

Akms-47

De ezekbõl annyi van mint égen a csillag.....

Ha mondom,nézz utánna...A fémtusos kihajthatós az Aks47..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

dan104
Ez a sniper hátránya,ha észrevettek VÉGED....<#eplus2>

Ámbár igazad van ez azért egy kicsit sántít....

Szép napot mindenkinek,

Korábban olvastam egy közelgõ 1.3 patch -rõl, ami a sniper(ek)t és az ACOG -ot hivatott javítani, ez hiteles infó? Várható??

És egy (naiv) kérdés ezzel kapcsolatban, nem féltek attól, hogy majd mindenki snipert fog használni?

Bár valóban bosszantó mikor 200 m -rõl fekve,nem tudom leszedni az ellent, majd látom a KILLCAM ban, hogy Õ 3 at pötyög vmi szarral és végem van.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

nekem 8800GTS van és a CoD4 is meg a Crysis is High-on(maxon) megy, döccenés nélkül.

hogyne lenne...

kegyetlen sok változata létezik...van koreai, szerb, román, magyar, kínai, mozambiki, tuszi, vietnámi...minden országnak szinte más és más.amiket te idírtál azok az oridzsi AK-k.
(én a gammában pl soha nem használom, max csak a Crysisben<#idiota>)

csuszi
sry 3 post, de fasz gondolta hogy ennyi érdekeset írtok😊
NEM VETTÉK KI a cookable nadet. sem a visszadobást.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
az ám a war ahol van airstrike meg heli😊

csuszi
nem igazán értem ezt a táblázatot (meg a többit se - találtunk még hasonló táblázatot, hasonló hibákkal...), mert a gyakorlat nem ezt bizonyítja. mire gondolok? csak egy példa, de szerintem van benne hasonló kb 20: a táblázat szerint az ak47 a g36 és az m4 ugyanolyan pontos, csak az ak erõsebb. a g36 és az m4 ugyanolyan erõs. ha így lenne, ki használná az utóbbi kettõt? a valóságban felsorolás szerint nõ a pontosság és csökken a sebzés (ak legerõsebb legpontatlaabb a 3ból g36 középen mindkét tulajdonságban, m4 legpontosabb leggyengébb). aki használta eleget mind a hármat, tudja hogy így van.

Hassel606
Ezzel a grafikával kapcsolatban...Nem a Textura Settings-rõl beszélünk? <#miaz><#lama>

Hassel606
Oppá, megelõztek!<#worship>

Hassel606
Az újdonság a LÕSZERBEN rejlett, nem a gázelvétes rendszerben.

Hassel606
Próbáld meg a 169.09 drivert. Ha az van fent, akkor bocs...

Ezt mivel vetted fel?Köszi!
LES FORZA INTER
"Honnan veszed hogy nem megy...?" csak tippeltem
"Én a lerakott bombára nyomom max. az taktika..." akikrõl most szzó van ált. nem érik meg a bomba lerakását, kilõnek 5-6 embert még rush alatt, amíg a csapat egyben van, aztán amikor taktikolni kell leszedik õket, szal max spawn jut nekik.

#13040: publicon? kutya se néz fel inkább elbújik. beleeresztek 1 tárat, de a többiek bújnak szal muszály nekem is vagy byebye ammo

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?