Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN-re küld egyik ismerõsöm valamilyen angol szöveget és pár képet hogy szedjem le.
Elsõ jel nincs bejelentkezve...második az illetõ hót hülye angolból és itt tökéletes a szöveg. xD
Ezekre oda kell figyelni mert könnyen bajba kerülhet bárki.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ne fogadj el egy file-t, ha egy idegen küldi!
Ellenõrizd vírusirtóval és spy ellenõrzõvel a géped, azt ajánlom!
pisz
Fatboyz4ever!
Igen mondjuk az kicsit bunkóság hogy csak úgy a megkérdezésed nélkül vesznek fel.
Aztán meg faggatnak stb.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ESET Smart Security
router is van
valszeg nem a konfiggal van a baj, mert amikor sikerül belépnem, simán megy a játék
úgy tûnik valamivel nagyon összeakad a játék 😞
egyet szettem le de tönkre is tette a gépem
routered van-e?
rendszered?
tört/eredeti?
neted?
vírusírtó, tûzfalprogi?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem jó a multi. Még mindig. Felpeccseltem 1.7-ig, belépek a multiba, a belsõ szerverkeresõvel keresek egy szervert, majd elkezdi betölteni a pályát, és mikor a végére ér, nagy feketeség, és pár másodperc múlva megjelenik egy Notice: Server disconected
Ha mégis nagy nehezen (10-bõl 1 alkalommal) a betöltés után be tudok lépni a pályára, akkor olyan élvezhetetlenül szaggat, hogy egyszerûen nem lehet vele semmit csinálni. Ötlet?
Köszönöm!
All seeing eyet akarom letölteni.Letöltöm a kis konzolt amivel végülis letöltené a szerverrõl a fileokat ,de nem tud kapcsolódni.Lehet a router miatt vagy nemtudom,hogyan lehetne átengedni?Kérlek segítsetek.
elõre is köszi halii
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Még a COD2 esetén azt csináltam, hogy a vírusirtón keresztül letiltottam a network-öt, azaz nem volt internet, és érdekes módon ebben az esetben be tudtam könnyen és gyorsan lépni a multirészbe - de hát internet nélkül nem tudok ugye multizni. Szóval hajmeresztõ az egész. Más multis játékok (pl. Battlefield) gond nélkül mûködnek.
iw3mp exe leált!!!!
akinek raltek hang karija van probálja igy!!....
multi exe nem ment edig!?
cod 2 -cod 4 multi ugy indul hogy, bekel dugni a microfonba egy jack dugot!!!
de ha kihuzátok nemindul a multi!!!!
Windows 7 rtm alap driverekkel nekem ez bevált
Problémám van a multival. Eredeti a játék, de mikor elindítom a multiplayer ikont az asztalról, egy ideig fekteség, majd bejön a kezdõ képernyõ, de a nyíl az egér mozdítását követõen csak kb. fél perc múlva mozdul meg, ergo nem lehet használni. Ellenben, ha úgy lépek be, hogy pl. Skypen beszélek közben, akkor minden kifogástalanul mûködik, fellép a szerverekre, gyors minden stb. Tegnap telepítettem, és baromi zavaró a dolog. Nem hiszem, hogy vírusírtó probléma, mert az egyik havernak teljesen jól mûködik, pedig teljesen ugyanaz a vírusírtónk. Valami ötlet, javaslat? Ugyanez a problémám a COD2-vel is! (az is eredeti)
Elõre is köszönöm!
32 bithez elég a 2 , de 64hez 4 giga kell.
Na más nem tudja mér exe hibázhat a multi amikor a single kifogástalanul megy?
Mondasz valamit!
És körübelül 3Gb RAM kell neki igaz? meg gondolom azért nem 3 éves gép alá teszik ezt az Operációs rendszert.
Viszont más ötletem nincs...=S Meg vagyok lõve elnézést csak ennyit tudtam segíteni.
A win7 meg nagyon jó , fõleg a döglassú XP után!
1,6 GHz, két magos proci(az úgy 3,2).
AMD Turion 64 a vidikártya és ha jól tudom Ati Raedon 9800as a proci tipusa.A RAMom pedig úgy 128mb(csekély... de remélem menne)
Akkor menne?
I met God. She's black
Minimum ezeket végezzétek el hátha segít ha nem akkor VGA driver update is mehet rá az sem árt.
Több ötletem nincs.
Különben tetszik a Win 7? Érdemes rá költeni felrakni?
Haveromnak kéne segítség. Windows 7je van és a single tökéletesen megy , a multi viszont nem indul exe hibára hivatkozva. Win7 miatt nem lehet mer itt tökéletesen fut. Légyszi segítsetek. thx
próbáltam multizni de nem sikerült mert kell valamilyen kód
nem tudtok adni?
Nem dicsekvésbõl mondom de ahova megyek ott elsõ kettõ befutó tuti és a team is nyer.
Kajak elnézést! Sokmindentõl függ. Akkor nekem se megy ha a team nem ütõképes. Vagy ha a helik kötelékben jönnek egymás után! xD
Ezért is vonultam vissza a waroktól...Rossz volt a csapat.
Nem sûllyedek ilyen színtre! Segédeszköz a harchoz. A-A!!!
Figyeljetek nekem egy sima mezei Trust egerem van.Semmi extra.
De basszus azzal úgy elszórom a 20 golyót mint egy AK-47-es.
Sokat lövöldözök most is megyek majd szépen megtanulom használni meg a lõszerrel spórólni.
Vicces mikor lõsz 3-at aztán jaj tárazzunk xD
a külföldi szervereken meg majdnem mindig elsõ vagyok, de top3-ban benne vagyok mindig.
:3
:3
<#vigyor3>#vigyor3>
G3-ra váltottam.
Sokan aztmondják jaaaj te noob hagyjad már.
Én aztmondom pff ha nekem ez tetszik és gyors az újjam akkor mi a problémád? xD
Baromi nehéz G3-al játszani ilyen perkekkel:3X Frag,UAV Jammer,Deep Impact.
Sok ember csak megy aztán majd gyorsabban lõ...Nekem van egy stílusom és beválik. (Helyzetfelismerés UAV használata)
A poén az amikor gyanusítanak azon a szerón ahová 1 éve vagyok általában.
Honnan tudtad? Megmondom.:Hallom ahogy trappolsz, UAV-on ott villogsz ráadásul waroztam már (JÓ)párszor.
Lehet hogy ez csak egy játék de atto lleszel sikeres ha komolyabban veszed egy picit. Lehet funnolni jó is az én is szoktam de ha elsõ akarsz lenni a szerón...xD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Fatboyz4ever!