Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek oda menni, ha egy, itt irtak marhaságot, kettõ, egyszer tettem fel ott kérdést, persze google segítségel sem tudtak elfogatható választ adni. Az szerinted elfogatható érv, hogy hivatásos katonák? Lehet fegyvert csak akkor látnak, ha egy évben egyszer vagy kétszer elõveszik a kötelezõ lõgyakorlatuk miatt a GÉPKARABÉLYukat. Egyáltalán tudod mi az a duga?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
még mindig nemlátom az okát hogy miért offtopik ha ebben a fórumban walaki fegyverekrõl beszélget .. mégha egy kicsit hüjjeséget is ír nehogymár te mond meg bárkinek is hogy mit írhat ide és mit nem! 😮
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha valaki használ 5.1-es hangcuccot segítene? Hiába állítom be a játékban, hogy 5.1 legyen a centerbõl csak a parancs beszédek jönnek a lövéshangok rogganások már csak a két elsõbõl és hátsóból jönnek. X-Fi Xtreme Gamer kártyám van, és egy Logitech Z5400 es hangcucc, nem értem miért nem megy.
Kerestem mindenhol de nincs a játék beállításainál EAX opció sem 😞
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Láttam olyat hogy pl "Ziklon B" nick csatlakozás pillanatában azonnal kickelve lett. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Megváltoztattam az ip met is a nevemet is szal nemtom miért nem enged be.
Tudtok erre valamit?...játék közben,(idönként) "connection interrupted" hibaüzenettel akadozik, vagy ledob a föld alá, majd a pálya egy más pontjáról folytathatom! (1Mbits-os internet, ASE+Filter)
call of duty 4-hez létezik magyarosítás?ha igen akkor valaki tudna adni egy linket?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Megváltoztattam az ip met is a nevemet is szal nemtom miért nem enged be. Vki vm ötlete.?
amúgy flémet akarsz mee mekkaphatod 😄D
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
itt megtalálod ami kell csak "0" kell irni ha valamit ki akarsz kapcsolni vagy "1" ha valamit be akarsz kapcsolni
Elõsször is Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem, szeretném a szerverünkrõl kivenni a gránátvetõt, ha van rá erre mód és lehetõség, illetve ha tudtok ajánlani valami kis olvasmányt szerverkonfigolással kapcsolatban azt megköszönném, pl jó lenne ha autobalancot tudnék csinálni a szerveren, mert az autó gombot sajnos nem sokan ismerik...
Valamit pb konfogolásra is jól jönne valami kis segítség, olvsamány, esetleg link. Köszöböm szépen! Üdv.<#fejvakaras>#fejvakaras>
BUEK meg minden.
A kerdesem az volna, hogy az unokatesom nalunk jatszott cod4-el multiban, mert az o gepe beszart. 35-os a szintje. Most mar jo a gepe, de a profilja lenullazodott, amikor atmasoltam. Megoldhato a dolog vagy a sajat gepen ujra kell kezdeni.
Elore is kosz
u.i.: biztonsagi masolattal jatszik 😛
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
De ekkora bûdöletes marhaságot már én sem élhattam meg szónélkül.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
3v3 csak kés-sel lehetett menni eszméletlen volt (HC, SD-ba)
Nagyon nagy mikor ketten jönnek feléd te meg hátrálsz😊
Fogok még ilyet játszani😄 Elvoltunk így 1 órát ha nem többet😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
core processor 5000+ 2 gb ram nvidia geforce 8500GT 512mb videokari!a segítségetek elõre is köszönöm
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?