Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zerénd
Szexboltban is csak egyszer voltam,(kb annyi idõsen mint most te) és mégis tudom mi az a szex, nem ugy mint te. 😛
Minek oda menni, ha egy, itt irtak marhaságot, kettõ, egyszer tettem fel ott kérdést, persze google segítségel sem tudtak elfogatható választ adni. Az szerinted elfogatható érv, hogy hivatásos katonák? Lehet fegyvert csak akkor látnak, ha egy évben egyszer vagy kétszer elõveszik a kötelezõ lõgyakorlatuk miatt a GÉPKARABÉLYukat. Egyáltalán tudod mi az a duga?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

off:
még mindig nemlátom az okát hogy miért offtopik ha ebben a fórumban walaki fegyverekrõl beszélget .. mégha egy kicsit hüjjeséget is ír nehogymár te mond meg bárkinek is hogy mit írhat ide és mit nem! 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

havercsotány
oké fönök.

Hi

Ha valaki használ 5.1-es hangcuccot segítene? Hiába állítom be a játékban, hogy 5.1 legyen a centerbõl csak a parancs beszédek jönnek a lövéshangok rogganások már csak a két elsõbõl és hátsóból jönnek. X-Fi Xtreme Gamer kártyám van, és egy Logitech Z5400 es hangcucc, nem értem miért nem megy.
Kerestem mindenhol de nincs a játék beállításainál EAX opció sem 😞
Sadist
Itt egyedül az akar flémet, aki mindenféle haditechnikához kapcsolódó fals vagy buta állítást írogat be. Át lehet fáradni a haditechnika topikba, ahol szakszerûen meg lehet beszélni az ilyen dolgokat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Na, ebbõl látszik, hogy még egyszer sem tetted be oda a lábad. Nem egy fórumozó van, akinek elég komoly fegyverelméleti tudása van, vagy jelenleg is hivatásos katona.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lehet má' a mesterlövész csúzlira hangtompítót rakni???

.. E6750 2,66MHz ? <#wilting><#idiota>
és mi lenne ha leszednéd a monitordrájvert és csak plágendpléj monitort állítanál be?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jockey
én csak külföldi szervereken játszok abszlúte nincs cheater duma (csak pb-s szervereken), max a végén egy gg szöveg és ennyi. minden megy magától, régen játszottam fps-el komolyabban most is csak próbálkozom, de elvagyok..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hassel606
VGA drivert próbáltál frissíteni?

Hassel606
Nekem 22-ért számították be.

Pacal17
Hello! Már régebben is írtam a fórumba ezzel a próblémával, de nem igazán érdekelt senkit... Tehát kb 10 perc játék után az egész megáll, és monitor driver meghibásodást jelez (valamilyen DLL-t ír ki) Próbáltam az AcER oldalárol leszedni montir drivert, de ugyse volt jó. PLS HELP VALAKI! THX.

Dave00
És mennyiért számítják be kb?

Ja meg a PB-nél is láttam olyat hogy a srác percekig próbált csatlakozni de a szerver mindig azonnal kirúgta.

Tiltott nick?
Láttam olyat hogy pl "Ziklon B" nick csatlakozás pillanatában azonnal kickelve lett. <#fejvakaras>

bacardi93
sziasztok. miért van az hogy elindítom a játkot bejön a logó kép vagymi , minden sötét lesz aztán megáll az egész gép?:S help plz, ty!

akkor azt írná hogy low pings..szal tényleg nemértem.
lehet hogy túl magas a pinged pl

Hello tudja vki hogy miért írja állandóan egy bizonyos szerver amin játszani szoktunk,hogy kickelve vagyok már tegnap óta egyfojtában,pedig semmit nem csináltam.
Megváltoztattam az ip met is a nevemet is szal nemtom miért nem enged be.
droidika
Hello all!
Tudtok erre valamit?...játék közben,(idönként) "connection interrupted" hibaüzenettel akadozik, vagy ledob a föld alá, majd a pálya egy más pontjáról folytathatom! (1Mbits-os internet, ASE+Filter)

Balumann
Az h nem lehet rajta fejlõdni (XP pontokat kapni, szinteket lépni), viszont akárhogyan be tudod állítani a szerver (perkek, classok, fegyverek, játékmenet)

ghost rider
Sziasztok!

call of duty 4-hez létezik magyarosítás?ha igen akkor valaki tudna adni egy linket?

Hát kicsit hiányosok az ismereteim, igy fogalmam sincs mi az az unranked szerver.. <#wilting>
Az,h nem szólok bele ahogy sok katonai iskolába járó háborus veterán megosztja 1mással - saját gondolat címén - amit hall az oktatójától,vagy tanárától,az nem jelenti azt,h néha nem olvasok bele.Csak ez a mai hypermodern technika - repülõk,tankok - nem érdekel. Bár az 1945-ös gyõztesek erösen saját igényeiknek megfelelõen cenzúrázták II VH idõszakát azért sok mai fegyvernek a náci németország adta az alapját.

ProGabe
gl-t,helit,x fegyvert csak unranked szerveren lehet kivenni.rankeden ilyen módosítás csak külön mod-dal lehetséges

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hello tudja vki hogy miért írja állandóan egy bizonyos szerver amin játszani szoktunk,hogy kickelve vagyok már tegnap óta egyfojtában,pedig semmit nem csináltam.
Megváltoztattam az ip met is a nevemet is szal nemtom miért nem enged be. Vki vm ötlete.?
hhmmm .. talán mert haditehhnikával nem jáccanak de cod4-l igen??! 😄D
amúgy flémet akarsz mee mekkaphatod 😄D

Sarapetike
nincs mit

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Ez már azért segítség, ebbõl tudok csemegézni, köszönöm a segítséget!
Természetesen feltöltöttem ftp-re, különben mi értelme lenne...<#vigyor>
Sarapetike
multi rcon ezt is megprobálhatod ha tudsz angolul nem lehet gond

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike

Sarapetike
bérelt szerver esetén kaptál egy ftp elérést na fel is kell tölteni az uj cfg kölömben nem jóóó

Hassel606
Ez sok mindenen függ nagyon. Felbontáson, textúra beállításokon, stb. A proccesszor a "kornak" megfelelõ, de a 85gt nem játékra tervezté, az tény. Nekem is volt, egy hétig.<#nyes>Visszaballgtam vele a boltba, és beszámíttattam.

Igen, csak hát hiába kapcsolom ki a szerver cfg-ben a gl-t kvázi irom át 1-rõl 0-ra akkor is bentmarad a játékban a szerver ujraindítását követõen is, és az autobalnce-ra vonatkozó részt nem találom, hogy mit kellene beirnom hozzá hogy a játékosokat automatilusan elossza a játék...
Sarapetike
szerver cfg
itt megtalálod ami kell csak "0" kell irni ha valamit ki akarsz kapcsolni vagy "1" ha valamit be akarsz kapcsolni

Sziasztok!
Elõsször is Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem, szeretném a szerverünkrõl kivenni a gránátvetõt, ha van rá erre mód és lehetõség, illetve ha tudtok ajánlani valami kis olvasmányt szerverkonfigolással kapcsolatban azt megköszönném, pl jó lenne ha autobalancot tudnék csinálni a szerveren, mert az autó gombot sajnos nem sokan ismerik...
Valamit pb konfogolásra is jól jönne valami kis segítség, olvsamány, esetleg link. Köszöböm szépen! Üdv.<#fejvakaras>
Szevasztok!

BUEK meg minden.

A kerdesem az volna, hogy az unokatesom nalunk jatszott cod4-el multiban, mert az o gepe beszart. 35-os a szintje. Most mar jo a gepe, de a profilja lenullazodott, amikor atmasoltam. Megoldhato a dolog vagy a sajat gepen ujra kell kezdeni.

Elore is kosz

u.i.: biztonsagi masolattal jatszik 😛

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Zerénd
Mert tudod ez olyan mint a szex. Nem dumálni, hanem csinálni szeretem. Azért pár ott pár ember linkelget a google segítségével, még nem azt jelenti, tudják e.
De ekkora bûdöletes marhaságot már én sem élhattam meg szónélkül.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Dave00
oksa úgy is azt terveztem😊akkor jó ha menni fog faszán😄thx a helpet

tommyg
ajjj...menni fog faszául csak ugrattalak 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hát mindenesetre az 1600pro-nál jobban teljesít a 8500-as az biztos. Dave azért szerintem gyûjts egy új vidkártyára.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Dave00
és mi kéne a gépbe hogy több legyen?

AntiHero
HA unatkozik az ember bármireképes😊

3v3 csak kés-sel lehetett menni eszméletlen volt (HC, SD-ba)
Nagyon nagy mikor ketten jönnek feléd te meg hátrálsz😊
Fogok még ilyet játszani😄 Elvoltunk így 1 órát ha nem többet😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tommyg
10-15 fps-nél ne számíts többre<#eplus2>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Dave00
Szevasztok!ezen a gépen mennyi fpsnek kell lennie kb?amd athlon 64 x2 dual
core processor 5000+ 2 gb ram nvidia geforce 8500GT 512mb videokari!a segítségetek elõre is köszönöm

LeWyTy
LÉCCII!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sadist
Érdekes, hogy a sok nagy fegyverszakértõt a haditechnika topikban még egyszer sem láttam, vajon miért...

jahh walahogy ponn így vót 😉) persze fasz nélkül 😄