Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Köszi!
Battlelog: Purga5
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Battlelog: Purga5
Egy ujabb példa mennyire nem ér szart se a pb..
A kis tökös legény Marcaliból<#levele>#levele>
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Itt nézz utánna .
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én egész este gammáltam több órán keresztül,IR még most is fent van..
Az pedig,hogy én alapitottam a HSF-et 10 éve,az nem azt jelenti,hogy csak IR és én vagyunk..
ott van Amok ,Parabola,Lacesz és még jonéhányan a 14-bõl..
Az igaz nem lehetünk ott mindig,mi mindjáan dolgozó emberkék vagyunk,1-2 kivétel családosak is..
az is igaz javarészt állnéven,de ez nem véletlen,probáljuk kiszürni az "idiotákat" a szerverrõl..
én figyelem szervert consol-ból is meg játékon belül is,az,hogy nem szolok,csak figyelek,még ugranak a bannok és kicket szigoruan...
Barrett
Volt 96-ban egy SABTOGAE címü film amiben párat durrantanak Barrett-al,elég látványosan..
Nincs meg valakinek? Vagy fel tudná tenni azt a pár jelenetet valaki egy videó formájában? Thx!😊
On
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Még arra se szólok rá aki láthatóan kempel vagy ugrál.Néha megjegyzem hogy hiába ugrálsz akkor is lelõlek.Igyekszem mindenkivel egy kellemes hangulatot kialakítani.Igaz hogy halomra lõjük egymást de azért mégis inkább nevessünk minthogy menjen az anyázás.Tudom kicsit irónikus de akkor is.Ma bejött egy srác a HSF szerverre nem írom le a nevét nem akarom szégyenbe hozni.
A lényeg az hogy csatlakozott.Nem köszönt.Na most hiába nem ismerjükegymást személyesen csak így játékon keresztûl, de azért a köszönést vagyis az alap tiszteletet a másik iránt illik megadni.
Visszatérve hõsünkre köszönés nélkûl elkezdett játszani.Alig telt el 30 pm a srác már fel volt háborodva hogy mien sz.....lámák vagyunk,(MINDENKI)mi a fa..... keresünk a szerveren.Az igazat megvalva én csak a HSF szerverén játszok.Sokszor találkozok kellmes emberekkel ezért megkedveltem ezt a helyet,De azt hogy egy ba...... aki csak úgy bejön és elrontja a játékot, na azt már nem szeretem.Most sokan úgy vélitek hogy miért nyavalygok én itt?Ez nem nyavalygás vagy sírás nem nem ez sajna egy tapasztalat.Az idegroncs ember hazaér a melóból vagy a suliból
és elkezd játszani.Az biztos hogy bárkit leba..... aki neki nem tetszik.
Na mind1 a lényeg az hogy tényleg elrontják az ember kis örömét is.És bizony van olyan akinek fontos hogy nyugiba játszon.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Itt a lényeg, most nem egy haverról, rokonról vagy kolegáról van szó akik "igaziból" együtt éli az ember az életét, ott természetes hogy az ember nem radikálisan reagálja le a másik botlásait/hülyeségeit, itt olyan emberekrõl van szó akikkel csak és kizárólag ebben az "online játékban" találkozom és ezért leszarom hogy amúgy IRL milyen ember mivel az énjének ez a része az én kikapcsolódásom szempontjából full irreleváns, ha online csalt akkor onnantól online(!) kurvára nem akarok egy szerveren játszani vele, kevés idõm van az ilyen jellegû kikapcsolódásra és abból ki akarom zárni az összes olyan lehetõséget ami ezt a kikapcsolódást tönkreteheti pl csíterek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Véletlenül betévedtem egy hardcore-ba... és nem találom a szerverét... asszem 12 fõs volt... kéne a cím...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Tudom ezt valahogy orvosolni? Ja azelõtt 1.3 as patchel ment még...
lehet jönni, amúgy... HC és SD!!!
XFire-n rákerestem hogy vajon keresõben megtalálja-e... Beállítom hogy My Country erre Francia szerókat hoz be 😊)))))
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
jajj sadist ha ilyen alapon menne minden , remélem egyszer elevsztenéd a fejed és kiprobálnád azt te is megdögölhetnél ennyit a hülye megszolalásodhoz<#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
aki csalt azzal ugy kell viselkedni amit megérdemel, lehet h a csalással egy egész klánt szégyenit meg és teszi tönkre a jó hirnevét
ha egyszer vki csitelt és megbánta az még nem jelenti azt h onnantol kezdve aztán hudetiszta a gyerek:S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Az ilyen tutyimutyi hozzáállás miatt van annyi rohadt csaló. Ha a közösség az ilyeneket kiközösítené úgy, hogy a büdös életbe ne tudjon játszani, akkor kétszer is meggondolná, hogy csaljon-e. Ehelyett simán benyelik az ilyen "csak kipróbáltam/waron nem használtam/ezenkívûlsohanemcsaltam" dumákat, és mintha semmi sem történt volna.
Normális országokban a gyilkosok kötelet kapnak. Az online játékokban is el kéne jutni végre idáig.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
2.Én már találkoztam személyesen azokkal akikkel együtt játszom, szóval lehetõségem van hátbaveregetni amiért hagyta hogy lelõjem, vagy éppen kiherélni amiért lelõtt😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
de ez akkora lol
ez csak egy játék miaz hogy hátba kell veregetni meg megdicsérni ez csak egy játék ez nem a valo élet ott kell hátbaveregetni meg megdicsérni de egy játék miatt áááá
vagy elindítod a multit, konzolba ezt írod ( ha tudod az ip t amire csatlakozni akarsz):
/connect IP... <enter>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...