Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
talán ha átpasszolnád originálra...szépen rászoknának a no warezos emberek, cheaterrel meg álmodban se találkoznál.

MJ rulz Pink Team The Only One

Valaki megtudná mondani, hogy a Version Changer nevû progit, hogy kell használni, mert 1.4-es és 1.0-ás szerókra is mennék.
Köszi!

Battlelog: Purga5

A vicc az,hogy a pb meg se rezzen rá,pedig orba-szájba frissitem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mint a jelek mutatják ..igen

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ez a srác múltkor is játszott, valamelyik 1.0-áson....csal?

Battlelog: Purga5

"5217:36 say;47bd15fc536f75acc85ff73467da9840;9;unabledraro;^7KaWa ^1Took A Headshot By ^7unabledraro From 12 Feet ^1Using Mombot!"
Egy ujabb példa mennyire nem ér szart se a pb..
A kis tökös legény Marcaliból<#levele>

Jójó kösszekössze de én konrétan azt a barrettos jelenetet kerestem,a többit már ismerem láttam,csak arra emléxem,hogy jóvolt😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Eddig még senki nem írt ennyit egy írásomra sem thx all XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

icses
nyomtam már és arra se reagál.kb fél másodpercig bejön a kép és utána eltûnik és már nem jön elõ semmi.és nem tom hogy mi lehet.mert ha nem krekkelem meg akkor a cd-rom-os szöveget írja ki.😞megkrekeltem,és akkor meg ezt.a muliplayernél,legelösõr elindult játszottam meg minden,de simple-be akartam nyomatni a játékot,és ott meg ezt csínálja:SS:mit lehet ilyenkor tenni?

mNzJean
nyomj egyet a nem-re

Sadist
Szokásos Discoverys hype videó. A Barrett nem mesterlövéspuska, hanem rombolópuska. Az AK nem .308-ast tüzel, tolózáras puskával meg nem 15-20 másodpercenként lehet leadni egy lövést.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

icses

ezt írja ki.segítsetek,emrt nagyon játszanék.már megcrackeltem.

ez azé nem egészen igy van..
Én egész este gammáltam több órán keresztül,IR még most is fent van..
Az pedig,hogy én alapitottam a HSF-et 10 éve,az nem azt jelenti,hogy csak IR és én vagyunk..
ott van Amok ,Parabola,Lacesz és még jonéhányan a 14-bõl..
Az igaz nem lehetünk ott mindig,mi mindjáan dolgozó emberkék vagyunk,1-2 kivétel családosak is..
az is igaz javarészt állnéven,de ez nem véletlen,probáljuk kiszürni az "idiotákat" a szerverrõl..
én figyelem szervert consol-ból is meg játékon belül is,az,hogy nem szolok,csak figyelek,még ugranak a bannok és kicket szigoruan...

A youtube-on rengeteg ilyen videot találsz... itt van pl egy 😊 nagyon durva 😄
Barrett

Navy Seals c. filmben is elõfordult ez a cumó, nem?

Egy minimális féligoff sorry😊

Volt 96-ban egy SABTOGAE címü film amiben párat durrantanak Barrett-al,elég látványosan..
Nincs meg valakinek? Vagy fel tudná tenni azt a pár jelenetet valaki egy videó formájában? Thx!😊

On

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hassel606
Igazad van. Sajnos Gab és IR nagyon keveset van fent mostanában.

Sziasztok! Az lenne a gondom hogy amikor elõszõr elkezdtem játszani a cod4 multival tökéletesen simán és akadás mentessen futott. Mostanában meg annyira szaggat hogy szinte ugrál a kép. NEm értem hogy egyszer simán megy utáan meg laggolva. Nem hiszem hogy a ping lenne mert a legrosszabb az 60 szokott leni az meg nem olyan rossz még. Talán az 1.4 az ami belerondított?? PLZ HELP
HUNMemphis
Egyetértek veled.A tetteink kihatnak az online játékokra is.Igyekszem kultúrált lenni és nem trágárságokat beírni.Nem úgy kezdeni a játékot hogy (mi a fa.. te ku... bu..... kemper áll.... hogy ba.... szét a jóédes ku.....anyádat.)
Még arra se szólok rá aki láthatóan kempel vagy ugrál.Néha megjegyzem hogy hiába ugrálsz akkor is lelõlek.Igyekszem mindenkivel egy kellemes hangulatot kialakítani.Igaz hogy halomra lõjük egymást de azért mégis inkább nevessünk minthogy menjen az anyázás.Tudom kicsit irónikus de akkor is.Ma bejött egy srác a HSF szerverre nem írom le a nevét nem akarom szégyenbe hozni.
A lényeg az hogy csatlakozott.Nem köszönt.Na most hiába nem ismerjükegymást személyesen csak így játékon keresztûl, de azért a köszönést vagyis az alap tiszteletet a másik iránt illik megadni.
Visszatérve hõsünkre köszönés nélkûl elkezdett játszani.Alig telt el 30 pm a srác már fel volt háborodva hogy mien sz.....lámák vagyunk,(MINDENKI)mi a fa..... keresünk a szerveren.Az igazat megvalva én csak a HSF szerverén játszok.Sokszor találkozok kellmes emberekkel ezért megkedveltem ezt a helyet,De azt hogy egy ba...... aki csak úgy bejön és elrontja a játékot, na azt már nem szeretem.Most sokan úgy vélitek hogy miért nyavalygok én itt?Ez nem nyavalygás vagy sírás nem nem ez sajna egy tapasztalat.Az idegroncs ember hazaér a melóból vagy a suliból
és elkezd játszani.Az biztos hogy bárkit leba..... aki neki nem tetszik.
Na mind1 a lényeg az hogy tényleg elrontják az ember kis örömét is.És bizony van olyan akinek fontos hogy nyugiba játszon.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Persze lehet itt adni a szentet, de sztem nincs olyan ember aki még egyszer nem hibázott életében, és sztem nem csak az számít hogy egy online játékban mit csináltál...

Itt a lényeg, most nem egy haverról, rokonról vagy kolegáról van szó akik "igaziból" együtt éli az ember az életét, ott természetes hogy az ember nem radikálisan reagálja le a másik botlásait/hülyeségeit, itt olyan emberekrõl van szó akikkel csak és kizárólag ebben az "online játékban" találkozom és ezért leszarom hogy amúgy IRL milyen ember mivel az énjének ez a része az én kikapcsolódásom szempontjából full irreleváns, ha online csalt akkor onnantól online(!) kurvára nem akarok egy szerveren játszani vele, kevés idõm van az ilyen jellegû kikapcsolódásra és abból ki akarom zárni az összes olyan lehetõséget ami ezt a kikapcsolódást tönkreteheti pl csíterek.

Zomil
teljesen egyetértek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
87.229.0103:28953

Véletlenül betévedtem egy hardcore-ba... és nem találom a szerverét... asszem 12 fõs volt... kéne a cím...

Sadist
Csak hogy én érdekes módon nem szoktam elveszteni a fejem, és fõleg nem áll szándékomban kipróbálni semmilyen csalást. És ezt elvárnám a többi játékostól is.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zerénd
Egy béefes srác még a régi 42-ben lebukott, oszt utánna lebukott böfö kettõben is.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

92.249.138.13:28960

Hali! Most telepítettem újra a gamet, és feltettem az 1.4 es patchet. A profilomat (amit anno mikor uninstallt nyomtam kimásoltam) nem olvassa be. Valami hibára hivatkozik és törli az összes eddigi pontomat...<#szomoru1>

Tudom ezt valahogy orvosolni? Ja azelõtt 1.3 as patchel ment még...
mNzJean
Ha leveszed a Hc-t szívesen megszáljuk a szervert.De a hc-mód nem jön be.

realee.servegame.com:28960

lehet jönni, amúgy... HC és SD!!!

lol srácok NEEE 😄 na ugye csináltam szervert...
XFire-n rákerestem hogy vajon keresõben megtalálja-e... Beállítom hogy My Country erre Francia szerókat hoz be 😊)))))

Marci0115
hát aki csitel és nem állnéven van az elég hülye lehet

Hát megérdemelnék a csalók az biztos az akasztást. De legalább egy global hardwer ban-t.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

mNzJean
A csítet nem kell kipróbálni sem heccbõl sem kiváncsiságból , ha valaki kiváncsi ,hogy milyen egy csít az nézze meg videókon ,van elég. Vannak dolgok amivel nem szabad játszani , vagy oda a becsület.

Marci0115

jajj sadist ha ilyen alapon menne minden , remélem egyszer elevsztenéd a fejed és kiprobálnád azt te is megdögölhetnél ennyit a hülye megszolalásodhoz<#mf2><#idiota><#banplz><#taps>

Zomil
én is ugy vagyok vele h a csalok ellen szugoruan kell viselkedni, most nem lehet azt csinálni, h jajjszegény csak 1-szer kiprobálta, nesirjá semmibaj...
aki csalt azzal ugy kell viselkedni amit megérdemel, lehet h a csalással egy egész klánt szégyenit meg és teszi tönkre a jó hirnevét
ha egyszer vki csitelt és megbánta az még nem jelenti azt h onnantol kezdve aztán hudetiszta a gyerek:S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
Istenkém...

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sadist
Hahó, ha belövöd magad, akkor kárt okozol vele másoknak? Úgy mérgezed és ölöd meg magad, ahogy akarod. De ha kocsiba szállsz, és elütsz egy gyalogost, akkor igenis dögölj meg.

Sadist
Kutyából nem lesz szalonna, kapott egy esélyt, elcseszte. Ráadásul ilyennel próbál mentegetõzni, hogy mindenki csalt már, ne álszenteskedjünk?
Az ilyen tutyimutyi hozzáállás miatt van annyi rohadt csaló. Ha a közösség az ilyeneket kiközösítené úgy, hogy a büdös életbe ne tudjon játszani, akkor kétszer is meggondolná, hogy csaljon-e. Ehelyett simán benyelik az ilyen "csak kipróbáltam/waron nem használtam/ezenkívûlsohanemcsaltam" dumákat, és mintha semmi sem történt volna.
Normális országokban a gyilkosok kötelet kapnak. Az online játékokban is el kéne jutni végre idáig.

ez kb ugyanolyan mint leirni valakit totálra mert kiprobálta a drogot :S
csak flémelni 1xerübb mint beismerni <#worship>
Fujiryu
Sztem jódolog a flém<#bohoc><#banplz>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Marci0115
<#idiota><#idiota><#idiota>

Fujiryu
1.Nem kell szószerint érteni.Arra céloztam, hogy sztem se jó amit tett.
2.Én már találkoztam személyesen azokkal akikkel együtt játszom, szóval lehetõségem van hátbaveregetni amiért hagyta hogy lelõjem, vagy éppen kiherélni amiért lelõtt😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Marci0115
a csiter meg azér csitel mer fel akarja hivni magára a figyelmet, minél többet basztatjátok annál többen fognak csitelni csakazért is hogy a középpontban legyen

tudom h sok bajom van 😊, de leszedtem ezt a Xfire progit.. beregeltem, és azt írja minden szervernél h "server is for low pings player only" vagy vmi ilyesmi... akkor most mivan?:S má kajak nem értem ezt az egészet:S

Marci0115

de ez akkora lol
ez csak egy játék miaz hogy hátba kell veregetni meg megdicsérni ez csak egy játék ez nem a valo élet ott kell hátbaveregetni meg megdicsérni de egy játék miatt áááá

Fujiryu
Ennél gyökerebb hozzáállásal még életemben nem találkoztam...Egyszerûen nem értem mért kell leírni valakit azért mert egyszer valami rosszat csinált, ha egyszer tanult a hibájából.Nem azt mondom, hogy hátba kell veregetni, meg megdicsérni, de sztem azért mert egyszer kipróbálta szvsz még lehet normális ember, és ha valamit elér csalás nélkül azt még ugyan úgy lehet értékelni.Hülyeséget csinált belátta és kész.Azokat mondjuk akik felvágnak arra hogy csalnak énis ütném-rugnám, de aki beismeri és belátja hogy hibázott annál én nemlátom akadáját a dolognak.Persze lehet itt adni a szentet, de sztem nincs olyan ember aki még egyszer nem hibázott életében, és sztem nem csak az számít hogy egy online játékban mit csináltál...

xfiret töltsd le, a legtöbb magyar szerver tört.

vagy elindítod a multit, konzolba ezt írod ( ha tudod az ip t amire csatlakozni akarsz):

/connect IP... <enter>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nem találom a pbsv.cfg-t.. <#wilting>