Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
passz, nekem origi van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csibusz
picsába.. és azt honnan tudom melyikcd kulcs volt??? megtudom valahofy nézni??
Zomil
ha eredeti müködnie kéne, ha nem a d-kulcsnak meg kell egyeznia azzal amit elözöleg használtál😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Csibusz
igen ezt meg is tettem de kb semmit se csinált
Hassel606
És mindezt megkérdezed a cod4 topicban.<#vigyor0>

gondolom ezeket kell visszamásolni a játék profiles\nicked könyvtárába <#fejvakaras>

halo én a call of duty 2vel játszom illetve játszanék csakj nem tudom mit kell csinálni az elsõ pályán ha valaki tud segitsen
Csibusz
sziasztok megszeretném kérdezni hogy sajnsa rendszer telepités miatt ugye a rangom ujra elveszett.. de most hazsbáltam a progit ami elméletileg megtartja a rangomat és kaptam két file-t: confing, mpdata

na ezeket kaptam ezekkel mit kel csináljak, hogy jó legyen és ujra 28 rangú lehessek??? elõte is köszi
soo277
HALISZTOK A mi klánunknál megoldottuk a problemát,
Adminok észreveszik öket azt 1bö kick de mint az állat, én még a gépüket is szétverném egy darab zártszelvényel az tuti,<#hehe><#violent>
enné idegesitöbb gerinctelenebb dolog nincs szerintem,
vagy csak beszariak<#mf2>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Morfi
Vagy csináljuk meg azt min Jay és Néma Bob, szerzett sok pénzt és aki szidta õket leverték... De mi jótékony alapon adakozunk és páran ellátogatnak a csalókhoz... A többi meg jön magától 😄

Zomil
#16625 😊

Hassel606
Ja, már vágom! <#lama>

a pb senkit

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hassel606
ÁÁÁÁ...akkor nem értem!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Akkor kit fogott meg a PB?

Na feltettem ezt a scripte de hát ez se ér semmit
épp most bannoltam megin...........
591:13 say;2c6a1d70650c43446fa19b4c2d5a59e7;8;dzsanesz romkan;^7HuN_GergO ^1Took A Headshot By ^7dzsanesz romkan From 57 Feet ^1Using Mombot!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Zomil
""5217:36 say;47bd15fc536f75acc85ff73467da9840;9;unabledraro;^7KaWa ^1Took A Headshot By ^7unabledraro From 12 Feet ^1Using Mombot!"
Egy ujabb példa mennyire nem ér szart se a pb.."

unabledraro a tettes😄

Bazd+ te mit olvasol? az én vagyok<#lama><#taps><#eplus2>

Jah és nem tom miért,de nekem nem jön be az off/spam topic:s

Hassel606
Sok minden nem történt ezzel a KAWA gyerekkel. Most is fent van...

Hali, válaszolna valaki a #16545-ös kérdésemre?? vagy elmondja nekem vki h hogy tudok tört szerveren multizni???

Hirdessünk DJIHAD -ot a cheaterek ellen😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Zomil
én ugy tudom h tervezik de nem biztos

BigReaper
Nemtudom, hogy anno Ti CSt mennyire vágátádok, de ott volt HLTV nevû dolog, ami gyakorlatilag egy kis program volt, a server mellett futott, es egy slotot használt az adott serveren. A lényege az volt, hogy ez felvette a játékot, (játéksookat, lehetett nézni FPS, TPS, vagy csak ugy maszkalhattal vele vele spectatorként, akár mindkét csapatot is nézhetted, open warokon) Azonban ezt anno azért hozták letre, hogy a lejatszott RANKolt warokat, visszalehessen nézni, esetleges cheatelesét észrevenni! Nemtudjátok, hogy létezik e ilyen valahol már COD4hez, vagy be van e tervezve, esetleg valami segígséget, hogy hol tudnék ennek utánnakérdezni??? Le a Cheaterekkel!

www.team-gigabyte.com

Ferro
Ezek módosított PB scriptek. Állítólag a Game Violations által kihagyott dolgok is szerepelnek benne. Emiatt, hogy a forrás szavaival éljek "egy próbát megérhet..."

Ron Ragm
HC-ban ha közelrõl hozzávágod valakihez az is öl (?).

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Bassza meg, tegnap játszottam vele a szervereteken, szóltam hogy ne csaljon, de a többiek ugy lehurrogtak, hogy onnantól csak kussoltam.

ffxi
Megoldódott. Köszi azért mindenkinek!

Fákjúal!

A PB könyvtárban kellene lennie. De ha nincs az gáz. Akkor neked kell szerezned, kérned valakitõl, és configolni a PB-t.

ffxi
Újból felraktam win-t oszt nincs ott. 😞

Fákjúal!

A legújabb...

Egyébként komolyan mondom, annyi hülye kérdést tesznek itt fel... Csak vissza kéne olvasni egy picit, vagy legalább az OFFtopikban kéne feltenni

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ffxi
Sajna nem 😞

Fákjúal!

0202milan
hello!a cod 4 hez melyik pach kell,ha multiban akarom jáccani?

FORZA MILAN!!

Hassel606
A multiplayer beállításokban is át tudod írni. Ott nem jó?

ffxi
Szívesség, fontos!

El tudna vki küldeni egy reg fájlt nekem? És az útvonalat is léccí, hogy regeditben hol találhatom, mert át kell írnom a cd kulcsot, útvonalat stb...

Ezehálám, azért fontos, mert rangomat akarom visszahozni.

Fákjúal!

de meg akarom venni eredetibe akkor látom kezdhetem elörõl az összes chelengét hm pedig már majdnem kész volt!
és ezek a chelengék meg 60slotos szeron kicsit lehetelennek tûnnek
Zomil
nekem már ugy is ölt a flash, h némi harc után az ellen elfutott én behajitottam a szobába egy flash-t és a falrol pont eltaláltam a csávokát 😄DDD

Extreme Curelty : Ölj meg mindenkit az ellenfél csapatából 1x anélkül, hogy meghalnál. Légicsapás, heli, nagy adag szerencse.
Invicivle: Élj túl halál nélkül egy meccsen 5 súlyos sérülést. (amikor szépen bevörösödik a látótered) csak az ellenfél sebzése számít.
Flawless: Egy teljes hosszúságú meccset élj túl halál nélkül.
Cruelty: Ölj meg valakit, vedd fel a fegyverét, azután azzal öld meg újra.

Flash, Stun gyilkolás: Kell egy kis malac, hogy valaki lesebezze az ellenfelet, meg hogy telibe tudd verni a gránáttal mert csak a közvetlen találat számít, ajánlott mellé a Sonic boom perk.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hassel606
"miért kell ugyanaz a serial hozzá ez akkora szívás mert ha elrontja a profilját kezdheti elõröl az egészet!"
Talán ezzel szeretne rád hatni a készítõ, és a kiadó, hogy vedd meg eredetiben.<#wink>

most ez mi??
leírtam a chellengék rövidítését csak nem írom ide az összes modatot ami van!

miért kell ugyanaz a serial hozzá ez akkora szívás mert ha elrontja a profilját kezdheti elõröl az egészet!
Azért mert szó szerint "eljátszotta" a bizalmat😊

Fujiryu
De azt még mindig nem értem ha valaki egíyszer csalt, és utána felmegy valahova játszani és nem csal akkor miért kell basztatni...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

sziasztok !szeretnék játszani én is cod.on tört servereken , de nekem mindig key code in usét ir !gondolom sokszor kérdezték már!tudnátok segíteni, hogy mit csináljak honnan tölcsek le jó seriált!thx
Hassel606
Ezért ugattam állandóan, hogy másfél kilóméterrõl milyen pontos az a G36!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Hassel606
Bocs, nem szemrehányásnak szántam.

HTS s3rg1nh00
ugyanaz a serial kellene hozzá...és még akkorsem biztos<#zavart1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

zolo
Hali

Öcsém kapott tegnap saját gépet. Itt a gépemen nagyrészt õ játszott a játékkal, és így szeretné a profilját multiban használni tovább, mivel az már 55-ös volt. A players mappát átmásoltam hozzá, de azt írta, hogy a multiadatokkal valami bibi van, ezért reseteli õket.

FAQ-ban nemtaláltam megoldást, tudtok segíteni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

ColdFire
kérem kapcsolja ki!

ezt megmondtad ám,omg :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hello!
az ELITE chellengébõl az
extreme crueltyt
fawlesst
invinviblet hogy kell megcsinálni?
és a huminilationból
a crueltyt
és hogy lehet a flasshel õlni és a másikkal? mert ezt is kell!

kösziÛ!
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek,

Olvasgatom így a reggeli órákban a fórumot és gondolkodtam hozzászóljak e a csaló - cheater témához.
Nem szeretnék mélyenszántó gondolatokat közzétenni de biztosan érteni fogjátok mondandóm lényegét.
Sajnos csalók mindig is lesznek....mindenhol...ezek a humanoidok így szocializálódtak, csak azt csinálják amit otthonról hoznak, otthon látnak. Ezeknek teljesen biztos, hogy az apjuk, anyjuk is lop, csal, átver embereket nap mint nap, legyen az benzinkutas, kereskedõ, orvos, hivatalnok stb.
Talán az a gép is amin játszik abból van amit tõlünk elloptak.
Bízzunk abban, hogy elõbb vagy utóbb (de reméljük elõbb) elgondolkoznak azon, hogy milyen ember is vagyok aki még egy számítógépes játékban is csak csalással tudok eredményt elérni.

De leginkább a szerver üzemeltetõiben bízzunk, hogy ki tudják szûrni a fent említett egyéneket.

Mindenkitõl bocsánatot kérek a hosszú léért.......

Ja, utóirat: és mintahogy a való életben mi dolgozó, adózó átlagemberek demagógok vagyunk, itt is azt látom, hogy még az a szemét kis csaló ír ide felháborodva, hogy mekkora f....lámák vagyunk.

Tényleg nem talélom ftp-n a pbsv.cfg filet konfigolni szeretném. Hol keressem, segítsetek plz. Thanx!<#worship>