Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
na ezeket kaptam ezekkel mit kel csináljak, hogy jó legyen és ujra 28 rangú lehessek??? elõte is köszi
Adminok észreveszik öket azt 1bö kick de mint az állat, én még a gépüket is szétverném egy darab zártszelvényel az tuti,<#hehe>#hehe><#violent>#violent>
enné idegesitöbb gerinctelenebb dolog nincs szerintem,
vagy csak beszariak<#mf2>#mf2>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
épp most bannoltam megin...........
591:13 say;2c6a1d70650c43446fa19b4c2d5a59e7;8;dzsanesz romkan;^7HuN_GergO ^1Took A Headshot By ^7dzsanesz romkan From 57 Feet ^1Using Mombot!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Egy ujabb példa mennyire nem ér szart se a pb.."
unabledraro a tettes😄
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
www.team-gigabyte.com
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Egyébként komolyan mondom, annyi hülye kérdést tesznek itt fel... Csak vissza kéne olvasni egy picit, vagy legalább az OFFtopikban kéne feltenni
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
El tudna vki küldeni egy reg fájlt nekem? És az útvonalat is léccí, hogy regeditben hol találhatom, mert át kell írnom a cd kulcsot, útvonalat stb...
Ezehálám, azért fontos, mert rangomat akarom visszahozni.
Fákjúal!
és ezek a chelengék meg 60slotos szeron kicsit lehetelennek tûnnek
Invicivle: Élj túl halál nélkül egy meccsen 5 súlyos sérülést. (amikor szépen bevörösödik a látótered) csak az ellenfél sebzése számít.
Flawless: Egy teljes hosszúságú meccset élj túl halál nélkül.
Cruelty: Ölj meg valakit, vedd fel a fegyverét, azután azzal öld meg újra.
Flash, Stun gyilkolás: Kell egy kis malac, hogy valaki lesebezze az ellenfelet, meg hogy telibe tudd verni a gránáttal mert csak a közvetlen találat számít, ajánlott mellé a Sonic boom perk.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Talán ezzel szeretne rád hatni a készítõ, és a kiadó, hogy vedd meg eredetiben.<#wink>#wink>
leírtam a chellengék rövidítését csak nem írom ide az összes modatot ami van!
miért kell ugyanaz a serial hozzá ez akkora szívás mert ha elrontja a profilját kezdheti elõröl az egészet!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Öcsém kapott tegnap saját gépet. Itt a gépemen nagyrészt õ játszott a játékkal, és így szeretné a profilját multiban használni tovább, mivel az már 55-ös volt. A players mappát átmásoltam hozzá, de azt írta, hogy a multiadatokkal valami bibi van, ezért reseteli õket.
FAQ-ban nemtaláltam megoldást, tudtok segíteni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
ezt megmondtad ám,omg :o
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
az ELITE chellengébõl az
extreme crueltyt
fawlesst
invinviblet hogy kell megcsinálni?
és a huminilationból
a crueltyt
és hogy lehet a flasshel õlni és a másikkal? mert ezt is kell!
kösziÛ!
Olvasgatom így a reggeli órákban a fórumot és gondolkodtam hozzászóljak e a csaló - cheater témához.
Nem szeretnék mélyenszántó gondolatokat közzétenni de biztosan érteni fogjátok mondandóm lényegét.
Sajnos csalók mindig is lesznek....mindenhol...ezek a humanoidok így szocializálódtak, csak azt csinálják amit otthonról hoznak, otthon látnak. Ezeknek teljesen biztos, hogy az apjuk, anyjuk is lop, csal, átver embereket nap mint nap, legyen az benzinkutas, kereskedõ, orvos, hivatalnok stb.
Talán az a gép is amin játszik abból van amit tõlünk elloptak.
Bízzunk abban, hogy elõbb vagy utóbb (de reméljük elõbb) elgondolkoznak azon, hogy milyen ember is vagyok aki még egy számítógépes játékban is csak csalással tudok eredményt elérni.
De leginkább a szerver üzemeltetõiben bízzunk, hogy ki tudják szûrni a fent említett egyéneket.
Mindenkitõl bocsánatot kérek a hosszú léért.......
Ja, utóirat: és mintahogy a való életben mi dolgozó, adózó átlagemberek demagógok vagyunk, itt is azt látom, hogy még az a szemét kis csaló ír ide felháborodva, hogy mekkora f....lámák vagyunk.