Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Meg amikor rárohannak a gránátra, meg belerohannak az airstrikeba, meg...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Igazából az a szar amikor mondjuk a harmadik kör után SAS-ról átváltasz Spetnazra, és csak a killcamnál esik le hogy miért is lõtt le a "csapattárs".

Ja,fõleg amikor a csapattársad folyamatosan elédáll mikor lõssz,akkor élvezet a visszasebzés.

mNzJean
Igaz amit írsz ,de van egy olyan érzésem ,hogy sokan nem tudnak lõni sima serveren és azt remélik ,hogy majd a Hc-n a "push the button " módszerrel egy golyó csak eltalál valakit .Még a sima servereken is sok a "bemákolós" játékos akkor mi lehet egy Hc-n.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fujiryu
Ez nem csít ha jól tudom.Volt ilyen pbkick BF2-ben is, majd valamelyik okos pb szakértõ elmondja mi ez, de az biztos hogy nem csít.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Szerintem nem volt rossz ötlet, furcsa volt nekem is gondolom másnak is de hidd el, de a második mapon már nem lövöd le a csapattársad, a harmadikon meggondolod hova dobd a gránátot a negyediknél pedig már az airstrik ot is átgondoltan kéred be😊
Összeségében taktikusabb lett, talán kevesebb XP, lassabb menet.

Bár mindez magánvélemény.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ron Ragm
Azért Mac10-el vagy Scorpionnal is lehet szépen darálni normálon

SötétBarom
Azt, hogy a kisebb kaliberû fegyverekbõl sem kell másfél tárat eldarálni valakire -.-

Normálon legszánibb.. Sima kispisztollyal szinte lehetetlen lelõni akárkit, csakúgy mint az MP5-el és haverjaival.. És akkor még nem is beszéltem arról, amikor az arc túlél két találatot, amit az .50-es sniperrel kap.. :|

Sztem szar. Cod1-2 is csak realism servereken nyomtam, csakúgy, mint anno a sof2-t..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

RavenShieldben is volt ilyen CB-pb kiegésszitõ,egész jol muködött..
Persze ez sem fog meg mindent,de az alap PB-nek a 3 szorosát kb..
De ez legelább viszonylag elég gyorsan frissitik

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ami ellenörzi az exeket ,dlleket,iniket a gépeden

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

faxtudja de engem is most baszottki a pb ez miatt és nincs semmi csit, ez nem csit
AntiHero
mi az MD5tool?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A mai nap ismét ismerös név tünt fel a csiterek között..IME

<01.06.2008 11:19:16> VIOLATION (MD5TOOL) #9002: ACE (slot #14) MD5Tool Mismatch: CoD 4.exe (len=2048)

Na ezt már inkább elfogadnám.

AntiHero
Vissza sebzésû TK kell bele és akkor nem nyirják ki egymást.

Ne hidd..aki ennyi idõ után még képtelen felismerni a csapatársat uav nélkül,az inkább LEGOzzon,,
A tk csak kicsit lassitja a játékmenetet(ami rá is fér) és rengeteg kamu lövöldözéstõl is megkimél

Ez igaz, de azért ezek az idióta "Rambo" stile-t képviselõ egyedek nem nagyon fordulnak elõ SD/HC szervereken, legfeljebb 1 kör elejéig. Nekik ez túl taktikus és még nem nöttek fel hozzá.<#buck>(Nem vagyok pro de csak biztosra dobok SD/HC-ben, vagy össze-vissza ha én maradtam egyedül a csapatból 4-5 ellenféllel szemben.<#eplus2>)
Mellesleg van pár nagyon fain német szerver ahol a 40 fõs TDM-ben is van FF néhol kamikaze-val.
Mókás, hidd el...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

mNzJean
Hát én messze elkerülöm a HC servereket , szerintem a normál mod úgy jó ahogy van , biztos sokan szeretik a HC-t de a többség azért a normál módot tolja.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hassel606
Szívesen, csak szépen viselkedjél!<#ejnye1> <#ravasz1>

Üdv! Ti melyik PAM modot használjátok War-ozásra?? NEkünk 2 verzi van fent PAM 4.00beta és a PAM 4-beta 3.1
A 4.00át nem tudják sokan letölteni, nem tudom miért a másik az lejön, de egyik sem mûködik rendesem. Nincs az mint a DAMN modnál volt hogy sebzés nélkül lehet játszani, és csak az F gomb nyomására indul a WAR. MIt tegyek, mit kell csinálni? Esetleg be kell kapcsolni még valamit hogy war mod legyen?? mert azt irja hogy PUB mod! Akkor ez egyik sem a war mod? vagy hogy is van ez? Bocs ha láma vagyok, de ez a rész nem megy...
csabush
Ez azért lett volna rendkívül jó ötlet, mert sokszor azért dobod ki a csapattársadat granyóval, mert miután eldobtad rambó módjára belerohan. Ilyennel nincs mit tenni... Persze nem azt mondom, vagy egy csomó vérpisti aki csak úgy hajugálja a granyókat, meg ránátvetõvel rohangál, és lõ amerre lát, tök mind1, hogy esetleg csapattársat is talál vele. Ezért kuka a legtöbb public szerver...

Az renben van hogy nem hajigálod a gránátot. De te is tudod, hogy sokszor elég egy lövés is, és hát a CoD4 nem arról híres, hogy könnyü az elent megkülönböztetni. Igy ha nem akarsz halálozási csucsot dönteni, akkor kapásból is lõssz ha látsz valakit. Ebbõl csak vita, kirugási hullám lesz. Persze megértem ha SD szerveren van, sõt helyeslem is, de TDM szerverre feltenni az hiba.

Prince23
Ok, visszavettek, THX itt is

V43 1105
Cserélj serialt[/spoier] -.-'

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prince23
Még mindig kivagyok banálva a Tudatlanból😛. Mit tettem, nem értem?! Nem lövöldöztem csapattársaimat, és nem is cheatereztem (azsse tom h kell használni😄), szal nem értem. És télleg a legnormálisabb hardcore magyar szerver!
Vki tudassa már, h KEZDÕ vagyok!!! Ezer hála lenne... utoljára a CSF-el multyztam, de ott meg quva sok volt a spanyol cheaterláma, úgyhogy csak most kezdtem el igazándiból múltini😄

Ui: ha spanyol tagokkal vagytok, azonnal gyertek onnan ki, mert nagyon szemetek. Az egyik tag gránátot dobot felém, meg lekéselt...sgt alex😄D majd levadászom egyszer gl-el😄D

Sven kössz a segítséget az Ase iránt😄D Ezer hála neked, h belevittél a multizásba

Már miért lenne rossz?
Így legalább nem dobálja a nép ész nélkül a gránátokat, hiszen nem tudod kire dobod hacsak nem aktív az UAV.
Én a TK-ra még xp levonást is beletettem volna a készítõk helyében.<#ravasz1>(vagy inkább lefokozást élbõl)

Ne gharagudj Gabor_(HSF), de HC modba betenni a TK-t, hát enyhén szólva is buta gondolat.

Prince23
Asszem már találkoztunk, csa e neved mellett még mintha más név is szerepelt volna...amúgy Robi néven vagyok szervereken...
ui: sok Robi van amúgy xD
Erre kirúgtak... van rá esély, h visszavegyenek? habár téged visszavettek, akkor engem miér ne.
jah meg ennyit szóltam, h ne legyen légi-támogatás hardcoron, mer az tdm párti inkább... itt jól elkommandózhatunk kevesen (és ez a lényeg!), ezen a szerveren....

csadam
Hali engem valamelyik nap <FGJM> sabotege serverröl kickeltek és nemtom hogy miért amikor meg se szolaltam nem anyáztam nem csiteltem szóval eggyik pillatban védem a csávot akinél van a bomba a másik pillanatban meg azt látom hogy player kicked tudom hogy nem ban meg vissza tudok menni rá csak kiváncsi vagyok hogy miért lettem kidobva.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

AntiHero
Én is Tudatlanra járok mindig. Aztán egynap Találkoztam a kedves adminokkal és kirugtak vagy 5x azért mert én SDbe hátul védekeztem és õk ezt kampelésnek vélték. Aztán szépen elmagyaráztam nekik adolgokat azóta nem szolnak hozzám, hagynak játszani😊
Prince a csajt tudom ki az. Elég fura modora és persze enm is úgy játszik ahogy kéne pl néha kapásbol szarika abombára õ a fragre megy. (vagy csak bohóckodik néha)

Prince23
Há de csak annyit mondtam, és ott annál a szerveren, h "anyád",,,, egyedül voltam a pályán, csak õk voltak, azt csapdát állítottak, madnem sikerült a defuse. És erre mondtam, na... meg mien jókat gémeltünk már tegnap este, meg mais😞(((((((((((
éted ennyit írtam: "anyád" ááááááááhhhh nagyon hiányzik az a szerver, mond meg légyszives hogy vegyen már vissz....
Most multizok életemben ilyen hosszan, és legelõször a cod4-el.... szavaztassak meg vagy mittomén, legyen már valami. nem mondtam, h káromkodtan, csak tudod h van, az mikor egyedül mész.....na mindegy

<#mf1>

Igy jártál...amúgy az egyetlen magyar szerver amire feljárok, nagyon is korrektek az adminok mindenkivel szemben. Talán rossz volt a "poénod" és itt az ilyeneket nem tolerálják. Mellesleg itt láttam a PB által kirúgott legtöbb emberkét.<#hehe>

Ha valaki még nem ismerné.
Gametracker
A ranked szerverek listája, mindenki rákereshet saját magára is.<#ravasz1>

Sadist
"léTszi" :|

Ha hülye voltál, és banoltak, akkor viseld a következményét.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Prince23
Paks, füles, belfegor!!!!
Létszi vegyetek már vissza TudatLan-ba! a legjobb magyar hardcore szerver
Mintha õk nem anyáznának, ugye?
Akkor lök ki xy-t...pl mikor feljött egy csaj, igen csúnyán beszéltek a többi tag (sry, tisztelet) Úgymond szórakoztak
Mi van itt kommunizmus?😄DDDDD Legalább megszavazhattad volna...

Tanulj angolul: csak visszaigazolt, hogy helyes cd kulcsot írtál be.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Prince23
ill. vonja vissza a bannt!

Prince23
Valaki nagyon nem kedvel a Tudatlan hardcore szerveren...
üzenem neki , h ne vonja vissza a bannt😛 Mert ez felháborító nagyon!
Vettem észre, h nem kedvel a fõnök, MEG SEM SZAVAZTATTA a kicket... csalóxd
hülyeségbõl mondtam, h anyád" mikor abombát hatástalanítottam volna erre vki lelõtt, azt hülyeségbõl "anyád-t mondtam...
ÉS A MÁSIK: h a aki kibannolt, a LEGKOBB csapatban van, mi elég gyengék voltunk...
ui: aki ki van bannolva arra a szerverre már nem léphet fel többé?

Kaszi46
"az kizárt dolog mer nemtudom"<#circling><#vigyor5>

*Posse*T.W.D*

Te egy orvos lehetsz hogy így reflektálsz..<#vigyor2>

Kaszi46
igen ha azt feltételezzük hogy akarunk sima modban is játszani..😊
szerencsére cb-n is indul hc ladder, szal nem izgulok még. persze azt már elõre látom, hogy ugyanugy mint sofnál a realdamage szerverek, játékosok, ugy itt majd a hc-sok fognak hamarabb kihalni.

én amugy felváltva játszok sima és hc modot is, igazán egyik sem tetszik. simában túl sok kell az ellenbe, hc ben meg túl kevés. viszont hc-ben nincs radar, és emiatt preferálom inkáb azt. mondjuk csapattársakat azért itt is mutathatná, dehát ez van...

*Posse*T.W.D*

Játékon belül nem sikerült. Talán majd egy szerverkeresõvel megpróbálom. De azért köszi! 😊
Kaszi46
ja még annyi hogy tapasztalataim szerint ezt a modot messzirõl kerülik 12éves vérpistikék, talán egy kicsit komolyabb mentalitásu emberek játszák.

amugy elég viccesnek érzem a cod-nál bárminemü realisztikusságról is beszélni, mert kb annyi köze van a valósághoz, mint az autós játékoknál a need for speednek. igen ezt gyakorlatilag a saját kommentemre reflektáltam....😛

*Posse*T.W.D*

Zomil
csak ez azért nem jó mert ha megszokod utána furcsa lesz a "sima" mód😊
mi meg pl warozni tuti nem fogunk hc-ban 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kaszi46
a komment másik fele #16745 kommentre vonatkozik

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
vagy berakod valamelyik szerverkeresõ favorits részébe, vagy játékon belül a \connect szerververip parancsal.

az hogy nincsen benne gyári "wh" mint a simában, és realisztikusabb a sebzés(bár itt meg már talán túlságosan is az, reméljük egy kicsit még finomítanak rajta).

*Posse*T.W.D*

Fujiryu
Én nem igazán értem mi annyira jó abban a hardcore modban.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Hello! Hogyan lehet belépni egy szerverre aminek csak az ip címét tudom? Megpróbáltam felvenni a kedvencek közé, de ott nem látok semmit. :S
SötétBarom
<#worship> Régi SOF2-es brigád még mindig tudja mi a jó 😉 <#worship>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kaszi46
Sziasztok indítottunk mi is egy szervert. Hardcore szerver, elsõsorban S&D játékmóddal, de sab és hq is lesz rajta. Természetesen pb on, kulcsellenõrzés még egy ideig nincs. Csitelõket, anyázókat, lowozokat, egyéb deviáns viselkedést produkáló egyéneket kick\ban-al jutalmazzuk.

Rólunk pár szó: a társaság nagy része 2000 óta játszik 1ütt(wolfi majd 2002-tõl sof2), korábban is ismertük már egymást, de akkor még nem multiztunk.

😊<#integet2>

*Posse*T.W.D*

SötétBarom
Nem akar valamelyik színvonalas klán indítani egy HC sabotage servert? 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;