Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Összeségében taktikusabb lett, talán kevesebb XP, lassabb menet.
Bár mindez magánvélemény.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Normálon legszánibb.. Sima kispisztollyal szinte lehetetlen lelõni akárkit, csakúgy mint az MP5-el és haverjaival.. És akkor még nem is beszéltem arról, amikor az arc túlél két találatot, amit az .50-es sniperrel kap.. :|
Sztem szar. Cod1-2 is csak realism servereken nyomtam, csakúgy, mint anno a sof2-t..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Persze ez sem fog meg mindent,de az alap PB-nek a 3 szorosát kb..
De ez legelább viszonylag elég gyorsan frissitik
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
<01.06.2008 11:19:16>01.06.2008 11:19:16> VIOLATION (MD5TOOL) #9002: ACE (slot #14) MD5Tool Mismatch: CoD 4.exe (len=2048)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A tk csak kicsit lassitja a játékmenetet(ami rá is fér) és rengeteg kamu lövöldözéstõl is megkimél
Mellesleg van pár nagyon fain német szerver ahol a 40 fõs TDM-ben is van FF néhol kamikaze-val.
Mókás, hidd el...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A 4.00át nem tudják sokan letölteni, nem tudom miért a másik az lejön, de egyik sem mûködik rendesem. Nincs az mint a DAMN modnál volt hogy sebzés nélkül lehet játszani, és csak az F gomb nyomására indul a WAR. MIt tegyek, mit kell csinálni? Esetleg be kell kapcsolni még valamit hogy war mod legyen?? mert azt irja hogy PUB mod! Akkor ez egyik sem a war mod? vagy hogy is van ez? Bocs ha láma vagyok, de ez a rész nem megy...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Vki tudassa már, h KEZDÕ vagyok!!! Ezer hála lenne... utoljára a CSF-el multyztam, de ott meg quva sok volt a spanyol cheaterláma, úgyhogy csak most kezdtem el igazándiból múltini😄
Ui: ha spanyol tagokkal vagytok, azonnal gyertek onnan ki, mert nagyon szemetek. Az egyik tag gránátot dobot felém, meg lekéselt...sgt alex😄D majd levadászom egyszer gl-el😄D
Sven kössz a segítséget az Ase iránt😄D Ezer hála neked, h belevittél a multizásba
Így legalább nem dobálja a nép ész nélkül a gránátokat, hiszen nem tudod kire dobod hacsak nem aktív az UAV.
Én a TK-ra még xp levonást is beletettem volna a készítõk helyében.<#ravasz1>#ravasz1>(vagy inkább lefokozást élbõl)
ui: sok Robi van amúgy xD
Erre kirúgtak... van rá esély, h visszavegyenek? habár téged visszavettek, akkor engem miér ne.
jah meg ennyit szóltam, h ne legyen légi-támogatás hardcoron, mer az tdm párti inkább... itt jól elkommandózhatunk kevesen (és ez a lényeg!), ezen a szerveren....
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Prince a csajt tudom ki az. Elég fura modora és persze enm is úgy játszik ahogy kéne pl néha kapásbol szarika abombára õ a fragre megy. (vagy csak bohóckodik néha)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
éted ennyit írtam: "anyád" ááááááááhhhh nagyon hiányzik az a szerver, mond meg légyszives hogy vegyen már vissz....
Most multizok életemben ilyen hosszan, és legelõször a cod4-el.... szavaztassak meg vagy mittomén, legyen már valami. nem mondtam, h káromkodtan, csak tudod h van, az mikor egyedül mész.....na mindegy
Igy jártál...amúgy az egyetlen magyar szerver amire feljárok, nagyon is korrektek az adminok mindenkivel szemben. Talán rossz volt a "poénod" és itt az ilyeneket nem tolerálják. Mellesleg itt láttam a PB által kirúgott legtöbb emberkét.<#hehe>#hehe>
Ha valaki még nem ismerné.
Gametracker
A ranked szerverek listája, mindenki rákereshet saját magára is.<#ravasz1>#ravasz1>
Ha hülye voltál, és banoltak, akkor viseld a következményét.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Létszi vegyetek már vissza TudatLan-ba! a legjobb magyar hardcore szerver
Mintha õk nem anyáznának, ugye?
Akkor lök ki xy-t...pl mikor feljött egy csaj, igen csúnyán beszéltek a többi tag (sry, tisztelet) Úgymond szórakoztak
Mi van itt kommunizmus?😄DDDDD Legalább megszavazhattad volna...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
üzenem neki , h ne vonja vissza a bannt😛 Mert ez felháborító nagyon!
Vettem észre, h nem kedvel a fõnök, MEG SEM SZAVAZTATTA a kicket... csalóxd
hülyeségbõl mondtam, h anyád" mikor abombát hatástalanítottam volna erre vki lelõtt, azt hülyeségbõl "anyád-t mondtam...
ÉS A MÁSIK: h a aki kibannolt, a LEGKOBB csapatban van, mi elég gyengék voltunk...
ui: aki ki van bannolva arra a szerverre már nem léphet fel többé?
szerencsére cb-n is indul hc ladder, szal nem izgulok még. persze azt már elõre látom, hogy ugyanugy mint sofnál a realdamage szerverek, játékosok, ugy itt majd a hc-sok fognak hamarabb kihalni.
én amugy felváltva játszok sima és hc modot is, igazán egyik sem tetszik. simában túl sok kell az ellenbe, hc ben meg túl kevés. viszont hc-ben nincs radar, és emiatt preferálom inkáb azt. mondjuk csapattársakat azért itt is mutathatná, dehát ez van...
*Posse*T.W.D*
amugy elég viccesnek érzem a cod-nál bárminemü realisztikusságról is beszélni, mert kb annyi köze van a valósághoz, mint az autós játékoknál a need for speednek. igen ezt gyakorlatilag a saját kommentemre reflektáltam....😛
*Posse*T.W.D*
mi meg pl warozni tuti nem fogunk hc-ban 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az hogy nincsen benne gyári "wh" mint a simában, és realisztikusabb a sebzés(bár itt meg már talán túlságosan is az, reméljük egy kicsit még finomítanak rajta).
*Posse*T.W.D*
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Rólunk pár szó: a társaság nagy része 2000 óta játszik 1ütt(wolfi majd 2002-tõl sof2), korábban is ismertük már egymást, de akkor még nem multiztunk.
😊<#integet2>#integet2>
*Posse*T.W.D*