Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik vicc, ha olvastad a kupa honlapját, hogy kizártak egy klánt(vmi df), mert a cb-n késõbb bevezetésre kerülõ mod-ok töltõdtek le a szerverrõl(nem lengedezik a sniper célkereszt, vagy a zoomolt fegyver).
Na ezek a modok a Redstars gaming szerverérõl is letöltõdtek. Azt mondták egyeztettek a szervezõkkel.
De ismétlem, nem ezen múlott a war, elb...tuk. 😊
Írok is majd LOTosoknak
www.team-gigabyte.com
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Kicsit félvállról vettük, látva korábbi eredményeket, és majdnem belebuktunk. 😊
Ha nem csesszük el, akkor még találkozunk úgyis a kupában. 😊
Inkább csak a hozzáállást kifogásolnám. Én kirúgtam volna õket, ha így beégetnék a klánomat, nemhogy még játszanak is.
bár tény ami tény, tényleg jobbak voltak nálunk, nekem speciel messze nem megy úgy még ez a játék mint a bf2 anno, remélem idõvel beleszokok
u.i.: amúgy Isys asszem játszott ellenünk is, ha jól rémlik jópár heccsátot kaptam tõle 😊)
Még hírt is írtam róla jcsr.hu-n annyira elvertek <#nyes>#nyes>
Mindamellett viszont persze az is tény, hogy van köztük egy köcsög <#hehe>#hehe>
Minket 21-6 ra picsáztak. <#nyes>#nyes>
Bár lehet ellenünk mindkét (lebukott) csíterük játszott <#vigyor5>#vigyor5>
b., Modern fegyverek
c., Jármû
d., Alap
e., AK47+reddot
f., Van hát, Horda
g., suraki sd: 193.224.143.17:28962
h., Nagyon
Két kizárt tagotok is van már, abból az egyik játszott is ellenünk. Megnéztem a cb-n regelt kulcsát(tehát nem lehet az, hogy a nevén játszott vki) a game-violations.org banlistájában, és íme:
Tudom, hogy a kupára nem érvényes a cb szabályzat, de azért fasza gyerekek vagytok.
Én már rég kib...tam volna a klánból.
Üdv!
KL
ui: minden magára vmit is adó szerver adminja legalább a pbbans.dat file-t rakja fel ftp-n a pb könyvtárába, mert nagyon sok magyar név is fent van ezen(persze ezzel sok nem eredetis player is beszívja, de ez van).
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
És mielõtt beírná valaki nem egylövés egy ember, ó korántsem...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Nincs ma iskola???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
öhm, ezzel azért vitatkoznék. Ezt a részt szerintem eléggé elcseszték benne, hogy a fejlövés nem halálos. Ráadásul ha ellövöd az ellen lábfejét ugyanannyit sebez rajta, mintha nyakonlõnéd. Fejre pedig mindössze 1.4x-es sebzésszorzó van, de még így is csak a sniperekkel lehet egy lövéssel ölni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
b. Igényesebb kidolgozotság jobb találat rendszer, nincs 1 golyos mp44 fejes...
c.Jármü vezetés, minden vágyam a helivel röpülni 😄 BF2 tõbõl imádtam.
d. Nemláttam még igazán jo custom mapot, jók az alapok.
e.Ak44 , MP5 , Carabine
f. Van régóta 😊
g. Játékon belüli külföldiek mikor melyik maphoz van kedvem, ráadásul ott nemigen cheatereznek össze visza. Szvsz ipnek ird be mind a 14000 ret amit talál 😄
h. Semienyire , bár nightcup elég jó.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
b,több fegyver, perkek
c,jármûvek mint pl BF.ben, vmi ami kiszûri az összes g**i csítert!!!
d,alapok jobban mennek, már megszoktam õket😄
e,MP5 hangtompító, Golden AK47😛😄 , M14
f,van, de csak ien Hobby😄
g,HelloKitty,
h,nem nagyon😄 jobb itthon+haverokkal😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Helyi lan on toljuk a codot, s érdeklõdnék hogy lehet costum mapet betenni a játékba.
A usermaps mappát hol hozzam létre s milyen modot érdemes futtatni?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
de ez valahogy nem sikerül
van 100 mappa meg minden szar...
aszt se tom hogy most mit lépjek...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)