393
Minden idők legrosszabb filmjei
  • Broafka
    tök rossz, pedig jónak tűnt! :(
  • eörgs
    evil aliens
    salo
  • Drephis
    arany málnát? :D
  • whiskeyman
    Miami Vice the movie, na az kellő képpen tré volt
  • Kanál
    pedig díjat is nyert ám
  • desigo
    Üvegtigris 2
    Magyar Vándor
    Nyócker
    Argo
  • Ebola75
    Nézzétek meg az "Államügyész" című "zs" kategóriás akciófilmet, olyan szar, hogy az már jó! Életem legszarabb filmje. Valamint a "Necro Files" c. párszereplős horror eposz, az is annyira szar, hogyaz ember már csakazért is megnézi, hogyutána mesélni tudjon róla, hogy végigszenvedte.
  • akyyy
    régen én is imádtam a titanicot, az összes , a hajóról szólo filmet megnéztem, amit tudtam, sok kékhátteres igénytelen fos volt mind:(
    kivéve a capriós titanic, az fasza:)

bár most meg poszeidon volt, az se semmi:)
    nálam amúgy szinte az összes magyar film, bakterházzal az élén rossz, + a supermen return
  • TrIp
    a legrosszabb film amit megnézettek velem (ezzel szivatjuk egymást a haverokkal, hogy "ezilyenjó, meg fúdeállat meg kell nézned", és leülünk filmezni, és amíg a többiek szenvednek, aki a filmet hozta az vigyorok :D ) az talán a GONOSZ HALOTT 1 volt.. tudom h régi, meg alapműnek tekintendő a horrorok közt.. de mai szemmel nézve enyhén szólva vígjátéknak tűnhet :DDD

nézzétek meg! nagyon áálat :D
  • Atkamon
    hupsz télleg... már van ilyen topik >.>
  • Dark Angel 666
    A legrosszabb vígjáték amit eddig láttam , az a Torrente.
    Hihetetlenül gyenge szinészek , szar poénok , gagyi rendezés , szappanoperás klisék
  • Kicsikiraly
    hát van értelme. job bmint a többi amiben mindíg a főhős nyer gonosz meghal, minden jóra fordul. miért ne halhatna meg mindenki? [/#kövez][/#kövez][/#kövez][/#kövez][/#kövez][/#kövez] :)
  • fifi
    igen?
    ha ilyen megmondóember vagy, láttad pl.a Hearth of America című filmjét???
  • F1re
    sztem a macskajaj meg kill bill meg austin powers mind jo film nem tom miert nem tetszet nektek :D de pl nekem kurvara tecet az Ali-g in da house de a Borat sztem sazr let bar a poenok jok :D
  • Seth
    vagy akár be is lehetne zárni és IDE irogatni ^^
  • SLICK
    talán a topik címét kéne változtatni erre pl: Kinek melyik film a legrosszabb? vagy vmi hasonló
  • Garf
    Média tanárom szerint a világ legrosszabb filmje a Robot Ninja. Ha jol emlékszem, a csávesz hősnek képzeli magát, és pizsamába öltözve, fején vödörrel rohangál a városban :D megkéne már nézni -.-
  • SLICK
    na igen ez viszont kétségtelen
  • gordon 24
    thx...
  • blackgamer
    legrosszabb film kétségtelenül a Harry Potter, sőt gyerekekre káros is
  • blackgamer
    ilyen makettem nekem is van
  • gordon 24
    Nekem pl nagyon tetszett az a film. Igaz nem a dicabrio és Kati winstelt szerelmi nyálas szarja miatt. Hanem a hajó és annak pusztulását bemutató részletes munka miatt.
    Igaz én nagyon szeretem azt a Hajót azt összes titanicos filmet megnéztem, szerintem ez a legjobb.
    Hogy alátámasszam Titanic "Buziságom"
    A Makettem:

• SASboy
    Taxidermia
  • Unreal1942
    Hogy sokak által nagyra becsült alkotások is képbe kerüljenek.
    Titanic,Matrix 2,3
    Hirtelen, de még nagyon sok film van ami most nem is ugrik be.
    Persze kinek mi jön be.
    Úgy lenne értelme, hogy a top 10 es listád és a negatív top 10 ed!
  • Bokafix2
    Uwe Boll filmjei.... egytől egyig.
  • dienesoft
    Igen , ez az a film, ami nálam (kiemelném:Nálam) "rossz filmet" jelent, onnantól fogva, hogy, (bár nem emlékszek rá teljesen),
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kisgyerek a palinak az agyába a gyilkos, az egész történet teljesen felesleges, úgy, ahogy van.
  • ajem kisa
    Támad a mars...
  • csgery
    Az első mondatot szörnyen fogalmaztram:) MAgyarul: szerintem ez a legrosszabb:)
  • csgery
    Szerintem az Azonosság is esélyes erre a filmre. A hangulata jó. (esős, sötét, meg minden) DE : minimum 2x meg kell nézned, hogy megértsed a lényegét, a bevezető nem mondd el semmit, ráadásul szerintem egyáltalán nincs köze a filmhez. A cselekmény emg egyszerűen borzasztó. Egyszer a baleset előtt vagyunk, aztán utána, majd megint előtt, aztán közben...
    De azok az igazán borzasztó filmek, melyek klisékkel vannak tűzzdelve (a' la: Pókember)
  • hunbasser
    Titanicban én sem tudom mit esznek.talán mert nyál,azt a romantikusabb fajták+nők erre buknak.

azt hiszem van egy olyan honlap,h 10 a világ 10 legrosszabb filmje(vagy fimbefejezése?),én is csak hallottam róla,a címet nem tudom.tudja vki a címét?a filmek ott le is tölthetők
  • Palinko
    az Argot láttad már? nagyon laza :D
  • Palinko
    gondolod hogy az elfújta a szélt nem értettem meg... hát szerintem megértettem már komolyabb filmeket is. címekkel bajban vagyok... de nem nagyon szeretem azokat a filmeket ahol olyan a téma mint az említett filmben... főleg ilyen régi családi történetek.. pfff
  • Drephis
    fos....
    !szerintem!
  • Herr Lehrer
    uwe boll összes
    + titanic meg a többi nyálgeciség
  • SLICK
    hát na jó az 1. nézhető, de a 2-at nem láttam így arról nem alkotok véleményt :D
  • Fülüke
    Pinokkió ( a legújabb verzió) Sztem azért, mert olyan mintha a rendező történetíró végig belett volna szívva drogozva piálva stb... rohadt sz*r film . Csak azért néztem végig mert nem volt jobb dolgom.
  • Herr Lehrer
    hülye vagy?
    alapmű
  • Drephis
    sztem az jó....
    kinek mi.
  • Ben C
    világok harca
  • viizo
    a csillagközi első részére gondolsz, vagy lefelejtetted a kettest a végéről? :)